- 28 Aralık 2020
- 321
- 920
- 53
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.401
Günaydın kızlar yazamadım bayadır depresyondayım sanırım herşeyden bıkmıştık var bunaldım sanki herşey bana batmaya başladı
Üstüne diş ağrılarım bel ağrılarım
Dört haftadır bebeğimi görmüyorum gittim geçen gün bir saatlik yolda zaten doktor ilçede bebeği rahatsızlandı çıktı bana bakamadan
10 gün sonraya verdi randevu o kadar moralim bozuldu ki göremedim diye
Canımm öyle hassas dönemden geçiyoruz ki her şeyden bir nem kapabiliyoruz. Bazılarımız daha fazla hassaslaşabiliyor bu da çok normal gebelik ve lohusalık depresyonu profesyonel yardım alınması gereken bir konu. Ama çoğunu bitirdik gebeliğin bundan sonrası aydınlık inşallah yolumuzunKızlar sabah afedersiniz ama boğzımdan pelte şeklinde kan geldi böyle parça gibi o kadar korktum ki.
Gece de burnum kanamıştı
Var mı böyle birşey başına gelen ?
canım çok teşekkür ederimCerito canımm çok sewindim hastaneden çıkmana şimdi gördüm dün hiç girmedim allah birdaha yaşatmasın canım benim doğumda git bidahakine inşallah
Benim de öyle ya ,ben bi de iğne olarak kullandığım içinbende de gebelik şekeri çıktı. Doktor liste verdi, ona göre ölçüm yapıyorum. Kısacası karbonhidrat ve şekerden uzak durcaksın tam buğday ekmeği, küçük porsiyonlarla meyve veriyor. Ki ölçümlerime göre açlık ve sabah şekerim yüksek çıkıyor hala ki yediğim şeyler çok minimum
Kan sulandırıcıdandır canım, coraspin kullanıyorum bende düzenli diş fırçalarken baya kanlı oluyo her taraf
Evet cnm bildigin dışarı firlayacak gibi alttanAmin inşallahinstagramda temizliktüyoları diye bi sayfa var geçen sene 26 haftalık doğum yaptı kız bi anda 1 ay bekledi bebeğini ama ikiside iyi çıktılar hastaneden çok yıpratıcı zor süreç ama geçen gün doğum gününü bile kutladılar bu arkadaşımıza da nasip olsun inşallah
Yerimden zıplıyo gibi oluyorum benn nerdeyse her seferinde ay diyorum eşim noluyo diyove anında çişim geliyo öyle olunca vajinaya vurmuş oluyo dimii kolunu bacağını yesin annesi
Canım çok teşekkür ederim şimdiden iyiyim evde oluncaC Cerito canım çıkmana çok sevindim inşallah ev sana daha iyi gelecek
ffestinalente festiciğim yazdığını gördüm de villaya genelde almıyorlar hayvanları biz de oralardan kiralamıştık almamışlardı Fethiye tarafına yakındı
Ama belki sizinki alır tabi bilemicem
Ay ben her seferinde zıplıyorum .acı değil de garip bi hissiyat oluyorTekmeler cok güzel bir his ama vajinaya vurulanlar sanki beynime işliyor aksamdan beri vajinaya vuruyor beyfendi uzaninca daha çok kafası aşağıda sanırım top gibi birsey geldi elime alt karnımda minicik
Aynen bende 27+2de gittim kontrole. Bundan sonra 2 haftada bir gelmemi istedi doktor. Siz nerde yasiyorsunuzaminnn inşbu cuma günü kontrolümüz var tarih yaklaştıkça daha çok özlüyo insan
Ohh ne güzel tadını çıkar cnmGünaydın bal annelerYatağımda uyuyunca bu saate kaldı uyanmak gece varya çişe bile kalkmadan uyumuşum hahahahah
süper, 2 haftada bir görmek daha iyi gelecektir :) İstanbul'dayım anadolu yakasına taşınacağım 1 ay içinde, siz?Aynen bende 27+2de gittim kontrole. Bundan sonra 2 haftada bir gelmemi istedi doktor. Siz nerde yasiyorsunuz
Yaaa sağlıkla huzurla içinde yatsın Mahirimiz çok güzel olmuşOğluşun tentesine bakın yaeridim ama gerçekten bi odası tamamlansaydı almak isteyen olursa link paylaşabilirim renkleri istediğimiz gibi yapabiliyorlar.Yatak tepesine takmayı düşünüyorum ben beklediğimden daha iyi geldi
Ayy evetEvet cnm bildigin dışarı firlayacak gibi alttan
Bende yarın için randevu aldım bakalım nasıl bir diyet verecekbende de gebelik şekeri çıktı. Doktor liste verdi, ona göre ölçüm yapıyorum. Kısacası karbonhidrat ve şekerden uzak durcaksın tam buğday ekmeği, küçük porsiyonlarla meyve veriyor. Ki ölçümlerime göre açlık ve sabah şekerim yüksek çıkıyor hala ki yediğim şeyler çok minimum
Kan sulandırıcıdandır canım, coraspin kullanıyorum bende düzenli diş fırçalarken baya kanlı oluyo her taraf
Canımm ayyy çok sıkıymış yaa bu listeye bende uyumam ki 4 kaşık makarnayla kim doyarCanım %100 dikkat edemiyorum ama diyetisyenimin listesi temelde şu şekilde;
2 ana öğün 1 ara öğün ( zaten kahvaltı yapamıyorum mide bulantısından )
2 ana öğünde maks 5 kaşık pilav veya 2 dilim ekmek veya 4 kaşık boncuk makarna.
Akşam öğünlerinde 1 gün balık 1 gün baklagil bu günlerde ekmek mekmek yok
Biraz sıkı bir liste olmuş. Uyamıyorum açıkcası azıcık güncelleme isteyeceğim.
Ara öğünde genelde 1 meyve+10 badem veya 1 yk çekirdekli kuru üzüm+10 adet fındık gibi
Çok teşekkür ederimYaaa sağlıkla huzurla içinde yatsın Mahirimiz çok güzel olmuşceritom meridolu dene istersen kaygan bi yapısı var tadı normal macunlara göre daha çok vicks gibi ama en azından kanamayı azaltıyo bide iğne hapa göre daha etkilimidir bilmem ama olabilir canım
Hoşgeldinn aramızaa sağlıkla huzurla gelsinler inşallahhArkadaşlar selam, uzun zamandır bu sayfayı severek takip ediyorum :) bugün hesap açıp aranıza katılmak istedim
27h+5 günlük hamileyim, erkek bebek, ilk çocuk :)
yaşım 27
sağlıkla, mutlulukla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah :)
Ya Ceriii yerim seni kıyamam kız nasıl hasret kalmış yatağına ve sonuna kadar haklısın ben 1 gün kalmıştım beni eve götürün diye ağlamıştım Allah düşürmesin oralaraGünaydın bal annelerYatağımda uyuyunca bu saate kaldı uyanmak gece varya çişe bile kalkmadan uyumuşum hahahahah
Canım ebeye sordum öyle bir desteğin bizimle alakası yok dedi Emzirme ile ilgili kurs gibi bişeyse onu hep veriyoruz ama maddi bişey bizde yok dedi. Senin ebenin dediği aile ve sosyal politikaların basvuruna karşılık yatırdıgı dogum desteği muhtemelen.En son ilk cocukta 200 TL ikincide 400 TL üçüncüde 600 TL idi değişmediyse.bende ebeden duydum
Kuzum evin sağlam olsun gerisi hikaye... Bana yakınsın yaa bir gün kahvemi içmeye gelsene, metro ile 2 dkAdana merkezeski adana bildiğin hürriyet mahallesine de yakın biyerdeyim canım depremden sonra benim odeyebilecegim paralara ancak 1+0 stüdyo daire vardi buralara geldik
Olsun kuzum bebiş iyi olsun da biz burda çene çala çala bir haftayı da geçiririzpozitifbiri pozitifim bugün şeker yükleme ve kontrolüm vardı ama hastalıktan geberdiğim için haftaya kaldı bebemide yüzeysel gösterdi haftaya ölçeriz dedi gözyaşım pıt
Evet takipteyim cnm Allah iyiliklerini versin inşallah...Kızlar temmuz annelerinde bir annemiz 28 haftada doğum yapmış, nedenini bilmiyorum orayı burası kadar aktif takip etmiyordum bizlerde aynı haftalardayız inşallah bebiş de iyi hastaneden çıktı haberini alırız
Kuzum bizim doktora git bir görün ihmal etme kendini. Hem çok yoğun değil. Hem de çok yardımcı oluyor ve çok kibar asla kırmaz bir doktor. Önder bey Güzelyalı Hastanesinde. Fiyatları da piyasanın altında haberin olsun. Yüreğir deki hastaneleri çok öneremiyorumKızlar selam..
Ben hâlâ doktoruma karar veremedim. Yoğunluktan hastaneye bile randevu alamadım.
Bu arada bebişimizin ismine karar verdik.
Canım hoşgeldiniz, Bebiş kız mı erkek mi annesi :) Bir de son adet tarihi ve beklenen doğum tarihini de yazar mısın rica etsemArkadaşlar selam, uzun zamandır bu sayfayı severek takip ediyorum :) bugün hesap açıp aranıza katılmak istedim
27h+5 günlük hamileyim, erkek bebek, ilk çocuk :)
yaşım 27
sağlıkla, mutlulukla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah :)
Anam takvimde iki basamaklı rakamlara inmişimtabi sezeryan olacağı için tam sayı degil ayy cok az kaldı haziranda çamaşırlara girişiyim bayramdan sonra da buyuk ev temizligi yaptirayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?