- 9 Temmuz 2008
- 1.874
- 2.538
- 658
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.781
Ay inşallah canım benim kuruntum demek . İçimi rahatlattı herkes sağolsunAltına imzamı atarım ağzına sağlık Adaşım... Kesinlikle. Verilmese ben veremezdim.1. de 30 a yakın 2.de 15 kg aldım. 2. çocuktan sonra al-ver diye diye 2 senede ben 58 e düşmüştüm. diyet spor vs... Üzerinize yapışıp kalmayacak korkmayın.
yaaa deli misin bence gayet iyi bebişinin gidişi. 23+0 da beni 550 gr dı bebiş. Zaten asıl kiloyu 28. haftadan sonra almaya başlayacaklar. Hem sen ne yersen ye o alacağını alıyor. Sen vitaminlerini düzenli kullan. Stresten de uzak dur yeter
Evet kuması falan sa gayet güzelbir mağazadan hepsi oluyor zaten canım stres yapma hiç kendine
LCW'nınkileri bende çok beğeniyorum yenidoğanları oradan aldık çoğunlukla
Evet canım bi tık küçük oluyo benim kızım zayıf kiloyla doğdu ona iyi olmuştuBirde ebebeğin kalıpları küçükmüş sanırım tabi ben bunu aldıktan sonra öğrendim ama olsun3-6 ay mesela 0-3 gibiymiş. Ne kadar doğru bilmem deneyimli anneler daha iyi bilir
gecmis olsun canim olsun oda bir dogurma sekli iyikide var nekadar gecti üstünden ? bildigim kadariyla 4 yıl uzerinden geçtikten sonra normal dogum olabilirBebek gelmedi günüm geçti cnm kanala gitmedi kanamam başladı hemen sezeryana aldılar
23 ay gecti yine sezeryan olacağımgecmis olsun canim olsun oda bir dogurma sekli iyikide var nekadar gecti üstünden ? bildigim kadariyla 4 yıl uzerinden geçtikten sonra normal dogum olabilir
Su içebiliyormuyuz acaba. Benimde dr aç ol dedi de su içebilirmiyim diye sormadımSadece aç gel dedi doktor sabah uyanır uyanmaz gideceğim
seninkilerin de araları azmis olsun canim sağlıkla kucağına al da gerisi düzelir23 ay gecti yine sezeryan olacağım
Benım alışveriş biraz bilinçsiz oldu ya öyleyseEvet canım bi tık küçük oluyo benim kızım zayıf kiloyla doğdu ona iyi olmuştu
Festiii olmadı yardıma gelirsin kuzum ne de olsa ikimizde Bursa’da olcazBebişim hepimiz aldıklarımızı yazalım sen ordan seç içine sineni? Eksiğin kalmaz. El birliğiyle hallederiz. Ne dersin?
Her türlü yetişir hiç dert etme
Hangi markasından aldınız cassiope markası Bi tık ufak oluyo hello baby biraz daha normalBenım alışveriş biraz bilinçsiz oldu ya öyleyse
Ben geri sayıma başladımKızlar uykular bana haram oldu. Çok kötüyüm felfenayım bel ağrısından uyuyamıyorum. Dün oturdum yatağa ağladım resmenişe gitmediğim haftasonları rahatım pamuk gibi uyuyorjm, calıstıgım zaman bel ağrısından duramıyorum, nasıl dayancam 32. Haftaya kadar bilmiom
Ay kıyafet konusunu kaçırmışımbende akşam eşim gelince tüm herşeyi döküp bi bakacağım .prematüre alma diyor herkes lazım olursa gider alıroz diyorlar ama dün tüm gece prematüre set aradım rüyamda bulamadım ağladım hep ne yapmalı bilemedim siz ne dersiniz ne olur ne olmaz 2 takım alıp koyayım mı
hayııırr Ceriii. Geçen gün ikizler sayfasında yazdım yenidoğan takım isimli yaptırmak istiyorum prematüre nerede yaptırdınız diye, annelerden biri yeni doğum yapmış normal yenidoğan aldım çok büyük gelmedi normaldi dedi ki bebeğinin kilosu yanlış hatırlamıyorsam 2 buçuk kadardı o yüzden sana noAy kıyafet konusunu kaçırmışımbende akşam eşim gelince tüm herşeyi döküp bi bakacağım .prematüre alma diyor herkes lazım olursa gider alıroz diyorlar ama dün tüm gece prematüre set aradım rüyamda bulamadım ağladım hep ne yapmalı bilemedim siz ne dersiniz ne olur ne olmaz 2 takım alıp koyayım mı
Alma canım. O enerjiyi oluşturma. Lazım olmaz da olursa sen doğurana kadar onlar bulunur alınır.Ay kıyafet konusunu kaçırmışımbende akşam eşim gelince tüm herşeyi döküp bi bakacağım .prematüre alma diyor herkes lazım olursa gider alıroz diyorlar ama dün tüm gece prematüre set aradım rüyamda bulamadım ağladım hep ne yapmalı bilemedim siz ne dersiniz ne olur ne olmaz 2 takım alıp koyayım mı
Kangurum var cnm benm kizimdan kalma ilk zamanlar onu kullanırım cok uzak yerlere arabayla gidiyorum kizima suan baston kullanıyorum ihtiyaç haline göre alırım diye düşündum bende almadimseninkilerin de araları azmis olsun canim sağlıkla kucağına al da gerisi düzelir
cocuk arabası icin naptın ben cok kararsızım benimkide 21 aylık oda daha bebek biturlu karar veremedim almayacağım şimdilik belki kanguru alırım diye dusundum sen neyapacaksın
Özlemimmmm az kaldııı kuzummmAy bi sayaç da 35 36 haftaya göre mi ayarlasam telefona izne ayrılma tarihime göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?