2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Guzuuuuummmm eveet , nasıl ilerledik değil mii Allah tüm isteyenlere nasip etsin... Çok muazzam bir şey yaşıyoruz ne kadar zamanla normalleşiyor gibi hissetsek de... Hamdolsun bin şükür...
Özlemimmmm az kaldııı kuzummm

Guzuuuuummmm eveet , nasıl ilerledik değil mii Allah tüm isteyenlere nasip etsin... Çok muazzam bir şey yaşıyoruz ne kadar zamanla normalleşiyor gibi hissetsek de... Hamdolsun bin şükür...
Çok şükür kuzummm kalbim çıtt gözyaşım pıtt adeta Bugünleri de gördük sağlıcakla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi
Kızçeme isim bulamıyorum özlemim

Ne guzel bugun hallediyorsunuz. Ben maalesef ilk doktor randevusu 9 da basliyodu. 9.20 aldim. Ama seker yuklemesi kan tahlili sadece 8 ve 8.30 arasinda aliniyormus. Mecburen yarin sabah gidecegim. Doktor yonlendirmesi ile yapilan bi tahlil sonucta biz hamisleri hic dusunmemisler. tek gunde halledebilen olamaz ilk doktoru da alsam 9 daki gene kaciyormus yani. Insallah bana da tadi guzel bisi gelir bari ordan sey edeyim

Çok şükür kuzummm kalbim çıtt gözyaşım pıtt adeta Bugünleri de gördük sağlıcakla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi
Kızçeme isim bulamıyorum özlemim
ahh ahh ben de çok zor bulduydum şimdi hatırlıyorum da Eğer koyabilrseyim Ece, Birce, Gülce gibi isimlerden yanaydı gönlüm. Ama soyad işi bozdu bizde Oğlun fikir vermiyor mu ?? Elif, Nil, Bilge bunlar da güzel bak

kolostrum o canim normal bende de var
At bana canım tam şuan doğum mu izlesem diyodum nedense benim de şıp diye çıkacak kolay doğum olacak gibi hissediyorum 777 aldım kabul ettim
hadi insalllah canim
Kızlar Yatamiyorum hiç gece uykusu yok
bu hafta itibari ile bende ayni durumdayım
Aaaa gece kuşları burdaymış ya kızlar ben bir kaç gündür inanılmaz terliyorum böyle şakır şakır noluyo beeee
hormonlardan sanırım canim seker yoksa hormondur o

Ben geri sayıma başladım 7 hafta 4 gün diye kendimi avutuyorum
ben gün olarak sayıyorum daha kolay geliyor 86 gün kaldı yupiis
Kangurum var cnm benm kizimdan kalma ilk zamanlar onu kullanırım cok uzak yerlere arabayla gidiyorum kizima suan baston kullanıyorum ihtiyaç haline göre alırım diye düşündum bende almadim
demi bende öyle düşünüyorum hele bi dogsun zor görürsem duruma Gore alacağım ama bi zorluk görmezsem bosuna masraf etmiş de olmam diye düşünüyorum

Aynen bendeee beybimm gün içinde devamlı e bebek, babymall trendypl anne cocuk bölümünün içinden geçiyorum

Arkadaşlar 24. Haftada bebeğinizin kilosu boyu ne kadardı ? Benim az mı diye üzülüyorum 650 gr 32 cm çıktı kilo aldıramıyor muyum diye canım sıkıldı . Neler yemem lazım ki bebek kilo alsın ?
Canim youtube dan birsey atacagim sana. Bana da doktorum bebek ayni hafta ve gununde gidiyor dedi. Boyu uzunmus ama. Kontrol sonrasinda da ayni gitmesini pek sevmem onde gitsin isterim dedi. Ama bende maalesef sigara durumu var ve onu soyledi icme diye.
Simdi youtube da cok begendigim bi doktorun videosunu da atacagim. Zaten benim doktorla da bi nevi ayni seyi soylemisler.
Kagan kocatepe bebegin kilo almasi icin yazarsan da bulabilirsin.
Ben sahsen suan en azindan ne yesem alsa modundan siyrilabildim bu video sayesinde.

Kızlar bir de özellikle merak ettiğim bir konu var şu yalancı sancı ve doğum sancısı nasıl oluyor mesela arada regl sancısı gibi oluyor ya o yalancı sancı mı veya daha farklı Bir şey mi
Canım böyle birşey buldum internette bende sabah bakmıştım regl ağrısı gibi ağrım vardı belki yardımcı olur. Tecrübeli annelerimizin daha iyi bir ayrımı vardır belki de

Eklentiler

• Screenshot_2.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 55
Gecen bende ayni videoyu attım bende hep onu izlerdim benim doktorumda ayni kafada zaten dogaca kilo boy belli diyoryedigin ictiginle çokta etkileyemezsin diyor o yüzden ben hiç kiloya takılmıyorum dizim 2850gr 52cm dogdu buda kadar gelse olur 3,5kg yi gecmesini de istemem acikcasi

Ben geri sayıma başladım 7 hafta 4 gün diye kendimi avutuyorum
Ay valla bende dün hesapladım canım, hadi ece diren ece diyorum ama suan bile nasıl canım yanıyor beybm eve gidip yatmanın hayalini kuruyorum.. bide sinir yapıyor nende bu durum zaten cokta sakin sayılmam iyice cıldıvıcam20 sinde kontrolüm var en kötü çakcam 1 haftalık rapor

Bende çok seviyorum yatmayı. Maşallah nazar da değmesin deliksiz iyi de uyuyorum .sabahları uyanmak o kadar dert ki benim için. Ayy 32 yi iple çekiyorum. Sırf iş yeriyle papaz olmayım diye rapor işine girmiyorum

Bende çok seviyorum yatmayı. Maşallah nazar da değmesin deliksiz iyi de uyuyorum .sabahları uyanmak o kadar dert ki benim için. Ayy 32 yi iple çekiyorum. Sırf iş yeriyle papaz olmayım diye rapor işine girmiyorum
Valla papazlıksa papazlık yavrumi dayanamıcam isterlerse atsınlar bile hiçbişi umrmda değil artıkın

Kızlar bir de özellikle merak ettiğim bir konu var şu yalancı sancı ve doğum sancısı nasıl oluyor mesela arada regl sancısı gibi oluyor ya o yalancı sancı mı veya daha farklı Bir şey mi

Canım ben online gebelik eğitimine katılmıştım orda da sordum, doktoruma da sormuştum normal sancı belden gelir derler sonrasjnda rahme vurur dşye biliyorum dogru mudur dedim onlarda sancı denilen şey her şeyi taklit edebilir kesin konuşmak olmaz dediler ama hani biz bebek hareketlerinde de demiştik ya gelince anlarsın diye bunda da öyle sanırım zamanla artan birşey oluyormuş (mesela ablama sormuştum o adet sancısı gibi başladı sonrssında artarak devam etti demişti)

Bu arada kızlar dün yazmıştık ilk doz tetenoz aşısı oldum diye dün akşamdan beridir Gaz sancısı gibi karnım gerildi, bugün sağlık ocağındaki doktoruma ve ordaki hemşireme sordum tetenoz aşısı yan etkisi olarak kasılma yapabilir hatta erken doğuma Bile sevap olabilir dediler, dinlen geçmez ise acilden git bir nst ile bakılsın dediler ben şok

Oğlum ismini çoktan koydu Çilek ısrarlada Çilek olacak diyor Nil hoşuma gitti ama soyadı ile Nilay oluyor okurken o yüzden kaldı iki isimde istemiyorum pek

Su içebiliyormuyuz acaba. Benimde dr aç ol dedi de su içebilirmiyim diye sormadım
İnternette içmeden gidin mümkünse gibi şeler okudum . İçeceksenizde öyle bi ağzınızı ıslatın falan yazanlar olmuş . Ben her ihtimale karşı hiçbişi içmeden gidicem canım

Sana bişey diyeyim mi inanmazsın bu gebeliğimde kasa kasa çilek yedim Eşim adını Çilek koyalım demişti. Dalga geçerler, akran zorbalığı yaşamasın diye vazgeçtik
Oğlum ismini çoktan koydu Çilek ısrarlada Çilek olacak diyor Nil hoşuma gitti ama soyadı ile Nilay oluyor okurken o yüzden kaldı iki isimde istemiyorum pek

Festiii olmadı yardıma gelirsin kuzum ne de olsa ikimizde Bursa’da olcaz
Kızz gelmem mi? Sen yeter ki iste bi kahve de içeriiizzzz, ne zaman geliyosun? Sefamız olsun pozitifbiri Chanandler Bong
Ben 25. haftada yaptırdım. Parmaktan bakıp açlık tokluk yapanlar varr. Doktoruna sor istersen yapıyorsa neden olmasın ama teste hemen belli oluyor evde 1-2 hafta bakman gerekir. Aslına buz gibi olunca o kadar etkilememişti beni. Belki seni de etkilemez şimdi.
yöntem güzel haziranın başında öyle bakayım. Ben artık montessori mobillerine başlayacağım. Sıkıldım kılık kıyafet bilmem ne D: önemli olan herşeyi aldığımı düşünüyorum eksikleri artık yaşadıkça olur. Yalnız ateş ölçer almadım. Onu biraz daha araştırıcam.
Aynen bendeee beybimm gün içinde devamlı e bebek, babymall trendypl anne cocuk bölümünün içinden geçiyorum
sefan olsun kız al içinde kalmasın
Bende excelde hesapladım gün gün ne zaman çıkıyorum ne zaman dönüyorum günü gününe lkfldjfkds
Al bebişim o kadar iyi geliyor ki arada alınabilr bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…