- 30 Haziran 2022
- 1.860
- 3.772
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.601
Saol canımCanımm sorup sorup seni tetiklemek istemedim, iyiki yazdın. Ne kadar güzel kararlar vermişsin belli ki sana da kendini iyi hissettirmiş. Uzak kalma kuzum paylaştıkça dertler azalıyor mutluluklar artıyor
Ebeyi dinlersen çok kolay oluyor zaten 10cm ulaştıktan sonra ağri falan kalmıyor ıkınma geliyor bende 17:00 doğuma girdim 17:14te kızımı kucağıma aldım yatakta doğurdum çok güzeldi sadece başı çıkarken bir çılık attım okadar yoksa hiç öyle abartılacak birşey değilGeçen suda dogum videosu izledim kadin o kadar güzel bağırıyor ki kibar kibar .ve 5 6 dakika bile sürmedi. Demekki taktik biliyor doğru nefes tekniği önemli. Bende kendimi panikle ciglikliklarla hayal ettim .o videodan sonra dedimki bu anca beni yorar .Kadın pıt diye çıkarıverdi. Ohh Bi hoşuma gitti .inşallah yapabiliriz
Bende kısmetse Haziran bası gibi başlayıp kurban bayramına kadar bitiririm yavaş yavaş diyorum :) hastane çantamı bayramdan sonraya bırakıcam biAy şu an resmen doğum konuşuyoruz kalbim güm güm gümC Cerito cağnımmm eve çıkmana çok sevindim uzat ayaklarını keyfini çıkar Ay kızlar bende 26. Haftadayım Haziran başında Allah izin verirse inşallah çanta,kıyafet yıkama, ütüleme işlemlerini tamamlayıp gün saymaya başlamak istiyorum Allah'ım hayırla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Ama size bir sorum olacak ya 0-3 ay kıyafetlerinden kaçar parça aldınız benim elim hep 3-6 aya gidiyor nasıl olsa hemen büyüyorlar diye
Annem benle girdi doğuma eşim korktu girmek istemedi ama bunda kaçış yokDoğru nefes ve perine masajı canım. Birde ben hurma deneyeceğim. Birde pilates topunun üzerinde 8 hareketi. Tüm herşeyi araştırdım korkum galip gelmezse ben okeyimyaparız ya neden yapmayalım o hanım ablaların bizden be farkı var? Sadece yapmak istemişler
Bende normal istiyorum ama ne doktor konuyu açtı Me ben siz konuştunuz muDoğru nefes ve perine masajı canım. Birde ben hurma deneyeceğim. Birde pilates topunun üzerinde 8 hareketi. Tüm herşeyi araştırdım korkum galip gelmezse ben okeyimyaparız ya neden yapmayalım o hanım ablaların bizden be farkı var? Sadece yapmak istemişler
Ben bugun sezaryen istediğimi söyledim. Neden normal doğum düşünmüyorsun diye sordu, konuştuk, önce normal doğuma yönlendirdi ama sonra isteğe bağlı sezaryen yapıyoruz tabi sen nasıl istersen dedi kararı bana bıraktı.Bende normal istiyorum ama ne doktor konuyu açtı Me ben siz konuştunuz mu
Ay onu denedim ama onu da unuttumBen daha teknolojik takılıyorum, telefonun hatırlatma sayfası varya oraya aklıma geldikçe soracaklarımı başlık başlık yazıyorum yoksa birde devlet hastanesi benim içeri girdisi çıktısı bazen 10dk sürüyor
Çok çok teşekkür ederimAy şu an resmen doğum konuşuyoruz kalbim güm güm gümC Cerito cağnımmm eve çıkmana çok sevindim uzat ayaklarını keyfini çıkar Ay kızlar bende 26. Haftadayım Haziran başında Allah izin verirse inşallah çanta,kıyafet yıkama, ütüleme işlemlerini tamamlayıp gün saymaya başlamak istiyorum Allah'ım hayırla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Ama size bir sorum olacak ya 0-3 ay kıyafetlerinden kaçar parça aldınız benim elim hep 3-6 aya gidiyor nasıl olsa hemen büyüyorlar diye
Canım canını sıkan şeyleri bizimle paylaş.Burda bi aile olduk artık.daha çok takıl bize modun değişir inan ki çok iyi geliyor burasıMerhaba kızlar, bu ara buralara pek giremiyorum. Sizi geçen üzmüştüm. Beni merak edenler için daha iyim. Kızım için iyi olmam gerektiğine karar verdim. Bu süreçte kızımla konuşuyorum. İşimi yoluna koymaya çalışıyorum. Stresliyim ama olsun elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bir miktar borçlarımı ödüyorum vs. Eşimle hala birşey konuşmadım. Kendi imkanlarımla devam etmek şuan bana daha iyi geliyor. Kimseye minnet edecek bir psikolojim yok Şuan. Anneme kayınvalideme felan kulaklarımı tıkıyorum. Bana destek olan herkese teşekkür ederimŞu stresli günleri atlatırsam buralarda daha çok takılırım belki yakında sizlerde iyisinizdir inşallah hepinize dua ediyorum herşey bebişlerimiz için
Bende aysonynda gidince bi sorayımBen bugun sezaryen istediğimi söyledim. Neden normal doğum düşünmüyorsun diye sordu, konuştuk, önce normal doğuma yönlendirdi ama sonra isteğe bağlı sezaryen yapıyoruz tabi sen nasıl istersen dedi kararı bana bıraktı.
Kuzum hoşgeldin evet ozlemisiz seni deKızlar merhaba çok uzun zamandır yoktum
Hepiniz iyi mısınız inşallah iyisinizdir benim bugün doktor randevum vardı oğlum 28+2
Kg 1145
Boyunu tam hatırlamadım ama uzun dedi doktor
Benim haftada olanlar bebekleriniz kaç kg?
Oğlum yüzünü kapatıyor çok nazlı benim Canyoldaşım
Valla benim kız uzun olacak galiba 0-3 leri çok uzun süre giyemeyecek gibi. Zaten artık almıyorum ben. Arkadaştan da gelenler va alırsam yazlık 3-6 alıyorum Adana kasim a kdr sogumazAy şu an resmen doğum konuşuyoruz kalbim güm güm gümC Cerito cağnımmm eve çıkmana çok sevindim uzat ayaklarını keyfini çıkar Ay kızlar bende 26. Haftadayım Haziran başında Allah izin verirse inşallah çanta,kıyafet yıkama, ütüleme işlemlerini tamamlayıp gün saymaya başlamak istiyorum Allah'ım hayırla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Ama size bir sorum olacak ya 0-3 ay kıyafetlerinden kaçar parça aldınız benim elim hep 3-6 aya gidiyor nasıl olsa hemen büyüyorlar diye
Canım iyi olmana çok sevindim inşallah daha iyi olacağız hep beraber...Merhaba kızlar, bu ara buralara pek giremiyorum. Sizi geçen üzmüştüm. Beni merak edenler için daha iyim. Kızım için iyi olmam gerektiğine karar verdim. Bu süreçte kızımla konuşuyorum. İşimi yoluna koymaya çalışıyorum. Stresliyim ama olsun elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bir miktar borçlarımı ödüyorum vs. Eşimle hala birşey konuşmadım. Kendi imkanlarımla devam etmek şuan bana daha iyi geliyor. Kimseye minnet edecek bir psikolojim yok Şuan. Anneme kayınvalideme felan kulaklarımı tıkıyorum. Bana destek olan herkese teşekkür ederimŞu stresli günleri atlatırsam buralarda daha çok takılırım belki yakında sizlerde iyisinizdir inşallah hepinize dua ediyorum herşey bebişlerimiz için
Kuzum ya Cidden sen uygulamasan mi böyle şeyler ? Kafanda kurup duracaksin. Bikac hafta daha idare etse belki kuvoz falan derken rahatça yaşar. Bir süre uzak kalırsınız ama napacan yaşasin da sağlıkla inşallah...sonucu bekle sakince ne olur. Ne zaman çıkacakmış o dediğin sonuç peki ?Kızlar.... İçime yine karanlıklar çöktü benim... Neler bekliyor beni hiç bilmiyorum belirsizlikler çok yordu beni.. Dun turnusol kagıdı aldırdım baktım amniyotik Sıvı bazik oldugu İcin kırmızı kagıdın maviye dönmesi lazım eger asidik ise kendi renginde kalıyor benim supheye düştüğüm damlalar kendi renginde kalıyor yani amniyotik Sıvı değil diye dusunme ye basladım...keske benden gelseydi diyorum bu da cok kotsonu en azından yama yapılırdı. Ama su an bebegimde gercekten problem oldugu gercegiyle yüzleşmeye basladım tüm Ekzom testinin sonucuna kaldı her sey ama orda da beni neler bekliyor bilmiyorum 26 haftalık olucam yarın sonucun cıkmasına neredeyse 2 3 hafta var... Hala her hafta gttiğimde su veriyor doktor ama ben sebebin ne oldugunu merak ediyorum böyle böyle sonunda beni neler bekliyor diye dusunerek de hamileliğim zehir oldu. Ne cok isterdim huzurlu bir hamilelik geçirmeyi. Böylesi cok zor. Cok zor..
2 bilemedik 3 hafta...Kuzum hoşgeldin evet ozlemisiz seni debiz 26+3 te gittik teyzesi. Bacak 29 haftalık çıktı, karın çevresi 27 haftalık çıktı. Baş da 26+4cikti. Genele vurursan 1150 Gr dedi
Boy da 38 cm di sanırım bacak 5.5 cm di. Biraz uzun olacak dedimaşallah bebiklerimize
Valla benim kız uzun olacak galiba 0-3 leri çok uzun süre giyemeyecek gibi. Zaten artık almıyorum ben. Arkadaştan da gelenler va alırsam yazlık 3-6 alıyorum Adana kasim a kdr sogumaz
Canım iyi olmana çok sevindim inşallah daha iyi olacağız hep beraber...
Kuzum ya Cidden sen uygulamasan mi böyle şeyler ? Kafanda kurup duracaksin. Bikac hafta daha idare etse belki kuvoz falan derken rahatça yaşar. Bir süre uzak kalırsınız ama napacan yaşasin da sağlıkla inşallah...sonucu bekle sakince ne olur. Ne zaman çıkacakmış o dediğin sonuç peki ?
2 bilemedik 3 hafta...
Çok teşekkürlerDemir ilacı bu durumu yaşatır. Oyüzden mğmkğn olduğunca içeriği daha temiz yan etkisi az demir ilacı kullanmak gerekiyor . Benim doktorum gyno ferro mu ne onu vermişti berbat yan etkileri çok vardı . Kardeşim eczacı bunu nie verdi yan etkisi daha az içeriği temiz ocean var onu kullan dedi çok memnunum hiçbir yan etkim yok . Sonra muayenemde doktora söyledim ben sgk karşılıyor diye yazmıştım kendi paranla alcaksan özel bu çok güzel öneririrm bende dedi yani sırf reçete yazabilmek için yazmış onu.
valla hep 3-6 6-9 aldım, yenidoğanı falan elime alıyorum ay diyorum bu kıyafetler çok küçük hayatta sığmazAy şu an resmen doğum konuşuyoruz kalbim güm güm gümC Cerito cağnımmm eve çıkmana çok sevindim uzat ayaklarını keyfini çıkar Ay kızlar bende 26. Haftadayım Haziran başında Allah izin verirse inşallah çanta,kıyafet yıkama, ütüleme işlemlerini tamamlayıp gün saymaya başlamak istiyorum Allah'ım hayırla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Ama size bir sorum olacak ya 0-3 ay kıyafetlerinden kaçar parça aldınız benim elim hep 3-6 aya gidiyor nasıl olsa hemen büyüyorlar diye
Rabbim gönlüne ferahlık versin canım, çok zor bu yaşadığın sınav ama bebeğinin bu dünyada yiyecek ekmeği varsa yaşayacak, o testi de yapma çünkü suyu gelmediğini söyleyen drun hastasının meğerse suyu geliyormuş burada okudum yakın zamanda, senin anlık yapmış olduğun test hiçbir şeyin karşılığı değil, insan bilmek istiyor elbet sebebini ama biraz daha sabırKızlar.... İçime yine karanlıklar çöktü benim... Neler bekliyor beni hiç bilmiyorum belirsizlikler çok yordu beni.. Dun turnusol kagıdı aldırdım baktım amniyotik Sıvı bazik oldugu İcin kırmızı kagıdın maviye dönmesi lazım eger asidik ise kendi renginde kalıyor benim supheye düştüğüm damlalar kendi renginde kalıyor yani amniyotik Sıvı değil diye dusunme ye basladım...keske benden gelseydi diyorum bu da cok kotu en azından yama yapılırdı. Ama su an bebegimde gercekten problem oldugu gercegiyle yüzleşmeye basladım tüm Ekzom testinin sonucuna kaldı her sey ama orda da beni neler bekliyor bilmiyorum 26 haftalık olucam yarın sonucun cıkmasına neredeyse 2 3 hafta var... Hala her hafta gttiğimde su veriyor doktor ama ben sebebin ne oldugunu merak ediyorum böyle böyle sonunda beni neler bekliyor diye dusunerek de hamileliğim zehir oldu. Ne cok isterdim huzurlu bir hamilelik geçirmeyi. Böylesi cok zor. Cok zor..
Canim bizim temmuz grubundan bahsediyorumCanım kimin bebeği küvezde? Ben giremedim baydır kaçırmışım, dua edelim arkadaşımıza
Oo hayırlı olsun. Çok tatlış duruyor. Ben de 2 tane aldım ama biri çok büyük diğeri küçük olduLohusa pijaması almicam derken kendimi lohusa pijaması takımı almış buldumama fistolu falan hiç lohusa işi gibi değil çok beğendim ben Chanandler Bong B Bikupakahve Dag tekstile bakın kızlar. Fiyat performans ürünleri satıyorlar ben daha önce de almıştım taş gibi duruyor.
27+2 de 1118 cikti canim. Aramzda 1 hafta varKızlar merhaba çok uzun zamandır yoktum
Hepiniz iyi mısınız inşallah iyisinizdir benim bugün doktor randevum vardı oğlum 28+2
Kg 1145
Boyunu tam hatırlamadım ama uzun dedi doktor
Benim haftada olanlar bebekleriniz kaç kg?
Oğlum yüzünü kapatıyor çok nazlı benim Canyoldaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?