2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben de sizdenim kizlar
Oooooo buyruuuuun çay var kahve var su var şaka maka tek tuhaf benim sanıyordum uyumayan bu saatte
Aaaa gece kuşları burdaymış ya kızlar ben bir kaç gündür inanılmaz terliyorum böyle şakır şakır noluyo beeee
Geçmiş olsun ince bişe örtsen üstüne? Havadan mı yoksa içten mi geliyor?
Gözümde uyku akıyor
Ay uykum olsa uyurum da yok

Burdayiz kuzum ya uykum yok ağrı oluyor
Bende de adet olacakmışım gibi ağrı oluyor son bir haftadır. Hani böyle iki gün kala kasık ağrısı olur ya tam öyle. Ama kuruntu yapmak istemiyorum. Akşam bir iki saat olup geçiyor. Bebek büyüyodur deyip geçiyorum bakalım acaba öyle bişe mi sendeki?

Ayy bu arada benim bugun görüş günüydü yazmayı unutmusum güzel kuşum çok sağlıklıydı her şey yolunda 1300 gr olmuşuz teyzeleri 28-29. Hafta ile uyumlu çıkıyor ölçüleri sere serpe uyuyordu sadece tombik yanak ve dudiklerini görebildik :) baş aşağı ayaklar yukarı pozisyona geçmişiz :) Ara ara karnın taş gibi olmasını ve toplanmayı sordum doktoruma çok normal günde 8-10 kere olması dedi eğer ağrı ile birlikte olursa sıkıntı olabilir haberleselim dedi. Bundan sonra sırt üstü yatmamamı söyledi mutlaka ya sağ ya sol tarafına yat dedi sırtını yastık ile destekle gerekirse dedi. Eğer geceleri kabuslarla sıkıntıyla falan uyanma yasarsan sırt üstü çok kalmıssındır tansiyonun oynamıs olabilir bebeğe rahatsızlık vermiş olabilir demek bu dedi o yuzden dikkatli ol bu konuda dedi. Sizlerinde aklınızda bulunsun

Oooooo buyruuuuun çay var kahve var su var şaka maka tek tuhaf benim sanıyordum uyumayan bu saatte

Geçmiş olsun ince bişe örtsen üstüne? Havadan mı yoksa içten mi geliyor?

Ay uykum olsa uyurum da yok
Sanki bence içten geliyor internetten baktıgım kadarıyla son aylar olurmus diye yazıyor ama sinir bozucu yani

Ay okurken sırt üstü yatıyordum düzelttim hemen sağa döndüm, çok suçlu hissediyorum yaa uyurken falan hep sırt üstü yatıyorum ister istemez yana dönsem de bie şekilde otomatik vücut sırt üstüne geçmiş oluyor
Maşallah ne kadar büyüdüler ya, daha yepyeni hafızamda, ilk haftalarında 1 gr bile değildi, 1 ge olmasını bekliyordum düşünsene şimdi 1 kiloyu geçtiler darısı kucağımıza almamıza sağlıkla ve kolaylıkla
Bu arada ben inanamıyorum ya nasıl yani 10 küsür hafta baş aşağı mı duracak bu bebeler yazık yahu aklıma geldikçe şaşırıyorum

İyiyim canım teşekkür ederim merak ettiğin için, eşimle ufak bi tatil yaptık yeni döndük, pek bakamadım
Olsun olsun iyi olun da, ne iyi gelmiştir tatil bebekten önce de baş başa tatil fikri aşırı mantıklı

Çokta güzel bir şarkı ya ben çok severim. Partiden bağımsız olarak. Birde tipin herşeye karşıyım ı da çok güzel bir şarkı dhhdhsjj benim rest dönemi şarkımdı o jdjsh

Bebişim önemsediğim şeyleri unutmuyorum pek

At bana canım tam şuan doğum mu izlesem diyodum nedense benim de şıp diye çıkacak kolay doğum olacak gibi hissediyorum 777 aldım kabul ettim
Ooo sayıları seven biri en sevdiğim
Kolay doğum sayılarını buluruz biraz daha zaman geçsin de hdjdjj
Bende öyle hissediyordum duygularım karıştı bir arınmam şart

Bu arada isimler çok güzel
Bende erkek anasıyım ama hep kız ismi bakmışım ömrümce nasıl oldu anlamadım

Işık koyacaktım yanına da ikinci isim arıyorudm dhdhdjbd o kadar emindim djhdhd

Işık, mercan ve ada da benim bestlerimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…