2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canımm sorup sorup seni tetiklemek istemedim, iyiki yazdın. Ne kadar güzel kararlar vermişsin belli ki sana da kendini iyi hissettirmiş. Uzak kalma kuzum paylaştıkça dertler azalıyor mutluluklar artıyor
Saol canım iyiki varsınız siz olmasanız bu psikolojiden çıkamazdım zaten. Etrafımdan görmediğim desteği sizlerden görüyorum, inşallah hepimiz daha iyi olacağız

Ebeyi dinlersen çok kolay oluyor zaten 10cm ulaştıktan sonra ağri falan kalmıyor ıkınma geliyor bende 17:00 doğuma girdim 17:14te kızımı kucağıma aldım yatakta doğurdum çok güzeldi sadece başı çıkarken bir çılık attım okadar yoksa hiç öyle abartılacak birşey değil

Bende kısmetse Haziran bası gibi başlayıp kurban bayramına kadar bitiririm yavaş yavaş diyorum :) hastane çantamı bayramdan sonraya bırakıcam bi

Annem benle girdi doğuma eşim korktu girmek istemedi ama bunda kaçış yok o doğuma benle girecek…

Annem birde bana öyle guzel destek verdiki bak selmanın gelini sülük gibi birsey ikitane doğurdu o yapabiliyorsa sende yaparsın ha gayret

Bende normal istiyorum ama ne doktor konuyu açtı Me ben siz konuştunuz mu

Bende normal istiyorum ama ne doktor konuyu açtı Me ben siz konuştunuz mu
Ben bugun sezaryen istediğimi söyledim. Neden normal doğum düşünmüyorsun diye sordu, konuştuk, önce normal doğuma yönlendirdi ama sonra isteğe bağlı sezaryen yapıyoruz tabi sen nasıl istersen dedi kararı bana bıraktı.

Ay onu denedim ama onu da unuttum a4 elimde olursa unutmam .Hamilelik bunaması yaşıyorum
Çok çok teşekkür ederim bu arada ben 0-3 den çok almadım.şu an parça sayısı veremem kalkabilsem kalkar sayardım ama herkes çok çabuk büyüyor deyip duruyor

Canım canını sıkan şeyleri bizimle paylaş.Burda bi aile olduk artık.daha çok takıl bize modun değişir inan ki çok iyi geliyor burası elinden gelen herşey çok büyük adımlar kendin için.kendini mutlu edecek şekilde devam etmene çok sevindim.Mutsuz etme kendini hep iyi ol Bebiş için

Bende aysonynda gidince bi sorayım

Kuzum hoşgeldin evet ozlemisiz seni de biz 26+3 te gittik teyzesi. Bacak 29 haftalık çıktı, karın çevresi 27 haftalık çıktı. Baş da 26+4cikti. Genele vurursan 1150 Gr dedi
Boy da 38 cm di sanırım bacak 5.5 cm di. Biraz uzun olacak dedi maşallah bebiklerimize
Valla benim kız uzun olacak galiba 0-3 leri çok uzun süre giyemeyecek gibi. Zaten artık almıyorum ben. Arkadaştan da gelenler va alırsam yazlık 3-6 alıyorum Adana kasim a kdr sogumaz

Canım iyi olmana çok sevindim inşallah daha iyi olacağız hep beraber...

Kuzum ya Cidden sen uygulamasan mi böyle şeyler ? Kafanda kurup duracaksin. Bikac hafta daha idare etse belki kuvoz falan derken rahatça yaşar. Bir süre uzak kalırsınız ama napacan yaşasin da sağlıkla inşallah...sonucu bekle sakince ne olur. Ne zaman çıkacakmış o dediğin sonuç peki ?

2 bilemedik 3 hafta...

Çok teşekkürler ocean microfer demiri kullanırken ferritinim düşünce, ek olarak ferro sanol şurup başladım. Dediğin gibi bence de bu şuruptan oldu.

valla hep 3-6 6-9 aldım, yenidoğanı falan elime alıyorum ay diyorum bu kıyafetler çok küçük hayatta sığmaz 2 tane 10'lu hastane çıkışı, bi tane 0-1 ay alt üst takım bi tane de 0-3 ay pijama takımı aldım bunlar bile boşa gibi geliyo bana

Lohusa pijaması almicam derken kendimi lohusa pijaması takımı almış buldum ama fistolu falan hiç lohusa işi gibi değil çok beğendim ben Chanandler Bong B Bikupakahve Dag tekstile bakın kızlar. Fiyat performans ürünleri satıyorlar ben daha önce de almıştım taş gibi duruyor.

Eklentiler

• IMG_20230509_183610.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG_20230509_183558.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_20230509_183504.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG_20230509_183439.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 111
Rabbim gönlüne ferahlık versin canım, çok zor bu yaşadığın sınav ama bebeğinin bu dünyada yiyecek ekmeği varsa yaşayacak, o testi de yapma çünkü suyu gelmediğini söyleyen drun hastasının meğerse suyu geliyormuş burada okudum yakın zamanda, senin anlık yapmış olduğun test hiçbir şeyin karşılığı değil, insan bilmek istiyor elbet sebebini ama biraz daha sabır

Oo hayırlı olsun. Çok tatlış duruyor. Ben de 2 tane aldım ama biri çok büyük diğeri küçük oldugörerek almak en iyisi. Nerde bu dağ tekstil pozitifçşm

27+2 de 1118 cikti canim. Aramzda 1 hafta var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…