- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.559
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.881
Becerikli annelersiniz bacımBeni da korku sardı,dun haziran ve temmuz anneleri sayfalari gezdikten sonra yetisemicegim gibi geliyor,daha dolabim gelecek haziranin başında,kiyafetleri yikayip utuleyecem,ellerim simdiden tutmuyor ayyyy gozimde cok büyüyor hersey
Onu yapmak düşündüğün kadar zor degil canım
Bende yumurtasız,irmik ve ince bulgur ile yapiyorum
Canım yok mu yanında birşey ay tedirgin oldumBugün ara öğünlerim biraz verimsizdi .. birazdan düşüp bayılıcam bi el ayak titremesi açlık hissi
sabahtan beri ayni durumdayım vajinada sanki tüm gündür yatıyorum ayak durunca daha fena oluyorum ancak yemek yemek icin kalktım sabahtan beri bulaşık isler beni bekliyor ama yapmaya korkuyorum resmenKızlar bebek oynarken aşagıya bir tekme atıyor hızlı bir şekilde canım çok acıyor o sıra ya sizde oluyor mu 2 gundur böyle.
Yedim canım hemen bir çikolata yüklemesi biraz daha iyiyim şükürCanım yok mu yanında birşey ay tedirgin oldum
Çok teşekkür ederim.Ben normalde de çok alerjiktim hamilelikle birlikte uyuyamayacak kadar çoğaldı .umarım daha doğal bi yolunu bulursunuz ilaca gerek kalmadan azalır ve geçerÇok geçmiş olsun sizeBen normalde bu kadar alerjik değilim ama hamilelikte darmadağın oldum:/// haftaya danışacağım inşallah. Kardeşim eczacı ona sordum. Kullanma dedi direkt. Zaten ona göre hastalık çoook ileri seviyedeyse ancak kullanılabilir
Artık çarpıyor bebişim bende de var o. Acıkınca hem sinirleniyorum hemde bir içim titriyor hdhdjj. Neyseki varmış yanındaYedim canım hemen bir çikolata yüklemesi biraz daha iyiyim şükürdemek ki çok aç kalmamak gerekiyor normalde de hiç ihmal etmem ama biraz işlerim vardı
Ben uzanınca hissediyorum ayaktayken yok. Birde vurduğu zaman sızı oluyor şimdilik geçti normal mi acaba daha 23w5d böyle . İlerleyen haftalardasabahtan beri ayni durumdayım vajinada sanki tüm gündür yatıyorum ayak durunca daha fena oluyorum ancak yemek yemek icin kalktım sabahtan beri bulaşık isler beni bekliyor ama yapmaya korkuyorum resmen
Benim de 15iİyi etmişsin kuzum. Şimdi en yakın gidecek olan @Cicekcicek20 var 12 sindeOnu bekliyoruz bakalım.
Ağustos bebeleri biraz hareketli sanırım. Aynen bi git görünKızlar ben bugun kötüyüm iştahsız ve mide bulantisiyla uyandim daha sabah ki kahvaltı ile duruyorum ve son 2 saattir bebek toplaniyor hafif adet sancısı gibi ağrı oluyor ilerlerse bi acile gitmeyi düşünüyorum
Bende hareketliyim park diye agladı kizim mecbur çıkardım yordum sanidim kendimi dinleniyorum simdi gecmezse giderimAğustos bebeleri biraz hareketli sanırım. Aynen bi git görün
Dinlendiğin halde geçmezse mutlaka git.herşey yolundadır ama için rahatlamış olurKızlar ben bugun kötüyüm iştahsız ve mide bulantisiyla uyandim daha sabah ki kahvaltı ile duruyorum ve son 2 saattir bebek toplaniyor hafif adet sancısı gibi ağrı oluyor ilerlerse bi acile gitmeyi düşünüyorum
Kuzum sen nasılsın.Dinlendiğin halde geçmezse mutlaka git.herşey yolundadır ama için rahatlamış olur
Evet canım bebişler aç kalmamızı istemiyorArtık çarpıyor bebişim bende de var o. Acıkınca hem sinirleniyorum hemde bir içim titriyor hdhdjj. Neyseki varmış yanında
Geçmiş olsun canım, bende senin gibi mide bulantısı işe uyandım ara öğünlerimde verimsiz geçti. Dünden beri de adet olacakmışım gibi. Çoğumuz da var sanırım bu benım adet günlerim ona yoruyorum ama umarım sıkıntılı bir durum yoktur senindeKızlar ben bugun kötüyüm iştahsız ve mide bulantisiyla uyandim daha sabah ki kahvaltı ile duruyorum ve son 2 saattir bebek toplaniyor hafif adet sancısı gibi ağrı oluyor ilerlerse bi acile gitmeyi düşünüyorum
Canım evde olmak iyi hissettiriyor ,sancım yok çok şükür.Bebiş de hareketliKuzum sen nasılsın.
Elbette kalkacak ayağa. Böyle güzel kültür silinip gitmez , umarım en kısa zamanda toparlanacakCanım memleketim yemeklerini özledim bir an önce ayaga kalksın şehrimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?