2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım bende de toplamda 5 adet myom var ara sıra agrı yapar ama 6.ay bıttıkten sonra agrısı gecer dedıler rapor vb alma durumun olamaz mı acaba dogum ıznınden once

Elini kirletmişken benimde beynime bunu kim soktuysa halleder misin dhhdhsjj
Shdkfklf ya festii sendemi brütüsbitirdinissss beniii be bide nie alıyosum zaten hediye gelcek diyemler var, onlarıds müsait bi günümde gebertrcm başkalarından gelcek olama güvenerek mi doğurcam nu cocuğı. Vallahi kıyıyom paraya alıom baslasknım zevkine göre giyceğine anasının zevkine göre giyinsin erkek analığı kıskançlığı loading

Ece seni boşuna sevmiyorum jejshs erkek anası damarın sağlam

Yok ayol onu hiç sallamıyorum ne münasebet beğenmediğim şeyi giydiremem ya aldım ben yenidoğan ama içim rahat değil djhd az giyerse üzülürüm

Cnm ben simdi fotoğraflara baktim haziranda dogum yaptım 1 aya yakin yeni doganlari giydirmisim sonrasi hep kisa kollu zibin alt giymiş 40 i cıkınca temmuzda 3 aylıkları giydirmisim sort kisa kollu takım 3550 gram 51 cm dogum yaptim

İnanılmaz bi bulantı ile uyandım dün çok dondurma yedim ondan mı ki buraya 3. Trimester 1. Trimesterdeki belirtiler gelebiliyor yazıldığından beri tedirginim korkuyorum
korkunun ecele faydası yok arkadaşım bugün bende bir sağa yatıyorum bir sola yatıyorum bulantı ve bildiğin regl ağrısı çekiyorum belimin boşluk kısmı da kopuyor ☹☹

korkunun ecele faydası yok arkadaşım bugün bende bir sağa yatıyorum bir sola yatıyorum bulantı ve bildiğin regl ağrısı çekiyorum belimin boşluk kısmı da kopuyor ☹☹
Aynısıyım desem iki gündür regl olcam sanki ama günlerim benım normalde bugünlerde olurdum belki ondan dedim bir de dün yine açık uyumuşum her yerim tutulmuş iğrenç bir gün oluyor

Herkese merhaba. bebek arabası alan var mı ya da bebek alışverişini tamamlayan 25+6 bebeğim daha erken mi yoksa :)
Bizim alışverişimiz bitti sayılır kendi ihtiyaçlarım kaldı sadece pijama takımı lohusa seti lohusa tacı gibi

Tabi kısss hemde nasıl ya bende aldım ama ne alırsam alayım az geliyo gözüme herbişeyi almak istiyorum oğluşuma anasının gülü

İnanılmaz bi bulantı ile uyandım dün çok dondurma yedim ondan mı ki buraya 3. Trimester 1. Trimesterdeki belirtiler gelebiliyor yazıldığından beri tedirginim korkuyorum
Dondurma benim de midemi bulandırıyor o yüzden yemiyorum

Kızlar ben daha hiç alışveriş yapmadım
Alışveriş için memlekete gitmeyi bekledim bu şehirde doğurmayacağım için
Haziran ilk haftası gibi alıcam herşeyi
Yetişmeyecek gibi gelmeye başladı bi telaş oldu geç kaldım diye

Herkese merhaba. bebek arabası alan var mı ya da bebek alışverişini tamamlayan 25+6 bebeğim daha erken mi yoksa :)
Bebek arabasını 3. Ay da aldık içimize sinen ürünler denk geldikçe aldık aradımı bulunmuyor, stoklar bitiyor, zam geliyor falan onun stresini yaşamak istemedik.
Benimde pijama anne bebek çantası vs gibi eksiklerim kaldı

ay Allah senden razı olsun 1 haftadır içim içimi yiyo boyları uygulamadan az söyledi doktor diye o gene şimdi baktım fl*6 olarak söylüyormuş 7 ile çarptığımda uyumlu çok şükür içim rahatladı
selamlarr, 27. haftadayım bebek arabasını Şubatta aldım alışverişimiz de bitti sayılır bir tek kendim kaldım lohusa seti, pijama alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…