2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ya Allah'ım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah

Evet bazı hastahaneler hazır aldırıyormuş benimki bildiğin şekerdi. O bile baymadı buz gibi suyla karıştırınca. Lıkır lıkır gitti ki ben normalde çikolata şeker vs yemem hamilelikte işte canım arada çekiyor.

Ben genel olarak karatayı severim mantıklı şeyleri de var ama bu konuda gerçekten artıyı eksiyi iyi tartamadı bence. Tabii allah korusun yani tansiyon ve şeker önemli. Biz önlemi alacağız gerisi Allahtan.

Amiin canım inşallah o günlerin hayaliyleyim

Ben daha teknolojik takılıyorum, telefonun hatırlatma sayfası varya oraya aklıma geldikçe soracaklarımı başlık başlık yazıyorum yoksa birde devlet hastanesi benim içeri girdisi çıktısı bazen 10dk sürüyor

Karnımim altında çok hafif olmuş düzenli kullanmıyorum unutuyorum daha doğrusu

Kızlar bugün bende sabahtan sağlık ocağını aramıştım aşı gelmiş ve şuan ilk dozunu vurulmuş bulunmaktayım, benim önden 4 dozum olduğu için 1 tane yeter dedi Ebemiz ama ben yine başka bir hekime de danışacağım

Bu arada normalde sabah akşam baksam sayfaya yetişebiliyprdum
Artık hepimiz sabah öğle akşam bakalım konuşmalar çok birikiyor mesela Ceninsuyu kaçırmışım

Şuan hastane koridorunda kararsızlıkla sıramın gelmesini bekliyorum. Şeker yüklemesi yaptırmayacağım sanırım, varmış gibi direkt diyetini uygulamayı düşünüyorum
Ne yaptın bilmiyorum inşallah gönlünün ferahlayacağı şekilde hareket etmişsindir. Ben de başta yaptırmayı düşünmedim, sonrasında araştırmalara biraz göz atınca yaptırmamanın eğer gebelik şekeri varsa, şeker yüklemesinden daha da kötü şeylere sebep olacağı sonucuna vardım. Açıkcası gebelik şekerim olmadığı halde varmış gibi hareket etmek de gözüme çok zor göründü çünkü bu doğuma kadar karbonhidrat, şeker gibi şeylerden tamamiyle uzak durmak demek. Önümüz yaz bunun dondurması var, soğuk tatlıları var, peynirin bile en dengelisini yemek zorunda bırakmak istemedim kendimi. Zaten iştahım yok, doğru düzgün ne yemek yiyorum ne tatlı yiyorum, yiyebildiklerime de sınır getirirsem artık ne yapardım bilmiyorum. Ailede, aile büyüklerinde şeker yoktu, ki doktorum bunun çok da geçerli bir faktör olmadığını ailede olmasa bile gebelikte gelişebileceğini de söylemişti. Yine de vicdanen yaptırma isteğim daha ağır bastı. Zaten 2li taramayı, detaylı ultrasonu, kalp taramasını falan da yaptırmıştım ben. Olmaması en büyük duamız ve şükrümüz tabii ki ama, bir problem olsaydı da erkenden bilip önlem alabilmeyi arzuladım.

Sezeryan mi olacaksim cnm
Aslinda nekadar korksamda normal dogum istiyorum,gecen kontrolde doktorum sordu konustuk azcik bu konuyu,ama tüp bebek oldu icin çoğu zaman riske atmadan sezaryanla alıyorlar,şimdilik cok şükür herhangi bir sorunum yok,ne agri ne sizi ne erken doğum tehlikesi,doktorum dedi ki 37ci haftayi bekleyelim,ozaman duruma göre bakarız

fetüssu aslında ama kulağa ceninsu kadar tatlı gelmiyo

Benim de ferritin 7 çıktı

ahahaha bir de hepimizin izine ayrıldığı, yerlerimizden kalkamadığı zamanları düşün

Kızlar merhaba çok uzun zamandır yoktum
Hepiniz iyi mısınız inşallah iyisinizdir benim bugün doktor randevum vardı oğlum 28+2
Kg 1145
Boyunu tam hatırlamadım ama uzun dedi doktor
Benim haftada olanlar bebekleriniz kaç kg?
Oğlum yüzünü kapatıyor çok nazlı benim Canyoldaşım

Eklentiler

• IMG-20230509-WA0000.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…