- 18 Eylül 2022
- 577
- 1.903
- 28
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.701
Tah demisim tshKizlar selam. Bugun devlette seker yuklemesi yaptiracagim sonuclari ve kontrolumu de cuma gunu doktoruma gidecegim. 75 mg yaptir dedi. Sanirim 3 kere kan alinacak ? Sizlerden aldigim bilgiyle yanimda buz goturecegimbide bilgisi yada fikri olan var midir ben tah hapi iciyorum ya sabahlari ac karna atiyodum. Simdi kan aldiricam ya doktor okeylerse tam kan tahlili de yaptiricam. Ilaci atip mi gitmeliyim atmadan mi ? (Atmiyoken durum nedir e mi bakalim sonucta atinca kaca dusmus e mi ) bide dun haziran annelerinde doguranlar olmus denilince bi bakayim dedim sayfa sayisi 400 lerde. Nerde bunun basindaki 1000 dedim hatta bize gore olsa o tarih bazinda 2000 3000
Bizim gibi çenesi düşük grup yok bize yetişebilene aşk olsunKizlar selam. Bugun devlette seker yuklemesi yaptiracagim sonuclari ve kontrolumu de cuma gunu doktoruma gidecegim. 75 mg yaptir dedi. Sanirim 3 kere kan alinacak ? Sizlerden aldigim bilgiyle yanimda buz goturecegimbide bilgisi yada fikri olan var midir ben tah hapi iciyorum ya sabahlari ac karna atiyodum. Simdi kan aldiricam ya doktor okeylerse tam kan tahlili de yaptiricam. Ilaci atip mi gitmeliyim atmadan mi ? (Atmiyoken durum nedir e mi bakalim sonucta atinca kaca dusmus e mi ) bide dun haziran annelerinde doguranlar olmus denilince bi bakayim dedim sayfa sayisi 400 lerde. Nerde bunun basindaki 1000 dedim hatta bize gore olsa o tarih bazinda 2000 3000
Bebişim unutma buz gibi olsun. Eğer hazır aldırıyorlarsa buz tankı götür yanında aldığın gibi ona koyarsın. Sıcak verme ihtimallerine karşı bir gün önceden alıp dolapta beklet bence. Eğer benimki gibi şekeri verip suyla karıştır derlerse de yine buz gibi bir su alırsın. Saha kolay içiliyorSadece aç gel dedi doktor sabah uyanır uyanmaz gideceğim
Canım ben hiç ilaç içmedim. Söyle düşünüyorum ilaç zaten düşürüyor dengeliyor. Uzun zamandır da içtiğine göre o zaten gerekenleri yapmıştır bşr bak bakalım ilaçsız nasıl duhdhdbjjKizlar selam. Bugun devlette seker yuklemesi yaptiracagim sonuclari ve kontrolumu de cuma gunu doktoruma gidecegim. 75 mg yaptir dedi. Sanirim 3 kere kan alinacak ? Sizlerden aldigim bilgiyle yanimda buz goturecegimbide bilgisi yada fikri olan var midir ben tah hapi iciyorum ya sabahlari ac karna atiyodum. Simdi kan aldiricam ya doktor okeylerse tam kan tahlili de yaptiricam. Ilaci atip mi gitmeliyim atmadan mi ? (Atmiyoken durum nedir e mi bakalim sonucta atinca kaca dusmus e mi ) bide dun haziran annelerinde doguranlar olmus denilince bi bakayim dedim sayfa sayisi 400 lerde. Nerde bunun basindaki 1000 dedim hatta bize gore olsa o tarih bazinda 2000 3000
Canım biz bundan aldık yan yana olanları tek kolay kullanamam kaldırımlarda vs diye düşündüm bunun ara boşluğu da çok hoşuma gitti hafif ama biz şubat indiriminde almıştık şu an gereksiz üstüne koymuşlar bu fiyata almazdım açıkçası birde deneyimleyemediğim için ikiz anneleri daha iyi fikir verebilirler belki. Bu arada gerçekten ağır vasıta araçları gibi kullanırken eşim diyo dönerken genişten al diyemydreams93 kuzum bebek arabası hala almadim bakiyorum şuanda yan yana olanları pek sevmedim arkalı önlü olanlar nasıl???
Yaa dreamCanım biz bundan aldık yan yana olanları tek kolay kullanamam kaldırımlarda vs diye düşündüm bunun ara boşluğu da çok hoşuma gitti hafif ama biz şubat indiriminde almıştık şu an gereksiz üstüne koymuşlar bu fiyata almazdım açıkçası birde deneyimleyemediğim için ikiz anneleri daha iyi fikir verebilirler belki. Bu arada gerçekten ağır vasıta araçları gibi kullanırken eşim diyo dönerken genişten al diye
Agustos a ışınlayın beni doğurmak istiyorumsancilarla nst ye bagliyorlar orda sancilar yukselince ve ya dusunce ebe ona Gore nefes al nefes ver ikin bekle diyor falan ama 10cm acillik olunca sanki falan hissetmiyorsun sadece sanki gelince ikinmakta beraberinde geliyor sakin olmakta cok fayda var panik olursan ebeyi dinlemezsen hem fazla yorulursun hemde dogum zorlaşır gercekten dinlemek cok onemli
Benım bir iki haftadır öyle maalesef hele göğüs bölgemAaaa gece kuşları burdaymışya kızlar ben bir kaç gündür inanılmaz terliyorum böyle şakır şakır noluyo beeee
Benimki de turuncu şeffaf canım ama içinde çok küçük siyah partiküller var. Hbdan aldım iyi bir satıcıydı 2bin yorumluYok canım şeffaf jel oluyor kullanma istersen nerden almıstın
Bendeki de böyle canım youtubedan kendi reklamını açtım kadın eline sıkarken gördüm o noktaları içim rahat ettianka2865 bendeki de bu canım
Yaa teşekkür ederiz festimmm önce ağır vasıta ehliyeti alıcamYaa dreamgüle güle kullan ne kadar hoş
Vallahi bende yeter da 9 ay ne uzunmuş doğurasım var artık zaman hemen geçsinAgustos a ışınlayın beni doğurmak istiyorumannemde sancıları başlayınca duşa girmiş ılık su baya iyi gelmiş hastaneye gidincede zorlanmadan rahatça doğumunu yapmış . Tabiki dediğin gibi bir de panik yapmamakk
Çok güzelmiş kuzum çok beğendim şuan gerceten inanilmaz zam varCanım biz bundan aldık yan yana olanları tek kolay kullanamam kaldırımlarda vs diye düşündüm bunun ara boşluğu da çok hoşuma gitti hafif ama biz şubat indiriminde almıştık şu an gereksiz üstüne koymuşlar bu fiyata almazdım açıkçası birde deneyimleyemediğim için ikiz anneleri daha iyi fikir verebilirler belki. Bu arada gerçekten ağır vasıta araçları gibi kullanırken eşim diyo dönerken genişten al diye
Kuzum sol kasigimın üstü çok ağrıyor neden acaba aşırı baskı ağrı oluyorAy kuzum kıyamam ben sana yaaaabel ağrın mı var
Benimde öyle kuzum anlamdım benimde sağ kasigimın üstünde aşırı ağrı baskı varBende de adet olacakmışım gibi ağrı oluyor son bir haftadır. Hani böyle iki gün kala kasık ağrısı olur ya tam öyle. Ama kuruntu yapmak istemiyorum. Akşam bir iki saat olup geçiyor. Bebek büyüyodur deyip geçiyorum bakalımacaba öyle bişe mi sendeki?
Tabii ki ay ne güzel olur, henüz belli bişey yok kuzum haberleşiriz mutlakaMüsait olursam her iki buluşmaya katılmak isterimGünler belli mi?
Ben de öyleyim aySon 3 haftada 3 kilo almak normal mibundan sonra hep böyle gitmez değil mi 25 haftaya kadar 5 kilo almıştım şimdi 8 kilo aldım kendime en fazla 15 kilo hedef koydum ama hafta 1 kilo ilerlerken bu iş zor
Kesinlikle cnm.... Tüm modeller süper değildi ama bundan varsa bundan alırsın bu çok güzeldi aralarında. Bunun lilası su yeşili ve mavisi de vardı.canim hayirli uğurlu olsundağ mağazasından önceden pijama tayt filan almistim. doğru diyorsun gidip Bi bakmakta fayda var lohusa takımlarına belki canlı bakınca beğenirim internettjn baktiklarim hiç iç açıcı değil
Ben de öyle. Gece ayrı gündüz apppayrıAaaa gece kuşları burdaymışya kızlar ben bir kaç gündür inanılmaz terliyorum böyle şakır şakır noluyo beeee
Ayy minnoşa maşallah, bu arada bıdıklar nerdeyse birebir gidiyor. Sevindim aşağı yukarı aynı çıkacağız demek kiAyy bu arada benim bugun görüş günüydü yazmayı unutmusumgüzel kuşum çok sağlıklıydı her şey yolunda 1300 gr olmuşuz teyzeleri 28-29. Hafta ile uyumlu çıkıyor ölçüleri sere serpe uyuyordu sadece tombik yanak ve dudiklerini görebildik :) baş aşağı ayaklar yukarı pozisyona geçmişiz :) Ara ara karnın taş gibi olmasını ve toplanmayı sordum doktoruma çok normal günde 8-10 kere olması dedi eğer ağrı ile birlikte olursa sıkıntı olabilir haberleselim dedi. Bundan sonra sırt üstü yatmamamı söyledi mutlaka ya sağ ya sol tarafına yat dedi sırtını yastık ile destekle gerekirse dedi. Eğer geceleri kabuslarla sıkıntıyla falan uyanma yasarsan sırt üstü çok kalmıssındır tansiyonun oynamıs olabilir bebeğe rahatsızlık vermiş olabilir demek bu dedi o yuzden dikkatli ol bu konuda dedi. Sizlerinde aklınızda bulunsun
Ben de dün kendi tartımda 63.8 den 76 ya resmi geçişi yaptımGünaydın kızlar kilo muhabbetleri dönmüş 77.200 le bi günaydın diyim dedim benim doktor beni sallandırcak 90ı falan geçermiyim doğurana kadar vallahi tırstım
Çok sağol canım pregonun ibiza modeli vardı sanırım onu da çok öneriyorlardı evet gereksiz zamlandı herşeyÇok güzelmiş kuzum çok beğendim şuan gerceten inanilmaz zam var
Pozitifim seni geçiyorum bacım aşk olsun bak yalnız bırakamazsın beniTabii ki ay ne güzel olur, henüz belli bişey yok kuzum haberleşiriz mutlaka
Ben de öyleyim ayHaftada bir bir gidiyoruz kaldı 75 gün desen 10 hafta 85 le doguma gitsem öper başıma korum
Kesinlikle cnm.... Tüm modeller süper değildi ama bundan varsa bundan alırsın bu çok güzeldi aralarında. Bunun lilası su yeşili ve mavisi de vardı.
Ben de öyle. Gece ayrı gündüz apppayrıAdana da ısınmaya başladı. atleti çıkarıyorum gün içinde
Ayy minnoşa maşallah, bu arada bıdıklar nerdeyse birebir gidiyor. Sevindim aşağı yukarı aynı çıkacağız demek ki
Ben de dün kendi tartımda 63.8 den 76 ya resmi geçişi yaptımdoktorda 78 çıkıyorum ama tabiiiisi kendi tartımı baz alıyorum
Bende şimdi yaptırıyorum sekiz saatlik açlık ve susuzluk olması gerekiyormuş bana bir şey dememişlerdi ama burada kızların yazdıklarına istinaden o şekilde yaptım şimdi içtim bekliyorum kan vermek için beklerken de hiçbir şey yiyip içme dediler çilekli gazoz gibi bir şey verdiler ılıktı ama tadı güzeldiKizlar selam. Bugun devlette seker yuklemesi yaptiracagim sonuclari ve kontrolumu de cuma gunu doktoruma gidecegim. 75 mg yaptir dedi. Sanirim 3 kere kan alinacak ? Sizlerden aldigim bilgiyle yanimda buz goturecegimbide bilgisi yada fikri olan var midir ben tah hapi iciyorum ya sabahlari ac karna atiyodum. Simdi kan aldiricam ya doktor okeylerse tam kan tahlili de yaptiricam. Ilaci atip mi gitmeliyim atmadan mi ? (Atmiyoken durum nedir e mi bakalim sonucta atinca kaca dusmus e mi ) bide dun haziran annelerinde doguranlar olmus denilince bi bakayim dedim sayfa sayisi 400 lerde. Nerde bunun basindaki 1000 dedim hatta bize gore olsa o tarih bazinda 2000 3000
Çok sağol canım pregonun ibiza modeli vardı sanırım onu da çok öneriyorlardı evet gereksiz zamlandı herşey
Pozitifim seni geçiyorum bacım aşk olsun bak yalnız bırakamazsın benidün youtubeda ikiz anne buldum bitane videosunu izledim toplam 10 kilo almış şaka gibi 2 ayda almıştım ben o kiloyu canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?