- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.557
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.561
Doğurmuşlar daha keyifli jdjdjdbugün haziran annelerine baktımda hepsi doğurmak üzere kalbim dayanmadı geri çıktım
Ben dogumdan korkmiyorum nedensebugün haziran annelerine baktımda hepsi doğurmak üzere kalbim dayanmadı geri çıktım
keşke ben de bi ay önce hamile kalsaydım doğuma zam gelmeden doğururdumbugün haziran annelerine baktımda hepsi doğurmak üzere kalbim dayanmadı geri çıktım
normal doğumun derdini o an çekiyosun ama o an beni de korkutuyoBen dogumdan korkmiyorum nedense
Buda sezeryan olcak
Normal dogum olsa korkardim
Ne güzel. Anladığım kadarıyla 2. Bebek haliyle onunda rahatlığı vardırBen dogumdan korkmiyorum nedense
Buda sezeryan olcak
Normal dogum olsa korkardim
Evet ikinci gebeligim aslinda ilk gebelikten cok cektim 13 gune kadar hastanede yattim ama insan unutuyor ya ne kadar kotu gecsedeNe güzel. Anladığım kadarıyla 2. Bebek haliyle onunda rahatlığı vardır
Sezeryandan sonra 1 ay en fazla aci cekersin sonrasi azaliyor o agri bencenormal doğumun derdini o an çekiyosun ama o an beni de korkutuyobi de kesi ve dikiş olayı spinal sezeryan istiyorum ben de ama doktorum normale ikna ederse de yok demem heralde
Analık başka şeye benzemiyorEvet ikinci gebeligim aslinda ilk gebelikten cok cektim 13 gune kadar hastanede yattim ama insan unutuyor ya ne kadar kotu gecsede
ben de hareketleri hissedene kadar sürekli kontrole gidip kalbinin birkaç hafta önce durmuş olduğuna dair yorumları çok okudum kaç kere ağladım hala hissetmiyorum iyi mi acaba diyeBen doğal istiyorum kısmetse dikişsiz. Kendimi böyle olumluyorum çokta iyiydi herşey. Ama okumamam gereken şeyler okudum ve tüm sükunetim, metanetim ne bilem soğukkanlılığım adı her neyse gitti. Artık korkuyorum..
Yani ne desem bilemiyorum hep olumlu hep iyi hikayeler olmuyor bunu biliyorum, negatif durumlar yaşayan kişilerinde bunu paylaşmak istemesi en doğal hakkı ama gerçekten etkiliyor. KK bir konu vardı hatta 2 etkisinden çıkamıyorum. Allahım sen hayırla o güzel günlere ulaştır. Bebeğimize ve bize sağlık sıhhat mutluluk ver demekten başka birley gelmiyor elden. Bugün biraz belim ağrıyor. Yürüyünce göbeğime sancı giriyor ilk defa. Ve sertleşiyor. Yemin ederim taşikardi geçircem gibi oluyor. Belki normal ama ben kötü hikayelerin etkisiyle iyice düşüyorum.ben de hareketleri hissedene kadar sürekli kontrole gidip kalbinin birkaç hafta önce durmuş olduğuna dair yorumları çok okudum kaç kere ağladım hala hissetmiyorum iyi mi acaba diye
Canim bence olumsuz dusunmeBen doğal istiyorum kısmetse dikişsiz. Kendimi böyle olumluyorum çokta iyiydi herşey. Ama okumamam gereken şeyler okudum ve tüm sükunetim, metanetim ne bilem soğukkanlılığım adı her neyse gitti. Artık korkuyorum..
Şeker varmış gibi diyet uygulayacaģım bu şekilde içime sindi açlık tokluk şekerine de baktırdığım sürece sorun olacağını sanmıyorum, ayy yemesinler kızımıOyy yesinler onu maşallah
İyi içine sindiyse canım en doğrusu önemli olan mutlu olman tedirgin olmaman
Kilosu önde gidiyor, belki de şeker vardır o yüzden önde gidiyordur eğer öyleyse, zaten gebelik şekerim varsa onca şekeri yüklemek ne kadar mantıklı onu sorguluyorum. Diyet de uygulayacağım zaten, çok sıkıntılı bir durum olsa doktor mutlaka yaptır derdi diye düşünüyorumBence yaptir şeker onemli hamilelikte
Galiba bebegin gelisimide onde maşallah
Zaten iki hafta fark varsa yaptiriyolar doktorlar
Ama yerim kiiiiEki Görüntüle 3245145
oy masalahh. benim ogluşum da 20 haftalıkken boyleydi parmak emerken yakaladık
40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi çok iyi olmuşjfkshahahah ya isim bulamadık, bir şekilde de hitap etmek gerekiyor malum kaldı adı öyle
Çok düşündüm fıstıklım, ama şeker varsa eğer o kadar şekeri yüklemek de zarar verir diye düşünüyorum. Ben de hem yaptırmayıp hem de şeker yokmuş gibi davranamadım. Ya varsa diye düşündüm o yüzden diyet yapmaya karar verdim zaten açlık tokluğa da bakılacak sürekli, sorun görülürse müdahale edilir diye umut ediyorum. İkili dörtlü detaylı vs her şeyi yaptırdım sadece şeker yaptırmadım. Normalde abur cubur cikolata yiyen bir insanım ama hamileliğim boyunca canım hiç tatlı bir şey istemedi. Şurada kalmış 3 ay dayanırım diye düşünüyorumNe yaptın bilmiyorum inşallah gönlünün ferahlayacağı şekilde hareket etmişsindir. Ben de başta yaptırmayı düşünmedim, sonrasında araştırmalara biraz göz atınca yaptırmamanın eğer gebelik şekeri varsa, şeker yüklemesinden daha da kötü şeylere sebep olacağı sonucuna vardım. Açıkcası gebelik şekerim olmadığı halde varmış gibi hareket etmek de gözüme çok zor göründü çünkü bu doğuma kadar karbonhidrat, şeker gibi şeylerden tamamiyle uzak durmak demek. Önümüz yaz bunun dondurması var, soğuk tatlıları var, peynirin bile en dengelisini yemek zorunda bırakmak istemedim kendimi. Zaten iştahım yok, doğru düzgün ne yemek yiyorum ne tatlı yiyorum, yiyebildiklerime de sınır getirirsem artık ne yapardım bilmiyorum.Ailede, aile büyüklerinde şeker yoktu, ki doktorum bunun çok da geçerli bir faktör olmadığını ailede olmasa bile gebelikte gelişebileceğini de söylemişti. Yine de vicdanen yaptırma isteğim daha ağır bastı. Zaten 2li taramayı, detaylı ultrasonu, kalp taramasını falan da yaptırmıştım ben. Olmaması en büyük duamız ve şükrümüz tabii ki ama, bir problem olsaydı da erkenden bilip önlem alabilmeyi arzuladım.
Canım doktorumu çok seviyorum. Sezaryen istersem onu yapar, doğal istersem onu yapar. Hamile psikolojisini kıymetli görüyor. Şanslı olduğumu düşünüyorum. Ama işte içim korktu bir kere bebişe birşey olur mu diye.. ben uzun bile sürecek olsa doğumdan sonra ağrı sızı olsun istemiyorum. Ha oysa olması gereken ona lafım yok tabii ki. Hangisi onun be benim için sağlıklıysa o olsun inşallah.Canim bence olumsuz dusunme
İyi bi doktora karsilarşirsan dikişsiz normal bi dogum yapabilirsin
Oda şans butun doktorlar ayni ilgi vermiyor
Ya ben işte o kişi benimçatlamam hiç olmadı ama doğumdan sonra bile olabiliyormuş yaşayıp görücez artık bu aralar kaşıntım çok var özellikle göğüslerde Lierac almıştım ama düzenli kullanıma hiç geçemedim sende oldu mu hiç
Canım parmaktan ölçmek hakkında ne dedi doktor? O da gayet belli ediyor. 3-4 haftada bir açlık tokluğa bakacaksın sonuçta.Şeker varmış gibi diyet uygulayacaģım bu şekilde içime sindi açlık tokluk şekerine de baktırdığım sürece sorun olacağını sanmıyorum, ayy yemesinler kızımı
Kilosu önde gidiyor, belki de şeker vardır o yüzden önde gidiyordur eğer öyleyse, zaten gebelik şekerim varsa onca şekeri yüklemek ne kadar mantıklı onu sorguluyorum. Diyet de uygulayacağım zaten, çok sıkıntılı bir durum olsa doktor mutlaka yaptır derdi diye düşünüyorum
Ama yerim kiiiiMaaşallah
40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi çok iyi olmuş
Çok düşündüm fıstıklım, ama şeker varsa eğer o kadar şekeri yüklemek de zarar verir diye düşünüyorum. Ben de hem yaptırmayıp hem de şeker yokmuş gibi davranamadım. Ya varsa diye düşündüm o yüzden diyet yapmaya karar verdim zaten açlık tokluğa da bakılacak sürekli, sorun görülürse müdahale edilir diye umut ediyorum. İkili dörtlü detaylı vs her şeyi yaptırdım sadece şeker yaptırmadım. Normalde abur cubur cikolata yiyen bir insanım ama hamileliğim boyunca canım hiç tatlı bir şey istemedi. Şurada kalmış 3 ay dayanırım diye düşünüyorumçok canım çekerse meyvelerle idare edeceğim artık bir yönden de sağlıklı beslenmiş olurum kilo alımının önüne de geçerim. Hayırlısı bakalım artık
Ozaman şanslisin doktorundan yanaCanım doktorumu çok seviyorum. Sezaryen istersem onu yapar, doğal istersem onu yapar. Hamile psikolojisini kıymetli görüyor. Şanslı olduğumu düşünüyorum. Ama işte içim korktu bir kere bebişe birşey olur mu diye.. ben uzun bile sürecek olsa doğumdan sonra ağrı sızı olsun istemiyorum. Ha oysa olması gereken ona lafım yok tabii ki. Hangisi onun be benim için sağlıklıysa o olsun inşallah.
Yine de doğal için yöntemleri deneyeceğim bırakmadım ama içim korkuyor
Bizim grupta iki tane erken dogum oldu biri bebegini kaybetti cok uzuldum sanki kendi bebegimi kaybetmiş gibi oldumCanım doktorumu çok seviyorum. Sezaryen istersem onu yapar, doğal istersem onu yapar. Hamile psikolojisini kıymetli görüyor. Şanslı olduğumu düşünüyorum. Ama işte içim korktu bir kere bebişe birşey olur mu diye.. ben uzun bile sürecek olsa doğumdan sonra ağrı sızı olsun istemiyorum. Ha oysa olması gereken ona lafım yok tabii ki. Hangisi onun be benim için sağlıklıysa o olsun inşallah.
Yine de doğal için yöntemleri deneyeceğim bırakmadım ama içim korkuyor
Tabii insan çok üzülüyor senin benim olayı kalmıyor ki biryerden sonra. Ben sosyal medyaya mesafeli bir insanımdır keza sosyal platformlara da. Hiç böyle olacağımı düşünmezdim ama özellikle ağustos annelerine karşı inanılmaz bir his besliyorum. Birinin üzüntüsü de sevinci de benimmiş gibi oluyor. Görmeden bilmeden aile olmak gibi birşey. O yüzden çok normal senin de içinde yaşaman. Allahım şifa versin bebeğe güç kuvvet versin. Öbür anneye de esenlik versin, çok zor. Bu sabah geldi bana yine mal mal düşünceler. Ağrımda var ya gitsem doktora ve kötü birşey söylese hemen uzaklaştırdım o düşünceleri ama bu ara geliyor çok. Allahım sağlık sıhhat versin hepimize.Bizim grupta iki tane erken dogum oldu biri bebegini kaybetti cok uzuldum sanki kendi bebegimi kaybetmiş gibi oldum
Digeride bebegi kuvezde insallah oda bugunleri atlatir
Hangisi hayirliysa allah bize onu nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?