- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.821
Haziran ortası gibi kuzummKızz gelmem mi? Sen yeter ki istebi kahve de içeriiizzzz, ne zaman geliyosun? Sefamız olsun pozitifbiri Chanandler Bong
Ben 25. haftada yaptırdım. Parmaktan bakıp açlık tokluk yapanlar varr. Doktoruna sor istersen yapıyorsa neden olmasın ama teste hemen belli oluyor evde 1-2 hafta bakman gerekir. Aslına buz gibi olunca o kadar etkilememişti beni. Belki seni de etkilemez şimdi.
yöntem güzel haziranın başında öyle bakayım. Ben artık montessori mobillerine başlayacağım. Sıkıldım kılık kıyafet bilmem ne D: önemli olan herşeyi aldığımı düşünüyorum eksikleri artık yaşadıkça olur. Yalnız ateş ölçer almadım. Onu biraz daha araştırıcam.
sefan olsun kız al içinde kalmasın
Bende excelde hesapladım gün günne zaman çıkıyorum ne zaman dönüyorum günü gününe lkfldjfkds
Al bebişim o kadar iyi geliyor ki arada alınabilr bence.
Bebeiş sen istanbulda karar kılmamış mıydın? Kendi evim olsun demiştin diye hatırlıyorum. Doğumda mıı burda olcak? Yan odalarda mı doğurcaz yoksam biz kığğğğzzzzHaziran ortası gibi kuzumm
Ay inşallah pozitifimBence alma senin çocuğun gününde doğacak annesi
O zaman almayım ya.ekstra küçük görünen şeyler var gözüme .lazım olursa onlarla idare ederiz artıkhayııırr Ceriii. Geçen gün ikizler sayfasında yazdım yenidoğan takım isimli yaptırmak istiyorum prematüre nerede yaptırdınız diye, annelerden biri yeni doğum yapmış normal yenidoğan aldım çok büyük gelmedi normaldi dedi ki bebeğinin kilosu yanlış hatırlamıyorsam 2 buçuk kadardı o yüzden sana no
Doğru festi almıyorum o zaman.Çantaya da normal Yenidoğanları koyayım onu halledicem bu hafta inşallahAlma canım. O enerjiyi oluşturma. Lazım olmaz da olursa sen doğurana kadar onlar bulunur alınır.
Canım annemlere geleceğim ziyaret amaçlı hem de alışverişBebeiş sen istanbulda karar kılmamış mıydın? Kendi evim olsun demiştin diye hatırlıyorum. Doğumda mıı burda olcak? Yan odalarda mı doğurcaz yoksam biz kığğğğzzzz
Canım ben düzenli kullandım ama erken doğum riskim var şu an yani bi ilgisi var mıdır bilmiyorum.doktorum sevmeyiz alerji ilaçlarını demişti ama ben çok mecburdum yaşayamayacak kadar alerjiğimKızlarrr alerjik rinit oldum(( üstelik sınavlara çalışıyorum. Gece uyuyamadım. Dr a da gidemedim. Alerji ilacı kullanmak istiyorum. Kullanan var mı acaba ?
Teşekkür ederim canım ya ben fazla mı stresliyim acabaCanım ben online gebelik eğitimine katılmıştım orda da sordum, doktoruma da sormuştum normal sancı belden gelir derler sonrasjnda rahme vurur dşye biliyorum dogru mudur dedim onlarda sancı denilen şey her şeyi taklit edebilir kesin konuşmak olmaz dediler ama hani biz bebek hareketlerinde de demiştik ya gelince anlarsın diye bunda da öyle sanırım zamanla artan birşey oluyormuş (mesela ablama sormuştum o adet sancısı gibi başladı sonrssında artarak devam etti demişti)
Bu arada kızlar dün yazmıştık ilk doz tetenoz aşısı oldum diye dün akşamdan beridir Gaz sancısı gibi karnım gerildi, bugün sağlık ocağındaki doktoruma ve ordaki hemşireme sordum tetenoz aşısı yan etkisi olarak kasılma yapabilir hatta erken doğuma Bile sevap olabilir dediler, dinlen geçmez ise acilden git bir nst ile bakılsın dediler ben şok
Canım çok teşekkür ederimmm ben mi fazla stresliyim acabaaaCanım böyle birşey buldum internette bende sabah bakmıştım regl ağrısı gibi ağrım vardı belki yardımcı olur. Tecrübeli annelerimizin daha iyi bir ayrımı vardır belki de
Amann sefanız olsunKızz gelmem mi? Sen yeter ki istebi kahve de içeriiizzzz, ne zaman geliyosun? Sefamız olsun pozitifbiri Chanandler Bong
Çok geçmiş olsun sizeCanım ben düzenli kullandım ama erken doğum riskim var şu an yani bi ilgisi var mıdır bilmiyorum.doktorum sevmeyiz alerji ilaçlarını demişti ama ben çok mecburdum yaşayamayacak kadar alerjiğimdoktoruna bi danış istersen
İyi etmişsin kuzum. Şimdi en yakın gidecek olanAmann sefanız olsunBursa ne güzel şehir temiz havalı biyerde oturun için işte kahvenizi biz burda Adana'daki kavrulalim pozitifbiri canım ben 15inden 16sina çektim randevuyu . Seçimin ertesi günü okulları filan kapatmışlar kıllandım işkillendim salı giderim ortalık karismasin
bende bu hafta Omron aldım. Yenidoğum yapmış arkadaşım onu kullanıyordu, babamlarda birde işyeri hekimi de bizim onu kullanıyorlar baktım bende ondan aldımKızz gelmem mi? Sen yeter ki istebi kahve de içeriiizzzz, ne zaman geliyosun? Sefamız olsun pozitifbiri Chanandler Bong
Ben 25. haftada yaptırdım. Parmaktan bakıp açlık tokluk yapanlar varr. Doktoruna sor istersen yapıyorsa neden olmasın ama teste hemen belli oluyor evde 1-2 hafta bakman gerekir. Aslına buz gibi olunca o kadar etkilememişti beni. Belki seni de etkilemez şimdi.
yöntem güzel haziranın başında öyle bakayım. Ben artık montessori mobillerine başlayacağım. Sıkıldım kılık kıyafet bilmem ne D: önemli olan herşeyi aldığımı düşünüyorum eksikleri artık yaşadıkça olur. Yalnız ateş ölçer almadım. Onu biraz daha araştırıcam.
sefan olsun kız al içinde kalmasın
Bende excelde hesapladım gün günne zaman çıkıyorum ne zaman dönüyorum günü gününe lkfldjfkds
Al bebişim o kadar iyi geliyor ki arada alınabilr bence.
yok yok hepimiz aynıyızCanım çok teşekkür ederimmm ben mi fazla stresliyim acabaaa
Omron iyi bir marka tansiyon aletinde mesela onu kullanıyorum bende.bende bu hafta Omron aldım. Yenidoğum yapmış arkadaşım onu kullanıyordu, babamlarda birde işyeri hekimi de bizim onu kullanıyorlar baktım bende ondan aldım
yok yok hepimiz aynıyız
Ben pek sevmiyorum ama olsun .Amann sefanız olsunBursa ne güzel şehir temiz havalı biyerde oturun için işte kahvenizi biz burda Adana'daki kavrulalim pozitifbiri canım ben 15inden 16sina çektim randevuyu . Seçimin ertesi günü okulları filan kapatmışlar kıllandım işkillendim salı giderim ortalık karismasin
Ben hep biraz buyuk aliyorumBirde ebebeğin kalıpları küçükmüş sanırım tabi ben bunu aldıktan sonra öğrendim ama olsun3-6 ay mesela 0-3 gibiymiş. Ne kadar doğru bilmem deneyimli anneler daha iyi bilir
Hastane çıkışı aldım bir tane. İnanılmaz küçük. Yeminle prematüre ile karıştıedılar sandım. Akşam yollicam size değerlendirin ortada kalmayayım sonra ben dhsjsjBirde ebebeğin kalıpları küçükmüş sanırım tabi ben bunu aldıktan sonra öğrendim ama olsun3-6 ay mesela 0-3 gibiymiş. Ne kadar doğru bilmem deneyimli anneler daha iyi bilir
Bende daha kışın almıştım 300 TL uygun diye battaniyesi yok 10 lu tulumlu olandan, kayınvalidem bir tane aldı o battaniyeli küçük evrt ama bence bebeklerde küçük oluyor yaHastane çıkışı aldım bir tane. İnanılmaz küçük. Yeminle prematüre ile karıştıedılar sandım. Akşam yollicam size değerlendirin ortada kalmayayım sonra ben dhsjsj
ben uzaktan aldım canım ama tecrübem yok o konuda yanlışta olabilirOmron iyi bir marka tansiyon aletinde mesela onu kullanıyorum bende.
Uzaktan mı yoksa kol altı mı nasıl?
En güzeli sanırımBen hep biraz buyuk aliyorum
Bende varim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?