- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.921
Bel fıtığı var mı sende? Bende var cunku bacağıma vuruyor. Bu tarz ağrılar yapabiliyor cunkuKızlar bu akşam hafiften yine bi ağrım var ya, yine sol kasık vajinama doğru bacağıma da vuruyor bir de vajinamın giriş kısmında afedersiniz birkaç kez zonklama gibi oldu. Bebeğim hareketleri bugün iyi çok şükür ama beni bu ağrılar psikolojik olarak çok yordu . Doktorumdan risk bitti kelimesini duysam rahatlayacağım gerçekten ya.. şu 28-30 u görsem en azından
Bildiğim yok canımBel fıtığı var mı sende? Bende var cunku bacağıma vuruyor. Bu tarz ağrılar yapabiliyor cunku
Cok sol tarafına yatıyorsan o da yapabilir. Aynı ağrılar bende de var hareket edince geciyor. doktor riskli biseyden bahsetmedi. Kas ağrısıdır yani korkmaBildiğim yok canım
Vicdansız. Kırk kat komşu bile bazen ne yapsa getiriyor bana. Kokar eder diye. Hele bir komşum var İngiliz. Ama oda öyle öğrendiğinden beri yemek taşıyor bana. Allah bin kere razı olsun. Benim annemde böyleydi öğrenci hamile bilmem ne hep taşırdı. Bunlar bile böyle yaparken babannenin böyle umarsız olması kudurtur insanı. Bari gelip gölge etmesin. Ama yok hakkıdır kesinDoğru diyorsun dun benm adet günümdü ondan mı acaba hiç yemek yapacak hazirlayacak halim yok yani kayinvalide de geldi oturdu oturdu gitti iyice batıyor bana bu halimle çocuğa yemek yaptım yedirdim umrunda degil birde giderken dinlen diyor yat mutfak bağımsızlığını ilan etmiş, en iyisi yemek sipariş edeyim insanin kendi annesi gibi olmuyor
Neden zor görecekler canım gelmezler mi?Benımde bugün normalde canım.. kimisinde olabiliyormuş ama sen yine ihmal etme tabi.. gerçekten öyle benımkıde sadece arıyor yarım saatlik mesafe de yapma bir şey boş ver diyor geleyim biraz yardım edeyim dediğini bir kere duymadım maalesef… ama sorsan her gün arıyor soruyor ya o yeter. Bu gidişle torunlarını zor görecekler çok doluyum
Herkes kendi tahtını yapar. Sen sıkma canını. Yaşlanınca da kapıları izlerken bugünleri düşünür..Ay kv demişken aklıma ne geldi. Ben bahar temizliği yapmıştım tabi o zamanlar riskim yok Ramazan’dan hemen önce sonra ağırlaşırım yapamam dedim içime doğdu herhalde. Eşim dedi yardıma gel gibisinden şakayla karışık ne kadar yevmiye vereceksiniz diyor. Sonra ben tabi tüm işleri bitirdim. Ben gelecektim haftasonu demez mi. dedim gerek yok. Sonra soğuk davranınca mesafe koyunca ben aramıyor sormuyor ters davranıyor oluyorum.
Canım ben tek bir yana yatınca maks 1 saate o taraftaki bacağım kopacak gibi oluyor ağrıyor. Ondan dönüp duruyorum. Dönerken de sırt üstü, arada yarım karın üstü falan değişiyor.Valla kuzum ben dün gece sırtıma yastıgı dayadım sabah kalktım aynı pozisyonda hiç dönmemişim hatta sol bacagım ağrımış o derecebende habire dönüyodum çünkü ya sorma bide göbüş büyüdükçe dönmekte ayrı mesele hahah çok komik bu bebeler ya tepetaklak takılıyorlar napsınlar valla :) sorma büyüdükçe deliriyorum bazen yaklastıkça doğum karnıma ağrılar giriyo heycanlanıyorum
Anladım canım döndükçe yastıgıda döndürcen veya en iyisi hamile yastıgı olabilir senın içinCanım ben tek bir yana yatınca maks 1 saate o taraftaki bacağım kopacak gibi oluyor ağrıyor. Ondan dönüp duruyorum. Dönerken de sırt üstü, arada yarım karın üstü falan değişiyor.
Benim acı aşığım düşük. Üstüne üstlük iğne ve kan fobim var. Kan fobim ciddi seviyede, görünce bayılıyorum şakkadanak. Hepsi birleşince benim öyle ameliyat falan izleme işi nanay oluyo. Hiç babama çekmemişim, ameliyata girmeden önce olacağı ameliyatın videosunu izler, ameliyat esnasında genel anestezi almadıysa doktorlarla konuşur şakalaşır, ameliyattan çıkınca da hoff bi uyutmadılar deyip yatar uyur aksi söylenmediyse hahshahs Narin nazenin de büyütülmedik niye böyle oldu bilmiyorum.Canım benim hoşuma gidiyor ya cesaret veriyor bana valla o yaptıysa ben her türlü yaparım diyebir de ne bileyim benim adetlerim zaten aşırı ağrılı geçer hastanelik olurdum önceden kaç defa ağrıdan kıvranırken kusup bayılıp acillik oldum falan. Bana hiçbir ağrı o kadar olamaz gibi geliyor, şiddetli diş ağrım bile daha hafifti düşün. Olsa bile zaten sancı kaç sn sürecek ki dayanırız bence en azından adet sancısı gibi saatlerce aynı şiddetli sancı kesilmeden sürmüyor.
Ama en istemediğim şey kesi atması, onu da doktorla konuşcam, doktordan doktora değişiyormuş kesilmesi falan.
Yırtılmayı da valla afedersin kabızken bazen diyordum ki çocuk doğursam bu kadar ıkınmam herhalde(şaka maka) ve düşün yırtıldığı kanadığı oluyodu zorluğundan. Zaten hemoroidim de var yani yırtılmaz bence ama olursa da ölmezsin yani her türlü o çocuk çıkacak o yüzden en azından video izleyip hırslanayım istiyorum.
Son olarak insan bilmediği şeyden korkar, bilinçli olursak korkmayız bence, ne nedir neden olur ne yapabilirim o an bilirsek panik olmayız daha iyi geçer süreç, bunlar benim düşüncelerim.
Kv senin evini temizlemedi ya da yardım etmedi diye mi soğuk yaptınAy kv demişken aklıma ne geldi. Ben bahar temizliği yapmıştım tabi o zamanlar riskim yok Ramazan’dan hemen önce sonra ağırlaşırım yapamam dedim içime doğdu herhalde. Eşim dedi yardıma gel gibisinden şakayla karışık ne kadar yevmiye vereceksiniz diyor. Sonra ben tabi tüm işleri bitirdim. Ben gelecektim haftasonu demez mi. dedim gerek yok. Sonra soğuk davranınca mesafe koyunca ben aramıyor sormuyor ters davranıyor oluyorum.
Rica ederim. İnşallah.. hava temizleme cihazı aldık. Bir nebze iyi geldi ama ilaç da kullanacam gibi. Alerjinin bu denli zorlayıcı olduğunu bilmiyordum, inşallah siz de şifa bulursunuzÇok teşekkür ederim.Ben normalde de çok alerjiktim hamilelikle birlikte uyuyamayacak kadar çoğaldı .umarım daha doğal bi yolunu bulursunuz ilaca gerek kalmadan azalır ve geçer
FISTIKLININ DA İÇİNDE BİRİKEN ÖFKE TEKRAR AÇIĞA ÇIKIYOAy kv demişken aklıma ne geldi. Ben bahar temizliği yapmıştım tabi o zamanlar riskim yok Ramazan’dan hemen önce sonra ağırlaşırım yapamam dedim içime doğdu herhalde. Eşim dedi yardıma gel gibisinden şakayla karışık ne kadar yevmiye vereceksiniz diyor. Sonra ben tabi tüm işleri bitirdim. Ben gelecektim haftasonu demez mi. dedim gerek yok. Sonra soğuk davranınca mesafe koyunca ben aramıyor sormuyor ters davranıyor oluyorum.
Ona göre en vicdansız insan benimdir kesin vallaha kafaya takmamaya başladım düşündükçe yorulan ben oluyorum hiç eşime de söyleyip aramızı bozmuyorum ne ederse onu bulur bir oglu daha var evlenecek bir gelin gelecek ki o büyük büyük konuştuğu lafları tek tek geri sokacak agizina eminimVicdansız. Kırk kat komşu bile bazen ne yapsa getiriyor bana. Kokar eder diye. Hele bir komşum var İngiliz. Ama oda öyle öğrendiğinden beri yemek taşıyor bana. Allah bin kere razı olsun. Benim annemde böyleydi öğrenci hamile bilmem ne hep taşırdı. Bunlar bile böyle yaparken babannenin böyle umarsız olması kudurtur insanı. Bari gelip gölge etmesin. Ama yok hakkıdır kesin
Gelirler canım da hu kadar ilgisizliğe ben isteyecek miyimNeden zor görecekler canım gelmezler mi?
aynen öyle canım çok haklısınHerkes kendi tahtını yapar. Sen sıkma canını. Yaşlanınca da kapıları izlerken bugünleri düşünür..
Herkesin derdi benceFISTIKLININ DA İÇİNDE BİRİKEN ÖFKE TEKRAR AÇIĞA ÇIKIYO
Hayır canım tabiki öyle bir zorunluluğu yok ama vana gelip ne kadar yevmiye vereceksiniz demesi onu da geçtim benim 4. Aya kadar gerçekten çok kötü geçti yataktan çıkamadım. Yedi kat el bile yeri geldi yemek getirdi. Onunda evladının evladı oluyor sonuçta daha farklı olmasını beklerdimKv senin evini temizlemedi ya da yardım etmedi diye mi soğuk yaptınbenimki beni bir kez bile arayıp kızım nasılsın demedi, oğluyla konuşuyor ona yetiyor, bırak temizliği yani kv nin araması bile iyi bir şey, ki bence de gerek yok çok zor bir durum olmadığı surece gelininin evini temizlemesine, eşinle halletmek ya da birilerini bulmak en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?