2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kizlar selam. Bugun devlette seker yuklemesi yaptiracagim sonuclari ve kontrolumu de cuma gunu doktoruma gidecegim. 75 mg yaptir dedi. Sanirim 3 kere kan alinacak ? Sizlerden aldigim bilgiyle yanimda buz goturecegim bide bilgisi yada fikri olan var midir ben tah hapi iciyorum ya sabahlari ac karna atiyodum. Simdi kan aldiricam ya doktor okeylerse tam kan tahlili de yaptiricam. Ilaci atip mi gitmeliyim atmadan mi ? (Atmiyoken durum nedir e mi bakalim sonucta atinca kaca dusmus e mi ) bide dun haziran annelerinde doguranlar olmus denilince bi bakayim dedim sayfa sayisi 400 lerde. Nerde bunun basindaki 1000 dedim hatta bize gore olsa o tarih bazinda 2000 3000

Tah demisim tsh hep yanlis yaziyorum bisileri ya.

Bizim gibi çenesi düşük grup yok bize yetişebilene aşk olsun

Sadece aç gel dedi doktor sabah uyanır uyanmaz gideceğim
Bebişim unutma buz gibi olsun. Eğer hazır aldırıyorlarsa buz tankı götür yanında aldığın gibi ona koyarsın. Sıcak verme ihtimallerine karşı bir gün önceden alıp dolapta beklet bence. Eğer benimki gibi şekeri verip suyla karıştır derlerse de yine buz gibi bir su alırsın. Saha kolay içiliyor

Canım ben hiç ilaç içmedim. Söyle düşünüyorum ilaç zaten düşürüyor dengeliyor. Uzun zamandır da içtiğine göre o zaten gerekenleri yapmıştır bşr bak bakalım ilaçsız nasıl duhdhdbjj

Önce açlık alacak. Sonra içiceksin 1 saat sonra ilk saati alacak sonra 1 saat geçicek bidaha alıcak. Toplam 3 tane. Bu aralarda birşey yiyip içmek yok. Yanına kraker va de al ki 2. Kanı verdikten sonra atarsın ben almamıştım içim kıyıldı

Buzu ihmal etme kuşum o çok kritik sushhsjj

mydreams93 kuzum bebek arabası hala almadim bakiyorum şuanda yan yana olanları pek sevmedim arkalı önlü olanlar nasıl???
Canım biz bundan aldık yan yana olanları tek kolay kullanamam kaldırımlarda vs diye düşündüm bunun ara boşluğu da çok hoşuma gitti hafif ama biz şubat indiriminde almıştık şu an gereksiz üstüne koymuşlar bu fiyata almazdım açıkçası birde deneyimleyemediğim için ikiz anneleri daha iyi fikir verebilirler belki. Bu arada gerçekten ağır vasıta araçları gibi kullanırken eşim diyo dönerken genişten al diye

Eklentiler

• 1CD451B9-1142-4880-94DB-91A53231D4E7.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 75
Yaa dream güle güle kullan ne kadar hoş

Agustos a ışınlayın beni doğurmak istiyorum annemde sancıları başlayınca duşa girmiş ılık su baya iyi gelmiş hastaneye gidincede zorlanmadan rahatça doğumunu yapmış . Tabiki dediğin gibi bir de panik yapmamakk

Yok canım şeffaf jel oluyor kullanma istersen nerden almıstın
Benimki de turuncu şeffaf canım ama içinde çok küçük siyah partiküller var. Hbdan aldım iyi bir satıcıydı 2bin yorumlu
Bendeki de böyle canım youtubedan kendi reklamını açtım kadın eline sıkarken gördüm o noktaları içim rahat etti sağolun kızlar valla sizi de seferber ettim

Yaa dream güle güle kullan ne kadar hoş
Yaa teşekkür ederiz festimmm önce ağır vasıta ehliyeti alıcam
Vallahi bende yeter da 9 ay ne uzunmuş doğurasım var artık zaman hemen geçsin

Çok güzelmiş kuzum çok beğendim şuan gerceten inanilmaz zam var

Benimde öyle kuzum anlamdım benimde sağ kasigimın üstünde aşırı ağrı baskı var

Kızlar merhaba olabildiğince takip etmeye çalışıyorum grubu ama bugün yazayım dedim. Benim doğum tarihi 1 Eylül görünüyor, muhtemelen ağustosta olur diyerek burayı takip ediyorum.
24 haftalık hamileyim ve yaklaşık 2 haftadır gün içinde 4-5 kere sıvıyla karışık süt geliyor. Sizde de oluyor mu? Doğumdan sonra sütün nasıl olacağı ile ilgili fikir verir mi?

Müsait olursam her iki buluşmaya katılmak isterimGünler belli mi?
Tabii ki ay ne güzel olur, henüz belli bişey yok kuzum haberleşiriz mutlaka

Son 3 haftada 3 kilo almak normal mi bundan sonra hep böyle gitmez değil mi 25 haftaya kadar 5 kilo almıştım şimdi 8 kilo aldım kendime en fazla 15 kilo hedef koydum ama hafta 1 kilo ilerlerken bu iş zor
Ben de öyleyim ay Haftada bir bir gidiyoruz kaldı 75 gün desen 10 hafta 85 le doguma gitsem öper başıma korum

Kesinlikle cnm.... Tüm modeller süper değildi ama bundan varsa bundan alırsın bu çok güzeldi aralarında. Bunun lilası su yeşili ve mavisi de vardı.

Aaaa gece kuşları burdaymış ya kızlar ben bir kaç gündür inanılmaz terliyorum böyle şakır şakır noluyo beeee
Ben de öyle. Gece ayrı gündüz apppayrı Adana da ısınmaya başladı. atleti çıkarıyorum gün içinde

Ayy minnoşa maşallah, bu arada bıdıklar nerdeyse birebir gidiyor. Sevindim aşağı yukarı aynı çıkacağız demek ki

Günaydın kızlar kilo muhabbetleri dönmüş 77.200 le bi günaydın diyim dedim benim doktor beni sallandırcak 90ı falan geçermiyim doğurana kadar vallahi tırstım
Ben de dün kendi tartımda 63.8 den 76 ya resmi geçişi yaptım doktorda 78 çıkıyorum ama tabiiiisi kendi tartımı baz alıyorum

Çok güzelmiş kuzum çok beğendim şuan gerceten inanilmaz zam var
Çok sağol canım pregonun ibiza modeli vardı sanırım onu da çok öneriyorlardı evet gereksiz zamlandı herşey
Pozitifim seni geçiyorum bacım aşk olsun bak yalnız bırakamazsın beni dün youtubeda ikiz anne buldum bitane videosunu izledim toplam 10 kilo almış şaka gibi 2 ayda almıştım ben o kiloyu canım sıkıldı

Bende şimdi yaptırıyorum sekiz saatlik açlık ve susuzluk olması gerekiyormuş bana bir şey dememişlerdi ama burada kızların yazdıklarına istinaden o şekilde yaptım şimdi içtim bekliyorum kan vermek için beklerken de hiçbir şey yiyip içme dediler çilekli gazoz gibi bir şey verdiler ılıktı ama tadı güzeldi

Boşver sen onlara bakma onlar tü kaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…