- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.521
Oyyy maşallah canım kuzum senin kasintin çok varmı çatlama oldumu27+1 iz bizde
YaKızlar annem bugün bebişlerin çamaşırlarını yıkamaya başladı aldıklarını bize yollamamıştı ütüleyip getircem dedi. Allahım minicikler parmağım girmez bu kızanlar nasıl gircek bunların içinehele prematüre olanlar elim kadar ama çok duygulandım
Evet bazı hastahaneler hazır aldırıyormuş benimki bildiğin şekerdi. O bile baymadı buz gibi suyla karıştırınca. Lıkır lıkır gitti ki ben normalde çikolata şeker vs yemem hamilelikte işte canım arada çekiyor.kız çilekli fantaydı bildiğin ben de yapış yapış şekerdir içilmez diyodum da değilmiş hoşuma bile gitti. canan karatay konusunu hiç açma kadının uzmanlık alanı değil 6 sene tıp okuyunca her branşta bilgi sahibi olunmuyo ayrıca türk kahvesi çok faydalı çocuklarınıza fincan fincan içirin, tereyağı yiyin çayınıza atın karıştırın diyen birini ciddiye almak da tuhaf. evet profesör ama bunun içinde yaş durumu var, mantıklı konuşmuyor ki mantıklı olsa branşı dışında hele de bu kadar önemli bi konuda hamileleri strese sokmazdı. hamileliğimin başlarında burda okumuştum sanırım şekerden dolayı 25-26. haftada bebeklerini kaybedenleri. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
çatlamam hiç olmadı ama doğumdan sonra bile olabiliyormuş yaşayıp görücez artık bu aralar kaşıntım çok var özellikle göğüslerde Lierac almıştım ama düzenli kullanıma hiç geçemedim sende oldu mu hiçOyyy maşallah canım kuzum senin kasintin çok varmı çatlama oldumu
Sorma valla doktoru görünce benim de elim ayağım kolum birbirine giriyor beynimin içindeki kablolar birbirine dolanıyor ve cızırtı sesleri çıkarıyorsoracağım herşeyi unutup hop çıkıyorum.Ama bu sefer yazıp gideceğim .A4 e yazıp çantamdan çıkarıp okuyup soracağım 15 Mayıs görüş günüm de
jfkshahahah ya isim bulamadık, bir şekilde de hitap etmek gerekiyor malum kaldı adı öyleAy ceninsu'ya çok güldüm
Karnımim altında çok hafif olmuş düzenli kullanmıyorum unutuyorum daha doğrusuçatlamam hiç olmadı ama doğumdan sonra bile olabiliyormuş yaşayıp görücez artık bu aralar kaşıntım çok var özellikle göğüslerde Lierac almıştım ama düzenli kullanıma hiç geçemedim sende oldu mu hiç
Ne yaptın bilmiyorum inşallah gönlünün ferahlayacağı şekilde hareket etmişsindir. Ben de başta yaptırmayı düşünmedim, sonrasında araştırmalara biraz göz atınca yaptırmamanın eğer gebelik şekeri varsa, şeker yüklemesinden daha da kötü şeylere sebep olacağı sonucuna vardım. Açıkcası gebelik şekerim olmadığı halde varmış gibi hareket etmek de gözüme çok zor göründü çünkü bu doğuma kadar karbonhidrat, şeker gibi şeylerden tamamiyle uzak durmak demek. Önümüz yaz bunun dondurması var, soğuk tatlıları var, peynirin bile en dengelisini yemek zorunda bırakmak istemedim kendimi. Zaten iştahım yok, doğru düzgün ne yemek yiyorum ne tatlı yiyorum, yiyebildiklerime de sınır getirirsem artık ne yapardım bilmiyorum.Şuan hastane koridorunda kararsızlıkla sıramın gelmesini bekliyorum. Şeker yüklemesi yaptırmayacağım sanırım, varmış gibi direkt diyetini uygulamayı düşünüyorum
Aslinda nekadar korksamda normal dogum istiyorumSezeryan mi olacaksim cnm
fetüssu aslındaKızlar bugün bende sabahtan sağlık ocağını aramıştım aşı gelmiş ve şuan ilk dozunu vurulmuş bulunmaktayım, benim önden 4 dozum olduğu için 1 tane yeter dedi Ebemiz ama ben yine başka bir hekime de danışacağım
Bu arada normalde sabah akşam baksam sayfaya yetişebiliyprdum
Artık hepimiz sabah öğle akşam bakalım konuşmalar çok birikiyor mesela Ceninsuyu kaçırmışım
Benim de ferritin 7 çıktıSabah tahlil sonuclarini almaya gittim. Kan degerlerim B12 baya düşükferritin 7 .
Tiroit normale dönmüş şükür. Şeker sonucum çıkmamıştı ama evde ölçüyorum. Haftaya endokrine randevu aldım bakalım. Şeker testi yaptırmadım
Erkek olsaydı Fetüscan diyebilirdik ya, Ceninsu biraz sevimli geliyor kulağafetüssu aslındaama kulağa ceninsu kadar tatlı gelmiyo
hahahaha fetüscan mıErkek olsaydı Fetüscan diyebilirdik ya, Ceninsu biraz sevimli geliyor kulağa
Jdjdhdh fıstıklıcığım karşında erkek analarının şahlarından birisi duruyor bilmem farkında mısınErkek olsaydı Fetüscan diyebilirdik ya, Ceninsu biraz sevimli geliyor kulağa
ahahaha bir de hepimizin izine ayrıldığı, yerlerimizden kalkamadığı zamanları düşünKızlar bugün bende sabahtan sağlık ocağını aramıştım aşı gelmiş ve şuan ilk dozunu vurulmuş bulunmaktayım, benim önden 4 dozum olduğu için 1 tane yeter dedi Ebemiz ama ben yine başka bir hekime de danışacağım
Bu arada normalde sabah akşam baksam sayfaya yetişebiliyprdum
Artık hepimiz sabah öğle akşam bakalım konuşmalar çok birikiyor mesela Ceninsuyu kaçırmışım
hahahaha bu yorumuna bebeğine isim koyamamış anneler çok üzülebilirler dexter, Ceninsu ve Fetüscanlar aramızdahahahaha fetüscan mıiyi ki oğlumun adı belli kız fetüscan ne
hahaha gelinlerin korkulu rüyasıJdjdhdh fıstıklıcığım karşında erkek analarının şahlarından birisi duruyor bilmem farkında mısın
ceninsu yine tamam da fetüscan yerine bence acil isim koysunlarhahahaha bu yorumuna bebeğine isim koyamamış anneler çok üzülebilirler dexter, Ceninsu ve Fetüscanlar aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?