- 11 Haziran 2019
- 1.259
- 3.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.981
Hadi inşallah güzel haberleri,güzel pozlari bekliyoruzAminn inşallah canım sağlıklı olsunn iyidir umarım
Evet canım yurtdışındayım Avusturyada. Burda havalar bildiğin soğuk daha ısınamadı, geçen sene bu zamanlarda baya sıcakmış düşünüyorum da, bu sene hala kıştahız sanki mont giyiyoruz hala
İnanki bende öyleyim canım hergün herdakka birilerini aramak istiyorum yalnız kalınca ağlıyorum yaşadığım üzüntülü günler geliyor aklıma kendimi kimsesiz yapayalnız hissediyorum diğer iki çocuğuma yetemediğimi düşünüp ağlıyorum karnımdakinin günahı neydide yaptım diyip ağlıyorum yani çok kötüyüm bilmiyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun biran evvel sağlıkla kurtarsın bizleride yawrularımızıdaKızlar kimsenin moralini bozmak istemem ama paylaşmazsam patlayacakmışım gibi hissediyorum. 2-3 gündür psikolojim bozulmaya başladı her gece ağlıyorum ,gündüz aklıma gelince ağlıyorum. Bire birden sevdiklerimi kaybetme korkusu oluştu kızım 2 yaşina girecek zaman çok çabuk geçti diye ağlıyorum büyüdüğünü görünce zaman gelecek bu günleri çok özleyeceğim aklıma geliyor ağlıyorum annem için kardeşim için eşim için falan hep böyle aklıma birşeyler geliyor yaşlanacağımız çocukların büyüdüğü daha büyüklerimizin kaybolduğu aklıma geliyor kendimi tutamıyorum hormonlardan mi acaba hiç aklima getirmediğim düşünmediğim şeylerdi bunlar
Hormonlardan böyleyiz herhalde bende aynısını yaşıyorum kendimi yalnız hissetmiyorum ama yalnız kalacakmışım sevdiklerimi kaybedecekmişim gibi hissediyorum 2 gecedir kızımı yanıma alıyorum benle uyusun diye tüm gece sarılıp öpüp kokluyorumİnanki bende öyleyim canım hergün herdakka birilerini aramak istiyorum yalnız kalınca ağlıyorum yaşadığım üzüntülü günler geliyor aklıma kendimi kimsesiz yapayalnız hissediyorum diğer iki çocuğuma yetemediğimi düşünüp ağlıyorum karnımdakinin günahı neydide yaptım diyip ağlıyorum yani çok kötüyüm bilmiyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun biran evvel sağlıkla kurtarsın bizleride yawrularımızıda
Ben çatlakları önemsemiyorum ama seni çok iyi anlıyorum. Deşarj olma ihtiyacın gelmiş bebişim ağla rahatlarsın. Bunun iyi geldiğini düşünüyorsan bunu yapıcaksın tabii ki.Kızlar selam, biraz önce fark ettim ki göbeğimde o kadar Lierac ve Biooil kullanmama rağmen çatlak oluşmuş. Ağlamaya başladım çok moralim bozuldu, vücudumda çatlamamış bir tek orası vardı göbeğim dümdüz olmasa da estetik bir görüntüsü vardı. Ağlamamın şiddetini duyunca eşim korkarak geldi bişe mi oldu diye. Adam da şaşırdı. Geçer krem kullanırsın diyor ama biliyorum ki geçmez çatlak denen şey. En baştan beri düzenli yaptığım tek şey çatlak önleyici kullanmaktı.
Biliyorum burada insanların çok daha ciddi sorunları var ve benim derdim küçük gelebilir lütfen yanlış düşünmeyin belki de hormonlardan hakim olamıyorum kendime ama beklediğim birşey olsa da çok üzüldüm ya. Eşim diyor ki her doğuran kadında olur zaten çok görünmüyor vs ama aklıma geliyor ben göbeği açık vs giyiyorum ya da ilişkide ay ne bileyim ya cidden Allah sağlık sorunu vermesin ama tutamıyorum işte kendimi.
Bu arada bunu okuyup kreminizi sürmekten vazgeçmeyin sonuçta belkş daha fazla olacaktı. Öyle işte içimi dökmek istedim. Bebeğimi düşünerek motive olmaya çalışcam artık. Tek korktuğum şey özgüvenime etki edebileceğiBunu takmayan insanlar saçma bulabilir ama dediğim gibi üzdü işte kontrol edebileceğim birşey değil
Ben de öyleyim anım anımı tutmuyor pazartesi ağla ağla canım çıktı salı iyiydim dün tekrar ağladım falan inanılmaz bir dengesizlik. Şimdi böyleysem lohusalıkta ne olcam diyorumKızlar kimsenin moralini bozmak istemem ama paylaşmazsam patlayacakmışım gibi hissediyorum. 2-3 gündür psikolojim bozulmaya başladı her gece ağlıyorum ,gündüz aklıma gelince ağlıyorum. Bire birden sevdiklerimi kaybetme korkusu oluştu kızım 2 yaşina girecek zaman çok çabuk geçti diye ağlıyorum büyüdüğünü görünce zaman gelecek bu günleri çok özleyeceğim aklıma geliyor ağlıyorum annem için kardeşim için eşim için falan hep böyle aklıma birşeyler geliyor yaşlanacağımız çocukların büyüdüğü daha büyüklerimizin kaybolduğu aklıma geliyor kendimi tutamıyorum hormonlardan mi acaba hiç aklima getirmediğim düşünmediğim şeylerdi bunlar
Canim double action zaten hamileler icin degil. Daha etkili olani zaten. Hatta ben bi eczaneden onu alicaktim kaldirildi dedi eczane. O sebeple normalini icebilirsin. Bana da doktor suan normali yazdi.Herkese iyi akşamlar.
Umarım herkes iyidir. Doktor mide yanması için 'Gaviscon Double Action' yazmıştı (hamileler icin olan), ama yanımda yok maalesef. Olduğum yerde normal 'Gaviscon' var, ama o olur mu acaba, onu kullanmış olanınız var mı? Süt pek fayda etmedi maalesef.
Bir de göbek deliği kararması yaşayan var mı? Birkaç gündür fark ettim içe doğru rengi koyulaşmış. Göğüş ucunda kararma duymustum, ama göbek içi bilmiyordum hiç.
Canim evet bence de uzucu bisey. Ama buyuyen bir gobek var. Ve maalesef genetik bir faktor aslinda catlayip catlamayacagimiz. Kremle tabi belki sayisi azalir vs. Ilk hamileligimde kendi kendime aynada bakarken sag sol donuyodum parlayan 1 2 yer goruyodum anamm catladim mi diyodum. Bende gobegi acik giyebilen en azindan acildiginda mudahale etmeyen crop kullanan biriydim. Benim catlaklar hemen gobek deligi ustunde olmustu. Hep yuksek bel giydim. Mayokini giydim ozellikle gobek deligi noktalari kapali modeller sectim. Ama inan bende cok dertliyken bi sekilde istedigim tarzda ama kiyafetleri kontrollu sekilde secince giyinebildim. He simdi nolcak dersen sanirim gobegim haritaya donmus. 2 parlaklik bebek gittikten sonra o kadar catlak yaptiysa suan 10 tane falan var maalesef sonrasini da dusunemiyorumKızlar selam, biraz önce fark ettim ki göbeğimde o kadar Lierac ve Biooil kullanmama rağmen çatlak oluşmuş. Ağlamaya başladım çok moralim bozuldu, vücudumda çatlamamış bir tek orası vardı göbeğim dümdüz olmasa da estetik bir görüntüsü vardı. Ağlamamın şiddetini duyunca eşim korkarak geldi bişe mi oldu diye. Adam da şaşırdı. Geçer krem kullanırsın diyor ama biliyorum ki geçmez çatlak denen şey. En baştan beri düzenli yaptığım tek şey çatlak önleyici kullanmaktı.
Biliyorum burada insanların çok daha ciddi sorunları var ve benim derdim küçük gelebilir lütfen yanlış düşünmeyin belki de hormonlardan hakim olamıyorum kendime ama beklediğim birşey olsa da çok üzüldüm ya. Eşim diyor ki her doğuran kadında olur zaten çok görünmüyor vs ama aklıma geliyor ben göbeği açık vs giyiyorum ya da ilişkide ay ne bileyim ya cidden Allah sağlık sorunu vermesin ama tutamıyorum işte kendimi.
Bu arada bunu okuyup kreminizi sürmekten vazgeçmeyin sonuçta belkş daha fazla olacaktı. Öyle işte içimi dökmek istedim. Bebeğimi düşünerek motive olmaya çalışcam artık. Tek korktuğum şey özgüvenime etki edebileceğiBunu takmayan insanlar saçma bulabilir ama dediğim gibi üzdü işte kontrol edebileceğim birşey değil
Yok canım konuşmadım kadın bıktı artık benden çünküCanım ağrıların nasıl oldu seninde kasıklarında vardı sanırım dr ile görüştün mü
Ağla canım herkesin derdi kendine büyüktür hiç doğum yapmadım ama illaki olucaktır çatlaklarımız hem ordan canlı dünyaya getiricez onun izi gibi düşünüyorum artık ben başta çok takıyordum bende göbek açık vs giyiyorum ama tedbirimizi alalım elimizden gelmeyen için yapıcak bişeyimiz yokKızlar selam, biraz önce fark ettim ki göbeğimde o kadar Lierac ve Biooil kullanmama rağmen çatlak oluşmuş. Ağlamaya başladım çok moralim bozuldu, vücudumda çatlamamış bir tek orası vardı göbeğim dümdüz olmasa da estetik bir görüntüsü vardı. Ağlamamın şiddetini duyunca eşim korkarak geldi bişe mi oldu diye. Adam da şaşırdı. Geçer krem kullanırsın diyor ama biliyorum ki geçmez çatlak denen şey. En baştan beri düzenli yaptığım tek şey çatlak önleyici kullanmaktı.
Evet camım saat 10 gibi arayacağım en azından normal mi değil mi öğreneyim böyle ömür geçmez sürekli bir şey mi olcak korkusuylaYok canım konuşmadım kadın bıktı artık benden çünküağrılarım azaldı gece tekrar vurdu uykuya dalarken çok zorlanıyorum bacaklarım kalçam çok ağrıyor ama uygulamada artış gösterir ağrılar zaten diyordu şiddetliyse ağrın gözük canım doktora en azından için rahat etsin
Ağla canım herkesin derdi kendine büyüktür hiç doğum yapmadım ama illaki olucaktır çatlaklarımız hem ordan canlı dünyaya getiricez onun izi gibi düşünüyorum artık ben başta çok takıyordum bende göbek açık vs giyiyorum ama tedbirimizi alalım elimizden gelmeyen için yapıcak bişeyimiz yok
Canim bence normal benimde agrilarim artti bu ara. Genede icin rahat etsin tabikiEvet camım saat 10 gibi arayacağım en azından normal mi değil mi öğreneyim böyle ömür geçmez sürekli bir şey mi olcak korkusuyla
İnşallah canım bakalım öğlen gidicemHadi inşallah güzel haberleri,güzel pozlari bekliyoruz
Gecmis olsun canimHavalara dikkatli olun Bizede daha yaz gelmedi,evimde hala kaloriferleri yanıyor
Olsun canım beni düşünüp sorman çok ince teşekkür ederimBenim hafıza bu kadar işte bu aralarhavalar buralarda da bi soğuk bi sıcak insanları etkiledi inşallah hemen toparlarsın canım sende yarın minik kuzu poz verirse paylaş bizle unutma bizi
Canım artık yalancı sancılarımızda başlamış artık tüm gün paranoyaya bağlıcaz gerçek mi değil mi diyeKizlar günaydin
Agrilar konusulmus geceden beri iki kere degisik bisi yasadim. Vajinamin sag kismina yani baldirla vajina arasinda kalan ara kisim varya oraya sanci girip cikti 2 3 saniye arayla geldi gitti. Yaklasik 2 dk sürdü kesildi. Sonra sabaha karşı sol tarafa ayni dedigm yere girdi oda 2 3 dk sürdu kesildi. Endiselendm ya gecmesse diye ama gectiler şükür. Bide bebegin gerinmesini biz hissedebilir miyiz? Bazen öyle bi an oluuoki sanki kolunu bacagini geriniyormus gibi his oluyor icimde.
Bu sancilarda normaldir insallah doktor 2 haftada bir cagirmakla iyi yapti 1 ay bekleyemezdm bunu
İnsanlar mutsuzluklarını boşaltıcak yer arıyorlar resmen. Ne demek hamilelik unutkanlık yapmazmış ya not almaktan ciğerim soldu. Bırak yavrum o kendi mutsuzluğunda zaten boğuluyo gününü darlamana değmez onun adına üzül geçKizlar insanlar ne kadar acimasiz ya. Simdi kan aldirdim acligi. 3 tup kan alindi. (Baska tahlillerde istediler) 1 ini elime geri verdiler bunu eski binaya gotur ver dedi. Kacinci kata dedim 3. Kat dedi. Hangi birime dedim. Sana dun anlatmadilar mi dedi. Anlattilar ama unuttum dedim.(hastane cok buyuk ve sonucta ben buraya devamli gelmiyorum. Hemde sadece bunu anlatmadilar. Ve kan alma sirasinda alalade konusuldu) bu yasta bu ne unutkanlik olmaz ki ama falan diye tersledi. (Tatli sekilde soylese inanin hakkaten bana ne oldu vs gibi der gulumserdim) hamileliktendir belki dedim sogukca. Hamilelik bole yapmaz dedi. (Resmen salaksin uslubuyla soyledi) ozaman ben boleyimdir dedim cevap olarak. Ole diyip gecemezsin dedi gene sertce. O sirada baska kan aldircak bi bayan tatli sekilde bizi bolmek icin 3. Katta labovatuara vericeksiniz dedi gulumsedi. Tesekkur ettim en icten sekilde ve ciktim. Yani gercekten bu kani al eski bina 3. Kat laboya gotur canim dese nolcak. Bole terslemek zorunda mi. Insanlar neden bole ya. Zaten duygusaliz. Esimde is yerine geri dondu islerini halledip gelicek yanima hizlica. Yalnizim zaten. 9.30 da yukleme yapiliyomus. Onu bekliyorum bahcede. Agladi aglicam. Evet bende bu aralar kendimi unutkan hissediyorum. Oglumun yuzme kursuna goturuyorum okul cikisi goturdum mesela. Ve terlik unutmusum. Ayrica bonesini elime almistim ama cantasina koymamisim elime aldigim yerde evde koltukta birakmisim falan. Ama sonucta bole insan degilim su aralar isten cikartildim hamilelik eklendi. Ister istemez hormonlar farkli. Bilmiyorum suclucak bisiler mi ariyorum hakkaten salak miyim.
Evet nazar çok oluyor yaaa, bin şükür şu an iyiŞimdi nasıl? Ne güzel maşallah
Biz ayrı şehirlerdeyiz ama arada gelirler inan ki gelinceler mutlu oluyorum. Şen şakrak, kahve sigara içebildiğim her türlü muhabbeti yapabildiğim sevdiğim bir kadın. Atom karınca gibidir, maşallah. Grubun ilk zamanlarında övmüştüm onu birşey yapmıştı onu anlatmıştım ertesi gün parmağını kırdı hshshjjo yüzden çok anlatasım gelmiyor ama bende şanslı olduğumu hissediyorum. 2-3 haftaya gelicek yine çok mutluyum
Hdjdjdj di mi? Ama balık vermedi balık tutmayı öğretti Melo,Meliss85
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?