2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Oh maşallah tosuncuk severim seni Arada bize de yaz be kuzum bak merak ediyoruz Biz de genelde öndeyiz. Takvime göre 27+0 ama usg ye göre 4 5 gün daha ilerdeyiz genel durum olarak :)1100 gr 38 cm de biziz
valla özlemişim canım ya gelirim artık ama ben %99.99 temmuz annesi olucam gibi normal doğumdan hele de devlette normal doğumdan çok korkuyorum gittiğim özel de 2 ayda bir %25 gibi zamlar yapıyo bu gidişle doğum 30 bini bulacak. şimdilik onun stresini yaşıyorum özelde spinal sezaryen istiyorum ama bakalım hayırlısı olsun. sormak istediklerim de var ara ara gelicem

Canımcığım neden tedirginsin?
Şeker yüklemesi için tedirgindim de doktor yaptırmak istemiyorsan her geldiğinde açlık tokluk şekeri bakarız dedi sıkıntı görmedi. Bir de benim minnak 1kg olmuş 26. Haftada 600-800gr oluyormuş normalde ama benimki tontiş olacak belli tabi anne de tontiş, ilk 4 ay hiç kilo almadım son 2 ayda 4 kg birden almışım

Oyy yesinler onu maşallah
İyi içine sindiyse canım en doğrusu önemli olan mutlu olman tedirgin olmaman

Bence yaptir şeker onemli hamilelikte
Galiba bebegin gelisimide onde maşallah
Zaten iki hafta fark varsa yaptiriyolar doktorlar

Bence yaptir şeker onemli hamilelikte
Galiba bebegin gelisimide onde maşallah
Zaten iki hafta fark varsa yaptiriyolar doktorlar
benim bebeğin suyu normaldi, iriliği yoktu, şu an hamile kaldığım kilodan 2,5 kilo daha zayıfım. şeker ölçümlerim de normal ama yüklemede şekerim çıktı. hem takip hem diyet yapıyorum doktor düşük doz insülin verdi yüksek başlarsa başlıycam

İlk once bi hafta takip vermesi lazimdi
Hemen insulune başlatmiyolar benim bildigim

Kizlar arada msjlarinizi okuyorum
İnsllah hepimiz saglikla bebişlerimize kavusuruz
İlk gebeligimde agustos annesiyim
Bu gebeligim temmuz annesi olcam tabi erken gelmeye kalkişmasa☺☺
Merhaba cnm hatırliyormusun nasıl giydirdigini sıcak agustos zorladı mı

Merhaba cnm hatırliyormusun nasıl giydirdigini sıcak agustos zorladı mı
Canim benim bebisler 1 ay kuvezde kaldilar
Geldiklerinde alt ust giydiriyordum
Cok sicak olunca zibin giydiriyordum
Evet sicaklik beni zorladi bebekleri degil

Dexter 100grlık yükleme yaptırdın mı?
Benim 50gr yüklemede 188çıktı. Drumla konuşup diyet başlayıp takip isticem ama kabul eder mi bilmiyorum. 100grlık yüklemeden korkuyorum açıkçası

Dexter 100grlık yükleme yaptırdın mı?
Benim 50gr yüklemede 188çıktı. Drumla konuşup diyet başlayıp takip isticem ama kabul eder mi bilmiyorum. 100grlık yüklemeden korkuyorum açıkçası
75lik yaptılar bana, ilk saat 202 çıktı. başka yapılmasına gerek görmediler. korkma canım şeker bebeğe giden kan akışını bozuyomuş eğer doktor 100lüğe karar verirse hiç endişelenme diğer türlüsü daha sıkıntılı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…