- 25 Temmuz 2022
- 144
- 356
- 33
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.381
Şuan hastane koridorunda kararsızlıkla sıramın gelmesini bekliyorum. Şeker yüklemesi yaptırmayacağım sanırım, varmış gibi direkt diyetini uygulamayı düşünüyorumİnşallah öyledir festim ya, şeker yükledik cuma, acaba dedim ondan mı oldu. Yapsan ayrı vicdan, yapmasan ayrı vicdan annelik delilik gerçekten.
JdjdhjdjdjdjAnasayfaya bakim dedimde 29k konusmayla zirvenin zirvesindeyiz maşallah yaaa
Canım çok bildiğimden değil ama doktoruna şunu sor ve aldığın cevaba göre ilerle bence. Diyetle çözülemeyen illa insülin kullanılması gereken durumlar var mı? Benim bildiğim var çünkü. Diyete rağmen düşmüyorsa insülin kullanıyorsun. Sen direkt diyet yaparsan belki var ama düşmeyecek ve bunu göremeyebilirsin.Şuan hastane koridorunda kararsızlıkla sıramın gelmesini bekliyorum. Şeker yüklemesi yaptırmayacağım sanırım, varmış gibi direkt diyetini uygulamayı düşünüyorum
Canım %100 dikkat edemiyorum ama diyetisyenimin listesi temelde şu şekilde;Aaaa anladım canım nasıl dikkat ediyorsun?
Hahaha aynen festiim enerjimiz hep böyle sürsün inşallahJdjdhjdjdjdj
2023 Ocak annelerinin bile 31k. Çocuklar doğdu neredeyse evlencekler hdjdj 31k olmuş dahamaşallahımız var
bende de gebelik şekeri çıktı. Doktor liste verdi, ona göre ölçüm yapıyorum. Kısacası karbonhidrat ve şekerden uzak durcaksın tam buğday ekmeği, küçük porsiyonlarla meyve veriyor. Ki ölçümlerime göre açlık ve sabah şekerim yüksek çıkıyor hala ki yediğim şeyler çok minimumAaaa anladım canım nasıl dikkat ediyorsun?
Kan sulandırıcıdandır canım, coraspin kullanıyorum bende düzenli diş fırçalarken baya kanlı oluyo her tarafKızlar diş etlerim oluk oluk kanıyor.Yani fırçayı sürdüğüm an biri ağzıma yumruğu çakmış gibi kan fışkırıyor her yerinden.komple şiş zaten Ve inanılmaz canım acıyor.Hamilelikten mi yoksa ben kan sulandırıcı vurulduğum için mi böyle
inşallahh hep ona tutunuyorum diyorum ki hamileliğim çok zor geçti lohusalığım Allahın izniyle güzel geçicek inşallahBebişim öyle deme. Fındık kuşları biraz ypruyor ama sonu çok güzel olacak
ahahaha tüm çenesi düşükler bu sayfada iyiki de öyle vallahi moral oluyo yoksa uykusuzluktan tüm gün domuşuk surat geziniyorum ortalıktaAnasayfaya bakim dedimde 29k konusmayla zirvenin zirvesindeyiz maşallah yaaa
bence de baktır canım en azından varsa ona göre önlem alırsın yoksa da boş yere kendini çok kısıtlamazsınHepsini detaylı olarak görüşeceğim bakalım yine ne derse yapacağım mecbur ama içim hiç rahat değil22. Haftada detaylı ultrasonda doktor, bebek 557 gr biraz fazla kilosu, gebelik şekeri olabilir mutlaka baktır dedi kendi doktoruma bir görüşeyim bakalım ne diyecek ona göre karar vericem.
Hoşgeldin aramıza ,inşallah sağlıkla huzurla kavuşalımArkadaşlar selam, uzun zamandır bu sayfayı severek takip ediyorum :) bugün hesap açıp aranıza katılmak istedim
27h+5 günlük hamileyim, erkek bebek, ilk çocuk :)
yaşım 27
sağlıkla, mutlulukla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah :)
Sabahları instagrama bakmadan buraya giriyorum bazenJdjdhjdjdjdj
2023 Ocak annelerinin bile 31k. Çocuklar doğdu neredeyse evlencekler hdjdj 31k olmuş dahamaşallahımız var
Ben tüp bebekle hamile kaldım o yüzden 32. Haftaya kadar devammış siz ne için ve ne zamana kadar kullanacaksınız söyledi mi doktorunuzz? Beni sağlık ocağındaki geçici bi doktor o konuda korkuttu da ondan sormak istedim.Kan sulandırıcıdandır canım, coraspin kullanıyorum bende düzenli diş fırçalarken baya kanlı oluyo her taraf
Hosgeldinizz:) günümüz ayniymisArkadaşlar selam, uzun zamandır bu sayfayı severek takip ediyorum :) bugün hesap açıp aranıza katılmak istedim
27h+5 günlük hamileyim, erkek bebek, ilk çocuk :)
yaşım 27
sağlıkla, mutlulukla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah :)
Canim hastamiydin ? Mide bulantn cok var mi? Istifradan tahrismi oldu bogazin acabaKızlar sabah afedersiniz ama boğzımdan pelte şeklinde kan geldi böyle parça gibi o kadar korktum ki.
Gece de burnum kanamıştı
Var mı böyle birşey başına gelen ?
aminnn inşHosgeldinizz:) günümüz ayniymisbenimde kiz bebek âmiiin insallah hepimiz saglikla alalim
32. haftaya kadar devam, 32. haftada tekrar konuşuruz demişti benim doktorum. 12. haftada rahime giden damarlarda çentik gördü ondan vermişti. Detaylı ultrasonda damarlar normal gözüküyor o haftalarda %50-%60 oranında öyle oluyormuş dedi perinatolog. Ama hala kullanıyorum benim araştırmalarıma göre de gebelik zehirlenmesi vs riskini azaltıyormuş. O yüzden devam ediyorum şu an.Ben tüp bebekle hamile kaldım o yüzden 32. Haftaya kadar devammış siz ne için ve ne zamana kadar kullanacaksınız söyledi mi doktorunuzz? Beni sağlık ocağındaki geçici bi doktor o konuda korkuttu da ondan sormak istedim.
Diş fırçalamak gerçekten kan sulandırıcıyla eziyetben meridol diye macunla bi nebze önlem aldım ama yinede kanıyo tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?