2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ay inşallah canım benim kuruntum demek . İçimi rahatlattı herkes sağolsun

Bebek gelmedi günüm geçti cnm kanala gitmedi kanamam başladı hemen sezeryana aldılar
gecmis olsun canim olsun oda bir dogurma sekli iyikide var nekadar gecti üstünden ? bildigim kadariyla 4 yıl uzerinden geçtikten sonra normal dogum olabilir

23 ay gecti yine sezeryan olacağım
seninkilerin de araları azmis olsun canim sağlıkla kucağına al da gerisi düzelir
cocuk arabası icin naptın ben cok kararsızım benimkide 21 aylık oda daha bebek biturlu karar veremedim almayacağım şimdilik belki kanguru alırım diye dusundum sen neyapacaksın

Bebişim hepimiz aldıklarımızı yazalım sen ordan seç içine sineni? Eksiğin kalmaz. El birliğiyle hallederiz. Ne dersin?

Her türlü yetişir hiç dert etme
Festiii olmadı yardıma gelirsin kuzum ne de olsa ikimizde Bursa’da olcaz

Selam kızlar benimde ağustos sonu gibi olacak doğum sezaryen olacağı aslında eylülün ilk haftası 40 hafta doluyo. Şuan 23.haftadayım şeker yükleme yaptırdınız mı kaçıncı haftada oluyordu unutmuşum kızımda yaptırdığımda çok kötü olmuştum bide yani iştahım bile yoktu 10 kilo vermiştim ona rağmen şekerim yüksek çıkmıştı şimdi bulantım fazla yok yiyebiliyorum ama yedikten sonra inanılmaz rahatsız hissediyorum hiç halim kalmıyor şeker yükleme yaptırmadan gebelik şekerini evde kendim ölçüp dra göstersem olmaz mı böyle tedavi yapan drlar varmış yükleme yapmadan

En iyisi dolaplara dizipte bakmak ffestinalente biz geçen gün tüm aldıklarımızı yıkamadan bir dolaba dizdik bir baktım ki kızların kıyafetleri nerdeyse 6 aydan başlıyor bir ton 1 yaş elbisesi alınmış yavrularım doğduklarında cıbıldak kalıcaklardı hemen yenidoğanları falan tamamladık öyle 3 aylıkları vs falan bide eşime eksik dediğimde bi ton eşya aldık nesi eksik demez mi gözüne soka soka gösterdim adamda şoka girdi önümüzdeki ay tekrar bir bakacağım kısa kollu askılı eksik gelirse gözüme onları tamamlayacağım

Ben geri sayıma başladım 7 hafta 4 gün diye kendimi avutuyorum

Ay kıyafet konusunu kaçırmışım bende akşam eşim gelince tüm herşeyi döküp bi bakacağım .prematüre alma diyor herkes lazım olursa gider alıroz diyorlar ama dün tüm gece prematüre set aradım rüyamda bulamadım ağladım hep ne yapmalı bilemedim siz ne dersiniz ne olur ne olmaz 2 takım alıp koyayım mı

Bence alma senin çocuğun gününde doğacak annesi

hayııırr Ceriii. Geçen gün ikizler sayfasında yazdım yenidoğan takım isimli yaptırmak istiyorum prematüre nerede yaptırdınız diye, annelerden biri yeni doğum yapmış normal yenidoğan aldım çok büyük gelmedi normaldi dedi ki bebeğinin kilosu yanlış hatırlamıyorsam 2 buçuk kadardı o yüzden sana no

Alma canım. O enerjiyi oluşturma. Lazım olmaz da olursa sen doğurana kadar onlar bulunur alınır.

Kangurum var cnm benm kizimdan kalma ilk zamanlar onu kullanırım cok uzak yerlere arabayla gidiyorum kizima suan baston kullanıyorum ihtiyaç haline göre alırım diye düşündum bende almadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…