- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.421
Amin insallah cnm doktorun dediğine gore tam ne zaman doğumun cnmValla ben 75 li günlerdeyim sayaç yaptımBen bayram gelmeden kıyafetleri yıkar ütüler dolaplarım. Çantamı bayram dönemine belki bırakırım. Onu da bırakmayadabilirim Hayırlı güzel zamanda gelsin minnoşlar
Ay kahveye davet edildimKuzum evin sağlam olsun gerisi hikaye... Bana yakınsın yaa bir gün kahvemi içmeye gelsene, metro ile 2 dk
Burun kanaması kizimda da bundada var bende sin 2 haftadir falan yok ama duzenli olarak 1/2 gunde bir sabah kalktigimda burun kanamasi yasiyordum hamikelilkte normalKızlar sabah afedersiniz ama boğzımdan pelte şeklinde kan geldi böyle parça gibi o kadar korktum ki.
Gece de burnum kanamıştı
Var mı böyle birşey başına gelen ?
bende bayramda doğurcağımı düşünüyorum planlarım hep o yönde ama bizim kızların daha haberi yokValla ben 75 li günlerdeyim sayaç yaptımBen bayram gelmeden kıyafetleri yıkar ütüler dolaplarım. Çantamı bayram dönemine belki bırakırım. Onu da bırakmayadabilirim Hayırlı güzel zamanda gelsin minnoşlar
Sorma kuzum çok hassaslaştım bu aralarCanımm öyle hassas dönemden geçiyoruz ki her şeyden bir nem kapabiliyoruz. Bazılarımız daha fazla hassaslaşabiliyor bu da çok normal gebelik ve lohusalık depresyonu profesyonel yardım alınması gereken bir konu. Ama çoğunu bitirdik gebeliğin bundan sonrası aydınlık inşallah yolumuzunBebeğin iyidir annesi o da seni çok özlemiştir bak betalar artıyo mu derken nerelere geldik 10 gün hemen göz açıp kapayana kadar geçer Allahın izniyle
Burun kanaması kılcal damarlarımız da ekstra hassas her şey gibi bu dönemde ondandır dicem ama boğazdan geleni bilemedim canım zorlayarak istifra falan mı ettin bu aralar?
Bende esimin gorevi dolayisiyla bitliste yasiyorum seneye bakalim nereye gidecegiz nasipsüper, 2 haftada bir görmek daha iyi gelecektir :) İstanbul'dayım anadolu yakasına taşınacağım 1 ay içinde, siz?
Hayır kuzum hasta falan da değildimCanim hastamiydin ? Mide bulantn cok var mi? Istifradan tahrismi oldu bogazin acaba
Sağol kuzumHoşgeldinn aramızaa sağlıkla huzurla gelsinler inşallahh
Ya Ceriii yerim seni kıyamam kız nasıl hasret kalmış yatağına ve sonuna kadar haklısın ben 1 gün kalmıştım beni eve götürün diye ağlamıştım Allah düşürmesin oralara
redappleee canımm çok geçmiş olsun. İstifra ederken zorlandın mı benim istifraların yoğun olduğu dönemlerde baya boğazımdan kan geliyordu tahriş oluyor diyordu doktor buruna gelince o hala devam ediyor ama uygulamalarda hep kılcal damarların inceldiğinden normaldir diyor. Boğazını yormıcak şeyler ye bugün canım çorba tarzı umarım tekrarlamaz
Kuzum doktor net bir tarih vermedi ama bu gittiğimde sanki bebek daha ilerde çıktı. Bacak boyu 2 hafta önde. Diğer ölçümler de normalde bugün mesela 27+0 olmam lazım ama 27+4 ayarında gidiyoruz. 40 haftanın dolması bile 2 Ağustos gibi falan. E benim 3. sezeryan olacağından 2 haftaya yakın erken alsa Temmuzun 20 si gibi alır bizi . 37 38 gibi alırız dedi. Dediği tarihler de o zamana geliyor.Amin insallah cnm doktorun dediğine gore tam ne zaman doğumun cnm
Evet kuzum. Hiltonun o taraftayım sen metroya binsen 1 durak galiba (Yüreğir e doğru geleceksin). 3-4 dk da yürüyeceksin bendesinAy kahveye davet edildimnere iki dk işyeri mi sevinirim canim
Canımcığım neden tedirginsin?Hepsini detaylı olarak görüşeceğim bakalım yine ne derse yapacağım mecbur ama içim hiç rahat değil22. Haftada detaylı ultrasonda doktor, bebek 557 gr biraz fazla kilosu, gebelik şekeri olabilir mutlaka baktır dedi kendi doktoruma bir görüşeyim bakalım ne diyecek ona göre karar vericem.
Hoşgeldinn :)Arkadaşlar selam, uzun zamandır bu sayfayı severek takip ediyorum :) bugün hesap açıp aranıza katılmak istedim
27h+5 günlük hamileyim, erkek bebek, ilk çocuk :)
yaşım 27
sağlıkla, mutlulukla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah :)
hoşbuldum <3Hoşgeldinn :)
Geçmiş olsun bebeğim. Kritik birşey olduğunu sanmıyorum, tedirgin olma. Kurumuştur burnun vs. Nefes alamadıysan açmışsındır ağzını veya zorlanmıştır. Ilık ılık şeyler iç yumuşasınKızlar sabah afedersiniz ama boğzımdan pelte şeklinde kan geldi böyle parça gibi o kadar korktum ki.
Gece de burnum kanamıştı
Var mı böyle birşey başına gelen ?
Aynen canım ben de ilk tedirgin oldum da sonra dedim amaannnn hamilelikte zaten başımıza gelmeyen şey kalmadı bu da onlardan bir kupleGeçmiş olsun bebeğim. Kritik birşey olduğunu sanmıyorum, tedirgin olma. Kurumuştur burnun vs. Nefes alamadıysan açmışsındır ağzını veya zorlanmıştır. Ilık ılık şeyler iç yumuşasın
Aaa yakınmış baya çok sevindimEvet kuzum. Hiltonun o taraftayım sen metroya binsen 1 durak galiba (Yüreğir e doğru geleceksin). 3-4 dk da yürüyeceksin bendesin
Demir ilacı bu durumu yaşatır. Oyüzden mğmkğn olduğunca içeriği daha temiz yan etkisi az demir ilacı kullanmak gerekiyor . Benim doktorum gyno ferro mu ne onu vermişti berbat yan etkileri çok vardı . Kardeşim eczacı bunu nie verdi yan etkisi daha az içeriği temiz ocean var onu kullan dedi çok memnunum hiçbir yan etkim yok . Sonra muayenemde doktora söyledim ben sgk karşılıyor diye yazmıştım kendi paranla alcaksan özel bu çok güzel öneririrm bende dedi yani sırf reçete yazabilmek için yazmış onu.Dişlerimde 2-3 aydır genel bir grileşme farkediyorum. Günlük kalsiyumu yeterli aldığımı düşünüyorum. Acaba demir ilacından mı kaynaklanıyor, yaşayanınız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?