2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Haziran ortası gibi kuzumm

Bence alma senin çocuğun gününde doğacak annesi
Ay inşallah pozitifim
O zaman almayım ya.ekstra küçük görünen şeyler var gözüme .lazım olursa onlarla idare ederiz artık
Alma canım. O enerjiyi oluşturma. Lazım olmaz da olursa sen doğurana kadar onlar bulunur alınır.
Doğru festi almıyorum o zaman.Çantaya da normal Yenidoğanları koyayım onu halledicem bu hafta inşallah

Kızlarrr alerjik rinit oldum(( üstelik sınavlara çalışıyorum. Gece uyuyamadım. Dr a da gidemedim. Alerji ilacı kullanmak istiyorum. Kullanan var mı acaba ?

Bebeiş sen istanbulda karar kılmamış mıydın? Kendi evim olsun demiştin diye hatırlıyorum. Doğumda mıı burda olcak? Yan odalarda mı doğurcaz yoksam biz kığğğğzzzz
Canım annemlere geleceğim ziyaret amaçlı hem de alışveriş
Sonra evime döneceğim istanbula

Kızlarrr alerjik rinit oldum(( üstelik sınavlara çalışıyorum. Gece uyuyamadım. Dr a da gidemedim. Alerji ilacı kullanmak istiyorum. Kullanan var mı acaba ?
Canım ben düzenli kullandım ama erken doğum riskim var şu an yani bi ilgisi var mıdır bilmiyorum.doktorum sevmeyiz alerji ilaçlarını demişti ama ben çok mecburdum yaşayamayacak kadar alerjiğim doktoruna bi danış istersen

Teşekkür ederim canım ya ben fazla mı stresliyim acaba

Canım böyle birşey buldum internette bende sabah bakmıştım regl ağrısı gibi ağrım vardı belki yardımcı olur. Tecrübeli annelerimizin daha iyi bir ayrımı vardır belki de
Canım çok teşekkür ederimmm ben mi fazla stresliyim acabaaa

Kızz gelmem mi? Sen yeter ki iste bi kahve de içeriiizzzz, ne zaman geliyosun? Sefamız olsun pozitifbiri Chanandler Bong
Amann sefanız olsun Bursa ne güzel şehir temiz havalı biyerde oturun için işte kahvenizi biz burda Adana'daki kavrulalim pozitifbiri canım ben 15inden 16sina çektim randevuyu . Seçimin ertesi günü okulları filan kapatmışlar kıllandım işkillendim salı giderim ortalık karismasin

Çok geçmiş olsun sizeBen normalde bu kadar alerjik değilim ama hamilelikte darmadağın oldum:/// haftaya danışacağım inşallah. Kardeşim eczacı ona sordum. Kullanma dedi direkt. Zaten ona göre hastalık çoook ileri seviyedeyse ancak kullanılabilir

İyi etmişsin kuzum. Şimdi en yakın gidecek olan Cicekcicek20 var 12 sinde Onu bekliyoruz bakalım.

bende bu hafta Omron aldım. Yenidoğum yapmış arkadaşım onu kullanıyordu, babamlarda birde işyeri hekimi de bizim onu kullanıyorlar baktım bende ondan aldım
Canım çok teşekkür ederimmm ben mi fazla stresliyim acabaaa
yok yok hepimiz aynıyız

bende bu hafta Omron aldım. Yenidoğum yapmış arkadaşım onu kullanıyordu, babamlarda birde işyeri hekimi de bizim onu kullanıyorlar baktım bende ondan aldım

yok yok hepimiz aynıyız
Omron iyi bir marka tansiyon aletinde mesela onu kullanıyorum bende.
Uzaktan mı yoksa kol altı mı nasıl?

Ben pek sevmiyorum ama olsun .
Üff şehirlere yemek gözüyle bakmaya başladım ben artık Ama can çektirmiyim şimdi söyleyip Adana deyince aklıma neler neler geldi üüüüü

İyi yapmışsın bide biraz zaman geçsin. bir insanlar rahatlasın

Birde ebebeğin kalıpları küçükmüş sanırım tabi ben bunu aldıktan sonra öğrendim ama olsun 3-6 ay mesela 0-3 gibiymiş. Ne kadar doğru bilmem deneyimli anneler daha iyi bilir
Hastane çıkışı aldım bir tane. İnanılmaz küçük. Yeminle prematüre ile karıştıedılar sandım. Akşam yollicam size değerlendirin ortada kalmayayım sonra ben dhsjsj

Hastane çıkışı aldım bir tane. İnanılmaz küçük. Yeminle prematüre ile karıştıedılar sandım. Akşam yollicam size değerlendirin ortada kalmayayım sonra ben dhsjsj
Bende daha kışın almıştım 300 TL uygun diye battaniyesi yok 10 lu tulumlu olandan, kayınvalidem bir tane aldı o battaniyeli küçük evrt ama bence bebeklerde küçük oluyor ya bir tane de isimli 10 lu yaptırdım onları götürürüm yedek zıbın götürürüm yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…