- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.001
O Iyi bir kavgayi haketmiste dedigin gibi tansiyonun yukselir Allah korusun sancigirer stresten bosver Allaha havale et. Hamile birini üzmek zaten günah. O kendi gunahinda bogulsun. Pislik kadin. Unutkanlik yapiuor yapmazmi. Ben cok ayrintici ve kolay kolay unutmayan biriym. Son 2 aydir oyle unutkanimki. Sasiyorum kendime. Sakinles canim bosver Allaha havale et mal kadiniVe hakkaten basardi agliyorum bahcede bankta. Hayir gidip kavga edicem o denli sinirimi bozdu. Kendi tansiyonumu cikarticam diye susuyorum. Dun yukleme icin alinacak kan 8 8.30 arasinda calisiliyor diyip eve geri gondermislerdi. Kendileri bugun 8.15 te geldi. O kadar aralik onemliyse kendinde gec gelme calistigin yere. Ve beni tersleme sebebi de aslinda ben kapida bekliyodum 20 gece olup beni gorup girmisken cagirmadigi icin tikladim sey kan aldircaktim dedim. Otur bekle geliyoz diye sert basladi. Muhabbet ediyolardi ben bolmus oldum diye tripli basladi. Bilmiyorum ya.
AY vakit yaklastikca bende geriliyorum bi yandan normal bedenime kavuscam diye seviniyorumGünaydın kızlar bugün sağlıkocağına geldim tetenoz 2. Doz vuruldu kan tahlili idrar tahlili verdim. Hemşire bidahaki görüşmemiz 5 temmuz ama muhtemelen o zamana doğurmuş olursun dedi kalbim sıkıştı
Valla ben de başlıcam haftasonu. En güzelini yaptın Bahar ben de senin gibi düşünüyorum.Kizlarr bende 1. Trimesterde hic uyku hali yoktu ama 3. Trimester beni yikti yaa hep uyusugum ve uykum var
Bebisin kiyafetlerini yikamaya basladim. Battaniyeleriyle basladim işe. Hurclayip kaldiriyorum. Dalin deterjan kullaniyorum. Yumusaticida unibabynin kullaniyorum. Aslinda unibaby alcaktm ama deterjan olarak dalin kalmisti markette baska yerede ugramak isime gelmedi onu aldimerken merken ben basladim yaa toplu yapmak daha zor geldi bana. Bide cidden son 1 haftadir dahada agirlastigimi hissediyorum.
Benim de öyle dün de bugün de...Kızlar benim karnım bugün çok sert, İnternette baktım normal diyor ama sanki bebek ayak bacak el kol kendini geriyor taş gibi oluyordinleniyorum sürekli bakalım
GEriyorlar her yerlerini canım diyorum ya daha kaburgamıza girmeye çalışacaklarKizlar günaydin
Agrilar konusulmus geceden beri iki kere degisik bisi yasadim. Vajinamin sag kismina yani baldirla vajina arasinda kalan ara kisim varya oraya sanci girip cikti 2 3 saniye arayla geldi gitti. Yaklasik 2 dk sürdü kesildi. Sonra sabaha karşı sol tarafa ayni dedigm yere girdi oda 2 3 dk sürdu kesildi. Endiselendm ya gecmesse diye ama gectiler şükür. Bide bebegin gerinmesini biz hissedebilir miyiz? Bazen öyle bi an oluuoki sanki kolunu bacagini geriniyormus gibi his oluyor icimde.
Bu sancilarda normaldir insallah doktor 2 haftada bir cagirmakla iyi yapti 1 ay bekleyemezdm bunu
Evet bana da 4 temmuz dedi ama ben daha dogurmamGünaydın kızlar bugün sağlıkocağına geldim tetenoz 2. Doz vuruldu kan tahlili idrar tahlili verdim. Hemşire bidahaki görüşmemiz 5 temmuz ama muhtemelen o zamana doğurmuş olursun dedi kalbim sıkıştı
Acımasız ve iş bilmezler. Hayatlarındaki eksikliği ve mutsuzluğu yansıtacak yer arıyorlar. Ağzının payını verince de apışıp kalıyolar. Bu kadar lafı sayacağına birimi söylese zaten bitip gdecek ama yetersiz ve mutsuz biri işte.Kizlar insanlar ne kadar acimasiz ya. Simdi kan aldirdim acligi. 3 tup kan alindi. (Baska tahlillerde istediler) 1 ini elime geri verdiler bunu eski binaya gotur ver dedi. Kacinci kata dedim 3. Kat dedi. Hangi birime dedim. Sana dun anlatmadilar mi dedi. Anlattilar ama unuttum dedim.(hastane cok buyuk ve sonucta ben buraya devamli gelmiyorum. Hemde sadece bunu anlatmadilar. Ve kan alma sirasinda alalade konusuldu) bu yasta bu ne unutkanlik olmaz ki ama falan diye tersledi. (Tatli sekilde soylese inanin hakkaten bana ne oldu vs gibi der gulumserdim) hamileliktendir belki dedim sogukca. Hamilelik bole yapmaz dedi. (Resmen salaksin uslubuyla soyledi) ozaman ben boleyimdir dedim cevap olarak. Ole diyip gecemezsin dedi gene sertce. O sirada baska kan aldircak bi bayan tatli sekilde bizi bolmek icin 3. Katta labovatuara vericeksiniz dedi gulumsedi. Tesekkur ettim en icten sekilde ve ciktim. Yani gercekten bu kani al eski bina 3. Kat laboya gotur canim dese nolcak. Bole terslemek zorunda mi. Insanlar neden bole ya. Zaten duygusaliz. Esimde is yerine geri dondu islerini halledip gelicek yanima hizlica. Yalnizim zaten. 9.30 da yukleme yapiliyomus. Onu bekliyorum bahcede. Agladi aglicam. Evet bende bu aralar kendimi unutkan hissediyorum. Oglumun yuzme kursuna goturuyorum okul cikisi goturdum mesela. Ve terlik unutmusum. Ayrica bonesini elime almistim ama cantasina koymamisim elime aldigim yerde evde koltukta birakmisim falan. Ama sonucta bole insan degilim su aralar isten cikartildim hamilelik eklendi. Ister istemez hormonlar farkli. Bilmiyorum suclucak bisiler mi ariyorum hakkaten salak miyim.
Valla ben de başlıcam haftasonu. En güzelini yaptın Bahar ben de senin gibi düşünüyorum.
Oyy bak senGEriyorlar her yerlerini canım diyorum ya daha kaburgamıza girmeye çalışacaklarVajina tarafı agrıları normal kuzu. Tabi çok endişelenirsen git acile. Benim bacak arası kemik agrım sürekli var.
Hala eksikler var diye panik oluyorum bide bazen oturup ağlıyorum prematüre olcaklar ben nasıl altlarını değiştircem emzircem diye hormanlarımı kurşuna dizicemAY vakit yaklastikca bende geriliyorum bi yandan normal bedenime kavuscam diye seviniyorumtuhaf ikilemlerrr
Aman pozitifim doğurma erken çok benim gariplerin yeri kalmıcak mecburValla ben de başlıcam haftasonu. En güzelini yaptın Bahar ben de senin gibi düşünüyorum.
Benim de öyle dün de bugün de...
GEriyorlar her yerlerini canım diyorum ya daha kaburgamıza girmeye çalışacaklarVajina tarafı agrıları normal kuzu. Tabi çok endişelenirsen git acile. Benim bacak arası kemik agrım sürekli var.
Evet bana da 4 temmuz dedi ama ben daha dogurmam
Hala eksikler var diye panik oluyorum bide bazen oturup ağlıyorum prematüre olcaklar ben nasıl altlarını değiştircem emzircem diye hormanlarımı kurşuna dizicem
Aman pozitifim doğurma erken çok benim gariplerin yeri kalmıcak mecbur
Benim kuzenlerimin ikisi de prematüre doğdu bakması zor ikinci çocuğu o kadar çok küçüktü ki şuan masallah ikisi de delikanlı oldu topaç gibiler masallahAnası inşallah gelişimleri büyük ölçüde tamamlanmış olarak geleceklerdir, korkma Allah ın izniyle herşey güzel olacakAyyyy ben ne prematüre bebekler gördüm arkadaşlarımda kedi yavrusu gibi bebekler ama maşallah nasıl güzel büyüdüler hemen nasıl geliştiler şaşırttılar yani
Kuzum hiç üzme kendini Allaha havale et terbiyesiz bir insanmış, zaten en nefret ettiğim olay ya arkadaş biz hasta olarak hastahaneye geliyoruz siz niye kanı elimize veriyorsunuz ordan oraya yolluyorsunuz ki anlamıyorum bunu , unuttunuz mu beni benim elime verdiler bende çantama koymuşum eve getirmişim olabiliyor insan herşeyi unutabiliyor bunun yaşla alakası yok , gercekten devlet hastahasinde ki ne çalışanlar ne de sistem çekilmiyor artık kendilerini bi ... zannediyorlar ıyice sinirlendim nerde ki hastahaneye gittin cnmKizlar insanlar ne kadar acimasiz ya. Simdi kan aldirdim acligi. 3 tup kan alindi. (Baska tahlillerde istediler) 1 ini elime geri verdiler bunu eski binaya gotur ver dedi. Kacinci kata dedim 3. Kat dedi. Hangi birime dedim. Sana dun anlatmadilar mi dedi. Anlattilar ama unuttum dedim.(hastane cok buyuk ve sonucta ben buraya devamli gelmiyorum. Hemde sadece bunu anlatmadilar. Ve kan alma sirasinda alalade konusuldu) bu yasta bu ne unutkanlik olmaz ki ama falan diye tersledi. (Tatli sekilde soylese inanin hakkaten bana ne oldu vs gibi der gulumserdim) hamileliktendir belki dedim sogukca. Hamilelik bole yapmaz dedi. (Resmen salaksin uslubuyla soyledi) ozaman ben boleyimdir dedim cevap olarak. Ole diyip gecemezsin dedi gene sertce. O sirada baska kan aldircak bi bayan tatli sekilde bizi bolmek icin 3. Katta labovatuara vericeksiniz dedi gulumsedi. Tesekkur ettim en icten sekilde ve ciktim. Yani gercekten bu kani al eski bina 3. Kat laboya gotur canim dese nolcak. Bole terslemek zorunda mi. Insanlar neden bole ya. Zaten duygusaliz. Esimde is yerine geri dondu islerini halledip gelicek yanima hizlica. Yalnizim zaten. 9.30 da yukleme yapiliyomus. Onu bekliyorum bahcede. Agladi aglicam. Evet bende bu aralar kendimi unutkan hissediyorum. Oglumun yuzme kursuna goturuyorum okul cikisi goturdum mesela. Ve terlik unutmusum. Ayrica bonesini elime almistim ama cantasina koymamisim elime aldigim yerde evde koltukta birakmisim falan. Ama sonucta bole insan degilim su aralar isten cikartildim hamilelik eklendi. Ister istemez hormonlar farkli. Bilmiyorum suclucak bisiler mi ariyorum hakkaten salak miyim.
ıBende de hafif bir boğaz agrısı var. Çocuklar grip benim de. Kaçınılmaz son geliyor mu neKızlar salgın grip var dikkat edin . Annemler hastaydı 1 hafta hastalıktan kivrandilar görüşmedim, şimdi eşim de hasta gibi nereye kaçayım bilmiyorum
İyi ki gitmişim doğum sancısı dedi Progestan devam birde nidicard diye bir ilaç verdi. Kullanan var mı
3-4 gündür adet olacakmışım gibi canım bir de kasıklarım da çok batma vardı. Anlamadığım şey neden yatış vermediği böyle bir riskli durumdaNAsıl bişeydi ki kuzum hissettiğin ?? Geçmiş olsun
İyi ki gitmişim doğum sancısı dedi Progestan devam birde nidicard diye bir ilaç verdi. Kullanan var mı
ciddi misin çok geçmiş olsunnn. Progestanı bende kullanıyorum fitil olarak. Uzunluk ölçümü yaptı mı ne dediİyi ki gitmişim doğum sancısı dedi Progestan devam birde nidicard diye bir ilaç verdi. Kullanan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?