2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Totosunu yerim. Büyüdükçe daha güzel kıyafetleri oluyo zaten canım, oğlanların bebekliğine pek kıyafet yok sadece. Şöyle bi 1 2 yaştan sonra bence kot pantolon gömlek falan giyince aşırı tatlı oluyolar. Minyatür adamlar ya vallahi gözümün önüne geldi bak. Sağlıkla gelsinler giysinler, kendimiz bile dikeriz

Jsjsh aynı bizim ki kesin. Valla müthiş bide çevirde derdi yok birşeyi yok ohh. Dur gidem de azıcık aşk yaşıyayım kendisiyle hdjsjj

İşte zıkkım sünmeseydi iyidi ama halletcem onu hdjdj koltukta bile bununla yatıyorum inan ki jdjdj kendisine çok bağladı beni kdkd

Allah icat edenden razı olsun, insanın ruh eşinin bir yastık olabileceği kimsenin aklına gelmiyo tabii kfksjfkskd

Valla artık Ağustos gelsin

Kizlarr bende 1. Trimesterde hic uyku hali yoktu ama 3. Trimester beni yikti yaa hep uyusugum ve uykum var
Bebisin kiyafetlerini yikamaya basladim. Battaniyeleriyle basladim işe. Hurclayip kaldiriyorum. Dalin deterjan kullaniyorum. Yumusaticida unibabynin kullaniyorum. Aslinda unibaby alcaktm ama deterjan olarak dalin kalmisti markette baska yerede ugramak isime gelmedi onu aldim erken merken ben basladim yaa toplu yapmak daha zor geldi bana. Bide cidden son 1 haftadir dahada agirlastigimi hissediyorum.

Herkese iyi akşamlar.
Umarım herkes iyidir. Doktor mide yanması için 'Gaviscon Double Action' yazmıştı (hamileler icin olan), ama yanımda yok maalesef. Olduğum yerde normal 'Gaviscon' var, ama o olur mu acaba, onu kullanmış olanınız var mı? Süt pek fayda etmedi maalesef.

Bir de göbek deliği kararması yaşayan var mı? Birkaç gündür fark ettim içe doğru rengi koyulaşmış. Göğüş ucunda kararma duymustum, ama göbek içi bilmiyordum hiç.

Kızlar aksam olunca benım ağrılar başlıyor kasıklarımda doğurucam diye ödüm kopuyor. Progestan da magnezyumda alıyroum sertleşme yok kasıklarda batma. Bazen regl sancısı gibi. Sanırım ay sonunu bekleyemeyeceğim kontrol İçin. İyice endişelendim her gün olmaya başlayınca

Ben aylardır normal gaviscon içiyorum canım göbek deliği benimde aynı karardı çok ama geçermiş

Ben aylardır normal gaviscon içiyorum canım göbek deliği benimde aynı karardı çok ama geçermiş
Canım ağrıların nasıl oldu seninde kasıklarında vardı sanırım dr ile görüştün mü

Burda da sürekli ağrı ağrı konuşmak istemiyorum kimseyi etkilemek istemiyorum ama artık herkes abarttığımı psikolojik olduğunu söylüyor ve çok yoruldum sürekli doğurdum mu doğurcam mı diye düşünmekten ya gerçekten hamileliğimden hiçbir şey anlamadım şükretmeye çalışıyorum her defasında ama çok yoruldum psikolojik olarak

Bencede beklemeyin. Bana çünkü dr dikkat et regli sancısı gibi bir şey olursa haber ver demişti.

Aa evet ilk zamanlar söylüyodun festi kız olursa ışık olcak diye. Ada ve Mercanda çok güzelmişş isim bulamayan kız annelerine seçenek olsun
Ah geçmiş olsun bu aralar salgın mı var anlamadım gerçi sen Almanyadaydın. 4 gündür bende de durum aynı ağız, burun ne varsa tıkalı

Ayy yarın güzel poz versin minik kuzu annesine inşallah

Aminn inşallah canım sağlıklı olsunn iyidir umarım
Evet canım yurtdışındayım Avusturyada. Burda havalar bildiğin soğuk daha ısınamadı, geçen sene bu zamanlarda baya sıcakmış düşünüyorum da, bu sene hala kıştahız sanki mont giyiyoruz hala

Benim hafıza bu kadar işte bu aralar havalar buralarda da bi soğuk bi sıcak insanları etkiledi inşallah hemen toparlarsın canım sendeyarın minik kuzu poz verirse paylaş bizle unutma bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…