- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.461
demekki risk görmüyor canim sadece tedbir amaçlı yat diyor yoksa hamileliğin sonunakadar kulaniliyor ve kesme sebebi belki ilaç kulanmadan degisim olacakmı diye bakıyordurAla ala bilmiyorum ki canım bizim doktor da sadece yatacaksın dedi
İlk bebeğimde vardı böyle bir durum, erkek çocuklarında genelde kafa büyük oluyor, sadece normal doğumda zorluyor onun harici sıkıntılı bir durum değil canım, için rahat olsunGünaydın kızlar. Dün doktor her şey yolunda vs dedi diye dikkat etmemiştim. Bugün ölçümleri kontrol edince baş çevresi vs ile ilgili değerlerin iki hafta önde olduğunu fark ettim ve panik oldum. Doktor yolunda olmasa söylerdi diye tekrar yazmak istemiyorum ama böyşe bi iey yaşayan oldu mu tedirginim
Benim cnm son detaylıda bası 27 haftaydı 2 hafta ondeydi vücudu 1 hafta önde doktor genel olarak 1 hafta önde dedi sanirim erkeklerde böyle oluyorGünaydın kızlar. Dün doktor her şey yolunda vs dedi diye dikkat etmemiştim. Bugün ölçümleri kontrol edince baş çevresi vs ile ilgili değerlerin iki hafta önde olduğunu fark ettim ve panik oldum. Doktor yolunda olmasa söylerdi diye tekrar yazmak istemiyorum ama böyşe bi iey yaşayan oldu mu tedirginim
İlk bebeğimde vardı böyle bir durum, erkek çocuklarında genelde kafa büyük oluyor, sadece normal doğumda zorluyor onun harici sıkıntılı bir durum değil canım, için rahat olsun
Benim cnm son detaylıda bası 27 haftaydı 2 hafta ondeydi vücudu 1 hafta önde doktor genel olarak 1 hafta önde dedi sanirim erkeklerde böyle oluyor
ben bundan kullanıyorum canım suda eriyen. Haplar midemi çok bulandırıyorKızlar kalsiyum desteği kullanan var mı varsa ne kullanıyorsunuz
Kızlar kalsiyum desteği kullanan var mı varsa ne kullanıyorsunuz
Çok iyi kuzum bende hap içemiyorum magnezyum un suda icileni aldım da bunu da alayım mutlaka hem d vitamini de varmış içindeben bundan kullanıyorum canım suda eriyen. Haplar midemi çok bulandırıyor
Teşekkür ederim kuzumben Calcimax da kullandım Newcall da kullandım ikisi de suda eriyor. Halen de kullanıyorum günde 1
Ay ben bilemedim canım doktora mı sorsan acaba. Ama hamilelikte çoğu şeyi normal karşılıyorlar o da varSorma kuzum çok hassaslaştım bu aralargözyaşım hazırda bekliyor inşallah geçecek bu günler de
Canım burun kanamasını normal karşıladım dediğin gibi normal
İstifra da hiç etmedim hamileliğin başından beri
Simsiyah bir parça geldi resmen atardım resmî var da atmadım görmek istemeyen olur diye
Osteocare içiyorum ben canımKızlar kalsiyum desteği kullanan var mı varsa ne kullanıyorsunuz
Evet ben Sarıçam tarafında oturuyorum:) hangi gün buluşacaksınız? Uygun olursa gelmek isterim tabiİviiiittttsüper o zaman haber bekliyorum B Bikupakahve sen ne tarafta oturuyordun sarıçam mıydı kuzu ?? Sen de gel
Gel anam gel yavrum gel bacım sen de gellll
Evet ben Sarıçam tarafında oturuyorum:) hangi gün buluşacaksınız? Uygun olursa gelmek isterim tabi
canım napıyosun? ben bdvye daldım buraya kaç aydır ilk gelişimben Calcimax da kullandım Newcall da kullandım ikisi de suda eriyor. Halen de kullanıyorum günde 1
Kontrole gidince sorucam canımAy ben bilemedim canım doktora mı sorsan acaba. Ama hamilelikte çoğu şeyi normal karşılıyorlar o da var
Osteocare içiyorum ben canım
canım napıyosun? ben bdvye daldım buraya kaç aydır ilk gelişimseni görünce sormak istedim ev tuttunuz mu? her şey yolunda mı?
Allah hayırlara çıkarsın canım tekrar düzen kurmanıza sevindim, Allah bi daha yaşatmasın böyle bi felaketHamdolsun bin şükür bugünümüze canım, iyiyiz evet ev tuttuk oldu bi süre. Evimizin durumu halen muallak. O da belli olacak bikaç aya inşallah. Bebiş de iyi keyfi yerinde teyzesi siz naptınız :)
Teşekkür ederim kuzumAy ben bilemedim canım doktora mı sorsan acaba. Ama hamilelikte çoğu şeyi normal karşılıyorlar o da var
Osteocare içiyorum ben canım
Müsait olursam her iki buluşmaya katılmak isterimBuluşmak derkenChanandler Bong bebiş bana kahveye gelecek, belki o gün sen de katılırsın bize, plan bu tabiii, belki sonra dışarda da buluşuruz
Allah hayırlara çıkarsın canım tekrar düzen kurmanıza sevindim, Allah bi daha yaşatmasın böyle bi felaket
biz de 29. haftaya girdik, ayrıntılıda ventrikül genişliği takibi istendi şimdilik çok şükür artmadı takibe devam. 27+5te bir hafta önde çıktı 35 cm 1160 gram olmuş küçük herifim
Canım ebeye sordum öyle bir desteğin bizimle alakası yok dedi Emzirme ile ilgili kurs gibi bişeyse onu hep veriyoruz ama maddi bişey bizde yok dedi. Senin ebenin dediği aile ve sosyal politikaların basvuruna karşılık yatırdıgı dogum desteği muhtemelen.En son ilk cocukta 200 TL ikincide 400 TL üçüncüde 600 TL idi değişmediyse.
Valla 15-16nda gidicem hem kontrol icin hem kayit için,o gün tüm detaylılari öğrenip yazarım size,yani kendi dedi yoksa benim bu konularda hic bir bilgim yok,dedi ki devlet süt desteği veriyormus,28ci haftada gel kayit yaptıralım,400tl bir para ödeyeceğim,6aya kadar eğer yanlis hatırlamıyorsam bazi marketlerden süt alabiliyormuşum ama ucuza ama bedava orasını bilmiyorum
Kuzum evin sağlam olsun gerisi hikaye... Bana yakınsın yaa bir gün kahvemi içmeye gelsene, metro ile 2 dk
Olsun kuzum bebiş iyi olsun da biz burda çene çala çala bir haftayı da geçiririz
Evet takipteyim cnm Allah iyiliklerini versin inşallah...
Kuzum bizim doktora git bir görün ihmal etme kendini. Hem çok yoğun değil. Hem de çok yardımcı oluyor ve çok kibar asla kırmaz bir doktor. Önder bey Güzelyalı Hastanesinde. Fiyatları da piyasanın altında haberin olsun. Yüreğir deki hastaneleri çok öneremiyorum
Canım hoşgeldiniz, Bebiş kız mı erkek mi annesi :) Bir de son adet tarihi ve beklenen doğum tarihini de yazar mısın rica etsem
Çok cok geçmiş olsun canım benimBu arada benim küçük oğlum Osman ımın dişi apse yapmış teyzeleri 2 gecedir ona da uyumuyoruz Allahım sanki uyuyabiliyormuşum gibiSabah ona gittik antibiyotik yazdırdık...
Ben kullanıyorumKızlar kalsiyum desteği kullanan var mı varsa ne kullanıyorsunuz
Aynen bende bundan kullanıyorumben bundan kullanıyorum canım suda eriyen. Haplar midemi çok bulandırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?