2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
canım gidip alabiliyorsan geç kalmadın neden kalasın benim bulantılarım geçmiyordu hiç dolaşıp alamıcaktım o yüzden fırsat buldukça internetten tamamladım sayılır bebek arabası oda takımı içinde istifra ede ede gittim onları bi deneyimlemem gerekli diye. Yeter ki çıkıp tadını çıkara çıkara alabilesin bir iki günde tamamlanıcak şeyler

Valla canım çoğu şeyi internetten aldım beş dklık iş. Önemli olan maddiyat açıkçası. Yavaş yavaş erkenden almamızın nedeni parayı denkleştirebilmekti. Yoksa ben bir günde hallederdim hiç canını sıkma haziranda bile çoook vakit var

Aynen canım dediğin doğru
Ama korkuyorum her an birşey olsa hazırlığım olmayacak gibi geliyor
İnternetten alma fırsatım olsa ben de alırdım da burda doğurmayacağım için almadım bir kaç kıyafet haricinde
Bakalım 4 Haziran gibi Bursa’ya gideceğim annemle alışverişe çıkacağız eşim olmayacak çünkü
Ama nasıl gezerim nasıl alırım hiç bilmiyorum mağaza ve marketler beni aşırı boğuyor mağazalarda tansiyonum düşüyor
Herşeyi e bebekten alıp çıkmayı düşünüyorum artık mağaza mağaza gezemem çarşıda

İnşallah canım çok şükür maddiyattan yana sıkıntı yok ayırmıştık bebek için bir miktar
Kızlar bir de bunu soracaktım
Kıyafetler ve ufak tefek eşyalar için 10 bin tl yeterli olur mu sizce ? Az olur yetmez gibi geliyor bana da
E bebekten alışveriş yapacağım toplu olarak
Bebek arabası beşik ana kucağı vs büyük eşyalar hariç

Ebebek yeni sezonda çok zam yapmış ya LCW’de de çok güzel şeyler var tavsiye ederim

Ben basında da çok yemiştim bayadır yemiyorum nasıl canım çekti ama midem üşüdü
Yeme yeme canım bana hiç iyi gelmiyor dondurma zaten düşkün biri değildim çok şükür
Tek sorunum cips onu da hamilelikten beri iki üç kere ancak yedim
Cips de dokunuyor bana çünkü

Miyom benim de başlangıçtan beri var, doktor sancı yapar gebelik ilk 3 ayda büyür dedi ama bende çok büyümedi son aylarda büyüme yapmzmış
Doktora sezeryan olacaksa onu da alsanız dedim, kanama çok olur diye hastane olarak almıyoruz alan hastaneler var dedi

Birde ebebeğin kalıpları küçükmüş sanırım tabi ben bunu aldıktan sonra öğrendim ama olsun 3-6 ay mesela 0-3 gibiymiş. Ne kadar doğru bilmem deneyimli anneler daha iyi bilir

bir mağazadan hepsi oluyor zaten canım stres yapma hiç kendine
Ebebek yeni sezonda çok zam yapmış ya LCW’de de çok güzel şeyler var tavsiye ederim
LCW'nınkileri bende çok beğeniyorum yenidoğanları oradan aldık çoğunlukla

Cok zor gerçekten cunku bayram sonrası dedik güzel güzel alısverisimizi yaparız besik araba tüm eksikleri alırız ne guzel yaz boyu bebeğime alısveris yaparım diyordum ama simdi. Hiç. Bişeye hevesim yok elim kalkmıyor öylece sonumuzu ya da başlangıcımzı bekliyorum

Bebişim hepimiz aldıklarımızı yazalım sen ordan seç içine sineni? Eksiğin kalmaz. El birliğiyle hallederiz. Ne dersin?

Her türlü yetişir hiç dert etme

Tabi kısss hemde nasıl ya bende aldım ama ne alırsam alayım az geliyo gözüme herbişeyi almak istiyorum oğluşuma anasının gülü
Hdjdhdh

Bir arkadaşımın kayınvalidesi oğlunu gözümün kökü o diye seviyordu. Onların yöresinde bu anlamlı bir lafmış. Artık nerelerimle güldüysem sanırım bende aynısı oldum jdjdjdj

Bende valla. Yine haziranın başında bir kontrol yapıp eksik varsa alıcam jdjdhd

Sağol canım benim banası 1.90 ben 1.62 baba kilolu ben zayıf . Bana çekti belki de . Doktor bir şey demedi ama 24+2 çıkarken hep 23+6 çıkınca canım sıkıldı .Belki de normaldir canım ben kafaya taktım .

Sağol canım benim doktor bir şey demedi de ben kuruntu yaptım belki de . Bir kaç günde geriden gelince canım sıkıldı . Sağlık olsun da kilo olur inşallah

Benim 24. Hafta başı belki de normaldir canım ben kuruntu yaptım . Maşallah senin kuzucuğa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…