- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.761
canım gidip alabiliyorsan geç kalmadın neden kalasın benim bulantılarım geçmiyordu hiç dolaşıp alamıcaktım o yüzden fırsat buldukça internetten tamamladım sayılır bebek arabası oda takımı içinde istifra ede ede gittim onları bi deneyimlemem gerekli diye. Yeter ki çıkıp tadını çıkara çıkara alabilesin bir iki günde tamamlanıcak şeylerKızlar ben daha hiç alışveriş yapmadım
Alışveriş için memlekete gitmeyi bekledim bu şehirde doğurmayacağım için
Haziran ilk haftası gibi alıcam herşeyi
Yetişmeyecek gibi gelmeye başladı bi telaş oldu geç kaldım diye
Benimki de bundan, küçük partiküller var@anka2865 bendeki de bu canım
Valla canım çoğu şeyi internetten aldım beş dklık iş. Önemli olan maddiyat açıkçası. Yavaş yavaş erkenden almamızın nedeni parayı denkleştirebilmekti. Yoksa ben bir günde hallederdim hiç canını sıkma haziranda bile çoook vakit varKızlar ben daha hiç alışveriş yapmadım
Aynen canım dediğin doğrucanım gidip alabiliyorsan geç kalmadın neden kalasın benim bulantılarım geçmiyordu hiç dolaşıp alamıcaktım o yüzden fırsat buldukça internetten tamamladım sayılır bebek arabası oda takımı içinde istifra ede ede gittim onları bi deneyimlemem gerekli diye. Yeter ki çıkıp tadını çıkara çıkara alabilesin bir iki günde tamamlanıcak şeyler
Ben basında da çok yemiştim bayadır yemiyorum nasıl canım çekti ama midem üşüdüDondurma benim de midemi bulandırıyor o yüzden yemiyorum
İnşallah canım çok şükür maddiyattan yana sıkıntı yok ayırmıştık bebek için bir miktarValla canım çoğu şeyi internetten aldım beş dklık iş. Önemli olan maddiyat açıkçası. Yavaş yavaş erkenden almamızın nedeni parayı denkleştirebilmekti. Yoksa ben bir günde hallederdim hiç canını sıkma haziranda bile çoook vakit var
Ebebek yeni sezonda çok zam yapmış ya LCW’de de çok güzel şeyler var tavsiye ederimAynen canım dediğin doğru
Ama korkuyorum her an birşey olsa hazırlığım olmayacak gibi geliyor
İnternetten alma fırsatım olsa ben de alırdım da burda doğurmayacağım için almadım bir kaç kıyafet haricinde
Bakalım 4 Haziran gibi Bursa’ya gideceğim annemle alışverişe çıkacağız eşim olmayacak çünkü
Ama nasıl gezerim nasıl alırım hiç bilmiyorum mağaza ve marketler beni aşırı boğuyor mağazalarda tansiyonum düşüyor
Herşeyi e bebekten alıp çıkmayı düşünüyorum artık mağaza mağaza gezemem çarşıda
Yeme yeme canım bana hiç iyi gelmiyor dondurma zaten düşkün biri değildim çok şükürBen basında da çok yemiştim bayadır yemiyorum nasıl canım çekti ama midem üşüdü
Miyom benim de başlangıçtan beri var, doktor sancı yapar gebelik ilk 3 ayda büyür dedi ama bende çok büyümedi son aylarda büyüme yapmzmışHerkese merhaba 24+3 teyim. En son muayenemde 5 cm miyom çıktı. Bir haftadır özellikle otururken sol tarafımda dayanılmaz bir sırt ağrım var. Çalışıyorum aracımla işe gidiyorum ama ağrımdan kıvranıyorum. Ayağa kalktığımda ve uzandığımda geçiyor. Ama oturduğum yerde karşımdaki kişiyle konuşmakta bile zorlanıyorum. Maddi olarak çok erken işten ayrılmam. Ne yapmalıyım sizce???
Herşeyi tamam demek allahın gücüne gider belki ondam o yüzden öyle söylemeyim ama çoğu şeyini aldım ben camımHerkese merhaba. bebek arabası alan var mı ya da bebek alışverişini tamamlayan 25+6 bebeğim daha erken mi yoksa :)
bir mağazadan hepsi oluyor zaten canım stres yapma hiç kendineAynen canım dediğin doğru
Ama korkuyorum her an birşey olsa hazırlığım olmayacak gibi geliyor
İnternetten alma fırsatım olsa ben de alırdım da burda doğurmayacağım için almadım bir kaç kıyafet haricinde
Bakalım 4 Haziran gibi Bursa’ya gideceğim annemle alışverişe çıkacağız eşim olmayacak çünkü
Ama nasıl gezerim nasıl alırım hiç bilmiyorum mağaza ve marketler beni aşırı boğuyor mağazalarda tansiyonum düşüyor
Herşeyi e bebekten alıp çıkmayı düşünüyorum artık mağaza mağaza gezemem çarşıda
LCW'nınkileri bende çok beğeniyorum yenidoğanları oradan aldık çoğunluklaEbebek yeni sezonda çok zam yapmış ya LCW’de de çok güzel şeyler var tavsiye ederim
Cok zor gerçekten cunku bayram sonrası dedik güzel güzel alısverisimizi yaparız besik araba tüm eksikleri alırız ne guzel yaz boyu bebeğime alısveris yaparım diyordumRabbim gönlüne ferahlık versin canım, çok zor bu yaşadığın sınav ama bebeğinin bu dünyada yiyecek ekmeği varsa yaşayacak, o testi de yapma çünkü suyu gelmediğini söyleyen drun hastasının meğerse suyu geliyormuş burada okudum yakın zamanda, senin anlık yapmış olduğun test hiçbir şeyin karşılığı değil, insan bilmek istiyor elbet sebebini ama biraz daha sabır
Bebişim hepimiz aldıklarımızı yazalım sen ordan seç içine sineni? Eksiğin kalmaz. El birliğiyle hallederiz. Ne dersin?Kızlar ben daha hiç alışveriş yapmadım
Neden canım sebebi ne ?Bende cok isterdim normal doğurmak ama nasip değilmiş
Bebek gelmedi günüm geçti cnm kanala gitmedi kanamam başladı hemen sezeryana aldılarNeden canım sebebi ne ?
HdjdhdhTabi kısss hemde nasılya bende aldım ama ne alırsam alayım az geliyo gözüme herbişeyi almak istiyorum oğluşuma anasının gülü
Sağol canım benim banası 1.90 ben 1.62 baba kilolu ben zayıf . Bana çekti belki de . Doktor bir şey demedi ama 24+2 çıkarken hep 23+6 çıkınca canım sıkıldı .Belki de normaldir canım ben kafaya taktımCanım anne ve baba boyu kilosu nasıl? Doktor ne dedi? Bana doktor beslenememiş demediği sürece sayılara takılıp kendimi asla üzmem. Burda hepimiz başka başka vücut yapılarına sahibiz. Bizim vereceğimiz sayılar senin için sadece sayılardan ibaret.
Anne yüreği seni çok iyi anlıyorum ama kendine de boşuna yüklenme. Bu stresin ona zararlı asıl. Dikkat edilmesi yenilmesi gereken şeylere dikkat ediyorsan doktorunda sorun yok diyorsa dert etme hiç. Minik kuş fit bir bebek olabilir
Sağol canım benim doktor bir şey demedi de ben kuruntu yaptım belki de . Bir kaç günde geriden gelince canım sıkıldı . Sağlık olsun da kilo olur inşallahcanım ben deffestinalente gibi düşünüyorum doktor bir sıkıntı görmediği sürece ben de sağlıkla büyüyor demek ki her şey yolunda diyorum zayıf kalmasın tabi ama kilolu olması da doğumda bana zorluk yaratabilir onun için doktorun, boyu ve kilosu haftasıyla uyumlu demesi benim içimi rahatlatmaya yetiyor.
sizin için de doktor olumsuz bişey demediyse hiç üzülme bence
Benim 24. Hafta başı belki de normaldir canım ben kuruntu yaptım . Maşallah senin kuzucuğa daDoktorum uyluk kemiğini 7yle çarparak tahmini bir kilo söylüyoruz demişti. 22. Haftamda detaylı ultrasonda bana 460 gr dediler ama 350 ile 550 arasında diye belittiler mesela. Tüm değerleri bütün olarak düşünüp değerlendiriyorlar canım sadece kiloya takılma
(24. Hafta bitiminde benim ölçülerim 760 gr 32 cm di )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?