- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.661
Evet ama her hafta 1 kilo artmıyordur biliyorum doğumdan sonra çabuk gidiyormuş o yüzden takmıyorum yoksa çıldırmıştım şimdiye hayatımda görmediğim kiloları gördümBebekte artıyor suyu plasentası ve bilem kanın va. Direkt löp yağ gibi düşünme canımcığım sen onu
Sen bilinçliymişsinben 5 cm aciklikla gittim öğlen 12 falan suyum geldi 10 cm ya 17 kadar ulaştım ama hiç yatmadım koridoru komple gezdim Egil kalk yaptım 5 saat icinde 10 cm oldu ama benim odaya bi arkadas geldi 1 gün 2 gece ağrıyla durdu sinirim kalktikalk gez diyorum yatma diyorum o yatmaya tercih etti sonunda bebeği vakumla cektiler çünkü dogumu kolaylaştırmak icin birey yapmamisti
insallah hepimiz icin kolay ve çabuk olur allah yardimcimiz olsunSen bilinçliymişsininşallah 2. De kolayca olur
Hamilelik sırasında ne yapmışsın camım? Birde kesisiz oldu sanırım di miinsallah hepimiz icin kolay ve çabuk olur allah yardimcimiz olsun
canim hayirli uğurlu olsunKesinlikle. Şubeleri var kuzum baya bı. Ben Kenan Evren ayrupa hastanesi nin karşısındaki şubeden aldim
valla hiç birsey yapmadım cok riskliydi hamileliğim 5 haftaliken daha kanamalar başladı 22 haftalık dogum sancıları ve serviks kisaligim vardi halka taktılar 34haftaya kadar hastanede yatmistim. kesisiz dediğin altan yırtılma oldu dikiş atilar cnm kesik yan atıyorlar bence o daha kotu dikişten sonra bile belli oluyor ama yırtma duz olduğu icin dikişten sonra iplikler düşünce hiç birsey belli olmuyorHamilelik sırasında ne yapmışsın camım? Birde kesisiz oldu sanırım di mi
Benımkınde de yokKızlar ben eczaneden aldım benimkinde siyah nokta yok , kafam karıştı
Canım düz yırtma dediğin kendiliğinden mi yoksa onu da doktor mu yapıyor sonra dikiyor ? Bide düz yirtilinca nereye uzanıyor arkaya mi ? Bende normal doğum eğer Bi engel olmazsa istiyorum da başa gelecek bellikivalla hiç birsey yapmadım cok riskliydi hamileliğim 5 haftaliken daha kanamalar başladı 22 haftalık dogum sancıları ve serviks kisaligim vardi halka taktılar 34haftaya kadar hastanede yatmistim. kesisiz dediğin altan yırtılma oldu dikiş atilar cnm kesik yan atıyorlar bence o daha kotu dikişten sonra bile belli oluyor ama yırtma duz olduğu icin dikişten sonra iplikler düşünce hiç birsey belli olmuyor
evet canim kendi yirtiliyor bazen cok zorlanınca ebe/hemsire parmağı ile dokunması yeterli popoya doğru yirtiliyor ama iz kalmıyor sonrasında geri kapanıyor zaten bence normal dogum gibisi yok kizim 21 aylık oldu aklıma gelince bile ağlıyorum belki agrilarin bi tarifi yok ama inanki yine olsa yine o agrilari cekerim diyorum en güzel ve en tatlı sancılar ağrılar benim icin onlarCanım düz yırtma dediğin kendiliğinden mi yoksa onu da doktor mu yapıyor sonra dikiyor ? Bide düz yirtilinca nereye uzanıyor arkaya mi ? Bende normal doğum eğer Bi engel olmazsa istiyorum da başa gelecek belliki
Benimki bu değil canım pembe tüp olan :)Kızlar ben eczaneden aldım benimkinde siyah nokta yok , kafam karıştı
Belki seninki de karpuzsevenbirininkindendir canımBenımkınde de yok
Ekin, Doğa, Duru, İpek, Ayda,Gülce, Bengi benim en son elediklerimden kalanlardı belki kız adı arayan vardır seninle birlikte diye yazayım dedim canımCeninsuya annem de alıştı ya, bu işin tadı kaçmaya başladı artık emine memine koyacam bi isim bu çocuğa ben
Festim senin bu hafızana hastayım arkadaşımmmCanım hypnobirthing diye bir kitap var. Hatta @kikelomo onu okuyordu baya memnundu. Doğuma bakışım değişti demişti. Doğal doğum isteyen herkese çok önerilen bir kitap. İstersen bir bak. Bu nefesleri masajları vs anlatıyormuş.
Yok canım şeffaf jel oluyor kullanma istersen nerden almıstınKızlar aranızda lierac çatlak kremi kullananlardan bir ricam olacak, jelin içinde siyah nokta gibi topçuklar var mı acaba? Kokusu da pek hoş değil şüphelendim orijinal değil mi diye
Bende cok isterdim normal doğurmak ama nasip değilmişevet canim kendi yirtiliyor bazen cok zorlanınca ebe/hemsire parmağı ile dokunması yeterli popoya doğru yirtiliyor ama iz kalmıyor sonrasında geri kapanıyor zaten bence normal dogum gibisi yok kizim 21 aylık oldu aklıma gelince bile ağlıyorum belki agrilarin bi tarifi yok ama inanki yine olsa yine o agrilari cekerim diyorum en güzel ve en tatlı sancılar ağrılar benim icin onlar
Canım ben kullanıyorum içinde bitki gibi yaprak parçası gibi şeyler var. Ben endişe etmedim sonuçta doğal içerikli sarmaşık özlü, ondan geldiğini düşünüyorum.Kızlar aranızda lierac çatlak kremi kullananlardan bir ricam olacak, jelin içinde siyah nokta gibi topçuklar var mı acaba? Kokusu da pek hoş değil şüphelendim orijinal değil mi diye
At bana canım tam şuan doğum mu izlesem diyodumKızlar Youtube de bitane dogum videosu var isteyene link özelden gönderebilirim herkez bakmak istemeyebilir ama okadar güzel bir doğum ki hayretler icinde izledim
Biz iki bekçi Ağustos annelerini gece de boş bırakmıyoruz kızlar, siz rahat rahat uyuyun biz buradayız. Hele ben her gün böyleKızlar Yatamiyorum hiç geceuykusu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?