2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aynen caım doğru elastik olur kaynanamın yaptıgı hamur. İrmik ve ince bulgurla yapar. Yumurta kullanmaz. Ay bizim de Kayseri nin ne yemekleri ne börekleri ne çorbaları vaaaarrr aman amannnnnn
Bence heryer müthiş. Karadenizin de sevdiğim yemekleri var hdjdhjj ay ben her yeri seviyorum bence kdjsj ama şuan i.k. Bestim hdhdhd
El alışkanlığı da önemli bebiş o kadının demeisne göre incecik olmasının sırrı yapışkan hamurda hdhshjj bu haftasonu bu işe giircem dhhdhsj

Beni da korku sardı,dun haziran ve temmuz anneleri sayfalari gezdikten sonra yetisemicegim gibi geliyor,daha dolabim gelecek haziranin başında,kiyafetleri yikayip utuleyecem,ellerim simdiden tutmuyorayyyy gozimde cok büyüyor hersey
Maşallah
İç. Kö. Yapıyor mu hdhdhjj
Onu yapmak düşündüğün kadar zor degil canım
Aynen caım doğru elastik olur kaynanamın yaptıgı hamur. İrmik ve ince bulgurla yapar. Yumurta kullanmaz. Ay bizim de Kayseri nin ne yemekleri ne börekleri ne çorbaları vaaaarrr aman amannnnnn
Bende yumurtasız,irmik ve ince bulgur ile yapiyorum

Evet toplanın Meloya yemeeeee gidiyoruz

kuzum valla ben de erken hazırlayacağım. Gittikçe ağırlaşıyoruz çünkü. Ya bu haftasonu ya da diğerinde yıkar ütüler kaldırırım. Zaten önden gidiyor tosbaam Kız Melo ben her gece bu bebeği gece nasıl bakacam bu ellerle diye kara kara düşünüyorum. Eşim de geçer o zamana korkma diyor

Kayseri mantıları yemeyi cok severim,ama yapmaya asla

Benim de ama inşallah yetiştiricez

Buyurun gelin ne demek

Vallah kuzum ayni sey hergün ben düşünüyorum insallah geçer ozamanabir arkadasim bayrama gelmişti dedi ki dogumdan 3hafta sonra elleri hissetmeye başladı
Benim dolabim yok simdi yıkayıp utulesem,nereye koycam
Gecen gun gratiste granul sabun indirimdeydi aldim,paket 30tlye geldi,bugun siparisim geldi dolap olsaydi hemen yıkamaya baslicaktim

Bide ne sorucam bu bebek kiyafetleri simdi hangi programda yikiyorsunuz siz?

40 dk lık 30 derecede. ekstra bir durulama daha yaptırıyorum. 20 dk daha sürüyor. Yumuşatıcıyı da o zaman ekliyordum.

Duru bizim de aklımızda bir süredir. Hiç bir şey bulamazsak onu koyacağız dedik ama bilmiyorum ya hâlâ bir ismin içime çok sineceğine inanıyorum
Benim kızımın da siyasi görüşü var şu an, Paptircem- Padişahım şarkısında uyanıp tekmeler atıyor. Şu seçim geçsin de acil Mozart, Beethowen, Evgeny Grinko yüklemesi yapacağım

At bana canım tam şuan doğum mu izlesem diyodum nedense benim de şıp diye çıkacak kolay doğum olacak gibi hissediyorum 777 aldım kabul ettim
Arkadaşlar siz nası izliyonuz doğum falan yia Ben geçen yanlışlıkla bi uzmanın epey sansürlü, annenin sadece çığlığı bebeğin de sadece kafasının üst kısmı görünen bir reels gördüm kadın doğumu bitirdi gülüşmeler başladı, ben nefes nefese öylece kaldım. O günden beri aklıma geldikçe biri aşağı taraftan fıstık alıp kaçıyo gibi kasılıyo bi yerlerim

Hemoroidi olan ve makat çatlağı geçirmiş biri olarak tüylerim diken diken oluyo ya. Sezeryan sonrası da olma ihtimali olduğu için doğum şekli tabii ki etken faktör değil pek ama yine de insanın içi çekiliyo aloooo kıçımıza kadar yırtılıyoz bu babalar bişi yapmayacak mı ya

Ooo sayıları seven biri en sevdiğim
Kolay doğum sayılarını buluruz biraz daha zaman geçsin de hdjdjj
Bende öyle hissediyordum duygularım karıştı bir arınmam şart
Ay napayım ne işe yarayacaksa denicem

İnanılmaz bi bulantı ile uyandım dün çok dondurma yedim ondan mı ki buraya 3. Trimester 1. Trimesterdeki belirtiler gelebiliyor yazıldığından beri tedirginim korkuyorum
3. Trimesterda ne oluyodu ya ben okumuştum da unuttum. Bulantıların geri gelmesi için hcg nin de yükselmesi gerekir bence arada bi bulanır gibi oluyor midem, sonra diyorum sen hayırdır nooooo
Herkese merhaba. bebek arabası alan var mı ya da bebek alışverişini tamamlayan 25+6 bebeğim daha erken mi yoksa :)
Biz 4. Aydan aldık büyük şeyleri aldık, kıyafetleri kaldı ve ateşölçer bez biberon falan alıcam küçük şeyleri sona bıraktım ama çok geciktirmicem, hem hava sıcak hem şişko bir birey olarak uğraşamam
Hastane çıkışı aldım bir tane. İnanılmaz küçük. Yeminle prematüre ile karıştırdılar sandım. Akşam yollicam size değerlendirin ortada kalmayayım sonra ben dhsjsj
Ya ben de aynısını düşündüm hastane çıkışının görünce. Özellikle çorapları ve bereyi. Sanki o kadar küçük değildir gibime geldi çok şaşırdım ya bence küçük gelecek ama bir bildikleri vardır insanların diye aldım
Canım benim hoşuma gidiyor ya cesaret veriyor bana valla o yaptıysa ben her türlü yaparım diye bir de ne bileyim benim adetlerim zaten aşırı ağrılı geçer hastanelik olurdum önceden kaç defa ağrıdan kıvranırken kusup bayılıp acillik oldum falan. Bana hiçbir ağrı o kadar olamaz gibi geliyor, şiddetli diş ağrım bile daha hafifti düşün. Olsa bile zaten sancı kaç sn sürecek ki dayanırız bence en azından adet sancısı gibi saatlerce aynı şiddetli sancı kesilmeden sürmüyor.
Ama en istemediğim şey kesi atması, onu da doktorla konuşcam, doktordan doktora değişiyormuş kesilmesi falan.
Yırtılmayı da valla afedersin kabızken bazen diyordum ki çocuk doğursam bu kadar ıkınmam herhalde(şaka maka) ve düşün yırtıldığı kanadığı oluyodu zorluğundan. Zaten hemoroidim de var yani yırtılmaz bence ama olursa da ölmezsin yani her türlü o çocuk çıkacak o yüzden en azından video izleyip hırslanayım istiyorum.
Son olarak insan bilmediği şeyden korkar, bilinçli olursak korkmayız bence, ne nedir neden olur ne yapabilirim o an bilirsek panik olmayız daha iyi geçer süreç, bunlar benim düşüncelerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…