- 30 Haziran 2022
- 1.860
- 3.772
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.581
Canımm sorup sorup seni tetiklemek istemedim, iyiki yazdın. Ne kadar güzel kararlar vermişsin belli ki sana da kendini iyi hissettirmiş. Uzak kalma kuzum paylaştıkça dertler azalıyor mutluluklar artıyorMerhaba kızlar, bu ara buralara pek giremiyorum. Sizi geçen üzmüştüm. Beni merak edenler için daha iyim. Kızım için iyi olmam gerektiğine karar verdim. Bu süreçte kızımla konuşuyorum. İşimi yoluna koymaya çalışıyorum. Stresliyim ama olsun elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bir miktar borçlarımı ödüyorum vs. Eşimle hala birşey konuşmadım. Kendi imkanlarımla devam etmek şuan bana daha iyi geliyor. Kimseye minnet edecek bir psikolojim yok Şuan. Anneme kayınvalideme felan kulaklarımı tıkıyorum. Bana destek olan herkese teşekkür ederimŞu stresli günleri atlatırsam buralarda daha çok takılırım belki yakında sizlerde iyisinizdir inşallah hepinize dua ediyorum herşey bebişlerimiz için
18 yaşından sonra çizeceği yol için her ay düzenli para yatırılan ve miktar enflasyona göre artan bir hesap verirlerse ben okeyim bu arada. Ama her ay bir don bile vereceklerini sanmamvalla külçe mülçe bişi yapsınlar hastane parasını versinler ne bileyim 18 yaşında kullanabileceği yüklü bi banka hesabı açsınlar o zaman cevriye bile koyabilirsiniz dersin
Geçen suda dogum videosu izledim kadin o kadar güzel bağırıyor ki kibar kibar .ve 5 6 dakika bile sürmedi. Demekki taktik biliyor doğru nefes tekniği önemli. Bende kendimi panikle ciglikliklarla hayal ettim .o videodan sonra dedimki bu anca beni yorar .Kadın pıt diye çıkarıverdi. Ohh Bi hoşuma gitti .inşallah yapabilirizBen doğal istiyorum kısmetse dikişsiz. Kendimi böyle olumluyorum çokta iyiydi herşey. Ama okumamam gereken şeyler okudum ve tüm sükunetim, metanetim ne bilem soğukkanlılığım adı her neyse gitti. Artık korkuyorum..
Amin canimTabii insan çok üzülüyor senin benim olayı kalmıyor ki biryerden sonra. Ben sosyal medyaya mesafeli bir insanımdır keza sosyal platformlara da. Hiç böyle olacağımı düşünmezdim ama özellikle ağustos annelerine karşı inanılmaz bir his besliyorum. Birinin üzüntüsü de sevinci de benimmiş gibi oluyor. Görmeden bilmeden aile olmak gibi birşey. O yüzden çok normal senin de içinde yaşaman. Allahım şifa versin bebeğe güç kuvvet versin. Öbür anneye de esenlik versin, çok zor. Bu sabah geldi bana yine mal mal düşünceler. Ağrımda var ya gitsem doktora ve kötü birşey söylese hemen uzaklaştırdım o düşünceleri ama bu ara geliyor çok. Allahım sağlık sıhhat versin hepimize.
Canım kimin bebeği küvezde? Ben giremedim baydır kaçırmışım, dua edelim arkadaşımızaBizim grupta iki tane erken dogum oldu biri bebegini kaybetti cok uzuldum sanki kendi bebegimi kaybetmiş gibi oldum
Digeride bebegi kuvezde insallah oda bugunleri atlatir
Hangisi hayirliysa allah bize onu nasip etsin
Valla benim çocukluğum, gençliğim geçti, geçiyor. Çocuğumun 1 dakikasını bile onlarla geçirmesine tahammülüm yok. Yanlışa yer yok artık. Neler derim de işte...Bu sefer inşallah her şey çok güzel olacak.Hdjdjjdjs maşallah bacım sen neymişsin
Ben bu sefer hiç araştırmıyorum soruşturmuyorum kocama da oy vermeye giderken anlat bana dedim neymiş ne değilmiş sistem ne unutuyorum herşeyi zaten boşa gştmesin hejdjdj
Doğru nefes ve perine masajı canım. Birde ben hurma deneyeceğim. Birde pilates topunun üzerinde 8 hareketi. Tüm herşeyi araştırdım korkum galip gelmezse ben okeyimGeçen suda dogum videosu izledim kadin o kadar güzel bağırıyor ki kibar kibar .ve 5 6 dakika bile sürmedi. Demekki taktik biliyor doğru nefes tekniği önemli. Bende kendimi panikle ciglikliklarla hayal ettim .o videodan sonra dedimki bu anca beni yorar .Kadın pıt diye çıkarıverdi. Ohh Bi hoşuma gitti .inşallah yapabiliriz
Aaaa alt komşuları bile fikir verirJsjshsjjs teyzelerde mi kdjsjsjjs allahım. Dex e katılıyorum. 3 külçeye tamamım deparayı veren düdüğü çalar kusura bakmicaklar
Doğumdan sonra seni siyaset topiğine alalım fıstıklıValla benim çocukluğum, gençliğim geçti, geçiyor. Çocuğumun 1 dakikasını bile onlarla geçirmesine tahammülüm yok. Yanlışa yer yok artık. Neler derim de işte...Bu sefer inşallah her şey çok güzel olacak.
Canım meyvelerde de şeker var ve şeker hastalığı için risk oluşturuyor. Sen bir diyetisyenden yardım al istersen. Bebeğinin gelişimi de önden gidiyor demiş arkadaşlar çünkü. Diyetisyenle durumu paylaşırsan o orta yolu bulur. Hakkında hayırlısı olsun.Şeker varmış gibi diyet uygulayacaģım bu şekilde içime sindi açlık tokluk şekerine de baktırdığım sürece sorun olacağını sanmıyorum, ayy yemesinler kızımı
Kilosu önde gidiyor, belki de şeker vardır o yüzden önde gidiyordur eğer öyleyse, zaten gebelik şekerim varsa onca şekeri yüklemek ne kadar mantıklı onu sorguluyorum. Diyet de uygulayacağım zaten, çok sıkıntılı bir durum olsa doktor mutlaka yaptır derdi diye düşünüyorum
Ama yerim kiiiiMaaşallah
40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi çok iyi olmuş
Çok düşündüm fıstıklım, ama şeker varsa eğer o kadar şekeri yüklemek de zarar verir diye düşünüyorum. Ben de hem yaptırmayıp hem de şeker yokmuş gibi davranamadım. Ya varsa diye düşündüm o yüzden diyet yapmaya karar verdim zaten açlık tokluğa da bakılacak sürekli, sorun görülürse müdahale edilir diye umut ediyorum. İkili dörtlü detaylı vs her şeyi yaptırdım sadece şeker yaptırmadım. Normalde abur cubur cikolata yiyen bir insanım ama hamileliğim boyunca canım hiç tatlı bir şey istemedi. Şurada kalmış 3 ay dayanırım diye düşünüyorumçok canım çekerse meyvelerle idare edeceğim artık bir yönden de sağlıklı beslenmiş olurum kilo alımının önüne de geçerim. Hayırlısı bakalım artık
Son 3-4 gündür bendimde aklıma hep kotu kotu şeyler geliyor ağlıyorum geceleri kızıma sarılıp evlat kaybetme korkusu yaşıyorumTabii insan çok üzülüyor senin benim olayı kalmıyor ki biryerden sonra. Ben sosyal medyaya mesafeli bir insanımdır keza sosyal platformlara da. Hiç böyle olacağımı düşünmezdim ama özellikle ağustos annelerine karşı inanılmaz bir his besliyorum. Birinin üzüntüsü de sevinci de benimmiş gibi oluyor. Görmeden bilmeden aile olmak gibi birşey. O yüzden çok normal senin de içinde yaşaman. Allahım şifa versin bebeğe güç kuvvet versin. Öbür anneye de esenlik versin, çok zor. Bu sabah geldi bana yine mal mal düşünceler. Ağrımda var ya gitsem doktora ve kötü birşey söylese hemen uzaklaştırdım o düşünceleri ama bu ara geliyor çok. Allahım sağlık sıhhat versin hepimize.
Ay yok, seçimden sonra Allah'ın izniyle gönlümdeki sonuç olursa koyun gibi habersiz habersiz yaşayacam her şeyden, burdan başka bir yere almasın kimse beniDoğumdan sonra seni siyaset topiğine alalım fıstıklışimdi sakın girme hoplatırlar sinirlerini senin gibi neferler lazım oraya
Benim umudum pek yok ama hayırlısı herşey mümkün.
Aynen ya bende günde 1 meyve yiyorum fazlasına izin yokCanım meyvelerde de şeker var ve şeker hastalığı için risk oluşturuyor. Sen bir diyetisyenden yardım al istersen. Bebeğinin gelişimi de önden gidiyor demiş arkadaşlar çünkü. Diyetisyenle durumu paylaşırsan o orta yolu bulur. Hakkında hayırlısı olsun.
Canım kendin böyle testler yapman bana çok sağlıklı gelmedi. Daha çok stres olursun. Hatta internettende okuma bişey. En iyisi sonucunu beklemek, kendine dikkat etmek, inşallah herşey yoluna girerKızlar.... İçime yine karanlıklar çöktü benim... Neler bekliyor beni hiç bilmiyorum belirsizlikler çok yordu beni.. Dun turnusol kagıdı aldırdım baktım amniyotik Sıvı bazik oldugu İcin kırmızı kagıdın maviye dönmesi lazım eger asidik ise kendi renginde kalıyor benim supheye düştüğüm damlalar kendi renginde kalıyor yani amniyotik Sıvı değil diye dusunme ye basladım...keske benden gelseydi diyorum bu da cok kotu en azından yama yapılırdı. Ama su an bebegimde gercekten problem oldugu gercegiyle yüzleşmeye basladım tüm Ekzom testinin sonucuna kaldı her sey ama orda da beni neler bekliyor bilmiyorum 26 haftalık olucam yarın sonucun cıkmasına neredeyse 2 3 hafta var... Hala her hafta gttiğimde su veriyor doktor ama ben sebebin ne oldugunu merak ediyorum böyle böyle sonunda beni neler bekliyor diye dusunerek de hamileliğim zehir oldu. Ne cok isterdim huzurlu bir hamilelik geçirmeyi. Böylesi cok zor. Cok zor..
Bencede hatta ozeldeki doktorum sezaryen diye ısrar ederse devlete bile görünmeyi düşünüyorum o an halim olursa tabiDoğru nefes ve perine masajı canım. Birde ben hurma deneyeceğim. Birde pilates topunun üzerinde 8 hareketi. Tüm herşeyi araştırdım korkum galip gelmezse ben okeyimyaparız ya neden yapmayalım o hanım ablaların bizden be farkı var? Sadece yapmak istemişler
HdjdhjsAy yok, seçimden sonra Allah'ın izniyle gönlümdeki sonuç olursa koyun gibi habersiz habersiz yaşayacam her şeyden, burdan başka bir yere almasın kimse beni
Canım o çatı da belli oluyormuş. Bana çatın uygun değilse 3 doktor gezerim garanti. Gerçekten uygun değilse amenna. Ama onun dışında bende doğal istiyorum. Cümle alem yapıyor bizde yaparız herhaldeBencede hatta ozeldeki doktorum sezaryen diye ısrar ederse devlete bile görünmeyi düşünüyorum o an halim olursa tabiaçıkçası doktorlara da niyeyse bu konuda güvenemiyorum bir şekilde sezaryene alıyorlar.ama bende istiyorum yani yapabilecegimi düşünüyorum
Sonucu gösteremeden işe dönmek zorunda kaldımCanım parmaktan ölçmek hakkında ne dedi doktor? O da gayet belli ediyor. 3-4 haftada bir açlık tokluğa bakacaksın sonuçta.
O kadar haklısın ki, bize olan oldu, çocuğumun geleceğini onlara emanet edemem asla. Ay buraya bile saçma sapan reklam veriyor görünce sinirlerim zıplıyor.Valla benim çocukluğum, gençliğim geçti, geçiyor. Çocuğumun 1 dakikasını bile onlarla geçirmesine tahammülüm yok. Yanlışa yer yok artık. Neler derim de işte...Bu sefer inşallah her şey çok güzel olacak.
Meyve de sınırlı olacak tabiki abartmadanCanım meyvelerde de şeker var ve şeker hastalığı için risk oluşturuyor. Sen bir diyetisyenden yardım al istersen. Bebeğinin gelişimi de önden gidiyor demiş arkadaşlar çünkü. Diyetisyenle durumu paylaşırsan o orta yolu bulur. Hakkında hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?