2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Jdjdhdh fıstıklıcığım karşında erkek analarının şahlarından birisi duruyor bilmem farkında mısın
arkadaşlar bana seçim geçene kadar sultan, şah, padişah gibi şeyler söylemeyin zaten gerginim travmaların tetikleniyo

canım hemen hemen benle aynısın benim de 1160 gr. çıktı bu arada fl ölçümü yazıyosa onu 7 ile çarpınca boyunu buluyosun

Oyy maşallah

kız olsaydı masal ya da deva düşünüyordum ben, belki sana da fikir olur
çocuğu kocamla ortak yaptığımız için ismi yok şu an bacım, bana kalsa Karla koyacaktım ben burda bir arkadaş yazmıştı, çok hoşuma gitti. fikir olarak evde belirttim ve verilen cevapları yazsam Ceninsu kulağına daha mantıklı gelemye başlar

hahahahahahaha çocuğu ortak yapıyosunuz da zaten kocanın soyadını alıyo, 9 ay da sen taşıyosun bence vur yumruğu masaya

Ohhh maşallah saglikla gelsin paşa ☘

ahahahahah buna sesli güldüm sorma kanayan yaram tırnaklarını çıkarmış bekliyorum sürekli eşim sakinleştiriyo
Bende çiğ et yemiş pitbull gibiyim, tüm seçim kurallarını okudum, kabine girmeden oy pusulasına bakıyorum her gece rüyalarımda. Dedeme basarken masayı böleceğim ikiye hanımefendiliğimi askıya asıp galiba. BU KIZIM CENİNSU İÇİN ŞAAKKKKK

hahahahahahaha çocuğu ortak yapıyosunuz da zaten kocanın soyadını alıyo, 9 ay da sen taşıyosun bence vur yumruğu masaya
Aaaa olur mu, hadi gocamı cığnadım geçtim, anası sokulmaz mı teyzeleri çığrınmaz mı, ananesi bayılmaz mı...

Aaaa olur mu, hadi gocamı cığnadım geçtim, anası sokulmaz mı teyzeleri çığrınmaz mı, ananesi bayılmaz mı...
valla külçe mülçe bişi yapsınlar hastane parasını versinler ne bileyim 18 yaşında kullanabileceği yüklü bi banka hesabı açsınlar o zaman cevriye bile koyabilirsiniz dersin

Hdjdjjdjs maşallah bacım sen neymişsin

Ben bu sefer hiç araştırmıyorum soruşturmuyorum kocama da oy vermeye giderken anlat bana dedim neymiş ne değilmiş sistem ne unutuyorum herşeyi zaten boşa gştmesin hejdjdj

Valla bende mayis ve haziran annelerine bakiyorum nasil geciyor hamilelikleri heyecanli oluyor dogum hikaye leri dinlemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…