- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.557
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.541
Jdjdhjdhdjs artık günde 50 şer 50 şer ilerler sayfalar uuuahahaha bir de hepimizin izine ayrıldığı, yerlerimizden kalkamadığı zamanları düşün
arkadaşlar bana seçim geçene kadar sultan, şah, padişah gibi şeyler söylemeyin zaten gerginim travmaların tetikleniyoJdjdhdh fıstıklıcığım karşında erkek analarının şahlarından birisi duruyor bilmem farkında mısın
canım hemen hemen benle aynısın benim de 1160 gr. çıktı bu arada fl ölçümü yazıyosa onu 7 ile çarpınca boyunu buluyosunKızlar merhaba çok uzun zamandır yoktum
Hepiniz iyi mısınız inşallah iyisinizdir benim bugün doktor randevum vardı oğlum 28+2
Kg 1145
Boyunu tam hatırlamadım ama uzun dedi doktor
Benim haftada olanlar bebekleriniz kaç kg?
Oğlum yüzünü kapatıyor çok nazlı benim Canyoldaşım
Ceninsuya annem de alıştı ya, bu işin tadı kaçmaya başladı artık emine memine koyacam bi isim bu çocuğa benceninsu yine tamam da fetüscan yerine bence acil isim koysunlar
Oyy maşallahKızlar merhaba çok uzun zamandır yoktum
Hepiniz iyi mısınız inşallah iyisinizdir benim bugün doktor randevum vardı oğlum 28+2
Kg 1145
kız olsaydı masal ya da deva düşünüyordum ben, belki sana da fikir olurCeninsuya annem de alıştı ya, bu işin tadı kaçmaya başladı artık emine memine koyacam bi isim bu çocuğa ben
ahahahahah buna sesli güldümarkadaşlar bana seçim geçene kadar sultan, şah, padişah gibi şeyler söylemeyin zaten gerginim travmaların tetikleniyo
çocuğu kocamla ortak yaptığımız için ismi yok şu an bacım, bana kalsa Karla koyacaktım benkız olsaydı masal ya da deva düşünüyordum ben, belki sana da fikir olur
hahahahahahahaçocuğu kocamla ortak yaptığımız için ismi yok şu an bacım, bana kalsa Karla koyacaktım benburda bir arkadaş yazmıştı, çok hoşuma gitti. fikir olarak evde belirttim ve verilen cevapları yazsam Ceninsu kulağına daha mantıklı gelemye başlar
Ohhh maşallahKızlar merhaba çok uzun zamandır yoktum
Kg 1145
Bende çiğ et yemiş pitbull gibiyim, tüm seçim kurallarını okudum, kabine girmeden oy pusulasına bakıyorum her gece rüyalarımda. Dedeme basarken masayı böleceğim ikiye hanımefendiliğimi askıya asıp galiba.ahahahahah buna sesli güldümsorma kanayan yaram tırnaklarını çıkarmış bekliyorum sürekli eşim sakinleştiriyo
Aaaa olur mu, hadi gocamı cığnadım geçtim, anası sokulmaz mı teyzeleri çığrınmaz mı, ananesi bayılmaz mı...hahahahahahahaçocuğu ortak yapıyosunuz da zaten kocanın soyadını alıyo, 9 ay da sen taşıyosun bence vur yumruğu masaya
valla külçe mülçe bişi yapsınlar hastane parasını versinler ne bileyim 18 yaşında kullanabileceği yüklü bi banka hesabı açsınlar o zaman cevriye bile koyabilirsiniz dersinAaaa olur mu, hadi gocamı cığnadım geçtim, anası sokulmaz mı teyzeleri çığrınmaz mı, ananesi bayılmaz mı...
Sağolasın arkadaşımmmOyy maşallah
Sağol canım benimOhhh maşallahsaglikla gelsin paşa ☘
Hdjdjjdjs maşallah bacım sen neymişsinBende çiğ et yemiş pitbull gibiyim, tüm seçim kurallarını okudum, kabine girmeden oy pusulasına bakıyorum her gece rüyalarımda. Dedeme basarken masayı böleceğim ikiye hanımefendiliğimi askıya asıp galiba.BU KIZIM CENİNSU İÇİN ŞAAKKKKK
Jsjshsjjs teyzelerde mi kdjsjsjjs allahım. Dex e katılıyorum. 3 külçeye tamamım deAaaa olur mu, hadi gocamı cığnadım geçtim, anası sokulmaz mı teyzeleri çığrınmaz mı, ananesi bayılmaz mı...
Ben de öyle olacak gibi ama gönlüm bu topikli
Maşallah minnoşa güzel poz yakalamışsınız
Oooo ağır misafirimiz var kızlar yan topikin sahibesigel tabii canım gez biz de sizin topikten kopya çekiyoruz arada
Vazgeçtim 3 külçe az oldu o fiyata ev bile kalmadı artık hdjdjdJsjshsjjs teyzelerde mi kdjsjsjjs allahım. Dex e katılıyorum. 3 külçeye tamamım deparayı veren düdüğü çalar kusura bakmicaklar
bugün haziran annelerine baktımda hepsi doğurmak üzere kalbim dayanmadı geri çıktım
Valla bende mayis ve haziran annelerine bakiyorum nasil geciyor hamilelikleri heyecanli oluyor dogum hikaye leri dinlemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?