- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.801
Özlemimmmm az kaldııı kuzummm
Çoğu hello babyHangi markasından aldınız cassiope markası Bi tık ufak oluyo hello baby biraz daha normal
Çok şükür kuzummm kalbim çıtt gözyaşım pıtt adetaGuzuuuuummmm eveet , nasıl ilerledik değil mii Allah tüm isteyenlere nasip etsin... Çok muazzam bir şey yaşıyoruz ne kadar zamanla normalleşiyor gibi hissetsek de... Hamdolsun bin şükür...
Ne guzel bugun hallediyorsunuz. Ben maalesef ilk doktor randevusu 9 da basliyodu. 9.20 aldim. Ama seker yuklemesi kan tahlili sadece 8 ve 8.30 arasinda aliniyormus. Mecburen yarin sabah gidecegim. Doktor yonlendirmesi ile yapilan bi tahlil sonucta biz hamisleri hic dusunmemisler.Bende şimdi yaptırıyorum sekiz saatlik açlık ve susuzluk olması gerekiyormuş bana bir şey dememişlerdi ama burada kızların yazdıklarına istinaden o şekilde yaptım şimdi içtim bekliyorum kan vermek için beklerken de hiçbir şey yiyip içme dediler çilekli gazoz gibi bir şey verdiler ılıktı ama tadı güzeldi
ahh ahh ben de çok zor bulduydum şimdi hatırlıyorum daÇok şükür kuzummm kalbim çıtt gözyaşım pıtt adetaBugünleri de gördük sağlıcakla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi
Kızçeme isim bulamıyorum özlemim
kolostrum o canim normal bende de varKızlar merhaba olabildiğince takip etmeye çalışıyorum grubu ama bugün yazayım dedim. Benim doğum tarihi 1 Eylül görünüyor, muhtemelen ağustosta olur diyerek burayı takip ediyorum.
24 haftalık hamileyim ve yaklaşık 2 haftadır gün içinde 4-5 kere sıvıyla karışık süt geliyor. Sizde de oluyor mu? Doğumdan sonra sütün nasıl olacağı ile ilgili fikir verir mi?
hadi insalllah canimAt bana canım tam şuan doğum mu izlesem diyodumnedense benim de şıp diye çıkacak kolay doğum olacak gibi hissediyorum 777 aldım kabul ettim
bu hafta itibari ile bende ayni durumdayımKızlar Yatamiyorum hiç geceuykusu yok
hormonlardan sanırım canim seker yoksa hormondur oAaaa gece kuşları burdaymışya kızlar ben bir kaç gündür inanılmaz terliyorum böyle şakır şakır noluyo beeee
ben gün olarak sayıyorum daha kolay geliyorBen geri sayıma başladım7 hafta 4 gün diye kendimi avutuyorum
demi bende öyle düşünüyorum hele bi dogsun zor görürsem duruma Gore alacağım ama bi zorluk görmezsem bosuna masraf etmiş de olmam diye düşünüyorumKangurum var cnm benm kizimdan kalma ilk zamanlar onu kullanırım cok uzak yerlere arabayla gidiyorum kizima suan baston kullanıyorum ihtiyaç haline göre alırım diye düşündum bende almadim
Aynen bendeee beybimmHdjdhdh
Bir arkadaşımın kayınvalidesi oğlunu gözümün kökü o diye seviyordu. Onların yöresinde bu anlamlı bir lafmış. Artık nerelerimle güldüysem sanırım bende aynısı oldum jdjdjdj
Bende valla. Yine haziranın başında bir kontrol yapıp eksik varsa alıcam jdjdhd
Canim youtube dan birsey atacagim sana. Bana da doktorum bebek ayni hafta ve gununde gidiyor dedi. Boyu uzunmus ama. Kontrol sonrasinda da ayni gitmesini pek sevmem onde gitsin isterim dedi. Ama bende maalesef sigara durumu var ve onu soyledi icme diye.Arkadaşlar 24. Haftada bebeğinizin kilosu boyu ne kadardı ? Benim az mı diye üzülüyorum 650 gr 32 cm çıktıkilo aldıramıyor muyum diye canım sıkıldı . Neler yemem lazım ki bebek kilo alsın ?
Canım böyle birşey buldum internette bende sabah bakmıştım regl ağrısı gibi ağrım vardı belki yardımcı olur. Tecrübeli annelerimizin daha iyi bir ayrımı vardır belki deKızlar bir de özellikle merak ettiğim bir konu var şu yalancı sancı ve doğum sancısı nasıl oluyor mesela arada regl sancısı gibi oluyor ya o yalancı sancı mı veya daha farklı Bir şey mi
Gecen bende ayni videoyu attım bende hep onu izlerdim benim doktorumda ayni kafada zaten dogaca kilo boy belli diyoryedigin ictiginle çokta etkileyemezsin diyor o yüzden ben hiç kiloya takılmıyorum dizim 2850gr 52cm dogdu buda kadar gelse olurCanim youtube dan birsey atacagim sana. Bana da doktorum bebek ayni hafta ve gununde gidiyor dedi. Boyu uzunmus ama. Kontrol sonrasinda da ayni gitmesini pek sevmem onde gitsin isterim dedi. Ama bende maalesef sigara durumu var ve onu soyledi icme diye.
Simdi youtube da cok begendigim bi doktorun videosunu da atacagim. Zaten benim doktorla da bi nevi ayni seyi soylemisler.
Kagan kocatepe bebegin kilo almasi icin yazarsan da bulabilirsin.
Ben sahsen suan en azindan ne yesem alsa modundan siyrilabildim bu video sayesinde.
Ay valla bende dün hesapladım canım, hadi ece diren ece diyorum ama suan bile nasıl canım yanıyor beybmBen geri sayıma başladım7 hafta 4 gün diye kendimi avutuyorum
Bende çok seviyorum yatmayı. Maşallah nazar da değmesin deliksiz iyi de uyuyorum .sabahları uyanmak o kadar dert ki benim için. Ayy 32 yi iple çekiyorum. Sırf iş yeriyle papaz olmayım diye rapor işine girmiyorumAy valla bende dün hesapladım canım, hadi ece diren ece diyorum ama suan bile nasıl canım yanıyor beybmeve gidip yatmanın hayalini kuruyorum.. bide sinir yapıyor nende bu durum zaten cokta sakin sayılmam iyice cıldıvıcam 20 sinde kontrolüm var en kötü çakcam 1 haftalık rapor
Valla papazlıksa papazlık yavrumi dayanamıcamBende çok seviyorum yatmayı. Maşallah nazar da değmesin deliksiz iyi de uyuyorum .sabahları uyanmak o kadar dert ki benim için. Ayy 32 yi iple çekiyorum. Sırf iş yeriyle papaz olmayım diye rapor işine girmiyorum
Kızlar bir de özellikle merak ettiğim bir konu var şu yalancı sancı ve doğum sancısı nasıl oluyor mesela arada regl sancısı gibi oluyor ya o yalancı sancı mı veya daha farklı Bir şey mi
Oğlum ismini çoktan koyduahh ahh ben de çok zor bulduydum şimdi hatırlıyorum daEğer koyabilrseyim Ece, Birce, Gülce gibi isimlerden yanaydı gönlüm. Ama soyad işi bozdu bizde Oğlun fikir vermiyor mu ?? Elif, Nil, Bilge bunlar da güzel bak
İnternette içmeden gidin mümkünse gibi şeler okudum . İçeceksenizde öyle bi ağzınızı ıslatın falan yazanlar olmuş . Ben her ihtimale karşı hiçbişi içmeden gidicem canımSu içebiliyormuyuz acaba. Benimde dr aç ol dedi de su içebilirmiyim diye sormadım
Oğlum ismini çoktan koyduÇilek ısrarlada Çilek olacak diyor Nil hoşuma gitti ama soyadı ile Nilay oluyor okurken o yüzden kaldı iki isimde istemiyorum pek
Kızz gelmem mi? Sen yeter ki isteFestiii olmadı yardıma gelirsin kuzum ne de olsa ikimizde Bursa’da olcaz
Ben 25. haftada yaptırdım. Parmaktan bakıp açlık tokluk yapanlar varr. Doktoruna sor istersen yapıyorsa neden olmasın ama teste hemen belli oluyor evde 1-2 hafta bakman gerekir. Aslına buz gibi olunca o kadar etkilememişti beni. Belki seni de etkilemez şimdi.Selam kızlar benimde ağustos sonu gibi olacak doğum sezaryen olacağı aslında eylülün ilk haftası 40 hafta doluyo. Şuan 23.haftadayım şeker yükleme yaptırdınız mı kaçıncı haftada oluyordu unutmuşum kızımda yaptırdığımda çok kötü olmuştum bide yani iştahım bile yoktu 10 kilo vermiştim ona rağmen şekerim yüksek çıkmıştı şimdi bulantım fazla yok yiyebiliyorum ama yedikten sonra inanılmaz rahatsız hissediyorum hiç halim kalmıyor şeker yükleme yaptırmadan gebelik şekerini evde kendim ölçüp dra göstersem olmaz mı böyle tedavi yapan drlar varmış yükleme yapmadan
En iyisi dolaplara dizipte bakmakffestinalente biz geçen gün tüm aldıklarımızı yıkamadan bir dolaba dizdik bir baktım ki kızların kıyafetleri nerdeyse 6 aydan başlıyor bir ton 1 yaş elbisesi alınmış yavrularım doğduklarında cıbıldak kalıcaklardı hemen yenidoğanları falan tamamladık öyle 3 aylıkları vs falan bide eşime eksik dediğimde bi ton eşya aldık nesi eksik demez mi gözüne soka soka gösterdim adamda şoka girdi önümüzdeki ay tekrar bir bakacağım kısa kollu askılı eksik gelirse gözüme onları tamamlayacağım
Aynen bendeee beybimmgün içinde devamlı e bebek, babymall trendypl anne cocuk bölümünün içinden geçiyorum
Bende excelde hesapladım gün günAy valla bende dün hesapladım canım, hadi ece diren ece diyorum ama suan bile nasıl canım yanıyor beybmeve gidip yatmanın hayalini kuruyorum.. bide sinir yapıyor nende bu durum zaten cokta sakin sayılmam iyice cıldıvıcam 20 sinde kontrolüm var en kötü çakcam 1 haftalık rapor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?