- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.861
Bence heryer müthiş. Karadenizin de sevdiğim yemekleri var hdjdhjj ay ben her yeri seviyorum bence kdjsjama şuan i.k. Bestim hdhdhd
El alışkanlığı da önemli bebiş o kadının demeisne göre incecik olmasının sırrı yapışkan hamurda hdhshjj bu haftasonu bu işe giircem dhhdhsj
Evet ben yapınca o hamur taş gibi oluyor bu doğruEl alışkanlığı da önemli bebiş o kadının demeisne göre incecik olmasının sırrı yapışkan hamurda hdhshjj bu haftasonu bu işe giircem dhhdhsj
Beni da korku sardı,dun haziran ve temmuz anneleri sayfalari gezdikten sonra yetisemicegim gibi geliyorKızlar ben daha hiç alışveriş yapmadım
Alışveriş için memlekete gitmeyi bekledim bu şehirde doğurmayacağım için
Haziran ilk haftası gibi alıcam herşeyi
Yetişmeyecek gibi gelmeye başladı bi telaş oldu geç kaldım diye
Onu yapmak düşündüğün kadar zor degil canımMaşallah
İç. Kö. Yapıyor mu hdhdhjj
Bende yumurtasız,irmik ve ince bulgur ile yapiyorumAynen caım doğru elastik olur kaynanamın yaptıgı hamur. İrmik ve ince bulgurla yapar. Yumurta kullanmaz. Ay bizim de Kayseri nin ne yemekleri ne börekleri ne çorbaları vaaaarrr aman amannnnnn
Evet toplanın Meloya yemeeeee gidiyoruzBeni da korku sardı,dun haziran ve temmuz anneleri sayfalari gezdikten sonra yetisemicegim gibi geliyor,daha dolabim gelecek haziranin başında,kiyafetleri yikayip utuleyecem,ellerim simdiden tutmuyor ayyyy gozimde cok buyor hersey
Onu yapmak düşündüğün kadar zor degil canım
Bende yumurtasız,irmik ve ince bulgur ile yapiyorum
Kayseri mantılarıAynen caım doğru elastik olur kaynanamın yaptıgı hamur. İrmik ve ince bulgurla yapar. Yumurta kullanmaz. Ay bizim de Kayseri nin ne yemekleri ne börekleri ne çorbaları vaaaarrr aman amannnnnn
Benim de ama inşallah yetiştiricezBeni da korku sardı,dun haziran ve temmuz anneleri sayfalari gezdikten sonra yetisemicegim gibi geliyor,daha dolabim gelecek haziranin başında,kiyafetleri yikayip utuleyecem,ellerim simdiden tutmuyor ayyyy gozimde cok büyüyor hersey
Onu yapmak düşündüğün kadar zor degil canım
Bende yumurtasız,irmik ve ince bulgur ile yapiyorum
Buyurun gelin ne demekEvet toplanın Meloya yemeeeee gidiyoruz
kuzum valla ben de erken hazırlayacağım. Gittikçe ağırlaşıyoruz çünkü. Ya bu haftasonu ya da diğerinde yıkar ütüler kaldırırım. Zaten önden gidiyor tosbaamKız Melo ben her gece bu bebeği gece nasıl bakacam bu ellerle diye kara kara düşünüyorum. Eşim de geçer o zamana korkma diyor
Buyurun gelin ne demek
Vallah kuzum ayni sey hergün ben düşünüyoruminsallah geçer ozamana bir arkadasim bayrama gelmişti dedi ki dogumdan 3hafta sonra elleri hissetmeye başladı
Benim dolabim yok simdi yıkayıp utulesem,nereye koycam
Gecen gun gratiste granul sabun indirimdeydi aldim,paket 30tlye geldi,bugun siparisim geldi dolap olsaydi hemen yıkamaya baslicaktim
Bide ne sorucam bu bebek kiyafetleri simdi hangi programda yikiyorsunuz siz?
Kız kargolayayım sanaFesti benim için Abdal fırına gidip meşhur şeyi biliyorsundur muhakkak yer misinaylardır aklımda
Bozulur canım ya düşünmen yeterKız kargolayayım sana
Neyseki geleceksinBozulur canım ya düşünmen yeter
Duru bizim de aklımızda bir süredir. Hiç bir şey bulamazsak onu koyacağız dedik ama bilmiyorum ya hâlâ bir ismin içime çok sineceğine inanıyorumEkin, Doğa, Duru, İpek, Ayda,Gülce, Bengi benim en son elediklerimden kalanlardı belki kız adı arayan vardır seninle birlikte diye yazayım dedim canımbu arada o masa kırılacak kırılcakk çocuklarımız için her şey evde sana söz yine baharlar gelecek diye dolanıyom zaten benim kızda anlıyodur şimdiden aksj
Festim senin bu hafızana hastayım arkadaşımmm
Arkadaşlar siz nası izliyonuz doğum falan yiaAt bana canım tam şuan doğum mu izlesem diyodumnedense benim de şıp diye çıkacak kolay doğum olacak gibi hissediyorum 777 aldım kabul ettim
evet canim kendi yirtiliyor bazen cok zorlanınca ebe/hemsire parmağı ile dokunması yeterli popoya doğru yirtiliyor ama iz kalmıyor sonrasında geri kapanıyor zaten bence normal dogum gibisi yok kizim 21 aylık oldu aklıma gelince bile ağlıyorum belki agrilarin bi tarifi yok ama inanki yine olsa yine o agrilari cekerim diyorum en güzel ve en tatlı sancılar ağrılar benim icin onlar
Canım memleketim yemeklerini özledim bir an önce ayaga kalksın şehrimizYaa uf Hatay.. zaten bizim mutfakla bir neredeyse Hatay da çok lezzetli
Ay napayım ne işe yarayacaksa denicemOoo sayıları seven biri en sevdiğim
Kolay doğum sayılarını buluruz biraz daha zaman geçsin de hdjdjj
Bende öyle hissediyordum duygularım karıştı bir arınmam şart
3. Trimesterda ne oluyodu ya ben okumuştum da unuttum. Bulantıların geri gelmesi için hcg nin de yükselmesi gerekir benceİnanılmaz bi bulantı ile uyandım dün çok dondurma yedim ondan mı kiburaya 3. Trimester 1. Trimesterdeki belirtiler gelebiliyor yazıldığından beri tedirginim korkuyorum
Biz 4. Aydan aldıkHerkese merhaba. bebek arabası alan var mı ya da bebek alışverişini tamamlayan 25+6 bebeğim daha erken mi yoksa :)
Ya ben de aynısını düşündüm hastane çıkışının görünce. Özellikle çorapları ve bereyi. Sanki o kadar küçük değildir gibime geldi çok şaşırdım ya bence küçük gelecek ama bir bildikleri vardır insanların diye aldımHastane çıkışı aldım bir tane. İnanılmaz küçük. Yeminle prematüre ile karıştırdılar sandım. Akşam yollicam size değerlendirin ortada kalmayayım sonra ben dhsjsj
Canım benim hoşuma gidiyor ya cesaret veriyor bana valla o yaptıysa ben her türlü yaparım diyeArkadaşlar siz nası izliyonuz doğum falan yiaBen geçen yanlışlıkla bi uzmanın epey sansürlü, annenin sadece çığlığı bebeğin de sadece kafasının üst kısmı görünen bir reels gördüm kadın doğumu bitirdi gülüşmeler başladı, ben nefes nefese öylece kaldım. O günden beri aklıma geldikçe biri aşağı taraftan fıstık alıp kaçıyo gibi kasılıyo bi yerlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?