- 28 Eylül 2022
- 577
- 1.273
- 43
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.681
Kızlar Yatamiyorum hiç geceuykusu yok
Ben de sizdenim kizlarBiz iki bekçi Ağustos annelerini gece de boş bırakmıyoruz kızlar, siz rahat rahat uyuyun biz buradayız. Hele ben her gün böyle
Gözümde uyku akıyorBiz iki bekçi Ağustos annelerini gece de boş bırakmıyoruz kızlar, siz rahat rahat uyuyun biz buradayız. Hele ben her gün böyle
SabahliyacazBen de sizdenim kizlar
Burdayiz kuzum ya uykum yok ağrı oluyorAaaa gece kuşları burdaymışya kızlar ben bir kaç gündür inanılmaz terliyorum böyle şakır şakır noluyo beeee
Ay kuzum kıyamam ben sana yaaaaBurdayiz kuzum ya uykum yok ağrı oluyor
Oooooo buyruuuuun çay var kahve var su varBen de sizdenim kizlar
Geçmiş olsun ince bişe örtsen üstüne? Havadan mı yoksa içten mi geliyor?Aaaa gece kuşları burdaymışya kızlar ben bir kaç gündür inanılmaz terliyorum böyle şakır şakır noluyo beeee
Ay uykum olsa uyurum da yokGözümde uyku akıyor
Bende de adet olacakmışım gibi ağrı oluyor son bir haftadır. Hani böyle iki gün kala kasık ağrısı olur ya tam öyle. Ama kuruntu yapmak istemiyorum. Akşam bir iki saat olup geçiyor. Bebek büyüyodur deyip geçiyorum bakalımBurdayiz kuzum ya uykum yok ağrı oluyor
Sanki bence içten geliyor internetten baktıgım kadarıyla son aylar olurmus diye yazıyor ama sinir bozucu yaniOooooo buyruuuuun çay var kahve var su varşaka maka tek tuhaf benim sanıyordum uyumayan bu saatte
Geçmiş olsun ince bişe örtsen üstüne? Havadan mı yoksa içten mi geliyor?
Ay uykum olsa uyurum da yok
Ay okurken sırt üstü yatıyordum düzelttim hemen sağa döndüm, çok suçlu hissediyorum yaa uyurken falan hep sırt üstü yatıyorum ister istemez yana dönsem de bie şekilde otomatik vücut sırt üstüne geçmiş oluyorAyy bu arada benim bugun görüş günüydü yazmayı unutmusumgüzel kuşum çok sağlıklıydı her şey yolunda 1300 gr olmuşuz teyzeleri 28-29. Hafta ile uyumlu çıkıyor ölçüleri sere serpe uyuyordu sadece tombik yanak ve dudiklerini görebildik :) baş aşağı ayaklar yukarı pozisyona geçmişiz :) Ara ara karnın taş gibi olmasını ve toplanmayı sordum doktoruma çok normal günde 8-10 kere olması dedi eğer ağrı ile birlikte olursa sıkıntı olabilir haberleselim dedi. Bundan sonra sırt üstü yatmamamı söyledi mutlaka ya sağ ya sol tarafına yat dedi sırtını yastık ile destekle gerekirse dedi. Eğer geceleri kabuslarla sıkıntıyla falan uyanma yasarsan sırt üstü çok kalmıssındır tansiyonun oynamıs olabilir bebeğe rahatsızlık vermiş olabilir demek bu dedi o yuzden dikkatli ol bu konuda dedi. Sizlerinde aklınızda bulunsun
Olsun olsun iyi olun da, ne iyi gelmiştir tatilİyiyim canım teşekkür ederim merak ettiğin için, eşimle ufak bi tatil yaptık yeni döndük, pek bakamadım
Çokta güzel bir şarkı ya ben çok severim. Partiden bağımsız olarak. Birde tipin herşeye karşıyım ı da çok güzel bir şarkı dhhdhsjjEkin, Doğa, Duru, İpek, Ayda,Gülce, Bengi benim en son elediklerimden kalanlardı belki kız adı arayan vardır seninle birlikte diye yazayım dedim canımbu arada o masa kırılacak kırılcakk çocuklarımız için her şey evde sana söz yine baharlar gelecek diye dolanıyom zaten benim kızda anlıyodur şimdiden aksj
Festim senin bu hafızana hastayım arkadaşımmm
Ooo sayıları seven biri en sevdiğimAt bana canım tam şuan doğum mu izlesem diyodumnedense benim de şıp diye çıkacak kolay doğum olacak gibi hissediyorum 777 aldım kabul ettim
Bu arada isimler çok güzelEkin, Doğa, Duru, İpek, Ayda,Gülce, Bengi benim en son elediklerimden kalanlardı belki kız adı arayan vardır seninle birlikte diye yazayım dedim canımbu arada o masa kırılacak kırılcakk çocuklarımız için her şey evde sana söz yine baharlar gelecek diye dolanıyom zaten benim kızda anlıyodur şimdiden aksj
Festim senin bu hafızana hastayım arkadaşımmm
Sadece aç gel dedi doktor sabah uyanır uyanmaz gideceğimMerhaba,Bende haftaya yaptıracağım. Öncesi herhangi bir hazırlık gerekiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?