2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bel fıtığı var mı sende? Bende var cunku bacağıma vuruyor. Bu tarz ağrılar yapabiliyor cunku

Vicdansız. Kırk kat komşu bile bazen ne yapsa getiriyor bana. Kokar eder diye. Hele bir komşum var İngiliz. Ama oda öyle öğrendiğinden beri yemek taşıyor bana. Allah bin kere razı olsun. Benim annemde böyleydi öğrenci hamile bilmem ne hep taşırdı. Bunlar bile böyle yaparken babannenin böyle umarsız olması kudurtur insanı. Bari gelip gölge etmesin. Ama yok hakkıdır kesin

Neden zor görecekler canım gelmezler mi?

Herkes kendi tahtını yapar. Sen sıkma canını. Yaşlanınca da kapıları izlerken bugünleri düşünür..

Canım ben tek bir yana yatınca maks 1 saate o taraftaki bacağım kopacak gibi oluyor ağrıyor. Ondan dönüp duruyorum. Dönerken de sırt üstü, arada yarım karın üstü falan değişiyor.

Canım ben tek bir yana yatınca maks 1 saate o taraftaki bacağım kopacak gibi oluyor ağrıyor. Ondan dönüp duruyorum. Dönerken de sırt üstü, arada yarım karın üstü falan değişiyor.
Anladım canım döndükçe yastıgıda döndürcen veya en iyisi hamile yastıgı olabilir senın için

Benim acı aşığım düşük. Üstüne üstlük iğne ve kan fobim var. Kan fobim ciddi seviyede, görünce bayılıyorum şakkadanak. Hepsi birleşince benim öyle ameliyat falan izleme işi nanay oluyo. Hiç babama çekmemişim, ameliyata girmeden önce olacağı ameliyatın videosunu izler, ameliyat esnasında genel anestezi almadıysa doktorlarla konuşur şakalaşır, ameliyattan çıkınca da hoff bi uyutmadılar deyip yatar uyur aksi söylenmediyse hahshahs Narin nazenin de büyütülmedik niye böyle oldu bilmiyorum.
Süreç hakkında bilgim var, gebe okuluna da gittim, doğum yapacağım odayı da gördüm. Nefes egzersizi çalışmalarına da katıldım, o an sakinliğimi koruyabilirsem yapabileceğim her şeyi biliyorum yani. Tek bilmediğim başıma ne geleceği, onu da izleyerek öğrenemem maalesef o yüzden hiç izleyip fobimi tetiklemiyorum çünkü biraz da her doğumun kendine özel olduğuna inanıyorum. Muhtemelen izlediğimiz hiçbir doğuma benzemeyen doğumlar yaşayacağız,hepimizin geçirdiği süreç farklı, korkuları farklı, acı eşiği farklı, bebek kiloları, boyları, genetik hastalıkları farklı. O yüzden küçük de olsa farklılıklarımız olacak, akışına bırakıyorum. Allah'a, kendime ve doğum sürecime eşlik etmesini temenni ettiğim doktoruma güveniyorum. Kızımın da bana uyumlu olmasını ve hapşırık hızıyla doğum kanalına girmesini ve ilerlemesini umuyorum.

Kv senin evini temizlemedi ya da yardım etmedi diye mi soğuk yaptın benimki beni bir kez bile arayıp kızım nasılsın demedi, oğluyla konuşuyor ona yetiyor, bırak temizliği yani kv nin araması bile iyi bir şey, ki bence de gerek yok çok zor bir durum olmadığı surece gelininin evini temizlemesine, eşinle halletmek ya da birilerini bulmak en güzeli

Kızlar eşim bana ilk anneler günü sürprizi bahanesiyle hamile yastığı almış hahshahs "Artık geceleri deliksiz uyumam gözüne batmayacak, ağrıların dinecek, çok rahat uyuyacaksın, yanlışlıkla (!) böğrüme diz atıp uykumdan uyandırmayacaksın" diye mutlu mutlu getirdi yıkadık, kuruttuk ve 1 haftadır da kullanıyorum yastığı. Arkadaşlar ben bunca sene meğerse geceleri sadece gözümü kapatıyormuşum, uyumak böyle bir şeymiş. Allah'ım, bir yastık nasıl hem her yerime temas edip hem hoşuma gidebilir... Pasif cinsel hayatımız bile gözüme gözükmez oldu, şeker prenses gibi uyanıyorum sabahları, her odaya boynumda yastıkla geçiyorum kskflskd Canım kocam ve canım yastığım dövmesi yaptırmıyorsam param olmadığından şu anda. Öyle koyayım son noktayı, gece rahat uyuyamayan arkadaşlara şiddetle öneriyorum.

Çok teşekkür ederim.Ben normalde de çok alerjiktim hamilelikle birlikte uyuyamayacak kadar çoğaldı .umarım daha doğal bi yolunu bulursunuz ilaca gerek kalmadan azalır ve geçer
Rica ederim. İnşallah.. hava temizleme cihazı aldık. Bir nebze iyi geldi ama ilaç da kullanacam gibi. Alerjinin bu denli zorlayıcı olduğunu bilmiyordum, inşallah siz de şifa bulursunuz

FISTIKLININ DA İÇİNDE BİRİKEN ÖFKE TEKRAR AÇIĞA ÇIKIYO

Eklentiler

• images (8).webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 65
Ona göre en vicdansız insan benimdir kesin vallaha kafaya takmamaya başladım düşündükçe yorulan ben oluyorum hiç eşime de söyleyip aramızı bozmuyorum ne ederse onu bulur bir oglu daha var evlenecek bir gelin gelecek ki o büyük büyük konuştuğu lafları tek tek geri sokacak agizina eminim

Ay bi de kız anaları, nstada bi sayfa buldum. Fiyatları çok iyi ürünler çok hoşuma gitti bunları alıcam nasipse. Alanlar da olumlu yorum yapmış hep. Arayışta olanlar bi baksın bakalım.

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-10-18-08-31-896_com.instagram.android.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 67
Hayır canım tabiki öyle bir zorunluluğu yok ama vana gelip ne kadar yevmiye vereceksiniz demesi onu da geçtim benim 4. Aya kadar gerçekten çok kötü geçti yataktan çıkamadım. Yedi kat el bile yeri geldi yemek getirdi. Onunda evladının evladı oluyor sonuçta daha farklı olmasını beklerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…