2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Becerikli annelersiniz bacım ben hiç denemedim ama niyetindeyim

Kızlar bebek oynarken aşagıya bir tekme atıyor hızlı bir şekilde canım çok acıyor o sıra ya sizde oluyor mu 2 gundur böyle.
sabahtan beri ayni durumdayım vajinada sanki tüm gündür yatıyorum ayak durunca daha fena oluyorum ancak yemek yemek icin kalktım sabahtan beri bulaşık isler beni bekliyor ama yapmaya korkuyorum resmen

Canım yok mu yanında birşey ay tedirgin oldum
Yedim canım hemen bir çikolata yüklemesi biraz daha iyiyim şükür demek ki çok aç kalmamak gerekiyor normalde de hiç ihmal etmem ama biraz işlerim vardı

Çok teşekkür ederim.Ben normalde de çok alerjiktim hamilelikle birlikte uyuyamayacak kadar çoğaldı .umarım daha doğal bi yolunu bulursunuz ilaca gerek kalmadan azalır ve geçer

Yedim canım hemen bir çikolata yüklemesi biraz daha iyiyim şükür demek ki çok aç kalmamak gerekiyor normalde de hiç ihmal etmem ama biraz işlerim vardı
Artık çarpıyor bebişim bende de var o. Acıkınca hem sinirleniyorum hemde bir içim titriyor hdhdjj. Neyseki varmış yanında

sabahtan beri ayni durumdayım vajinada sanki tüm gündür yatıyorum ayak durunca daha fena oluyorum ancak yemek yemek icin kalktım sabahtan beri bulaşık isler beni bekliyor ama yapmaya korkuyorum resmen
Ben uzanınca hissediyorum ayaktayken yok. Birde vurduğu zaman sızı oluyor şimdilik geçti normal mi acaba daha 23w5d böyle . İlerleyen haftalarda

İyi etmişsin kuzum. Şimdi en yakın gidecek olan @Cicekcicek20 var 12 sinde Onu bekliyoruz bakalım.
Benim de 15i ama ben seçimi unuttum bak bende mi 16sına çeksem ay ay aman yok oğlumu renkli olarak görmeyeli çok oldu çok özledim

Ağustos bebeleri biraz hareketli sanırım. Aynen bi git görün

Dinlendiğin halde geçmezse mutlaka git.herşey yolundadır ama için rahatlamış olur

Geçmiş olsun canım, bende senin gibi mide bulantısı işe uyandım ara öğünlerimde verimsiz geçti. Dünden beri de adet olacakmışım gibi. Çoğumuz da var sanırım bu benım adet günlerim ona yoruyorum ama umarım sıkıntılı bir durum yoktur seninde

Kuzum sen nasılsın.
Canım evde olmak iyi hissettiriyor ,sancım yok çok şükür.Bebiş de hareketli sabah kalkıyorum yataktan ,elimi yüzümü yıkayıp salona bi yatıyorum akşama kadar yatıyorum kayınvalidem ve görümcem bakıyor bu hafta bana böyle böyle büyüteceğiz küçük adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…