- 18 Kasım 2022
- 536
- 802
- 33
- 31
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.361
Gönlünce olur inşallah, bilgi için teşekkürlerBen hastane çıkışını atolyerakun kapı süsü yastık hediyelik ve çikolatasını da egelinaworkshoptan yaptırıyorum csnım
Evet işte dedim ya benim gebelik uygulamasında var tekmesayae gördüm hatta bi bakayım dedim neymiş bu, bir de ücretli. Sanarsın kendi gelip otomatik sayacak bana. Tam da denk gelmiş demek ki video. Yok ya zaten cidden düşünmeyeceğim ohhh kafa rahat. Aklıma yatmıyodu zaten saymak falanBugün Kaan Kocatepe yi dinledim 28. Hafta ile ilgili videosunu. Tekme sayar gibi biseyler cikmis dedi çok gereksiz böyle seyler biz kolay kolay hareket saydirmayiz dedi aha dedim mevzu bu
biri de var hastanede suyu geliyor diye bekliyorlar bakalım oda 28 haftası dolu.Kızlar temmuz annelerinde bir annemiz 28 haftada doğum yapmış, nedenini bilmiyorum orayı burası kadar aktif takip etmiyordum bizlerde aynı haftalardayız inşallah bebiş de iyi hastaneden çıktı haberini alırız
Geçmiş olsun bende sık sık sindirim sistemi bozuklukları yaşarım.. kefir içiyorum, kayısı boo su ve yeşil erik iyi gelir bana hepplBende sürekli sola yatıyorum ama sol tarafım çöktü resmen.yemeklerden sonra oluyor gaz sancısı kasıklarda da ağrı yapıyor. Benim hamilelikten öncede vardı gerci bu sorunum hamilelikte iki kat arttı.
Amin inşallahKızlar temmuz annelerinde bir annemiz 28 haftada doğum yapmış, nedenini bilmiyorum orayı burası kadar aktif takip etmiyordum bizlerde aynı haftalardayız inşallah bebiş de iyi hastaneden çıktı haberini alırız
Yerimden zıplıyo gibi oluyorum benn nerdeyse her seferinde ay diyorum eşim noluyo diyoTekmeler cok güzel bir his ama vajinaya vurulanlar sanki beynime işliyor aksamdan beri vajinaya vuruyor beyfendi uzaninca daha çok kafası aşağıda sanırım top gibi birsey geldi elime alt karnımda minicik
Bende şimdi bunu sormak için girdim, bu soruya gelen yanıtları da okumadım henüz. Bizim ceninsu da bugün epey hareketsiz, dün bugün biraz yoruldum ondan mı acaba diyorum ama bilmiyorum içimdeki panik durmuyor yine de.
Kızlar çok motiveyimmhem çok güzel haberler verdiniz ona sevindim hem de tatil planladık Bulut kuşuyla gidicez. Eylül sonu gibi. Çok heyecanlıyım. Biraz yürek yedik 7-8 saatlik bir mesafe ama müthiş biryer artık eylül diye sayıklıcam
Gece wc, gündüz kusma. Allahım sabır versin ama az kaldı kuzum.Günaydın kızlar gece sayamadığım kadar lavobaya kalktım yine uyku denen şey yok cidden gece olsun istemiyorum artık psikolojim bozuldu
Ne diyimki artık.... ruh gibi hayatımı izliyorumGece wc, gündüz kusma. Allahım sabır versin ama az kaldı kuzum.
Uyku mu yapıyo ben tetenoza gidiyorum kimse tutamazGünaydiiiinn kizlarrr canlariiim tatli hamiş arkadaslarim benimbugun nedense baya sevgi dolu uyandim
Sabah kendiligimden mi uyandim tabikide hayirr kiz icerde pozisyon degistirdi dönüsünü hissediyorum resmen direkt noluyor diye uyandimbu gece fena sizmisim ama tetanoz asisi iyi uyku yapti
Geçen yaz fethiyedeydik cinbal hala tadı damağımdadır ah ah.....Ay ceninsu'ya çok güldüm
Nereye nereye nereye? Fethiye tarafına gelen varsa bi selam çaksın bana kahve içelim️
Aynen yapti canim aksamdan beri halsizlik uyku hali yapti. Ilki kadar kolumu agritmadi ilkinde kolumun ustune hic yatamiyodum rahat oldu şükür 2. DozUyku mu yapıyo ben tetenoza gidiyorum kimse tutamaz
HdjdjdjUyku mu yapıyo ben tetenoza gidiyorum kimse tutamaz
Bebişim öyle deme. Fındık kuşları biraz ypruyor ama sonu çok güzel olacakNe diyimki artık.... ruh gibi hayatımı izliyorum
Bebişim bu yıl huzur arıyoruz. Deniz, kum, güneş ve sessizlik arıyoruzNereye nereye nereye? Fethiye tarafına gelen varsa bi selam çaksın bana kahve içelim️
Geçen yaz fethiyedeydik cinbal hala tadı damağımdadır ah ah.....
Yok yok aradığın Demre'de değil buradadır sen yanlış biliyorsundurBebişim bu yıl huzur arıyoruz. Deniz, kum, güneş ve sessizlik arıyoruzDemreye gideceğiz aradığımız bence orda
Ailem antalyada yaşıyor bir ayağım hep orda. Her yıl kısa süreli de olsa fethiye taraflarına gideriz normalde ama bu yıl bizi aşar orası
40 günlük bebekle aradığım şey en azından çevrenin sessiz olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?