- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.481
valla özlemişim canım ya gelirim artık ama ben %99.99 temmuz annesi olucam gibiOh maşallah tosuncuk severim seniArada bize de yaz be kuzum bak merak ediyoruz Biz de genelde öndeyiz. Takvime göre 27+0 ama usg ye göre 4 5 gün daha ilerdeyiz genel durum olarak :)1100 gr 38 cm de biziz
Demekki canım olabilirdemekki risk görmüyor canim sadece tedbir amaçlı yat diyor yoksa hamileliğin sonunakadar kulaniliyor ve kesme sebebi belki ilaç kulanmadan degisim olacakmı diye bakıyordur
Şeker yüklemesi için tedirgindim de doktor yaptırmak istemiyorsan her geldiğinde açlık tokluk şekeri bakarız dedi sıkıntı görmedi. Bir de benim minnak 1kg olmuşCanımcığım neden tedirginsin?
Oyy yesinler onu maşallahŞeker yüklemesi için tedirgindim de doktor yaptırmak istemiyorsan her geldiğinde açlık tokluk şekeri bakarız dedi sıkıntı görmedi. Bir de benim minnak 1kg olmuş26. Haftada 600-800gr oluyormuş normalde ama benimki tontiş olacak belli tabi anne de tontiş, ilk 4 ay hiç kilo almadım son 2 ayda 4 kg birden almışım
Bence yaptir şeker onemli hamilelikteŞeker yüklemesi için tedirgindim de doktor yaptırmak istemiyorsan her geldiğinde açlık tokluk şekeri bakarız dedi sıkıntı görmedi. Bir de benim minnak 1kg olmuş26. Haftada 600-800gr oluyormuş normalde ama benimki tontiş olacak belli tabi anne de tontiş, ilk 4 ay hiç kilo almadım son 2 ayda 4 kg birden almışım
Profilden vesikalığı vermiş ay severim maşallahBuyrun bu da benim tontik yanak kızımın yeni fotisi
benim bebeğin suyu normaldi, iriliği yoktu, şu an hamile kaldığım kilodan 2,5 kilo daha zayıfım. şeker ölçümlerim de normal ama yüklemede şekerim çıktı. hem takip hem diyet yapıyorum doktor düşük doz insülin verdi yüksek başlarsa başlıycamBence yaptir şeker onemli hamilelikte
Galiba bebegin gelisimide onde maşallah
Zaten iki hafta fark varsa yaptiriyolar doktorlar
İlk once bi hafta takip vermesi lazimdibenim bebeğin suyu normaldi, iriliği yoktu, şu an hamile kaldığım kilodan 2,5 kilo daha zayıfım. şeker ölçümlerim de normal ama yüklemede şekerim çıktı. hem takip hem diyet yapıyorum doktor düşük doz insülin verdi yüksek başlarsa başlıycam
Merhaba cnm hatırliyormusun nasıl giydirdigini sıcak agustos zorladı mıKizlar arada msjlarinizi okuyorum
İnsllah hepimiz saglikla bebişlerimize kavusuruz
İlk gebeligimde agustos annesiyim
Bu gebeligim temmuz annesi olcam tabi erken gelmeye kalkişmasa☺☺
29.haftaya girdim 5 haftadır takip verdi bazen açlık yüksek çıkıyo, geçen hafta insülin verdi dolapta duruyoİlk once bi hafta takip vermesi lazimdi
Hemen insulune başlatmiyolar benim bildigim
Anladim29.haftaya girdim 5 haftadır takip verdi bazen açlık yüksek çıkıyo, geçen hafta insülin verdi dolapta duruyo
Canim benim bebisler 1 ay kuvezde kaldilarMerhaba cnm hatırliyormusun nasıl giydirdigini sıcak agustos zorladı mı
Hdhdhdhhs hepimizin ortak problemiMerhaba cnm hatırliyormusun nasıl giydirdigini sıcak agustos zorladı mı
Dexter 100grlık yükleme yaptırdın mı?benim bebeğin suyu normaldi, iriliği yoktu, şu an hamile kaldığım kilodan 2,5 kilo daha zayıfım. şeker ölçümlerim de normal ama yüklemede şekerim çıktı. hem takip hem diyet yapıyorum doktor düşük doz insülin verdi yüksek başlarsa başlıycam
Kuzum bira daha iyiyim bugün midemin tam üstü çok sert oluyor ağrı yapiyor sendede oluyormu canım sen nasılsınKelebegimx canım nasıl oldun sancılar devam ediyor mu
75lik yaptılar bana, ilk saat 202 çıktı. başka yapılmasına gerek görmediler. korkma canım şeker bebeğe giden kan akışını bozuyomuş eğer doktor 100lüğe karar verirse hiç endişelenme diğer türlüsü daha sıkıntılı çünküDexter 100grlık yükleme yaptırdın mı?
Benim 50gr yüklemede 188çıktı. Drumla konuşup diyet başlayıp takip isticem ama kabul eder mi bilmiyorum. 100grlık yüklemeden korkuyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?