- 25 Aralık 2021
- 692
- 1.891
- 63
- 28
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.621
Amaniiiin rengi dokusu aşırı tatlıLohusa pijaması almicam derken kendimi lohusa pijaması takımı almış buldumama fistolu falan hiç lohusa işi gibi değil çok beğendim ben @Chanandler Bong @karpuzseverbiri Dag tekstile bakın kızlar. Fiyat performans ürünleri satıyorlar ben daha önce de almıştım taş gibi duruyor.
Akıntı bendede oluyor . Ama benimki su gibi bildiğin iç çamaşırım öle ıslanıyor ki çok iç çamaşırı değiştiriyorum. Beyaz sarı süt kesiği gibiyse uzun süredir bi doktoruna danış bence enfeksiyon falan olabilir diye okumuştum.Ya hu şu akıntı olayı beni artık pimpiriklendirmeye başladı.Tam wc ye çıkıyorum sonrasında beyaz yada sarı akıntım oluyor yürürken sıvı şeklinde geliyor.İlk zamanlar çok takmıyordum ama zaman ilerledikçe huylanır oldum
Antibiyotik kullanıyorum zaten canım ona rağmen devam ediyorAkıntı bendede oluyor . Ama benimki su gibi bildiğin iç çamaşırım öle ıslanıyor ki çok iç çamaşırı değiştiriyorum. Beyaz sarı süt kesiği gibiyse uzun süredir bi doktoruna danış bence enfeksiyon falan olabilir diye okumuştum.
İyiyim canım teşekkür ederim merak ettiğin için, eşimle ufak bi tatil yaptık yeni döndük, pek bakamadım
Kesinlikle. Şubeleri var kuzum baya bı. Ben Kenan Evren ayrupa hastanesi nin karşısındaki şubeden aldimOo hayırlı olsun. Çok tatlış duruyor. Ben de 2 tane aldım ama biri çok büyük diğeri küçük oldugörerek almak en iyisi. Nerde bu dağ tekstil pozitifçşm
Kıyamam kuzumm sizlereAynen ya bende günde 1 meyve yiyorum fazlasına izin yok
Kesinlikle yaHdjdhjsbence de senin de hakkın biraz da biz rahat yaşayalım
Ay evet, mayın tarlası gibi zaartt diye reklam çıkıyor basmadan geçmek müthiş zor. Her seferinde yüzünü görmek de cabası...O kadar haklısın ki, bize olan oldu, çocuğumun geleceğini onlara emanet edemem asla. Ay buraya bile saçma sapan reklam veriyor görünce sinirlerim zıplıyor.
Meyve de sınırlı olacak tabiki abartmadansonucu bir göstereyim de doktora, diyetisyene yönlendirir belki daha doğru ilerlemiş olurum
Merhaba,Bende haftaya yaptıracağım. Öncesi herhangi bir hazırlık gerekiyormuBenim cuma günüüüüşeker yüklemesi olacak birde
Bende siyah topçuk yok canım dikkat de etmedim yine bir bakarım ama kokusu çirkin evet.. ben eczaneden almıştım.. bana sivilce yaptı yaKızlar aranızda lierac çatlak kremi kullananlardan bir ricam olacak, jelin içinde siyah nokta gibi topçuklar var mı acaba? Kokusu da pek hoş değil şüphelendim orijinal değil mi diye
Bi dikkatli bakabilirsen çok sevinirim canım baya küçükler ve her sıkmada gelmiyorlarBende siyah topçuk yok canım dikkat de etmedim yine bir bakarım ama kokusu çirkin evet.. ben eczaneden almıştım.. bana sivilce yaptı ya
Hayırlisi olsun cnm hakkındaAslinda nekadar korksamda normal dogum istiyorum,gecen kontrolde doktorum sordu konustuk azcik bu konuyu,ama tüp bebek oldu icin çoğu zaman riske atmadan sezaryanla alıyorlar,şimdilik cok şükür herhangi bir sorunum yok,ne agri ne sizi ne erken doğum tehlikesi,doktorum dedi ki 37ci haftayi bekleyelim,ozaman duruma göre bakarız
Oo hayırlı olsun. Çok tatlış duruyor. Ben de 2 tane aldım ama biri çok büyük diğeri küçük oldugörerek almak en iyisi. Nerde bu dağ tekstil pozitifçşm
Bende de oluyor kuzum. Baya uzun bir suredir. Ama enfeksiyon yok. Testlerde bişey çıkmıyor. Dogal florası sanırım. Beyaz süt kesiği gibi. Bazen sanki hışş diye iniyor adet oldum gibi oluyor. Bakıyorum bişey yok. Bir de orası aşırı terliyor benim. Su olmadığını düşünüyorum çünkü doktor suyuna hep gayet güzel diyor.Ya hu şu akıntı olayı beni artık pimpiriklendirmeye başladı.Tam wc ye çıkıyorum sonrasında beyaz yada sarı akıntım oluyor yürürken sıvı şeklinde geliyor.İlk zamanlar çok takmıyordum ama zaman ilerledikçe huylanır oldum
Bende çok seviyorum ama ölçum yapıyorum şekerim iyise kendimi şımartabiliyorum seçim yapmam lazım ya bir meyve ya bir parça çikolata ben çikolataya daha düşkün olduğum için seçimimi ondan yana kulanıyorum ama akşamlarıda şekerim iyise bir meyve daha yiyebiliyorumKıyamam kuzumm sizlereAllah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin bebişini, doğunca bol bol yersin. Tam bir meyve aşığı olarak can evimden vurdun beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?