2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Amaniiiin rengi dokusu aşırı tatlı sağlıkla kullanmak nasip olsun hepimize zamanında inşallah

Akıntı bendede oluyor . Ama benimki su gibi bildiğin iç çamaşırım öle ıslanıyor ki çok iç çamaşırı değiştiriyorum. Beyaz sarı süt kesiği gibiyse uzun süredir bi doktoruna danış bence enfeksiyon falan olabilir diye okumuştum.

Antibiyotik kullanıyorum zaten canım ona rağmen devam ediyor Ama su gibi olması dediğin gibi rahatsız ediyor iç çamaşırı yetişmiyor

Oo hayırlı olsun. Çok tatlış duruyor. Ben de 2 tane aldım ama biri çok büyük diğeri küçük oldugörerek almak en iyisi. Nerde bu dağ tekstil pozitifçşm
Kesinlikle. Şubeleri var kuzum baya bı. Ben Kenan Evren ayrupa hastanesi nin karşısındaki şubeden aldim

Aynen ya bende günde 1 meyve yiyorum fazlasına izin yok
Kıyamam kuzumm sizlere Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin bebişini, doğunca bol bol yersin. Tam bir meyve aşığı olarak can evimden vurdun beni
Hdjdhjs bence de senin de hakkın biraz da biz rahat yaşayalım
Kesinlikle ya
Ay evet, mayın tarlası gibi zaartt diye reklam çıkıyor basmadan geçmek müthiş zor. Her seferinde yüzünü görmek de cabası... İnşallah ilk turda bitirelim, seçim sonucunu kabul etmeyip ortalığı karıştıradabilir beklenir ondan ama bir olup hallederiz diyr umut ediyorum. 2.tura kalırsak iyice çığırından çıkar gibi

İnşallah hiçbir şeyin yoktur kuzum, bebiş öyle dümdüz tonton olsa ne sevilir Allah sağlık sıhhat versin bizlere ve bebeklerimize.

Kızlar aranızda lierac çatlak kremi kullananlardan bir ricam olacak, jelin içinde siyah nokta gibi topçuklar var mı acaba? Kokusu da pek hoş değil şüphelendim orijinal değil mi diye
Bende siyah topçuk yok canım dikkat de etmedim yine bir bakarım ama kokusu çirkin evet.. ben eczaneden almıştım.. bana sivilce yaptı ya

Hayırlisi olsun cnm hakkında

Canım bu arada barajyolu ve carsi içinde de şubeleri var. Sana ulaşım açısından daha kolay olur. Belki Sarıçam da da vardır. Adana nin Kompedan i gibi bişey. Hatta şöyle soylim. 2014 Mart annelerinden bir arkadasimla burdan tanışıp, kahve icmistik sonra beni dağ tekstile o götürmüştü ilk çok ilginç değil mi internette 1.500 TL ye satılan bir takım nerdeyse bu 475 TL ye mi ne aldım. Genel olarak fiyatları iyi. Doğum sonrası kilotlarimi da burdan aldım. Bicok şey uygun.
Oo hayırlı olsun. Çok tatlış duruyor. Ben de 2 tane aldım ama biri çok büyük diğeri küçük oldugörerek almak en iyisi. Nerde bu dağ tekstil pozitifçşm

Bende de oluyor kuzum. Baya uzun bir suredir. Ama enfeksiyon yok. Testlerde bişey çıkmıyor. Dogal florası sanırım. Beyaz süt kesiği gibi. Bazen sanki hışş diye iniyor adet oldum gibi oluyor. Bakıyorum bişey yok. Bir de orası aşırı terliyor benim. Su olmadığını düşünüyorum çünkü doktor suyuna hep gayet güzel diyor.

Kıyamam kuzumm sizlere Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin bebişini, doğunca bol bol yersin. Tam bir meyve aşığı olarak can evimden vurdun beni
Bende çok seviyorum ama ölçum yapıyorum şekerim iyise kendimi şımartabiliyorum seçim yapmam lazım ya bir meyve ya bir parça çikolata ben çikolataya daha düşkün olduğum için seçimimi ondan yana kulanıyorum ama akşamlarıda şekerim iyise bir meyve daha yiyebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…