- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.041
Bende geçen çarşamva gittim riskim vardı evet ama ağrım yoktu o zaman. Hatta Progestan kesecekti. Benım özellikle solda nadiren sağda ara ara sürekli batma oldu. Evet 10 gün canımBanada gece oldu ama vajinanin sag ve soluna girdi cikti agri 2 3 dk surdu. 6 mayista doktorum hicbi sorun gormedi ama bi suphe ettm. Eger devam ederse yarin yada cumt gidicem bende. Özelde muane sonrasi kac gun icinde kontrol olma hakkimiz vardi 10 günmüydü?
Canım gebeliğin riskli olduğu için randevu bulamazsan da direkt gidebilirsin diye biliyorum. Normal vezneden sıra alarak da hasta bakıyorlar tabi eğitim araştırma hastanesi ise bilmem ,devlet ve kadın doğum hastanelerinde öyle de bakiyorlarBaharcim çok teşekkür ederim kuzum bende gidicem randevu bulup Yatamiyorum hiç artık
Araştırma hastanesi kuzum benim acılmam vardı ama emgellemek için tahmin ağzına halka taktılar bebeğim yasarmi 26+6 haftalık çok korkuyorumCanım gebeliğin riskli olduğu için randevu bulamazsan da direkt gidebilirsin diye biliyorum. Normal vezneden sıra alarak da hasta bakıyorlar tabi eğitim araştırma hastanesi ise bilmem ,devlet ve kadın doğum hastanelerinde öyle de bakiyorlar
Canım bence ihmal etme bugün git. Bir çok ilaç vs var artık doğumu durdurmak İçin. Ama Allah korusun ilerlerse daha zor olurAraştırma hastanesi kuzum benim acılmam vardı ama emgellemek için tahmin ağzına halka taktılar bebeğim yasarmi 26+6 haftalık çok korkuyorum
Dogum olsada artık birşey yapamayiz dediler bana kuzum evde suyun gelirse burada doğum olacak dedilerCanım bence ihmal etme bugün git. Bir çok ilaç vs var artık doğumu durdurmak İçin. Ama Allah korusun ilerlerse daha zor olur
Bende kullanıyorum eczaneden aldım bi kutu bide şimdi internetten aldım . Eczaneden aldığımın içinde bişiler var siyah da gördüm sanki bide böle parça başla şelerde var normal benceKızlar aranızda lierac çatlak kremi kullananlardan bir ricam olacak, jelin içinde siyah nokta gibi topçuklar var mı acaba? Kokusu da pek hoş değil şüphelendim orijinal değil mi diye
Allah yardım eder insallah kuzum hepimize, 26. Haftadan sonra yaşama olasılığı baya artıyor %85-90 sanırım.. bende en azından 30 y görsem diyorumDogum olsada artık birşey yapamayiz dediler bana kuzum evde suyun gelirse burada doğum olacak dediler
canım tahlillerini sağlık ocağı yapmıyor mu doktorun istediklerini ben bugün sağlık ocağında yaptırdım kalsiyum magnezyum hepsi vardı için de bir idrar bir kan aldılar. En azından hastanelerde saatlerce uğraşmazsın oradan orayaEvet devlette olmasiyla ilgisi var. Cunku ozelde bu tip insanlari calisan olarak barindirmazlar. Ama cimer e sikayet edecegim ben bu bayani. Ismini bilmiyorum gerci ama tarif edicem. Hamilelik degil de baska bir durumum olsaydi kadini rahatsiz hissettirmek adina gidip adini kasten sorardim. Ne yapacagimi sorarsa sikayet edicem derdim net. Ama suan biliyorum kavgaya donecek olay ve zaten sabah 7 de kalktim hala ac bekliyorum 2. Saat kan alimi icin. Kavga etsem bayilirim kendime zarar.
Ben normalde muayene icin ozele gidiyorum. Devlete tahlillerde gidiyorum. Antalya egitim arastirma hastanesindeyim suan.
Tabiki unutabiliriz. Kaldiki ben belki alzaymir im. Ne biliyosun yasi mi var bunun. Bi hemsire olarak bi hastana bu uslupla davranma hakkini ona kim verdi. Cok daha ciddi sekilde konusulur bu kadinla ama iste kendimize kiyamiyoruz.
Zaman gectikce duygusalligim gitti kizginligim kaldi. Acim zaten.
Magnezyumu çoktan vermesi gerekti canım onu kesinlikle isteBaharcim çok teşekkür ederim kuzum bende gidicem randevu bulup Yatamiyorum hiç artık
10 gün oluyor diye biliyorum bendeBanada gece oldu ama vajinanin sag ve soluna girdi cikti agri 2 3 dk surdu. 6 mayista doktorum hicbi sorun gormedi ama bi suphe ettm. Eger devam ederse yarin yada cumt gidicem bende. Özelde muane sonrasi kac gun icinde kontrol olma hakkimiz vardi 10 günmüydü?
yemek çekmece aman yorma kendini nolur ☹☹ bol bol dinlenmeni yapBebeğimi de hiç göstermedi hiç aklıma da gelmedi o an ya . Sersem gibiyim. Hayır işe de gitmiyorum. Gün içinde sadece yemek yapıyorum. Bir tek geçen gğn biraz çekmeceleri falan düzenledim pzt günüydü. Ama artık karar aldım. 30. Haftaya kadar yemek dahi yapmıcam
İnsallah canım hepimizin bebişleri vaktinde sağlıkla gelsinKelebegimx K kard12455 kötüyü çağırmıyoruz kızlar Allah'ın izniyle birşey olmıcak bebişlerimiz günlerini doldurcaklar
Yok canım artık iyi hissetsem bile kalkmamcanım tahlillerini sağlık ocağı yapmıyor mu doktorun istediklerini ben bugün sağlık ocağında yaptırdım kalsiyum magnezyum hepsi vardı için de bir idrar bir kan aldılar. En azından hastanelerde saatlerce uğraşmazsın oradan oraya
Magnezyumu çoktan vermesi gerekti canım onu kesinlikle iste
10 gün oluyor diye biliyorum bende
yemek çekmece aman yorma kendini nolur ☹☹ bol bol dinlenmeni yap
Tamam kuzum inşallah saglikla kucağımıza alırız bebeislerimizicanım tahlillerini sağlık ocağı yapmıyor mu doktorun istediklerini ben bugün sağlık ocağında yaptırdım kalsiyum magnezyum hepsi vardı için de bir idrar bir kan aldılar. En azından hastanelerde saatlerce uğraşmazsın oradan oraya
Magnezyumu çoktan vermesi gerekti canım onu kesinlikle iste
10 gün oluyor diye biliyorum bende
yemek çekmece aman yorma kendini nolur ☹☹ bol bol dinlenmeni yap
Keşke bi süre yatırsaydı.için de rahat ederdi keşke söyleseydin.Bu tedirginlikle evde durmak da zor .En azından bi süre kontrol altında olurdun.kaşık batmasından bende çok çekmiştim doktora gitmeden önce .En belirgin belirtisi bu bence sancının.Sonra da toplanma.ay Allahım şifa versin inşallah canım hepinizeBağlamadı canım yatışta vermedi sadece rahim duvarına rahim ağzına bir de bebeğin kalp atışlarına baktı. Bende anlamadım mesela neden yatırmadı beni. Dedim ağrım olursa geleyim mi kanaman olursa gel dedi. Canım benım bebekte ara ara toplanma oluyordu ama ağrısız şekilde. 3-4 gündür adet sancısı çekiyorum. Bir de kasıklarım batıyor bazen bacağıma doğru vuruyordu. Bir de çok afedersiniz sürekli tuvalete çıkma isteği
Benımde aynı şekilde ilk risk olduğunda batmalarım vardı canım. Doktor Prof aslında güvenmek istiyorum ama aklımda soru işaretleri de var of ofKeşke bi süre yatırsaydı.için de rahat ederdi keşke söyleseydin.Bu tedirginlikle evde durmak da zor .En azından bi süre kontrol altında olurdun.kaşık batmasından bende çok çekmiştim doktora gitmeden önce .En belirgin belirtisi bu bence sancının.Sonra da toplanma.ay Allahım şifa versin inşallah canım hepinizehep dualarımdasın
Rabbim ömür verdiyse yaşar kuzum. Benim doktorum da 22 haftalık doğum yaptırmış ve sağlıklı bir şekilde taburcu olmuş bebekAraştırma hastanesi kuzum benim acılmam vardı ama emgellemek için tahmin ağzına halka taktılar bebeğim yasarmi 26+6 haftalık çok korkuyorum
Ne kadar güzel yazmışsın yaCanim evet bence de uzucu bisey. Ama buyuyen bir gobek var. Ve maalesef genetik bir faktor aslinda catlayip catlamayacagimiz. Kremle tabi belki sayisi azalir vs. Ilk hamileligimde kendi kendime aynada bakarken sag sol donuyodum parlayan 1 2 yer goruyodum anamm catladim mi diyodum. Bende gobegi acik giyebilen en azindan acildiginda mudahale etmeyen crop kullanan biriydim. Benim catlaklar hemen gobek deligi ustunde olmustu. Hep yuksek bel giydim. Mayokini giydim ozellikle gobek deligi noktalari kapali modeller sectim. Ama inan bende cok dertliyken bi sekilde istedigim tarzda ama kiyafetleri kontrollu sekilde secince giyinebildim. He simdi nolcak dersen sanirim gobegim haritaya donmus. 2 parlaklik bebek gittikten sonra o kadar catlak yaptiysa suan 10 tane falan var maalesef sonrasini da dusunemiyorummoralini bozma ama emin ol sende o istedigin seyleri giyip bi sekilde kapanmasi gerekenleri de kapatacaksin. Kaldi ki sunu da diyeyim ki benim catlaklarimi sevip anam siz bana oglusumdan mi kaldiniz dedigim gunlerde oldu. Simdi kizima hamileyim ogluma bunlar senin eserin vs konusuyoruz aaaa bende kocamanmisim demek delmisim diyor vs. Lutfen aglamayin dogum yapinca diceksiniz bunlar normal , kusur yada cirkinlik falan degil.. suan yeni olusan seyleri kabullenmek zor geliyor ama sonrasinda goreceksiniz ki onlarda vucudunuzun bir parcasi olmus.. bide sey bi kadini takup ediyorum. Cok catlakliymis aslinda ama dogum sonrasi belli sure sonra silkelenmis sporla vs suan gorseniz afet. Hepimiz burda bence birbirimizle konusmaya devam edelim. Bi sekilde agustos anneleri afet annelere donusturecegiz
Çok haklısın evet kabullenme sürecine geçmem gerekAğla canım herkesin derdi kendine büyüktür hiç doğum yapmadım ama illaki olucaktır çatlaklarımız hem ordan canlı dünyaya getiricez onun izi gibi düşünüyorum artık ben başta çok takıyordum bende göbek açık vs giyiyorum ama tedbirimizi alalım elimizden gelmeyen için yapıcak bişeyimiz yok
Evet benimki de Prof ama insanın içine bi kurt düşünce valla Çıkması çok zor oluyorBenımde aynı şekilde ilk risk olduğunda batmalarım vardı canım. Doktor Prof aslında güvenmek istiyorum ama aklımda soru işaretleri de var of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?