2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çok teşekkür ederim canım bakayım hemen

Kızlar aranızda lierac çatlak kremi kullananlardan bir ricam olacak, jelin içinde siyah nokta gibi topçuklar var mı acaba? Kokusu da pek hoş değil şüphelendim orijinal değil mi diye
Ben turuncu jel olandan kullandım.
Yaaa süpermiş.. çok iyi oldu söylediğinilk fırsatta gideceğim. Zaten internetten bakmaktan yoruldum aldıkların da hayırlı olsunnn

O an nefesi bilinçli mi alıp veriyorsun yoksa sancilarla nasıl hissediyorsan öyle mi .tam soramadım ama hani bilinçli bir şekilde ilerleyebilir miyiz o anın verdiği heyecanla

Çok teşekkürler canım öyle yapacağım inşallah

Son 3 haftada 3 kilo almak normal mi bundan sonra hep böyle gitmez değil mi 25 haftaya kadar 5 kilo almıştım şimdi 8 kilo aldım kendime en fazla 15 kilo hedef koydum ama hafta 1 kilo ilerlerken bu iş zor
Bende haftada 1 kilo almaya basladim ya 71.5 olmusum bu sabah baktım diger gebeligimde 75 ile dogurmustum sanirsam bunda biraz daha kilo alacak gibiyim

Ne güzel pozitif doğum hikayeleri duymak çok motive ediyor beni işte o açılmayı güzelce sağlayabilsek

Meryem ana otu bile kullancam jdjdhs

Kızlar bu akşam hafiften yine bi ağrım var ya, yine sol kasık vajinama doğru bacağıma da vuruyor bir de vajinamın giriş kısmında afedersiniz birkaç kez zonklama gibi oldu. Bebeğim hareketleri bugün iyi çok şükür ama beni bu ağrılar psikolojik olarak çok yordu . Doktorumdan risk bitti kelimesini duysam rahatlayacağım gerçekten ya.. şu 28-30 u görsem en azından

O an nefesi bilinçli mi alıp veriyorsun yoksa sancilarla nasıl hissediyorsan öyle mi .tam soramadım ama hani bilinçli bir şekilde ilerleyebilir miyiz o anın verdiği heyecanla
Canım hypnobirthing diye bir kitap var. Hatta kikelomo onu okuyordu baya memnundu. Doğuma bakışım değişti demişti. Doğal doğum isteyen herkese çok önerilen bir kitap. İstersen bir bak. Bu nefesleri masajları vs anlatıyormuş.

Saol canım iyiki varsınız siz olmasanız bu psikolojiden çıkamazdım zaten. Etrafımdan görmediğim desteği sizlerden görüyorum, inşallah hepimiz daha iyi olacağız
Bazen ne yaparsan yap karşındaki anlamak istemiyor. O zaman önceliği kendine verip kendi ruhunu sağlığını psikolojini koruman gerekiyor canım. Bunu yapan bazen anne/baba bazen evlat bazen eş oluyor. Ama var bir sebebi. Hayat sana birşey öğretmeye çalışıyor. Sen o sebebi bulup öğrenip hayatında uyguladığında bebişim gör bak herşey değişecek gel sen bizi sensiz bırakma sana da iyi gelir. Hemen bir gıybet time döndürürüz senin için djhdhd

Benimki de jel canım

Ayyy çok sağol canım bi de sürdüm kafama takılmıştı şimdi rahatladım
Kızlar ben eczaneden aldım benimkinde siyah nokta yok , kafam karıştı

Eklentiler

• 61A70AC4-086B-4FC0-94E2-D22992B4EFD9.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 74
  • 0CFB2E74-DC5E-4807-B6C5-BE1D9B7CDCDA.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 76
sancilarla nst ye bagliyorlar orda sancilar yukselince ve ya dusunce ebe ona Gore nefes al nefes ver ikin bekle diyor falan ama 10cm acillik olunca sanki falan hissetmiyorsun sadece sanki gelince ikinmakta beraberinde geliyor sakin olmakta cok fayda var panik olursan ebeyi dinlemezsen hem fazla yorulursun hemde dogum zorlaşır gercekten dinlemek cok onemli

Ne güzel pozitif doğum hikayeleri duymak çok motive ediyor beni işte o açılmayı güzelce sağlayabilsek

Meryem ana otu bile kullancam jdjdhs
ben 5 cm aciklikla gittim öğlen 12 falan suyum geldi 10 cm ya 17 kadar ulaştım ama hiç yatmadım koridoru komple gezdim Egil kalk yaptım 5 saat icinde 10 cm oldu ama benim odaya bi arkadas geldi 1 gün 2 gece ağrıyla durdu sinirim kalkti kalk gez diyorum yatma diyorum o yatmaya tercih etti sonunda bebeği vakumla cektiler çünkü dogumu kolaylaştırmak icin birey yapmamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…