2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bugün Kaan Kocatepe yi dinledim 28. Hafta ile ilgili videosunu. Tekme sayar gibi biseyler cikmis dedi çok gereksiz böyle seyler biz kolay kolay hareket saydirmayiz dedi aha dedim mevzu bu
Evet işte dedim ya benim gebelik uygulamasında var tekmesayae gördüm hatta bi bakayım dedim neymiş bu, bir de ücretli. Sanarsın kendi gelip otomatik sayacak bana. Tam da denk gelmiş demek ki video. Yok ya zaten cidden düşünmeyeceğim ohhh kafa rahat. Aklıma yatmıyodu zaten saymak falan

biri de var hastanede suyu geliyor diye bekliyorlar bakalım oda 28 haftası dolu.
27h atlatan bebeklerin 80% yasama şansı var allah yardimcilarii olsun

Bende sürekli sola yatıyorum ama sol tarafım çöktü resmen.yemeklerden sonra oluyor gaz sancısı kasıklarda da ağrı yapıyor. Benim hamilelikten öncede vardı gerci bu sorunum hamilelikte iki kat arttı.
Geçmiş olsun bende sık sık sindirim sistemi bozuklukları yaşarım.. kefir içiyorum, kayısı boo su ve yeşil erik iyi gelir bana heppl

Amin inşallah instagramda temizliktüyoları diye bi sayfa var geçen sene 26 haftalık doğum yaptı kız bi anda 1 ay bekledi bebeğini ama ikiside iyi çıktılar hastaneden çok yıpratıcı zor süreç ama geçen gün doğum gününü bile kutladılar bu arkadaşımıza da nasip olsun inşallah
Tekmeler cok güzel bir his ama vajinaya vurulanlar sanki beynime işliyor aksamdan beri vajinaya vuruyor beyfendi uzaninca daha çok kafası aşağıda sanırım top gibi birsey geldi elime alt karnımda minicik
Yerimden zıplıyo gibi oluyorum benn nerdeyse her seferinde ay diyorum eşim noluyo diyo ve anında çişim geliyo öyle olunca vajinaya vurmuş oluyo dimii kolunu bacağını yesin annesi

Bende şimdi bunu sormak için girdim, bu soruya gelen yanıtları da okumadım henüz. Bizim ceninsu da bugün epey hareketsiz, dün bugün biraz yoruldum ondan mı acaba diyorum ama bilmiyorum içimdeki panik durmuyor yine de.

Ay ceninsu'ya çok güldüm

Nereye nereye nereye? Fethiye tarafına gelen varsa bi selam çaksın bana kahve içelim

Günaydiiiinn kizlarrr canlariiim tatli hamiş arkadaslarim benim bugun nedense baya sevgi dolu uyandim
Sabah kendiligimden mi uyandim tabikide hayirr kiz icerde pozisyon degistirdi dönüsünü hissediyorum resmen direkt noluyor diye uyandim bu gece fena sizmisim ama tetanoz asisi iyi uyku yapti

Uyku mu yapıyo ben tetenoza gidiyorum kimse tutamaz

Nereye nereye nereye? Fethiye tarafına gelen varsa bi selam çaksın bana kahve içelim
Bebişim bu yıl huzur arıyoruz. Deniz, kum, güneş ve sessizlik arıyoruz Demreye gideceğiz aradığımız bence orda

Ailem antalyada yaşıyor bir ayağım hep orda. Her yıl kısa süreli de olsa fethiye taraflarına gideriz normalde ama bu yıl bizi aşar orası

40 günlük bebekle aradığım şey en azından çevrenin sessiz olması

Geçen yaz fethiyedeydik cinbal hala tadı damağımdadır ah ah.....

Tadı damağında kalsın ki yine gel

Yok yok aradığın Demre'de değil buradadır sen yanlış biliyorsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…