- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.901
Kız bende sırf akran zorbalığı yaşar diye koymam yoksa cok tatlı bir isim koyarım yaniSana bişey diyeyim mi inanmazsınbu gebeliğimde kasa kasa çilek yedim Eşim adını Çilek koyalım demişti. Dalga geçerler, akran zorbalığı yaşamasın diye vazgeçtik
bemişler yaramazlik yapıyor normalBen uzanınca hissediyorum ayaktayken yok. Birde vurduğu zaman sızı oluyor şimdilik geçti normal mi acaba daha 23w5d böyle . İlerleyen haftalarda
Bu benim yaptim tarifi,hic dağılmadı simdia kadarBecerikli annelersiniz bacımben hiç denemedim ama niyetindeyim
Uzanmak cok iyi geliyor huzursuzlanırsam mutlaka gideceğim cnmDinlendiğin halde geçmezse mutlaka git.herşey yolundadır ama için rahatlamış olur
Doğru diyorsun dun benm adet günümdü ondan mı acaba hiç yemek yapacak hazirlayacak halim yok yani kayinvalide de geldi oturdu oturdu gitti iyice batıyor bana bu halimle çocuğa yemek yaptım yedirdim umrunda degil birde giderken dinlen diyor yat mutfak bağımsızlığını ilan etmiş, en iyisi yemek sipariş edeyim insanin kendi annesi gibi olmuyorGeçmiş olsun canım, bende senin gibi mide bulantısı işe uyandım ara öğünlerimde verimsiz geçti. Dünden beri de adet olacakmışım gibi. Çoğumuz da var sanırım bu benım adet günlerim ona yoruyorum ama umarım sıkıntılı bir durum yoktur seninde
Ama çok acıtıyor . İlki böyle değildi çok akıllıydıbemişler yaramazlik yapıyor normalvajinayı tekmeliyorlar
Harcına yenibahar baharatı cok güzel yakışıyor mutlaka deneyinBu benim yaptim tarifi,hic dağılmadı simdia kadarsadece ic harcine ben kıyılmış cevizde katıyorum
Yardım etse ne olur sanki. Yemek yapıp getirse mesela . Kaynanam bana yapardı her gun yemek getirirdi . Bir keresinde bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyordu getirmişti yemeği bir sokak var aramızda unutamam allah razı olsunUzanmak cok iyi geliyor huzursuzlanırsam mutlaka gideceğim cnm
Doğru diyorsun dun benm adet günümdü ondan mı acaba hiç yemek yapacak hazirlayacak halim yok yani kayinvalide de geldi oturdu oturdu gitti iyice batıyor bana bu halimle çocuğa yemek yaptım yedirdim umrunda degil birde giderken dinlen diyor yat mutfak bağımsızlığını ilan etmiş, en iyisi yemek sipariş edeyim insanin kendi annesi gibi olmuyor
Benımde bugün normalde canım.. kimisinde olabiliyormuş ama sen yine ihmal etme tabi.. gerçekten öyle benımkıde sadece arıyor yarım saatlik mesafe de yapma bir şey boş ver diyor geleyim biraz yardım edeyim dediğini bir kere duymadım maalesef… ama sorsan her gün arıyor soruyor ya o yeter. Bu gidişle torunlarını zor görecekler çok doluyumUzanmak cok iyi geliyor huzursuzlanırsam mutlaka gideceğim cnm
Doğru diyorsun dun benm adet günümdü ondan mı acaba hiç yemek yapacak hazirlayacak halim yok yani kayinvalide de geldi oturdu oturdu gitti iyice batıyor bana bu halimle çocuğa yemek yaptım yedirdim umrunda degil birde giderken dinlen diyor yat mutfak bağımsızlığını ilan etmiş, en iyisi yemek sipariş edeyim insanin kendi annesi gibi olmuyor
Ne güzel şanslısınız. Ben 1.5 ay yattım o halde yemekte temizlikte yaptım bir tas çorba getirmedi. Unutamıyorum asla çok doluyum bu konuda ama Allah büyük ne diyelimYardım etse ne olur sanki. Yemek yapıp getirse mesela . Kaynanam bana yapardı her gun yemek getirirdi . Bir keresinde bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyordu getirmişti yemeği bir sokak var aramızda unutamam allah razı olsun
Vicdan çok önemli .. Allah iyilerle karşılaştırsın. Haklısın sonuna kadar arkadaşım unutulmazNe güzel şanslısınız. Ben 1.5 ay yattım o halde yemekte temizlikte yaptım bir tas çorba getirmedi. Unutamıyorum asla çok doluyum bu konuda ama Allah büyük ne diyelim
Yok cnm cok cok nadirdir ama dogum yaptigimda baktı bana Allah var odama yatagima yemeklerimi getirdi ama iste her zaman yapmaz cok cok ihtiyac durumunda bende akıllılık edip evine gidiyorum sabahtan yiyorum iciyorum hic birsey ellemiyorum birde bebeğimi ona veriyorum bir odaya gecip yatıyorum bende onu boyle kullaniyorum napayımYardım etse ne olur sanki. Yemek yapıp getirse mesela . Kaynanam bana yapardı her gun yemek getirirdi . Bir keresinde bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyordu getirmişti yemeği bir sokak var aramızda unutamam allah razı olsun
Öyle oluyor cnm arayınca bitiyor sanıyorlar gecenlerde aradı yine iyi degilim ev berbat dedim makina tutacam hic halim yok diyor ki yarın tutarsın eve geldi baktı ki gercekten kötü tuttuyum dedi bende hemen verdim eline kız benim kayinvalidem genc cok yaşlıdq degil 50 yaşında ama hherkesten daha hasta herzamanBenımde bugün normalde canım.. kimisinde olabiliyormuş ama sen yine ihmal etme tabi.. gerçekten öyle benımkıde sadece arıyor yarım saatlik mesafe de yapma bir şey boş ver diyor geleyim biraz yardım edeyim dediğini bir kere duymadım maalesef… ama sorsan her gün arıyor soruyor ya o yeter. Bu gidişle torunlarını zor görecekler çok doluyum
Aynen öyle canım böyle konuşmayı sevmem ama herkesin kötü günü olur elbet ve onların olduğunda da benım bunlar aklıma gelecekVicdan çok önemli .. Allah iyilerle karşılaştırsın. Haklısın sonuna kadar arkadaşım unutulmaz
Bizim kide doğuma yaparız diyor ama hic sanmıyorum , Allahtan iyi bir yengem var ve kız kardeşim gelecek hallederiz diye düşünüyorumAy kv demişken aklıma ne geldi. Ben bahar temizliği yapmıştım tabi o zamanlar riskim yok Ramazan’dan hemen önce sonra ağırlaşırım yapamam dedim içime doğdu herhalde. Eşim dedi yardıma gel gibisinden şakayla karışık ne kadar yevmiye vereceksiniz diyor. Sonra ben tabi tüm işleri bitirdim. Ben gelecektim haftasonu demez mi. dedim gerek yok. Sonra soğuk davranınca mesafe koyunca ben aramıyor sormuyor ters davranıyor oluyorum.
Benımkıde 48 yaşında ama sorsan ağrımayan yeri yok hep hasta bana gelınceYok cnm cok cok nadirdir ama dogum yaptigimda baktı bana Allah var odama yatagima yemeklerimi getirdi ama iste her zaman yapmaz cok cok ihtiyac durumunda bende akıllılık edip evine gidiyorum sabahtan yiyorum iciyorum hic birsey ellemiyorum birde bebeğimi ona veriyorum bir odaya gecip yatıyorum bende onu boyle kullaniyorum napayım
Öyle oluyor cnm arayınca bitiyor sanıyorlar gecenlerde aradı yine iyi degilim ev berbat dedim makina tutacam hic halim yok diyor ki yarın tutarsın eve geldi baktı ki gercekten kötü tuttuyum dedi bende hemen verdim eline kız benim kayinvalidem genc cok yaşlıdq degil 50 yaşında ama hherkesten daha hasta herzaman
Bende dün bir ablayla anlaştım bakalım ayda bir doğuma yakında 2 gün gelecek kısmetseBizim kide doğuma yaparız diyor ama hic sanmıyorum , Allahtan iyi bir yengem var ve kız kardeşim gelecek hallederiz diye düşünüyorum
Cok güzel yapmışsın cnm kafan rahat olurBende dün bir ablayla anlaştım bakalım ayda bir doğuma yakında 2 gün gelecek kısmetse
Valla kuzum ben dün gece sırtıma yastıgı dayadım sabah kalktım aynı pozisyonda hiç dönmemişim hatta sol bacagım ağrımış o dereceAy okurken sırt üstü yatıyordum düzelttim hemen sağa döndüm, çok suçlu hissediyorum yaa uyurken falan hep sırt üstü yatıyorum ister istemez yana dönsem de bie şekilde otomatik vücut sırt üstüne geçmiş oluyor
Maşallah ne kadar büyüdüler ya, daha yepyeni hafızamda, ilk haftalarında 1 gr bile değildi, 1 ge olmasını bekliyordum düşünsene şimdi 1 kiloyu geçtilerdarısı kucağımıza almamıza sağlıkla ve kolaylıkla
Bu arada ben inanamıyorum ya nasıl yani 10 küsür hafta baş aşağı mı duracak bu bebeler yazık yahu aklıma geldikçe şaşırıyorum
Evet canım eşim sağolsun hafta bir yapıyor ama benım yaptığım gibi olmuyor mutfak dolapları daha 2 ay olmadan parmak izi oldu ve en takıntılı olduğum şeyCok güzel yapmışsın cnm kafan rahat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?