2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
mertugce35 canımm nerelerdesin sesin çıkmıyo yinee?
Canım giremiyorum ya aklımdasınız hep ama konuşmalar çok birikmiş oluyor bu ara hiç takip edemiyorum. Üşütmüşüm boğazım ağrıyo kızım da hasta çok yorgun hissediyorum kendimi, kızımı götürünce kreşe ben de ya uyuyorum ya uzanıyorum. Sonra yemek yap ye kaldır çamaşır falan derken bakıyorum gün bitivermiş.yarın da kontrol var uzun bir aradan sonra merak ediyorum bakalım miniğim nasıl
Sizler nasılsınız umarım hepinizde herşey yolundadır

Benim kaynanam numunelik o zaman kızlar. Sık sık yemek gönderir. Gelir kalır arar sorar. Param yoksa verir. Çocuklarıma 5 sene geldi gitti evimde baktı ben gönül rahatlığı ile çalıştım. 3. Yap kız olsun diye benle fikir birliğinde idi. Maddi yardımı da oldu mal alırken. Allah ondan razı olsun. Bikac yıl önce motor çarptı yatalak oldu 3 ay. 1 ay ilk en zor zamanlarinda ben baktım altından aldık. Yatak yaraları vs çok çok zordu Sabah akşam ağladı yanında olduk. Çok zor gunlerdi ona da bize de, ama Allah beni ona evlat onu bana anne gibi eyledi yıllar içinde. Allah ondan razı olsun. Sağlıklı uzun ömür versin

Bu tam hamile sayfasına uygun bir paylaşım olmuş
Bu benim yaptim tarifi,hic dağılmadı simdia kadar sadece ic harcine ben kıyılmış cevizde katıyorum

Evet maalesef beklentilerimizdeki gibi olmuyor o yüzden beklenti içinde olamamak benim bu zaman içerisinde öğrendiğim belki kendimi üzmemek adına tecrübem, öbür türlü yine üzülen biz oluyoruz

Ay bi de kız anaları, nstada bi sayfa buldum. Fiyatları çok iyi ürünler çok hoşuma gitti bunları alıcam nasipse. Alanlar da olumlu yorum yapmış hep. Arayışta olanlar bi baksın bakalım.
Sen bı al kaziklanmazsan biz de alak fıstıklımız

Beklentisizlik=mutsuz olmamak hayat felsefem
Evet maalesef beklentilerimizdeki gibi olmuyor o yüzden beklenti içinde olamamak benim bu zaman içerisinde öğrendiğim belki kendimi üzmemek adına tecrübem, öbür türlü yine üzülen biz oluyoruz

Düşünülmemek bence üzen

Sen bı al kaziklanmazsan biz de alak fıstıklımız
Ayy alıcam alıcam ablacım inşallah. Adresleri, telefonları, internet siteleri, instagram hesapları ve trendyol bayilikleri var. En kötü kumaş kalitesi kalın ya da ince gelebilir o da bu fiyata çok da üzülmem açıkcası ama genel yorumlar olumlu görünüyor. Bakalım ne gelecek.

Evet canım kesinlikle

Ay bi de kız anaları, nstada bi sayfa buldum. Fiyatları çok iyi ürünler çok hoşuma gitti bunları alıcam nasipse. Alanlar da olumlu yorum yapmış hep. Arayışta olanlar bi baksın bakalım.
Kızlara çok güzel şeyler var bizim gibi oğlan annelerine hep eşofmanlar

Jdjdjdjd bu kadar müthiş anlatılamazdı fıstıklı ya hdhshsjj. Adeta hislerime tercüman oldun hdhd. 3 aydır da ben kullanıyorum sündü biraz çok üzülüyorum hdhdhd

Kızlara çok güzel şeyler var bizim gibi oğlan annelerine hep eşofmanlar
Şimdi görümcemle onu konuştuk ya. Erkek arkadaşı hediye almak istemiş bebişe, hangi beden alalım ne alalım dedi. Dedim bacılık kız bebeğe çorap bile alsan danteli kurdelesi var, ne alırsa alsın 0 3 ay almasın yeter ki. Erkeklere hep takım elbiseler, kot tulumlar falan var, resmen minik adamlar ya.

Jdjdjdjd bu kadar müthiş anlatılamazdı fıstıklı ya hdhshsjj. Adeta hislerime tercüman oldun hdhd. 3 aydır da ben kullanıyorum sündü biraz çok üzülüyorum hdhdhd
Kız bunları yazarken bile kafam yastığın üstünde öyle diyim. Kocama bu kadar sık temas etsem 3.ye hamileydim. Bu neymiş büüle ya Ufak bi yerden dikişlerini açtırıp elyaf ya da pamuk takviyesi yaptırabilirsin balım, en azından sünen kısımları da şiş durur.

Şimdi nasıl? Ne güzel maşallah
Biz ayrı şehirlerdeyiz ama arada gelirler inan ki gelinceler mutlu oluyorum. Şen şakrak, kahve sigara içebildiğim her türlü muhabbeti yapabildiğim sevdiğim bir kadın. Atom karınca gibidir, maşallah. Grubun ilk zamanlarında övmüştüm onu birşey yapmıştı onu anlatmıştım ertesi gün parmağını kırdı hshshjj o yüzden çok anlatasım gelmiyor ama bende şanslı olduğumu hissediyorum. 2-3 haftaya gelicek yine çok mutluyum

Hdjdjdj di mi? Ama balık vermedi balık tutmayı öğretti Melo, Meliss85

Azıcık daha sünsün jdjdh toptan yapıcam. Seninkide u şeklinde mi ayol bir gömülüyorum bu gelene kadar resmen kocamın üstünde yatıyodum djhd bu geldi ilk 2-3 gün çarprı beni ama sonra bir alıştık artık doğursam da bundan kopamam

Ben çok takım elbise tarzı şeyleri sevmiyorum genelde tulum salopet tarzı aldım bir de hm de çok güxel kazaklar vardı indirimde 70 TL geldi bir tanecik te jean ve gömleği var büyüdükçe alırım diyorum gelişimi nasıl olacak ona göre

Evet evet u şeklinde, göbeğime ve diz kapaklarıma denk gelen kısımda kavisleri falan var. Öyle bi bağımlılık ki, eşimden taraf kalan kısma bazen o kafasını koyup bacağının arasına alıyo Premium hizmet veriyo yastık bize, doğurunca emzirirken falan sırta koymaya iyi oluyomuş, kollarının altından geçinde hem bebeği tutarken yorulmuyomuşuz hem sırtımız dinleniyormuş. Çeyizimden sonra eve giren en evladiyelik şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…