- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.941
Canım giremiyorum yamertugce35 canımm nerelerdesin sesin çıkmıyo yinee?
Bu benim yaptim tarifi,hic dağılmadı simdia kadarsadece ic harcine ben kıyılmış cevizde katıyorum
Evet maalesef beklentilerimizdeki gibi olmuyor o yüzden beklenti içinde olamamak benim bu zaman içerisinde öğrendiğim belki kendimi üzmemek adına tecrübem, öbür türlü yine üzülen biz oluyoruzHayır canım tabiki öyle bir zorunluluğu yok ama vana gelip ne kadar yevmiye vereceksiniz demesi onu da geçtim benim 4. Aya kadar gerçekten çok kötü geçti yataktan çıkamadım. Yedi kat el bile yeri geldi yemek getirdi. Onunda evladının evladı oluyor sonuçta daha farklı olmasını beklerdim
Sen bı al kaziklanmazsan biz de alak fıstıklımızAy bi de kız anaları, nstada bi sayfa buldum. Fiyatları çok iyi ürünler çok hoşuma gitti bunları alıcam nasipse. Alanlar da olumlu yorum yapmış hep. Arayışta olanlar bi baksın bakalım.
Evet maalesef beklentilerimizdeki gibi olmuyor o yüzden beklenti içinde olamamak benim bu zaman içerisinde öğrendiğim belki kendimi üzmemek adına tecrübem, öbür türlü yine üzülen biz oluyoruz
Düşünülmemek bence üzenKv senin evini temizlemedi ya da yardım etmedi diye mi soğuk yaptınbenimki beni bir kez bile arayıp kızım nasılsın demedi, oğluyla konuşuyor ona yetiyor, bırak temizliği yani kv nin araması bile iyi bir şey, ki bence de gerek yok çok zor bir durum olmadığı surece gelininin evini temizlemesine, eşinle halletmek ya da birilerini bulmak en güzeli
Benim de 13 ünde bir ay oldu valla özleştikGüzel haberlerle gelin kuzucuğum
Ayy alıcam alıcam ablacım inşallah. Adresleri, telefonları, internet siteleri, instagram hesapları ve trendyol bayilikleri var. En kötü kumaş kalitesi kalın ya da ince gelebilir o da bu fiyata çok da üzülmem açıkcası ama genel yorumlar olumlu görünüyor. Bakalım ne gelecek.Sen bı al kaziklanmazsan biz de alak fıstıklımız
Evet canım kesinlikleEvet maalesef beklentilerimizdeki gibi olmuyor o yüzden beklenti içinde olamamak benim bu zaman içerisinde öğrendiğim belki kendimi üzmemek adına tecrübem, öbür türlü yine üzülen biz oluyoruz
Kızlara çok güzel şeyler var bizim gibi oğlan annelerine hep eşofmanlarAy bi de kız anaları, nstada bi sayfa buldum. Fiyatları çok iyi ürünler çok hoşuma gitti bunları alıcam nasipse. Alanlar da olumlu yorum yapmış hep. Arayışta olanlar bi baksın bakalım.
Jdjdjdjd bu kadar müthiş anlatılamazdı fıstıklı ya hdhshsjj. Adeta hislerime tercüman oldun hdhd. 3 aydır da ben kullanıyorum sündü biraz çok üzülüyorum hdhdhdKızlar eşim bana ilk anneler günü sürprizi bahanesiyle hamile yastığı almış hahshahs "Artık geceleri deliksiz uyumam gözüne batmayacak, ağrıların dinecek, çok rahat uyuyacaksın, yanlışlıkla (!) böğrüme diz atıp uykumdan uyandırmayacaksın" diye mutlu mutlu getirdi yıkadık, kuruttuk ve 1 haftadır da kullanıyorum yastığı. Arkadaşlar ben bunca sene meğerse geceleri sadece gözümü kapatıyormuşum, uyumak böyle bir şeymiş. Allah'ım, bir yastık nasıl hem her yerime temas edip hem hoşuma gidebilir... Pasif cinsel hayatımız bile gözüme gözükmez oldu, şeker prenses gibi uyanıyorum sabahları, her odaya boynumda yastıkla geçiyorum kskflskd Canım kocam ve canım yastığım dövmesi yaptırmıyorsam param olmadığından şu anda. Öyle koyayım son noktayı, gece rahat uyuyamayan arkadaşlara şiddetle öneriyorum.
Hiç sorma kızlara premmmses eşyaları bizimkilere canavarKızlara çok güzel şeyler var bizim gibi oğlan annelerine hep eşofmanlar
Şimdi görümcemle onu konuştuk ya. Erkek arkadaşı hediye almak istemiş bebişe, hangi beden alalım ne alalım dedi. Dedim bacılık kız bebeğe çorap bile alsan danteli kurdelesi var, ne alırsa alsın 0 3 ay almasın yeter ki.Kızlara çok güzel şeyler var bizim gibi oğlan annelerine hep eşofmanlar
Kız bunları yazarken bile kafam yastığın üstünde öyle diyim. Kocama bu kadar sık temas etsem 3.ye hamileydim. Bu neymiş büüle yaJdjdjdjd bu kadar müthiş anlatılamazdı fıstıklı ya hdhshsjj. Adeta hislerime tercüman oldun hdhd. 3 aydır da ben kullanıyorum sündü biraz çok üzülüyorum hdhdhd
Şimdi nasıl? Ne güzel maşallahBenim kaynanam numunelik o zaman kızlar. Sık sık yemek gönderir. Gelir kalır arar sorar. Param yoksa verir. Çocuklarıma 5 sene geldi gitti evimde baktı ben gönül rahatlığı ile çalıştım. 3. Yap kız olsun diye benle fikir birliğinde idi. Maddi yardımı da oldu mal alırken. Allah ondan razı olsun. Bikac yıl önce motor çarptı yatalak oldu 3 ay. 1 ay ilk en zor zamanlarinda ben baktım altından aldık. Yatak yaraları vs çok çok zordu Sabah akşam ağladı yanında olduk. Çok zor gunlerdi ona da bize de, ama Allah beni ona evlat onu bana anne gibi eyledi yıllar içinde. Allah ondan razı olsun. Sağlıklı uzun ömür versin
Bu tam hamile sayfasına uygun bir paylaşım olmuş
Azıcık daha sünsün jdjdh toptan yapıcam. Seninkide u şeklinde mi ayol bir gömülüyorum bu gelene kadar resmen kocamın üstünde yatıyodum djhd bu geldi ilk 2-3 gün çarprı beni ama sonra bir alıştık artık doğursam da bundan kopamamKız bunları yazarken bile kafam yastığın üstünde öyle diyim. Kocama bu kadar sık temas etsem 3.ye hamileydim. Bu neymiş büüle yaUfak bi yerden dikişlerini açtırıp elyaf ya da pamuk takviyesi yaptırabilirsin balım, en azından sünen kısımları da şiş durur.
Evet yaaa canım evladım dolabı eşofmanlar swratlerle doluHiç sorma kızlara premmmses eşyaları bizimkilere canavar
Ben çok takım elbise tarzı şeyleri sevmiyorum genelde tulum salopet tarzı aldımŞimdi görümcemle onu konuştuk ya. Erkek arkadaşı hediye almak istemiş bebişe, hangi beden alalım ne alalım dedi. Dedim bacılık kız bebeğe çorap bile alsan danteli kurdelesi var, ne alırsa alsın 0 3 ay almasın yeter ki.Erkeklere hep takım elbiseler, kot tulumlar falan var, resmen minik adamlar ya.
Jdjdjs bizde de öyle. Minik şortlar ğstüne sweetler giydircem ağzını sevdiğim ya jdjdj. Ağustosss nerdesinEvet yaaa canım evladım dolabı eşofmanlar swratlerle dolu
Evet evet u şeklinde, göbeğime ve diz kapaklarıma denk gelen kısımda kavisleri falan var. Öyle bi bağımlılık ki, eşimden taraf kalan kısma bazen o kafasını koyup bacağının arasına alıyoAzıcık daha sünsün jdjdh toptan yapıcam. Seninkide u şeklinde mi ayol bir gömülüyorum bu gelene kadar resmen kocamın üstünde yatıyodum djhd bu geldi ilk 2-3 gün çarprı beni ama sonra bir alıştık artık doğursam da bundan kopamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?