2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kuzum bira daha iyiyim bugün midemin tam üstü çok sert oluyor ağrı yapiyor sendede oluyormu canım sen nasılsın
oraları tekmeleyince oluyor bende de. iyiyim canım çok şükür sadece gece uykularım yok o beni çok yoruyor. Bugün eşime hamile yastığı aldırdım onu da salona atıcam biraz da öyle denicem en kötü gündüzleri uyuyup geceleri kalıcam öyle bir düzen yapmam gerek huysuzun teki oldum uykusuz olunca

ben de özelde takipliyim. özel sağlık sigortam var doğum için 20bin teminatı. ilk kontrollere giderken doğum ücreti 15bindi geçen hafta tekrar sordum doğum 35bin olmuş sürekli zam geliyor

Sağol canım valla doktorlar ikiye bölünmüş durumda insan kararsız kalıyor. Ben de yaptırcam gibi ama yine de bi drumla konuşayım dedim

ben de özelde takipliyim. özel sağlık sigortam var doğum için 20bin teminatı. ilk kontrollere giderken doğum ücreti 15bindi geçen hafta tekrar sordum doğum 35bin olmuş sürekli zam geliyor
bizim de şu an 15 bin, aralıktan beri doğuma da muayene ücretlerine de 2 kez zam geldi temmuzda da gelecekmiş 25 civarı olur dediler. doğumdan sonra ben de sigorta yaptırıcam çünkü bebeği devlet hastanelerinde perişan edemem özelde yaptırıcam kontrollerini tahlillerini

Sağol canım valla doktorlar ikiye bölünmüş durumda insan kararsız kalıyor. Ben de yaptırcam gibi ama yine de bi drumla konuşayım dedim
yok canım abartıldığı kadar değil, hiç mi tatlı krizimiz gelmiyo ben kış boyu dondurma yedim, bi kere hastaneden çıkarken canım çok istedi 2 dilim baklava yedim yani zaten o şeker bunlar olmasa ekmekle karbonhidratla vücuda giriyo, bebek için de bi yükleme alırız yani

Ben de öyle olacak gibi ama gönlüm bu topikli

Buyrun bu da benim tontik yanak kızımın yeni fotisi
Maşallah minnoşa güzel poz yakalamışsınız

Kizlar arada msjlarinizi okuyorum
İnsllah hepimiz saglikla bebişlerimize kavusuruz
İlk gebeligimde agustos annesiyim
Bu gebeligim temmuz annesi olcam tabi erken gelmeye kalkişmasa☺☺
Oooo ağır misafirimiz var kızlar yan topikin sahibesi gel tabii canım gez biz de sizin topikten kopya çekiyoruz arada

İnşallah duzelir kuzum benim ya çok zor ikizleri anneleri daha kotu 26+4 sen kaç haftalık oldun

Sabah tahlil sonuclarini almaya gittim. Kan degerlerim B12 baya düşük ferritin 7 .
Tiroit normale dönmüş şükür. Şeker sonucum çıkmamıştı ama evde ölçüyorum. Haftaya endokrine randevu aldım bakalım. Şeker testi yaptırmadım

Katılıyorum. 75 gram şeker. 3 dilim baklava.

Allah affetsin dün gece neler gömdüm tatlı namına içim çekilmişti.

Canan Karatayı çok severim ama şeker yüklemesi konusunda ona katılmıyorum. Bilmesem şekerim olduğunu o insülin plasenta yoluyla bebeğime geçse kilolu doğsa daha mı iyi? Ben gönül rahatlığıyla yaptırdım valla. Herkese de tavsiye ederim

Buz gibi suyla karıştırdım lıkır lıkır içtim midem de bulanmadı işin sırrı o soğuk olcak içtiğin şey tamam işte

kız çilekli fantaydı bildiğin ben de yapış yapış şekerdir içilmez diyodum da değilmiş hoşuma bile gitti. canan karatay konusunu hiç açma kadının uzmanlık alanı değil 6 sene tıp okuyunca her branşta bilgi sahibi olunmuyo ayrıca türk kahvesi çok faydalı çocuklarınıza fincan fincan içirin, tereyağı yiyin çayınıza atın karıştırın diyen birini ciddiye almak da tuhaf. evet profesör ama bunun içinde yaş durumu var, mantıklı konuşmuyor ki mantıklı olsa branşı dışında hele de bu kadar önemli bi konuda hamileleri strese sokmazdı. hamileliğimin başlarında burda okumuştum sanırım şekerden dolayı 25-26. haftada bebeklerini kaybedenleri. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…