- 13 Eylül 2022
- 614
- 1.868
- 33
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.841
Aynen valla bende mutfağa göre evrimlestim zaten keşke kocam antepli filan olsaydı diyorumBen pek sevmiyorum ama olsun .
Üff şehirlere yemek gözüyle bakmaya başladım ben artıkAma can çektirmiyim şimdi söyleyip Adana deyince aklıma neler neler geldi üüüüü
İyi yapmışsın bide biraz zaman geçsin. bir insanlar rahatlasın
Ben kaynanama söyleyim yeter , ertesi gün masamdaAdana deyince aklıma neler neler geldi üüüüü
Ayy antep dedin kalbim tetikledi dhhshsjjAynen valla bende mutfağa göre evrimlestim zaten keşke kocam antepli filan olsaydı diyorumbursanin meşhur şeyine hiç girmiyorum şimdi em çok onu severiiiiim
Ben pek sevmiyorum ama olsun .
Vay be ne kaynanalar varBen kaynanama söyleyim yeter , ertesi gün masamdaAllah ondan razı olsun
MaşallahBen kaynanama söyleyim yeter , ertesi gün masamdaAllah ondan razı olsun
Bende varim bende12 sinde benimde
Yaa uf Hatay.. zaten bizim mutfakla bir neredeyse Hatay da çok lezzetliAyy antep dedin kalbim tetikledi dhhshsjj
İç. Kö. nerenindi ya dhhjsjay tüh neler geliyor bana şuan dhhdjj bende hep antep gelini olmak istemiştim hdhdhsjj
Aa güzeldir altın sarısı mis hdhdhdjjBursa dan 3 yıl önce bir genç çocuk bizim arabamızı satın almaya gelmişti. O gün bugündür Adana ya yolları düşse Zeytinyağımı getirirler Allah razı olsun çok lezzetli vallahi :)
Kız sen söyle ben yaptırayım, buluşup yediririm sana benVay be ne kaynanalar varbenimki kötü biri değil ama hiç düşünmez. Telefonda sayar da sayar ne yedi içti sormadığım halde. Bari söyleme canımız çekmesin be umarsız kadın
Tillahını yaparMaşallah
İç. Kö. Yapıyor mu hdhdhjj
Bacım valla o yörelerin hepsi birbirinden harika hshshsjjYaa uf Hatay.. zaten bizim mutfakla bir neredeyse Hatay da çok lezzetli
Yapıcam bende ya kafama koydum hdjdhd bana tarif at sen özelden dhjdjjKız sen söyle ben yaptırayım, buluşup yediririm sana ben
Tillahını yapar
Kız ben onun aparatını aldım rahat yapıyorumMaşallah
İç. Kö. Yapıyor mu hdhdhjj
Aaa şu beyaz 4 lü olandan mı? Bacım onu yoğurmak zor olan herhalde. YouTube da bir kadın var çok müthiş yapıyor anlatıyor ama 40 dk yoğuruyorum diyor. Gözüm korkuyor sjhdhdKız ben onun aparatını aldım rahat yapıyorum
Aaa şu beyaz 4 lü olandan mı? Bacım onu yoğurmak zor olan herhalde. YouTube da bir kadın var çok müthiş yapıyor anlatıyor ama 40 dk yoğuruyorum diyor. Gözüm korkuyor sjhdhd
Aaaay canım teşekkür ederim gözyaşım pıtKız sen söyle ben yaptırayım, buluşup yediririm sana ben
Bazen de insana ege yöresi aşkı gelmiyor değil yaz zamanı da ege yemekleri güzel oluyor hafifBacım valla o yörelerin hepsi birbirinden harika hshshsjj
Yok canım ya ben 40 dk yogurmuyorum normal aparatli olan tarife göre yapıyorumAaa şu beyaz 4 lü olandan mı? Bacım onu yoğurmak zor olan herhalde. YouTube da bir kadın var çok müthiş yapıyor anlatıyor ama 40 dk yoğuruyorum diyor. Gözüm korkuyor sjhdhd
Bence heryer müthiş. Karadenizin de sevdiğim yemekleri var hdjdhjj ay ben her yeri seviyorum bence kdjsjAaaay canım teşekkür ederim gözyaşım pıtaslında büyük ağır yemekleri bile yapmayı öğrendim sevdiğimden ama ustaca değil tabiki amatör style
Bazen de insana ege yöresi aşkı gelmiyor değil yaz zamanı da ege yemekleri güzel oluyor hafif
Bende bir bakayım ona haftasonu kendimi bu işe verebilirim. Zaten biryere gidilmez seçim günü hshshsYok canım ya ben 40 dk yogurmuyorum normal aparatli olan tarife göre yapıyorumherkes te beğeniyor
El alışkanlığı da önemli bebiş o kadının demeisne göre incecik olmasının sırrı yapışkan hamurda hdhshjj bu haftasonu bu işe giircem dhhdhsjYok kııız o kadar yogurmaz kaynanam. Bence mevzu içini lezzetli yapmakta ve ince açmakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?