2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Amin insallah cnm doktorun dediğine gore tam ne zaman doğumun cnm

Kızlar sabah afedersiniz ama boğzımdan pelte şeklinde kan geldi böyle parça gibi o kadar korktum ki.
Gece de burnum kanamıştı
Var mı böyle birşey başına gelen ?
Burun kanaması kizimda da bundada var bende sin 2 haftadir falan yok ama duzenli olarak 1/2 gunde bir sabah kalktigimda burun kanamasi yasiyordum hamikelilkte normal

bende bayramda doğurcağımı düşünüyorum planlarım hep o yönde ama bizim kızların daha haberi yok

Sorma kuzum çok hassaslaştım bu aralar gözyaşım hazırda bekliyor inşallah geçecek bu günler de
Canım burun kanamasını normal karşıladım dediğin gibi normal
İstifra da hiç etmedim hamileliğin başından beri
Simsiyah bir parça geldi resmen atardım resmî var da atmadım görmek istemeyen olur diye

Canim hastamiydin ? Mide bulantn cok var mi? Istifradan tahrismi oldu bogazin acaba
Hayır kuzum hasta falan da değildim
Sadece geceleri burnum çok tıkanıyor son günlerde nefes alış verişim zordu
Gecesinde sırtım çok ağrıdı sadece ciğerlerimin içi sızlıyordu resmen böyle ama umursamamıştım
Doktora gitsem röntgen yapamayacaklar ciğerlere de bakamayacaklar

Günaydın teyzeler bizde bu akşam uyumuşuz sabaha karşı bir kere uyandık, sanırım benım oğluş bizi uyutmayacak gündüzleri sakin geceleri ne zaman uyansam kıpır kıpır bu arada bizimde son 100 yarın itibariyle çift rakam tabi oğluş erken gelmeye karar vermezse :)))

Sağol kuzum boğazlarımda hiçbir sorun yok istifra da etmedim durup dururken oldu

Amin insallah cnm doktorun dediğine gore tam ne zaman doğumun cnm
Kuzum doktor net bir tarih vermedi ama bu gittiğimde sanki bebek daha ilerde çıktı. Bacak boyu 2 hafta önde. Diğer ölçümler de normalde bugün mesela 27+0 olmam lazım ama 27+4 ayarında gidiyoruz. 40 haftanın dolması bile 2 Ağustos gibi falan. E benim 3. sezeryan olacağından 2 haftaya yakın erken alsa Temmuzun 20 si gibi alır bizi . 37 38 gibi alırız dedi. Dediği tarihler de o zamana geliyor.

Ay kahveye davet edildim nere iki dk işyeri mi sevinirim canim
Evet kuzum. Hiltonun o taraftayım sen metroya binsen 1 durak galiba (Yüreğir e doğru geleceksin). 3-4 dk da yürüyeceksin bendesin

Canımcığım neden tedirginsin?

Selam hanımlar
Benim bebek hep içe tekmeliyor, dışa tekmeliyor, hatta iki kere detayliya girdim yüzü görünmediği için ve uzun bir süre böyle, iki gündür de ye popoma ya da vajinama eli sanırım vuruyor, buralarda var mı aşağılarda hareket hisseden?

Hoşgeldinn :)

Kızlar sabah afedersiniz ama boğzımdan pelte şeklinde kan geldi böyle parça gibi o kadar korktum ki.
Gece de burnum kanamıştı
Var mı böyle birşey başına gelen ?
Geçmiş olsun bebeğim. Kritik birşey olduğunu sanmıyorum, tedirgin olma. Kurumuştur burnun vs. Nefes alamadıysan açmışsındır ağzını veya zorlanmıştır. Ilık ılık şeyler iç yumuşasın

Aynen canım ben de ilk tedirgin oldum da sonra dedim amaannnn hamilelikte zaten başımıza gelmeyen şey kalmadı bu da onlardan bir kuple

Kızlar bu ara erken doğum riski olup Progestan kullanan ve 26. Hafta gibi kesen oldu mu? Doktora geçen çarşamba gitti bittikten sonra kullanma bakalım bir şikayetin olacak mı dedi ama endişeleniyorum ya kestiğimde bebek gelirse diye daha çok erken çünkü 26+1 de son Progestan almış olucam

Dişlerimde 2-3 aydır genel bir grileşme farkediyorum. Günlük kalsiyumu yeterli aldığımı düşünüyorum. Acaba demir ilacından mı kaynaklanıyor, yaşayanınız var mı?
Demir ilacı bu durumu yaşatır. Oyüzden mğmkğn olduğunca içeriği daha temiz yan etkisi az demir ilacı kullanmak gerekiyor . Benim doktorum gyno ferro mu ne onu vermişti berbat yan etkileri çok vardı . Kardeşim eczacı bunu nie verdi yan etkisi daha az içeriği temiz ocean var onu kullan dedi çok memnunum hiçbir yan etkim yok . Sonra muayenemde doktora söyledim ben sgk karşılıyor diye yazmıştım kendi paranla alcaksan özel bu çok güzel öneririrm bende dedi yani sırf reçete yazabilmek için yazmış onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…