2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aynen valla bende mutfağa göre evrimlestim zaten keşke kocam antepli filan olsaydı diyorum bursanin meşhur şeyine hiç girmiyorum şimdi em çok onu severiiiiim

Aynen valla bende mutfağa göre evrimlestim zaten keşke kocam antepli filan olsaydı diyorum bursanin meşhur şeyine hiç girmiyorum şimdi em çok onu severiiiiim
Ayy antep dedin kalbim tetikledi dhhshsjj
İç. Kö. nerenindi ya dhhjsj ay tüh neler geliyor bana şuan dhhdjj bende hep antep gelini olmak istemiştim hdhdhsjj

Bursa dan 3 yıl önce bir genç çocuk bizim arabamızı satın almaya gelmişti. O gün bugündür Adana ya yolları düşse Zeytinyağımı getirirler Allah razı olsun çok lezzetli vallahi :)
Ben pek sevmiyorum ama olsun .

Ben kaynanama söyleyim yeter , ertesi gün masamda Allah ondan razı olsun
Vay be ne kaynanalar var benimki kötü biri değil ama hiç düşünmez. Telefonda sayar da sayar ne yedi içti sormadığım halde. Bari söyleme canımız çekmesin be umarsız kadın

Bursa dan 3 yıl önce bir genç çocuk bizim arabamızı satın almaya gelmişti. O gün bugündür Adana ya yolları düşse Zeytinyağımı getirirler Allah razı olsun çok lezzetli vallahi :)
Aa güzeldir altın sarısı mis hdhdhdjj ama i.k. Varken zeytinyağını gözüm görmüykrnsnjj

Yok kııız o kadar yogurmaz kaynanam. Bence mevzu içini lezzetli yapmakta ve ince açmakta
Aaa şu beyaz 4 lü olandan mı? Bacım onu yoğurmak zor olan herhalde. YouTube da bir kadın var çok müthiş yapıyor anlatıyor ama 40 dk yoğuruyorum diyor. Gözüm korkuyor sjhdhd

Kız sen söyle ben yaptırayım, buluşup yediririm sana ben
Aaaay canım teşekkür ederim gözyaşım pıt aslında büyük ağır yemekleri bile yapmayı öğrendim sevdiğimden ama ustaca değil tabiki amatör style
Bacım valla o yörelerin hepsi birbirinden harika hshshsjj
Bazen de insana ege yöresi aşkı gelmiyor değil yaz zamanı da ege yemekleri güzel oluyor hafif

Aaa şu beyaz 4 lü olandan mı? Bacım onu yoğurmak zor olan herhalde. YouTube da bir kadın var çok müthiş yapıyor anlatıyor ama 40 dk yoğuruyorum diyor. Gözüm korkuyor sjhdhd
Yok canım ya ben 40 dk yogurmuyorum normal aparatli olan tarife göre yapıyorum herkes te beğeniyor

Bence heryer müthiş. Karadenizin de sevdiğim yemekleri var hdjdhjj ay ben her yeri seviyorum bence kdjsj ama şuan i.k. Bestim hdhdhd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…