2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aa tamam canım. Ben aradım önden hani alayım mı diye yok bursa verilecek dediler yanımds buz şeysi götüreyim ozaman.

Bende 73 mydreams93

Olsun olsun iyi olun da, ne iyi gelmiştir tatil bebekten önce de baş başa tatil fikri aşırı mantıklı
Valla çok iyi geldi canım, bizi yakınlaştırdığını hissediyorum. Bana da çok iyi geldi, hamile olduğumu unuttum diyebilirim. İnanılmaz bir enerji geldi asla yorulmadım. Hem de o kadar çok yürüdüm ki. Evde durduğum yerde her yerim ağrıyodu, her şeyi kafaya takıyordum. Kafam boşaldı, serviksmiş sancıymış baskıymış hiçbir şeyi düşünmedim. Doğuma kadar bu kafa rahatlığı ile giderim umarım

10 kilo aldıysa bedenen kendi zayıflamıştır, çünkü doğumdan bir iki gün içinde 6-6.5 kilo gidiyor, sende bir de iki bebek var 10 kilo zaten totalde bebek, plesanta, meme dokusu, kan hacmi vs. sakın onlara bakıp ölçüt alma derim, 3 hamilelik tecrübeme dayanarak söylüyorum bazı bünyeler hamilelikte su içsen tutuyor, köküne kadar depoluyor, hazırlık yapıyor, normal yesen de alıyorsun, normalde almazsın, bir de az yiyeyim dikkat edeyim diyince vücut patlak veriyor, yok demir, yok kalsiyum,magnezyum eksik kalıyor uğraş ağrılarla, nasıl olsa verilir kilolar çok da takmayın derim hanımlar

Arkadaşlar 24. Haftada bebeğinizin kilosu boyu ne kadardı ? Benim az mı diye üzülüyorum 650 gr 32 cm çıktı kilo aldıramıyor muyum diye canım sıkıldı . Neler yemem lazım ki bebek kilo alsın ?
Canım anne ve baba boyu kilosu nasıl? Doktor ne dedi? Bana doktor beslenememiş demediği sürece sayılara takılıp kendimi asla üzmem. Burda hepimiz başka başka vücut yapılarına sahibiz. Bizim vereceğimiz sayılar senin için sadece sayılardan ibaret.

Anne yüreği seni çok iyi anlıyorum ama kendine de boşuna yüklenme. Bu stresin ona zararlı asıl. Dikkat edilmesi yenilmesi gereken şeylere dikkat ediyorsan doktorunda sorun yok diyorsa dert etme hiç. Minik kuş fit bir bebek olabilir

Ya canım kocama kim küçük alma iri doğarsa giyemez işte bunları zaten az giycek dediyse geberticem onu. Hastane cıkısı hariç cocuk 3-6 hatta 6-9 dan baslıyor kıyafetleri ne giycel bu çoçukim doğdugunda bilmiom

Elini kirletmişken benimde beynime bunu kim soktuysa halleder misin dhhdhsjj

Arkadaşlar 24. Haftada bebeğinizin kilosu boyu ne kadardı ? Benim az mı diye üzülüyorum 650 gr 32 cm çıktı kilo aldıramıyor muyum diye canım sıkıldı . Neler yemem lazım ki bebek kilo alsın ?
canım ben de ffestinalente gibi düşünüyorum doktor bir sıkıntı görmediği sürece ben de sağlıkla büyüyor demek ki her şey yolunda diyorum zayıf kalmasın tabi ama kilolu olması da doğumda bana zorluk yaratabilir onun için doktorun, boyu ve kilosu haftasıyla uyumlu demesi benim içimi rahatlatmaya yetiyor.

sizin için de doktor olumsuz bişey demediyse hiç üzülme bence

Elini kirletmişken benimde beynime bunu kim soktuysa halleder misin dhhdhsjj
ya arkadaşım yeni doğum yaptı 3350 gramdı bebeği ilk günler yenidoğanlar bile büyük oluyor demişti. Bir ayda anca 0-3 aylar yavaş yavaş geliyo demişti. Bana da hala etrafım 0-3 ay bile çok alma diyor, zıbın kısa tulum tarzı aldım baya ama yenidoğan takımı almadım ona bakmam lazım :/

bende en baştan beri 8-9 kilo almışım endokrin doktoru haftana göre nasıl bu kadar kilo aldın dedi. Dıştan bakınca çok gözükmüyor karnım çok çıktı. Zaten şeker sağ olsun yediklerime baya ket vuruldu. Bakalım kaç ile bitecek

yarın diyetisyene başlıcam canım kilodan ziyade doktor evde şeker ölçümü yaptırıyordu takibimiz hep sınırda çıktı diyetisyenle ilerlesen daha sağlıklı olucak dikkat edelim derken vitaminlerinden gitmesin dedi. Çok haklısın ağrılarla zaten sıyırdım kafayı sayılır bide kilo almıcam diye hiç göze alamam valla doğumdan sonra artık o kısımlar

Tüh o endokrin doktoruna 6-7 aylık olduk, normal vücut kitle indeksine göre 12-15 kg alınabilir kaç hafta kaldı ki şurada, 8-9 çok normal bence, kadınsa o endokrin doktoru başına gelir hamileliğinde, erkekse de kendi eşine

53 küsur ile kaldım 62 civarındayım şu an düşününce normal bence de. Kendisi erkekti ve de kiloluydu neysss Allah akıl fikir versin

Doktorum uyluk kemiğini 7yle çarparak tahmini bir kilo söylüyoruz demişti. 22. Haftamda detaylı ultrasonda bana 460 gr dediler ama 350 ile 550 arasında diye belittiler mesela. Tüm değerleri bütün olarak düşünüp değerlendiriyorlar canım sadece kiloya takılma
(24. Hafta bitiminde benim ölçülerim 760 gr 32 cm di )

Altına imzamı atarım ağzına sağlık Adaşım... Kesinlikle. Verilmese ben veremezdim.1. de 30 a yakın 2.de 15 kg aldım. 2. çocuktan sonra al-ver diye diye 2 senede ben 58 e düşmüştüm. diyet spor vs... Üzerinize yapışıp kalmayacak korkmayın.

yaaa deli misin bence gayet iyi bebişinin gidişi. 23+0 da beni 550 gr dı bebiş. Zaten asıl kiloyu 28. haftadan sonra almaya başlayacaklar. Hem sen ne yersen ye o alacağını alıyor. Sen vitaminlerini düzenli kullan. Stresten de uzak dur yeter

Herkese merhaba 24+3 teyim. En son muayenemde 5 cm miyom çıktı. Bir haftadır özellikle otururken sol tarafımda dayanılmaz bir sırt ağrım var. Çalışıyorum aracımla işe gidiyorum ama ağrımdan kıvranıyorum. Ayağa kalktığımda ve uzandığımda geçiyor. Ama oturduğum yerde karşımdaki kişiyle konuşmakta bile zorlanıyorum. Maddi olarak çok erken işten ayrılmam. Ne yapmalıyım sizce???

Yani Temmuz annelerinde de yazdım az önce. Usg aleti kiloyu AC(karın çevresi), BPD( kafa çapı) ve FL( kemik uzunlugu ) bu birleştirip bir hesaplama yapıyor ssana ortalama bir kg çıkarıyor olay bu. FL*7= tahmini boy uzunluğudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…