2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
bende ebeden duydum
Ben de duymuştum canım annem söylemişti bana eskiden böyle bi uygulama varmış gebelere aylık ücretsiz süt dağıtımı diye şuan varmı bilmiyorum bi sor demişti ama unuttum ben tabi bidahaki gittiğimde sorucam bakalım iyi hatırlattın

Aynisi işte sipalar

Bu arkadasiniz atanamadiii kizlar...kizimin sansiydi mulakata cagrildim ama olmadiii hayirlisii...
Eşim 8 sene atanmayı bekledi bu süreçte inşaata gitmek zorunda kaldı . Sınava gireceği sene inşaattan düştü Allah bağışladı bize..o sene atandi..biz umudumuzu kesmiştik artık ama nasip oldu geç de olsa seninde en kısa zamanda hayırlı zamanda bekleyen herkese nasip olsun

Kuzum benim bildiğim süt parasu zaten SGK tarafından otomatik veriliyor. Taa oğlum zamanında bile almıştım .doğum parası emzirme parası süt parası aynı şey sanırım.

İnşallah öyledir festim ya, şeker yükledik cuma, acaba dedim ondan mı oldu. Yapsan ayrı vicdan, yapmasan ayrı vicdan annelik delilik gerçekten.

Canım fıstıklıhanım çok teşekkür ederim inşallah ya hastaneden çıkarken hastaneye de söyledim bi daha sadece doğumda görüşeceğiz seninle diye umarım o da beni anlamıştır
Gayet de anlamıştır, anlamadıysa minik yumruklarımızın tadına bakacak demektir

Dişlerimde 2-3 aydır genel bir grileşme farkediyorum. Günlük kalsiyumu yeterli aldığımı düşünüyorum. Acaba demir ilacından mı kaynaklanıyor, yaşayanınız var mı?
Benim ön dişlerimde de siyah lekenleme oldu canım yaklaşık bir iki aydır var bende merak ediyorum neyden oluyor diye, dişçiye gitmek lazım ilerlemeden...

Bak söyleyince bile hoşuma gitti

Eve gideceğimi duyduğum andan beri çok iyiyim gerçekten psikoloji böyle birşey çok teşekkür ederiz teyzesi inşallah bununla bitmiş olsun
Ceritooo evine çıkmana çok sevindimmmm canım beniimm çok şükür, rabbim daha da iyi etsin ikinizidee şimdi evde bol yatışlı netflixli günlere

Aaaa anladım canım nasıl dikkat ediyorsun?

Kızlar temmuz annelerinde bir annemiz 28 haftada doğum yapmış, nedenini bilmiyorum orayı burası kadar aktif takip etmiyordum bizlerde aynı haftalardayız inşallah bebiş de iyi hastaneden çıktı haberini alırız

Eklentiler

• Screenshot_20230508_234305_com.android.chrome.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 123
Merak edenler için nedenini de yazdı şimdi, yarın da bebeğini görmeye gidecekmiş, bizim de bir tanıdığın başına gelmişti bebeği hastanede bırakıp eve çıkmak insanı çok etkiliyor ama sonra bebiş de toparlayıp eve çıkmıştı inşallah bu arkadaşımız için de öyle olacak

Z Zzzzz00 kuzum aklımız dualarımız da hep seninle inan, ilk senin durumunu arıyor gözlerimiz senin süreç de çok sancılı oldu ama inşallah sonu güzel olur

Eklentiler

• Screenshot_20230508_235201_com.android.chrome.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 119
Kızlar selam..
Ben hâlâ doktoruma karar veremedim. Yoğunluktan hastaneye bile randevu alamadım. Bu ara çok ihmal ediyorum kendimi. Hamile olduğumu bile zaman zaman unutuyorum. Daha şimdiden kötü bir anneymiş gibi hissediyorum. O kadar çok işim ve kafa yoğunluğum var ki.. anne olunca dibe vuracakmışım gibi geliyor üstelik eşim de çok ciddi alerji oldu ve haftalardır beli sık sık tutuluyor. Nereye koşacağımı şaşırdım.
Öyle dertleşmek için yazmak istedim:)
Bütün hamişlere kolaylıklar diliyorum

Bu arada bebişimizin ismine karar verdik.
Ona seviniyorum. Kapı süsü ve süslü hastane takımı yaptırayım istiyorum. Bir de kendime terlik alayım dedim. Var mı bir öneriniz ?

Ayyy inşallah anne de bebiş de iyileşir ve birbirlerine kavuşurlar

İnşallah canım çok teşekkür ederim
Ceritooo evine çıkmana çok sevindimmmm canım beniimm çok şükür, rabbim daha da iyi etsin ikinizidee şimdi evde bol yatışlı netflixli günlere
Çoook teşekkür ederim aynen bi liste oluşturayım da izlemediklerimi eritirim hemen
Ay inşallah Bebiş de kendisi de iyidir.28.hafta tam dönüm noktasıymış artık yaşam sınırı gibi.İnşallah çok iyi haberler alırız Allahım yardımcısı olsun inşallah

Ben hastane çıkışını atolyerakun kapı süsü yastık hediyelik ve çikolatasını da egelinaworkshoptan yaptırıyorum csnım

Kızlar diş etlerim oluk oluk kanıyor.Yani fırçayı sürdüğüm an biri ağzıma yumruğu çakmış gibi kan fışkırıyor her yerinden.komple şiş zaten Ve inanılmaz canım acıyor.Hamilelikten mi yoksa ben kan sulandırıcı vurulduğum için mi böyle

Hamilelikten bence benımde öyle 2-3 aydır

Cerito canımm çok sewindim hastaneden çıkmana şimdi gördüm dün hiç girmedim allah birdaha yaşatmasın canım benim doğumda git bidahakine inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…