- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.741
Canım bende de toplamda 5 adet myom var ara sıra agrı yapar ama 6.ay bıttıkten sonra agrısı gecer dedıler rapor vb alma durumun olamaz mı acaba dogum ıznınden onceHerkese merhaba 24+3 teyim. En son muayenemde 5 cm miyom çıktı. Bir haftadır özellikle otururken sol tarafımda dayanılmaz bir sırt ağrım var. Çalışıyorum aracımla işe gidiyorum ama ağrımdan kıvranıyorum. Ayağa kalktığımda ve uzandığımda geçiyor. Ama oturduğum yerde karşımdaki kişiyle konuşmakta bile zorlanıyorum. Maddi olarak çok erken işten ayrılmam. Ne yapmalıyım sizce???
Ben ikiz arabasi olarak arkali onlu olarak aldimmydreams93 kuzum bebek arabası hala almadim bakiyorum şuanda yan yana olanları pek sevmedim arkalı önlü olanlar nasıl???
Shdkfklf ya festii sendemi brütüsElini kirletmişken benimde beynime bunu kim soktuysa halleder misin dhhdhsjj
Ece seni boşuna sevmiyorum jejshs erkek anası damarın sağlamShdkfklf ya festii sendemi brütüsbitirdinissss beniii be bide nie alıyosum zaten hediye gelcek diyemler var, onlarıds müsait bi günümde gebertrcm başkalarından gelcek olama güvenerek mi doğurcam nu cocuğı. Vallahi kıyıyom paraya alıom baslasknım zevkine göre giyceğine anasının zevkine göre giyinsin erkek analığı kıskançlığı loading
Evet canım çok mantıklıCanım ben kullanıyorum içinde bitki gibi yaprak parçası gibi şeyler var. Ben endişe etmedim sonuçta doğal içerikli sarmaşık özlü, ondan geldiğini düşünüyorum.
Cnm ben simdi fotoğraflara baktim haziranda dogum yaptım 1 aya yakin yeni doganlari giydirmisim sonrasi hep kisa kollu zibin alt giymiş 40 i cıkınca temmuzda 3 aylıkları giydirmisim sort kisa kollu takım 3550 gram 51 cm dogum yaptimya arkadaşım yeni doğum yaptı 3350 gramdı bebeği ilk günler yenidoğanlar bile büyük oluyor demişti. Bir ayda anca 0-3 aylar yavaş yavaş geliyo demişti. Bana da hala etrafım 0-3 ay bile çok alma diyor, zıbın kısa tulum tarzı aldım baya ama yenidoğan takımı almadım ona bakmam lazım :/
bende en baştan beri 8-9 kilo almışım endokrin doktoru haftana göre nasıl bu kadar kilo aldın dedi. Dıştan bakınca çok gözükmüyor karnım çok çıktı. Zaten şeker sağ olsun yediklerime baya ket vuruldu. Bakalım kaç ile bitecek
Takma kafana cnm 2 bebeğin ağırlığı suyu normal benceGünaydın kızlar kilo muhabbetleri dönmüş 77.200 le bi günaydın diyim dedim benim doktor beni sallandırcak 90ı falan geçermiyim doğurana kadar vallahi tırstım
Teşekkür ederim canımBen ikiz arabasi olarak arkali onlu olarak aldim
Yanyana olan cok yer kapliyo
korkunun ecele faydası yok arkadaşımİnanılmaz bi bulantı ile uyandım dün çok dondurma yedim ondan mı kiburaya 3. Trimester 1. Trimesterdeki belirtiler gelebiliyor yazıldığından beri tedirginim korkuyorum
Aynısıyım desemkorkunun ecele faydası yok arkadaşımbugün bende bir sağa yatıyorum bir sola yatıyorum bulantı ve bildiğin regl ağrısı çekiyorum belimin boşluk kısmı da kopuyor ☹☹
Bizim alışverişimiz bitti sayılır kendi ihtiyaçlarım kaldı sadece pijama takımı lohusa seti lohusa tacı gibiHerkese merhaba. bebek arabası alan var mı ya da bebek alışverişini tamamlayan 25+6 bebeğim daha erken mi yoksa :)
Tabi kısss hemde nasılEce seni boşuna sevmiyorum jejshs erkek anası damarın sağlam
Yok ayol onu hiç sallamıyorum ne münasebet beğenmediğim şeyi giydiremem yaaldım ben yenidoğan ama içim rahat değil djhd az giyerse üzülürüm
Dondurma benim de midemi bulandırıyor o yüzden yemiyorumİnanılmaz bi bulantı ile uyandım dün çok dondurma yedim ondan mı kiburaya 3. Trimester 1. Trimesterdeki belirtiler gelebiliyor yazıldığından beri tedirginim korkuyorum
Bebek arabasını 3. Ay da aldıkHerkese merhaba. bebek arabası alan var mı ya da bebek alışverişini tamamlayan 25+6 bebeğim daha erken mi yoksa :)
ay Allah senden razı olsun 1 haftadır içim içimi yiyo boyları uygulamadan az söyledi doktor diye o gene şimdi baktım fl*6 olarak söylüyormuş 7 ile çarptığımda uyumlu çok şükür içim rahatladıYani Temmuz annelerinde de yazdım az önce. Usg aleti kiloyu AC(karın çevresi), BPD( kafa çapı) ve FL( kemik uzunlugu ) bu birleştirip bir hesaplama yapıyor ssana ortalama bir kg çıkarıyor olay bu. FL*7= tahmini boy uzunluğudur.
selamlarr, 27. haftadayım bebek arabasını Şubatta aldımHerkese merhaba. bebek arabası alan var mı ya da bebek alışverişini tamamlayan 25+6 bebeğim daha erken mi yoksa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?