- 7 Aralık 2022
- 613
- 2.088
- 28
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.961
Totosunu yerim. Büyüdükçe daha güzel kıyafetleri oluyo zaten canım, oğlanların bebekliğine pek kıyafet yok sadece. Şöyle bi 1 2 yaştan sonra bence kot pantolon gömlek falan giyince aşırı tatlı oluyolar. Minyatür adamlar ya vallahi gözümün önüne geldi bak.Ben çok takım elbise tarzı şeyleri sevmiyorum genelde tulum salopet tarzı aldımbir de hm de çok güxel kazaklar vardı indirimde 70 TL geldi bir tanecik te jean ve gömleği var büyüdükçe alırım diyorum gelişimi nasıl olacak ona göre
Jsjsh aynı bizim ki kesin. Valla müthiş bide çevirde derdi yok birşeyi yok ohh. Dur gidem de azıcık aşk yaşıyayım kendisiyle hdjsjjEvet evet u şeklinde, göbeğime ve diz kapaklarıma denk gelen kısımda kavisleri falan var. Öyle bi bağımlılık ki, eşimden taraf kalan kısma bazen o kafasını koyup bacağının arasına alıyoPremium hizmet veriyo yastık bize, doğurunca emzirirken falan sırta koymaya iyi oluyomuş, kollarının altından geçinde hem bebeği tutarken yorulmuyomuşuz hem sırtımız dinleniyormuş. Çeyizimden sonra eve giren en evladiyelik şey
Allah icat edenden razı olsun, insanın ruh eşinin bir yastık olabileceği kimsenin aklına gelmiyo tabii kfksjfkskdJsjsh aynı bizim ki kesin. Valla müthiş bide çevirde derdi yok birşeyi yok ohh. Dur gidem de azıcık aşk yaşıyayım kendisiyle hdjsjj
İşte zıkkım sünmeseydi iyidi ama halletcem onu hdjdj koltukta bile bununla yatıyorum inan ki jdjdj kendisine çok bağladı beni kdkd
12 yılda sevdiceğime bu kadar methiye düzmedim kığğğz duysa kıskanır jdjdjAllah icat edenden razı olsun, insanın ruh eşinin bir yastık olabileceği kimsenin aklına gelmiyo tabii kfksjfkskd
Yaaa çok güzellerJdjdjs bizde de öyle. Minik şortlar ğstüne sweetler giydircem ağzını sevdiğim ya jdjdj. Ağustosss nerdesin
Valla artık Ağustos gelsinTotosunu yerim. Büyüdükçe daha güzel kıyafetleri oluyo zaten canım, oğlanların bebekliğine pek kıyafet yok sadece. Şöyle bi 1 2 yaştan sonra bence kot pantolon gömlek falan giyince aşırı tatlı oluyolar. Minyatür adamlar ya vallahi gözümün önüne geldi bak.Sağlıkla gelsinler giysinler, kendimiz bile dikeriz
Ben aylardır normal gaviscon içiyorum canım göbek deliği benimde aynı karardı çok ama geçermişHerkese iyi akşamlar.
Umarım herkes iyidir. Doktor mide yanması için 'Gaviscon Double Action' yazmıştı (hamileler icin olan), ama yanımda yok maalesef. Olduğum yerde normal 'Gaviscon' var, ama o olur mu acaba, onu kullanmış olanınız var mı? Süt pek fayda etmedi maalesef.
Bir de göbek deliği kararması yaşayan var mı? Birkaç gündür fark ettim içe doğru rengi koyulaşmış. Göğüş ucunda kararma duymustum, ama göbek içi bilmiyordum hiç.
Canım ağrıların nasıl oldu seninde kasıklarında vardı sanırım dr ile görüştün müBen aylardır normal gaviscon içiyorum canım göbek deliği benimde aynı karardı çok ama geçermiş
Burda da sürekli ağrı ağrı konuşmak istemiyorum kimseyi etkilemek istemiyorum ama artık herkes abarttığımı psikolojik olduğunu söylüyor ve çok yoruldum sürekli doğurdum mu doğurcam mı diye düşünmekten ya gerçekten hamileliğimden hiçbir şey anlamadım şükretmeye çalışıyorum her defasında ama çok yoruldum psikolojik olarakKızlar aksam olunca benım ağrılar başlıyor kasıklarımda doğurucam diye ödüm kopuyor. Progestan da magnezyumda alıyroum sertleşme yok kasıklarda batma. Bazen regl sancısı gibi. Sanırım ay sonunu bekleyemeyeceğim kontrol İçin. İyice endişelendim her gün olmaya başlayınca
Teşekkür ederim bende öyle yapayım erken randevu alayımİnternette içmeden gidin mümkünse gibi şeler okudum . İçeceksenizde öyle bi ağzınızı ıslatın falan yazanlar olmuş . Ben her ihtimale karşı hiçbişi içmeden gidicem canım
Bencede beklemeyin. Bana çünkü dr dikkat et regli sancısı gibi bir şey olursa haber ver demişti.Kızlar aksam olunca benım ağrılar başlıyor kasıklarımda doğurucam diye ödüm kopuyor. Progestan da magnezyumda alıyroum sertleşme yok kasıklarda batma. Bazen regl sancısı gibi. Sanırım ay sonunu bekleyemeyeceğim kontrol İçin. İyice endişelendim her gün olmaya başlayınca
Aa evet ilk zamanlar söylüyodun festi kız olursa ışık olcak diye. Ada ve Mercanda çok güzelmişş isim bulamayan kız annelerine seçenek olsunBu arada isimler çok güzel
Bende erkek anasıyım ama hep kız ismi bakmışım ömrümce nasıl oldu anlamadım
Işık koyacaktım yanına da ikinci isim arıyorudm dhdhdjbd o kadar emindim djhdhd
Işık, mercan ve ada da benim bestlerimdi
Ah geçmiş olsun bu aralar salgın mı var anlamadım gerçi sen Almanyadaydın. 4 gündür bende de durum aynı ağız, burun ne varsa tıkalıCanım giremiyorum yaaklımdasınız hep ama konuşmalar çok birikmiş oluyor bu ara hiç takip edemiyorum. Üşütmüşüm boğazım ağrıyo kızım da hasta çok yorgun hissediyorum kendimi, kızımı götürünce kreşe ben de ya uyuyorum ya uzanıyorum. Sonra yemek yap ye kaldır çamaşır falan derken bakıyorum gün bitivermiş.yarın da kontrol var uzun bir aradan sonra merak ediyorum bakalım miniğim nasıl
Sizler nasılsınız umarım hepinizde herşey yolundadır
Sabah regl sancısı gibiydi suan yine batmalarım var yarın bi hastaneyi arayıp doktor ile görüşeyim benBencede beklemeyin. Bana çünkü dr dikkat et regli sancısı gibi bir şey olursa haber ver demişti.
Aminn inşallah canım sağlıklı olsunn iyidir umarımAa evet ilk zamanlar söylüyodun festi kız olursa ışık olcak diye. Ada ve Mercanda çok güzelmişş isim bulamayan kız annelerine seçenek olsun
Ah geçmiş olsun bu aralar salgın mı var anlamadım gerçi sen Almanyadaydın. 4 gündür bende de durum aynı ağız, burun ne varsa tıkalı
Ayy yarın güzel poz versin minik kuzu annesine inşallah
Festişiiiim sağol kuzmm iyiyim dondurma gömüyorum şu an üşenmedim
Benim hafıza bu kadar işte bu aralarAminn inşallah canım sağlıklı olsunn iyidir umarım
Evet canım yurtdışındayım Avusturyada. Burda havalar bildiğin soğuk daha ısınamadı, geçen sene bu zamanlarda baya sıcakmış düşünüyorum da, bu sene hala kıştahız sanki mont giyiyoruz hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?