2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benım genelde dışa tekmeliyor ama geçenlerde popoma doğru vurdu çok garipti.. mesela benım kafası tam mideme yakın ayakları da sağ kasıktaydı.. belki olabilir ama mideme yakında minik minik eliyle dokunuyor aşağısı daha sert vuruyor

Canım hiç merak etme progestan 23 haftadan sonra etki etmiyormuş geçen hafta ben gittim lekelememden dolayı yatıp dinleneceksin dedi ilaç versem artık etki etmez dedi 1 hafta da rengi açıldı çok şükür

Canım hiç merak etme progestan 23 haftadan sonra etki etmiyormuş geçen hafta ben gittim lekelememden dolayı yatıp dinleneceksin dedi ilaç versem artık etki etmez dedi 1 hafta da rengi açıldı çok şükür
AA öyle mi bilmiyordum çok teşekkür ederim

Hamilelikten canım diş hasasiyeti oluyor . Sürekli fırçala kan gelsede. Meridol diş eti için çok çok iyi onu kullanabilirsin. Bol peynir süt tüket hergün bi bardak süt iç.

var canım var hele aşağı tekmelediğimde lavaboya bir koşuyorum sanki altıma kaçırmışım o an
benim erken doğum riskim yeni başladı 26. haftada kullanmaya başladım fitili
yaaa benim 26. haftada vermeye başladı rahim ağzı uzunluğum hızla kısalmaya başladığı için boşuna mı cebelleşiyorum fitille her akşam....
bende çatlıyorum da çaktırma. Dışarı çıkıp kahve içtiklerine mi çatlıyım buluştuklarına mı

Canim bende bazen afedersn makattan vurusunu hissediyorum icten icten boyle bazen vajinadan. Hatta dün gece o kadar asagidaydiki niye bu kdr asagida dedim. Sabahta pozisyon degismesine uyandim resmen. Ve o degisiminden sonra gobek deligi yanlarimda vuruyor gene. Geziyorlar bence

Amiiiin inşallah 1gün zaten 10 gün gibi geliyor di mi inşallah doğumda görüşelim sadece
Canım merhaba.bende hep aşağıda hissediyorum.ben doktorlara sordum hep ,çok normal eli ayağı kolu her yeri değiyor olabilir hiç endişe etme dediler .herkesin anatomisi Farklı bebeğin yerleştiği yer Farklı olabilir dediler

Ben endol kullanıyorum erken doğum riskim var ,doktor 30.haftaya kadar kullanacaksın dedi .endişeni doktorunla paylaştın mı ? bi bildiği vardır elbet ama en azından içini ferahlatır sebebini söyleyip

Benım de kesti ama bilemedim bence kullanmalıyım gibi benım rahim duvarı incelmişti kalınlaşmış geröi ama arada ağrılarım oluyor

Ben endol kullanıyorum erken doğum riskim var ,doktor 30.haftaya kadar kullanacaksın dedi .endişeni doktorunla paylaştın mı ? bi bildiği vardır elbet ama en azından içini ferahlatır sebebini söyleyip
Paylaşmadım canım ya doktora gidince her şeyi unutuyorum bir ararım olmadı

Paylaşmadım canım ya doktora gidince her şeyi unutuyorum bir ararım olmadı
Sorma valla doktoru görünce benim de elim ayağım kolum birbirine giriyor beynimin içindeki kablolar birbirine dolanıyor ve cızırtı sesleri çıkarıyor soracağım herşeyi unutup hop çıkıyorum.Ama bu sefer yazıp gideceğim .A4 e yazıp çantamdan çıkarıp okuyup soracağım 15 Mayıs görüş günüm de

anlamıyorum doktorlar neden hep farklı konuşuyor bana da kızimda 35h kadar devam ettirdiler fitil olarak Bulgaristan da Almanyada da ayinisi söylendi rahimin daha saglikli büyümesine ve erken dogum riskini önlediği icin 5-35hafta kadar kullandım

Biz öncesinde kocamla yazıyoruz bebişim doktora tek tek soruyoruz. Hiç cevapsız çıkmadım çok şükür boş çıkarsam kocamı yiyeceğim için oda alıştı

Benımde tam olarak öyle oluyor ceritocum bende yazayım en iyisi bizim daha çok var 31 mayısta gideceğiz

Ala ala bilmiyorum ki canım bizim doktor da sadece yatacaksın dedi

Valla bu doktorları çözemedim ben hepsi farklı bişey söylüyor

Sağolun hanımlar valla yalnız olmadığımı bilmek beni rahatlattı şimdiden yaramazlık yapıyor bıdıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…