2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
O Iyi bir kavgayi haketmiste dedigin gibi tansiyonun yukselir Allah korusun sancigirer stresten bosver Allaha havale et. Hamile birini üzmek zaten günah. O kendi gunahinda bogulsun. Pislik kadin. Unutkanlik yapiuor yapmazmi. Ben cok ayrintici ve kolay kolay unutmayan biriym. Son 2 aydir oyle unutkanimki. Sasiyorum kendime. Sakinles canim bosver Allaha havale et mal kadini

AY vakit yaklastikca bende geriliyorum bi yandan normal bedenime kavuscam diye seviniyorum tuhaf ikilemlerrr

Valla ben de başlıcam haftasonu. En güzelini yaptın Bahar ben de senin gibi düşünüyorum.

Kızlar benim karnım bugün çok sert, İnternette baktım normal diyor ama sanki bebek ayak bacak el kol kendini geriyor taş gibi oluyor dinleniyorum sürekli bakalım
Benim de öyle dün de bugün de...

GEriyorlar her yerlerini canım diyorum ya daha kaburgamıza girmeye çalışacaklar Vajina tarafı agrıları normal kuzu. Tabi çok endişelenirsen git acile. Benim bacak arası kemik agrım sürekli var.

Evet bana da 4 temmuz dedi ama ben daha dogurmam

Acımasız ve iş bilmezler. Hayatlarındaki eksikliği ve mutsuzluğu yansıtacak yer arıyorlar. Ağzının payını verince de apışıp kalıyolar. Bu kadar lafı sayacağına birimi söylese zaten bitip gdecek ama yetersiz ve mutsuz biri işte.

Valla ben de başlıcam haftasonu. En güzelini yaptın Bahar ben de senin gibi düşünüyorum.

GEriyorlar her yerlerini canım diyorum ya daha kaburgamıza girmeye çalışacaklar Vajina tarafı agrıları normal kuzu. Tabi çok endişelenirsen git acile. Benim bacak arası kemik agrım sürekli var.
Oyy bak sen cok korkutacak kdr olursa giderim canim ama suan geciyor şükür. Bende oyle karar verdim erkenden halledeyim kurbandan oncede halilari verim temizlik isimide halledeyim nasipse. Bakalim Allah büyük

AY vakit yaklastikca bende geriliyorum bi yandan normal bedenime kavuscam diye seviniyorum tuhaf ikilemlerrr
Hala eksikler var diye panik oluyorum bide bazen oturup ağlıyorum prematüre olcaklar ben nasıl altlarını değiştircem emzircem diye hormanlarımı kurşuna dizicem
Aman pozitifim doğurma erken çok benim gariplerin yeri kalmıcak mecbur

Anası inşallah gelişimleri büyük ölçüde tamamlanmış olarak geleceklerdir, korkma Allah ın izniyle herşey güzel olacak Ayyyy ben ne prematüre bebekler gördüm arkadaşlarımda kedi yavrusu gibi bebekler ama maşallah nasıl güzel büyüdüler hemen nasıl geliştiler şaşırttılar yani

Benim kuzenlerimin ikisi de prematüre doğdu bakması zor ikinci çocuğu o kadar çok küçüktü ki şuan masallah ikisi de delikanlı oldu topaç gibiler masallah

Kuzum hiç üzme kendini Allaha havale et terbiyesiz bir insanmış, zaten en nefret ettiğim olay ya arkadaş biz hasta olarak hastahaneye geliyoruz siz niye kanı elimize veriyorsunuz ordan oraya yolluyorsunuz ki anlamıyorum bunu , unuttunuz mu beni benim elime verdiler bende çantama koymuşum eve getirmişim olabiliyor insan herşeyi unutabiliyor bunun yaşla alakası yok , gercekten devlet hastahasinde ki ne çalışanlar ne de sistem çekilmiyor artık kendilerini bi ... zannediyorlar ıyice sinirlendim nerde ki hastahaneye gittin cnm

Kızlar salgın grip var dikkat edin . Annemler hastaydı 1 hafta hastalıktan kivrandilar görüşmedim, şimdi eşim de hasta gibi nereye kaçayım bilmiyorum
ıBende de hafif bir boğaz agrısı var. Çocuklar grip benim de. Kaçınılmaz son geliyor mu ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…