2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ala ala bilmiyorum ki canım bizim doktor da sadece yatacaksın dedi
demekki risk görmüyor canim sadece tedbir amaçlı yat diyor yoksa hamileliğin sonunakadar kulaniliyor ve kesme sebebi belki ilaç kulanmadan degisim olacakmı diye bakıyordur

İlk bebeğimde vardı böyle bir durum, erkek çocuklarında genelde kafa büyük oluyor, sadece normal doğumda zorluyor onun harici sıkıntılı bir durum değil canım, için rahat olsun

Benim cnm son detaylıda bası 27 haftaydı 2 hafta ondeydi vücudu 1 hafta önde doktor genel olarak 1 hafta önde dedi sanirim erkeklerde böyle oluyor

İlk bebeğimde vardı böyle bir durum, erkek çocuklarında genelde kafa büyük oluyor, sadece normal doğumda zorluyor onun harici sıkıntılı bir durum değil canım, için rahat olsun

Benim cnm son detaylıda bası 27 haftaydı 2 hafta ondeydi vücudu 1 hafta önde doktor genel olarak 1 hafta önde dedi sanirim erkeklerde böyle oluyor

Sağ olun kızlar. Zaten bi şey olsa doktor derdi diyorum ama yine de insan meraklanıyor normal demek ki

Ay ben bilemedim canım doktora mı sorsan acaba. Ama hamilelikte çoğu şeyi normal karşılıyorlar o da var
Kızlar kalsiyum desteği kullanan var mı varsa ne kullanıyorsunuz
Osteocare içiyorum ben canım

İviiiitttt süper o zaman haber bekliyorum B Bikupakahve sen ne tarafta oturuyordun sarıçam mıydı kuzu ?? Sen de gel

Gel anam gel yavrum gel bacım sen de gellll
Evet ben Sarıçam tarafında oturuyorum:) hangi gün buluşacaksınız? Uygun olursa gelmek isterim tabi

Hamdolsun bin şükür bugünümüze canım, iyiyiz evet ev tuttuk oldu bi süre. Evimizin durumu halen muallak. O da belli olacak bikaç aya inşallah. Bebiş de iyi keyfi yerinde teyzesi siz naptınız :)
canım napıyosun? ben bdvye daldım buraya kaç aydır ilk gelişim seni görünce sormak istedim ev tuttunuz mu? her şey yolunda mı?

Hamdolsun bin şükür bugünümüze canım, iyiyiz evet ev tuttuk oldu bi süre. Evimizin durumu halen muallak. O da belli olacak bikaç aya inşallah. Bebiş de iyi keyfi yerinde teyzesi siz naptınız :)
Allah hayırlara çıkarsın canım tekrar düzen kurmanıza sevindim, Allah bi daha yaşatmasın böyle bi felaket
biz de 29. haftaya girdik, ayrıntılıda ventrikül genişliği takibi istendi şimdilik çok şükür artmadı takibe devam. 27+5te bir hafta önde çıktı 35 cm 1160 gram olmuş küçük herifim

Oh maşallah tosuncuk severim seni Arada bize de yaz be kuzum bak merak ediyoruz Biz de genelde öndeyiz. Takvime göre 27+0 ama usg ye göre 4 5 gün daha ilerdeyiz genel durum olarak :)1100 gr 38 cm de biziz

Bu arada benim küçük oğlum Osman ımın dişi apse yapmış teyzeleri 2 gecedir ona da uyumuyoruz Allahım sanki uyuyabiliyormuşum gibi Sabah ona gittik antibiyotik yazdırdık...
Çok cok geçmiş olsun canım benim
Kızlar kalsiyum desteği kullanan var mı varsa ne kullanıyorsunuz
Ben kullanıyorum
ben bundan kullanıyorum canım suda eriyen. Haplar midemi çok bulandırıyor
Aynen bende bundan kullanıyorum

Eklentiler

• 20230509_144159.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…