2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Merhaba kızlar, bu ara buralara pek giremiyorum. Sizi geçen üzmüştüm. Beni merak edenler için daha iyim. Kızım için iyi olmam gerektiğine karar verdim. Bu süreçte kızımla konuşuyorum. İşimi yoluna koymaya çalışıyorum. Stresliyim ama olsun elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bir miktar borçlarımı ödüyorum vs. Eşimle hala birşey konuşmadım. Kendi imkanlarımla devam etmek şuan bana daha iyi geliyor. Kimseye minnet edecek bir psikolojim yok Şuan. Anneme kayınvalideme felan kulaklarımı tıkıyorum. Bana destek olan herkese teşekkür ederim Şu stresli günleri atlatırsam buralarda daha çok takılırım belki yakında sizlerde iyisinizdir inşallah hepinize dua ediyorum herşey bebişlerimiz için

Kızlar.... İçime yine karanlıklar çöktü benim... Neler bekliyor beni hiç bilmiyorum belirsizlikler çok yordu beni.. Dun turnusol kagıdı aldırdım baktım amniyotik Sıvı bazik oldugu İcin kırmızı kagıdın maviye dönmesi lazım eger asidik ise kendi renginde kalıyor benim supheye düştüğüm damlalar kendi renginde kalıyor yani amniyotik Sıvı değil diye dusunme ye basladım...keske benden gelseydi diyorum bu da cok kotu en azından yama yapılırdı. Ama su an bebegimde gercekten problem oldugu gercegiyle yüzleşmeye basladım tüm Ekzom testinin sonucuna kaldı her sey ama orda da beni neler bekliyor bilmiyorum 26 haftalık olucam yarın sonucun cıkmasına neredeyse 2 3 hafta var... Hala her hafta gttiğimde su veriyor doktor ama ben sebebin ne oldugunu merak ediyorum böyle böyle sonunda beni neler bekliyor diye dusunerek de hamileliğim zehir oldu. Ne cok isterdim huzurlu bir hamilelik geçirmeyi. Böylesi cok zor. Cok zor..

Canımm sorup sorup seni tetiklemek istemedim, iyiki yazdın. Ne kadar güzel kararlar vermişsin belli ki sana da kendini iyi hissettirmiş. Uzak kalma kuzum paylaştıkça dertler azalıyor mutluluklar artıyor

valla külçe mülçe bişi yapsınlar hastane parasını versinler ne bileyim 18 yaşında kullanabileceği yüklü bi banka hesabı açsınlar o zaman cevriye bile koyabilirsiniz dersin
18 yaşından sonra çizeceği yol için her ay düzenli para yatırılan ve miktar enflasyona göre artan bir hesap verirlerse ben okeyim bu arada. Ama her ay bir don bile vereceklerini sanmam

Geçen suda dogum videosu izledim kadin o kadar güzel bağırıyor ki kibar kibar .ve 5 6 dakika bile sürmedi. Demekki taktik biliyor doğru nefes tekniği önemli. Bende kendimi panikle ciglikliklarla hayal ettim .o videodan sonra dedimki bu anca beni yorar .Kadın pıt diye çıkarıverdi. Ohh Bi hoşuma gitti .inşallah yapabiliriz

Amin canim
Olumsuz dusunme stres cok etkiliyor insani

Bizim grupta iki tane erken dogum oldu biri bebegini kaybetti cok uzuldum sanki kendi bebegimi kaybetmiş gibi oldum
Digeride bebegi kuvezde insallah oda bugunleri atlatir
Hangisi hayirliysa allah bize onu nasip etsin
Canım kimin bebeği küvezde? Ben giremedim baydır kaçırmışım, dua edelim arkadaşımıza

Valla benim çocukluğum, gençliğim geçti, geçiyor. Çocuğumun 1 dakikasını bile onlarla geçirmesine tahammülüm yok. Yanlışa yer yok artık. Neler derim de işte...Bu sefer inşallah her şey çok güzel olacak.

Doğru nefes ve perine masajı canım. Birde ben hurma deneyeceğim. Birde pilates topunun üzerinde 8 hareketi. Tüm herşeyi araştırdım korkum galip gelmezse ben okeyim yaparız ya neden yapmayalım o hanım ablaların bizden be farkı var? Sadece yapmak istemişler

Doğumdan sonra seni siyaset topiğine alalım fıstıklı şimdi sakın girme hoplatırlar sinirlerini senin gibi neferler lazım oraya

Benim umudum pek yok ama hayırlısı herşey mümkün.

Canım meyvelerde de şeker var ve şeker hastalığı için risk oluşturuyor. Sen bir diyetisyenden yardım al istersen. Bebeğinin gelişimi de önden gidiyor demiş arkadaşlar çünkü. Diyetisyenle durumu paylaşırsan o orta yolu bulur. Hakkında hayırlısı olsun.

Son 3-4 gündür bendimde aklıma hep kotu kotu şeyler geliyor ağlıyorum geceleri kızıma sarılıp evlat kaybetme korkusu yaşıyorum her gece dua ediyorum allahım hiç bir anne babayı evlatsız hiç bir evladı anne babasız brakmasın diye bu sabahta temmuz grubunda bunu görünce içim parçalandı allahım yardımcısı olsun inşallah çabuk toparlar

Doğumdan sonra seni siyaset topiğine alalım fıstıklı şimdi sakın girme hoplatırlar sinirlerini senin gibi neferler lazım oraya

Benim umudum pek yok ama hayırlısı herşey mümkün.
Ay yok, seçimden sonra Allah'ın izniyle gönlümdeki sonuç olursa koyun gibi habersiz habersiz yaşayacam her şeyden, burdan başka bir yere almasın kimse beni

Aynen ya bende günde 1 meyve yiyorum fazlasına izin yok

Canım kendin böyle testler yapman bana çok sağlıklı gelmedi. Daha çok stres olursun. Hatta internettende okuma bişey. En iyisi sonucunu beklemek, kendine dikkat etmek, inşallah herşey yoluna girer bol bol dua edeceğim sana

Bencede hatta ozeldeki doktorum sezaryen diye ısrar ederse devlete bile görünmeyi düşünüyorum o an halim olursa tabi açıkçası doktorlara da niyeyse bu konuda güvenemiyorum bir şekilde sezaryene alıyorlar.ama bende istiyorum yani yapabilecegimi düşünüyorum

Canım o çatı da belli oluyormuş. Bana çatın uygun değilse 3 doktor gezerim garanti. Gerçekten uygun değilse amenna. Ama onun dışında bende doğal istiyorum. Cümle alem yapıyor bizde yaparız herhalde

Canım parmaktan ölçmek hakkında ne dedi doktor? O da gayet belli ediyor. 3-4 haftada bir açlık tokluğa bakacaksın sonuçta.
Sonucu gösteremeden işe dönmek zorunda kaldım yarın sonuçla birlikte soracağım onu da cihazla her gün ölçüm de yapabilirim o da mantıklı.

O kadar haklısın ki, bize olan oldu, çocuğumun geleceğini onlara emanet edemem asla. Ay buraya bile saçma sapan reklam veriyor görünce sinirlerim zıplıyor.

Meyve de sınırlı olacak tabiki abartmadan sonucu bir göstereyim de doktora, diyetisyene yönlendirir belki daha doğru ilerlemiş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…