- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.641
Çok teşekkür ederim canım bakayım hemenCanım ben internette de bir sayfadan almıştım o da güzeldi bak buldum sana atayım ben L sipariş vermişim yani 70-80 kg arası birine rahatlıkla olur hafif de paçası kısa. Pudra rengini aldım ben fiyatı da uygun gibi. K kard12455
Miss Dünya Lissa Emzirmeye Uygun Lohusa Ve Hamile Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Miss Dünya Lissa Emzirmeye Uygun Lohusa Ve Hamile Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben turuncu jel olandan kullandım.Kızlar aranızda lierac çatlak kremi kullananlardan bir ricam olacak, jelin içinde siyah nokta gibi topçuklar var mı acaba? Kokusu da pek hoş değil şüphelendim orijinal değil mi diye
Yaaa süpermiş.. çok iyi oldu söylediğinCanım bu arada barajyolu ve carsi içinde de şubeleri var. Sana ulaşım açısından daha kolay olur. Belki Sarıçam da da vardır. Adana nin Kompedan i gibi bişey. Hatta şöyle soylim. 2014 Mart annelerinden bir arkadasimla burdan tanışıp, kahve icmistik sonra beni dağ tekstile o götürmüştü ilkçok ilginç değil mi internette 1.500 TL ye satılan bir takım nerdeyse bu 475 TL ye mi ne aldım. Genel olarak fiyatları iyi. Doğum sonrası kilotlarimi da burdan aldım. Bicok şey uygun.
Ben kullanıyorum evet siyah nokta gibi şeyler varKızlar aranızda lierac çatlak kremi kullananlardan bir ricam olacak, jelin içinde siyah nokta gibi topçuklar var mı acaba? Kokusu da pek hoş değil şüphelendim orijinal değil mi diye
O an nefesi bilinçli mi alıp veriyorsun yoksa sancilarla nasıl hissediyorsan öyle mi .tam soramadım ama hani bilinçli bir şekilde ilerleyebilir miyiz o anın verdiği heyecanlaEbeyi dinlersen çok kolay oluyor zaten 10cm ulaştıktan sonra ağri falan kalmıyor ıkınma geliyor bende 17:00 doğuma girdim 17:14te kızımı kucağıma aldım yatakta doğurdum çok güzeldi sadece başı çıkarken bir çılık attım okadar yoksa hiç öyle abartılacak birşey değil
Benimki de jel canımBen turuncu jel olandan kullandım.
Yaaa süpermiş.. çok iyi oldu söylediğinilk fırsatta gideceğim. Zaten internetten bakmaktan yoruldum aldıkların da hayırlı olsunnn
Ayyy çok sağol canım bi de sürdüm kafama takılmıştı şimdi rahatladımBen kullanıyorum evet siyah nokta gibi şeyler var
Çok teşekkürler canımCanım canını sıkan şeyleri bizimle paylaş.Burda bi aile olduk artık.daha çok takıl bize modun değişir inan ki çok iyi geliyor burasıelinden gelen herşey çok büyük adımlar kendin için.kendini mutlu edecek şekilde devam etmene çok sevindim.Mutsuz etme kendini hep iyi ol Bebiş için
Bende haftada 1 kilo almaya basladim ya 71.5 olmusum bu sabah baktım diger gebeligimde 75 ile dogurmustum sanirsam bunda biraz daha kilo alacak gibiyimSon 3 haftada 3 kilo almak normal mibundan sonra hep böyle gitmez değil mi 25 haftaya kadar 5 kilo almıştım şimdi 8 kilo aldım kendime en fazla 15 kilo hedef koydum ama hafta 1 kilo ilerlerken bu iş zor
Ne güzel pozitif doğum hikayeleri duymak çok motive ediyor beniEbeyi dinlersen çok kolay oluyor zaten 10cm ulaştıktan sonra ağri falan kalmıyor ıkınma geliyor bende 17:00 doğuma girdim 17:14te kızımı kucağıma aldım yatakta doğurdum çok güzeldi sadece başı çıkarken bir çılık attım okadar yoksa hiç öyle abartılacak birşey değil
Canım hypnobirthing diye bir kitap var. HattaO an nefesi bilinçli mi alıp veriyorsun yoksa sancilarla nasıl hissediyorsan öyle mi .tam soramadım ama hani bilinçli bir şekilde ilerleyebilir miyiz o anın verdiği heyecanla
Ayy ne yapacağız böyle tamam biraz fazla yiyorum ama bu kadarda kilo yapmamalı yaniBende haftada 1 kilo almaya basladim ya 71.5 olmusum bu sabah baktım diger gebeligimde 75 ile dogurmustum sanirsam bunda biraz daha kilo alacak gibiyim
Bazen ne yaparsan yap karşındaki anlamak istemiyor. O zaman önceliği kendine verip kendi ruhunu sağlığını psikolojini koruman gerekiyor canım. Bunu yapan bazen anne/baba bazen evlat bazen eş oluyor. Ama var bir sebebi. Hayat sana birşey öğretmeye çalışıyor. Sen o sebebi bulup öğrenip hayatında uyguladığında bebişim gör bak herşey değişecekSaol canımiyiki varsınız siz olmasanız bu psikolojiden çıkamazdım zaten. Etrafımdan görmediğim desteği sizlerden görüyorum, inşallah hepimiz daha iyi olacağız
Bebekte artıyor suyu plasentası ve bilem kanın va. Direkt löp yağ gibi düşünme canımcığım sen onuAyy ne yapacağız böyle tamam biraz fazla yiyorum ama bu kadarda kilo yapmamalı yani
Ben her zaman ki gibi yiyorum xnm fazla da degil almamız gerekiyor demek kiAyy ne yapacağız böyle tamam biraz fazla yiyorum ama bu kadarda kilo yapmamalı yani
Kızlar ben eczaneden aldım benimkinde siyah nokta yok , kafam karıştıBenimki de jel canım
Ayyy çok sağol canım bi de sürdüm kafama takılmıştı şimdi rahatladım
sancilarla nst ye bagliyorlar orda sancilar yukselince ve ya dusunce ebe ona Gore nefes al nefes ver ikin bekle diyor falan ama 10cm acillik olunca sanki falan hissetmiyorsun sadece sanki gelince ikinmakta beraberinde geliyor sakin olmakta cok fayda var panik olursan ebeyi dinlemezsen hem fazla yorulursun hemde dogum zorlaşır gercekten dinlemek cok onemliO an nefesi bilinçli mi alıp veriyorsun yoksa sancilarla nasıl hissediyorsan öyle mi .tam soramadım ama hani bilinçli bir şekilde ilerleyebilir miyiz o anın verdiği heyecanla
ben 5 cm aciklikla gittim öğlen 12 falan suyum geldi 10 cm ya 17 kadar ulaştım ama hiç yatmadım koridoru komple gezdim Egil kalk yaptım 5 saat icinde 10 cm oldu ama benim odaya bi arkadas geldi 1 gün 2 gece ağrıyla durdu sinirim kalktiNe güzel pozitif doğum hikayeleri duymak çok motive ediyor beniişte o açılmayı güzelce sağlayabilsek
Meryem ana otu bile kullancam jdjdhs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?