2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
ciddi misin çok geçmiş olsunnn. Progestanı bende kullanıyorum fitil olarak. Uzunluk ölçümü yaptı mı ne dedi
Teşekkür ederim canım yukarıdan ölçtü ut serviks L 5.30 cm yazıyor. Ama benım rahim ağzıyla ilgili bir sorunum yoktu canım rahim duvarında incelme oluyor kasılma ağrı durumunda

İyi ki gitmişim doğum sancısı dedi Progestan devam birde nidicard diye bir ilaç verdi. Kullanan var mı
Geçmiş olsun canım umarım hemen düzene sokar sancılar gider . Nidicard diğer hamilelik topiclerinden hep görüyordum okurken doktorun verdiyse gönül rahatliyla kullan

Hadi ya. O ilaci hic duymadim. Eve mi yolladi?
Evet canım bende onu anlamadım madem risk var neden eve yolladı yatacaksın dedi. Nidicard kasılmalı önlüyormuş gebelikte intte öyle yazıyor. Dedim risk ne zamana kadar devam edecek ne zamana kadar dige devam edecek diye bir şey yok doğumu ne kadar geciktirirsek o kadar iyi dedi

Geçmiş olsun canım umarım hemen düzene sokar sancılar gider . Nidicard diğer hamilelik topiclerinden hep görüyordum okurken doktorun verdiyse gönül rahatliyla kullan
Teşekkür ederim canım. Umarım insallah günde 4 kez kullanıcam. Farklı amaçları varmış aslında atardamarlarla ilgili ama gebelikte de kasılmaları engellemek için kullanıyorlar mış

Sağlık çalışanları çok kaba.çok iğrenç hissettiriyorlar.ben her gittiğimde mutlaka tartışırım çünkü hep kendilerini kaf dağının tepesinde sanıyorlar.insani duyguları çoğunlukla ölmüş.çok tatlı anlayışlı olanlar da var ama iki elin parmağını geçmez.bende şeker yüklemesinde kan verirken bana damarların çok kötü ne yaptın da bu kadar incelttin şimdi uğraş dur damarı bulmak için dedi.Bende genelde bulurlar zorlanmaz kimse siz de bulursunuz dedim.Bulurum da nasıl bulurum sanki uyduruyoruz gibi bişeyler söylemişti.Bende bırakın o zaman başkası alsın ben deneme tahtanız değilim dedim .zaten pek sevmem kan vermeyi.bu sefer de ay sen korkuyo musun nasıl doğuracaksın ki kan vermeye korkarken dedi baya kavga etmiştim kadınla.çok gençti daha belki staja bile geliyor olabilirdi.hoş biz de genç olduk staj yaptık ama hiç bu kadar ayı olmadık demem o ki canım kendi egosunda boğulmuş bi birey için canını bu kadar sıkma.Ayrıca hamilelikte unutkanlık olabilir.Ben dün birisi ne koyacaksınız çocuğun ismini diye sordu mahir toprak diyemedim

Evet devlette olmasiyla ilgisi var. Cunku ozelde bu tip insanlari calisan olarak barindirmazlar. Ama cimer e sikayet edecegim ben bu bayani. Ismini bilmiyorum gerci ama tarif edicem. Hamilelik degil de baska bir durumum olsaydi kadini rahatsiz hissettirmek adina gidip adini kasten sorardim. Ne yapacagimi sorarsa sikayet edicem derdim net. Ama suan biliyorum kavgaya donecek olay ve zaten sabah 7 de kalktim hala ac bekliyorum 2. Saat kan alimi icin. Kavga etsem bayilirim kendime zarar.
Ben normalde muayene icin ozele gidiyorum. Devlete tahlillerde gidiyorum. Antalya egitim arastirma hastanesindeyim suan.
Tabiki unutabiliriz. Kaldiki ben belki alzaymir im. Ne biliyosun yasi mi var bunun. Bi hemsire olarak bi hastana bu uslupla davranma hakkini ona kim verdi. Cok daha ciddi sekilde konusulur bu kadinla ama iste kendimize kiyamiyoruz.
Zaman gectikce duygusalligim gitti kizginligim kaldi. Acim zaten.

İyi ki gitmişim doğum sancısı dedi Progestan devam birde nidicard diye bir ilaç verdi. Kullanan var mı
Canım nstye ya da tocoya bağlamadı mı,nasıl anladı doğum sancısı olduğunu.sancının şiddeti neydi ki doğum sancısı olarak adlandırdı? Benim 30luktu doğum sancısı demişlerdi ama normalde olan 15lik 10luk sancıları hiç önemsememişlerdi.nidicard ı duymuştum ama kullanmadım .İnşallah şifa olur sen hissediyor musun sancıları

Canım bazı hastane çalışanları hatta bazı memurlar diyim karşıdaki vatandaşın aklıyla alay etmeyi görev edinmişler Bi mevi aşağılık kompleksi. Tek akıllı kendileri çünkü. Çoğu memuru tenzih ederek söylüyorum yani bu tarz insan yüzde 10 ancak vardır. Sen söylenen şeyi unutmasaydin ya başka bireyden laf sokardı yada senden Bi sonrakine saklardı egosunu. Senlik bir durum hiç değil. Karşısındaki kişi kendinden eğitim kültür olarak ustun olsa da ayni şeyi yapmaktan zevk alırlar çünkü o an senin işin onlara bağlı

Günaydın kızlar sancılar normal mi acaba benimde artık çok sancım oluyor asiei kasıklarımda baskı ağrı
İmkanın varsa git baktir canım, belki normaldir ama değilse önlem almış olursun. Haftalarimiz ilerledikçe bu tarz sancılar gelecek demekki maalesef K kard12455 gitti meger sanciymis

İmkanın varsa git baktir canım, belki normaldir ama değilse önlem almış olursun. Haftalarimiz ilerledikçe bu tarz sancılar gelecek demekki maalesef K kard12455 gitti meger sanciymis
Banada gece oldu ama vajinanin sag ve soluna girdi cikti agri 2 3 dk surdu. 6 mayista doktorum hicbi sorun gormedi ama bi suphe ettm. Eger devam ederse yarin yada cumt gidicem bende. Özelde muane sonrasi kac gun icinde kontrol olma hakkimiz vardi 10 günmüydü?

Baska doktora gorunme ihtimalin yok degil mi? Oyle ihtimal varsa eve neden yolladi aynen ama açıklık vs görse yollamazdi belki. Senin ki incelme durumu ya belki ondandir canim ama anlamadm ilginc devlet mi ozel mi doktor

Bosver cnm düşünme artık seker yuklemene odaklan işin bitince de hemen güzel bir kahvalti et

Bağlamadı canım yatışta vermedi sadece rahim duvarına rahim ağzına bir de bebeğin kalp atışlarına baktı. Bende anlamadım mesela neden yatırmadı beni. Dedim ağrım olursa geleyim mi kanaman olursa gel dedi. Canım benım bebekte ara ara toplanma oluyordu ama ağrısız şekilde. 3-4 gündür adet sancısı çekiyorum. Bir de kasıklarım batıyor bazen bacağıma doğru vuruyordu. Bir de çok afedersiniz sürekli tuvalete çıkma isteği

Bencede cnaım bende bekliyorum hep geçicek diye ama geçmedi bugün dedim bir şey yoksa bile en azından içim rahatlar ama iyi ki gitmişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…