2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bende geçen çarşamva gittim riskim vardı evet ama ağrım yoktu o zaman. Hatta Progestan kesecekti. Benım özellikle solda nadiren sağda ara ara sürekli batma oldu. Evet 10 gün canım

Baharcim çok teşekkür ederim kuzum bende gidicem randevu bulup Yatamiyorum hiç artık
Canım gebeliğin riskli olduğu için randevu bulamazsan da direkt gidebilirsin diye biliyorum. Normal vezneden sıra alarak da hasta bakıyorlar tabi eğitim araştırma hastanesi ise bilmem ,devlet ve kadın doğum hastanelerinde öyle de bakiyorlar

Bebeğimi de hiç göstermedi hiç aklıma da gelmedi o an ya . Sersem gibiyim. Hayır işe de gitmiyorum. Gün içinde sadece yemek yapıyorum. Bir tek geçen gğn biraz çekmeceleri falan düzenledim pzt günüydü. Ama artık karar aldım. 30. Haftaya kadar yemek dahi yapmıcam

Araştırma hastanesi kuzum benim acılmam vardı ama emgellemek için tahmin ağzına halka taktılar bebeğim yasarmi 26+6 haftalık çok korkuyorum

Pozitif im pozitifbiri ben doktora sordum, ne olur ne Olmaz diye bir nst ye sokalım dedi bugün bir gidip baktıracağım bakalım (doktorum dediki acilden gir Aşı sonrası rahimde kasılma var de dedi bende rahim değil ya karnım çok gergin taş gibi oluyor deyince biz işte ona bütün rahim diyorum gebelikte dedi )

Araştırma hastanesi kuzum benim acılmam vardı ama emgellemek için tahmin ağzına halka taktılar bebeğim yasarmi 26+6 haftalık çok korkuyorum
Canım bence ihmal etme bugün git. Bir çok ilaç vs var artık doğumu durdurmak İçin. Ama Allah korusun ilerlerse daha zor olur

Kızlar aranızda lierac çatlak kremi kullananlardan bir ricam olacak, jelin içinde siyah nokta gibi topçuklar var mı acaba? Kokusu da pek hoş değil şüphelendim orijinal değil mi diye
Bende kullanıyorum eczaneden aldım bi kutu bide şimdi internetten aldım . Eczaneden aldığımın içinde bişiler var siyah da gördüm sanki bide böle parça başla şelerde var normal bence

Eklentiler

• 1EA74CBD-45D1-4CD4-B44E-99AF473CB594.webp
    18 KB · Görüntüleme: 76
Dogum olsada artık birşey yapamayiz dediler bana kuzum evde suyun gelirse burada doğum olacak dediler
Allah yardım eder insallah kuzum hepimize, 26. Haftadan sonra yaşama olasılığı baya artıyor %85-90 sanırım.. bende en azından 30 y görsem diyorum

canım tahlillerini sağlık ocağı yapmıyor mu doktorun istediklerini ben bugün sağlık ocağında yaptırdım kalsiyum magnezyum hepsi vardı için de bir idrar bir kan aldılar. En azından hastanelerde saatlerce uğraşmazsın oradan oraya
Baharcim çok teşekkür ederim kuzum bende gidicem randevu bulup Yatamiyorum hiç artık
Magnezyumu çoktan vermesi gerekti canım onu kesinlikle iste
10 gün oluyor diye biliyorum bende
yemek çekmece aman yorma kendini nolur ☹☹ bol bol dinlenmeni yap

Yok canım artık iyi hissetsem bile kalkmam

Tamam kuzum inşallah saglikla kucağımıza alırız bebeislerimizi

Keşke bi süre yatırsaydı.için de rahat ederdi keşke söyleseydin.Bu tedirginlikle evde durmak da zor .En azından bi süre kontrol altında olurdun.kaşık batmasından bende çok çekmiştim doktora gitmeden önce .En belirgin belirtisi bu bence sancının.Sonra da toplanma.ay Allahım şifa versin inşallah canım hepinize hep dualarımdasın

Benımde aynı şekilde ilk risk olduğunda batmalarım vardı canım. Doktor Prof aslında güvenmek istiyorum ama aklımda soru işaretleri de var of of

Rabbim ömür verdiyse yaşar kuzum. Benim doktorum da 22 haftalık doğum yaptırmış ve sağlıklı bir şekilde taburcu olmuş bebek

Kızlar hahdjahs hormonlar hepimizi ele geçirmişken ben 4 senedir hayatta yapmadığım bir şeyi yapmak istiyorum eşime çok ayarlarımla oynadı 2 gündür, bende onun ayarlarınla oynayıp ona hafif bi kıskançlık yaşatmak istiyorum. burdaki problem eşimin bu konuda dünyadaki en meleksi insan olması, ne kıyafete karışır, ne gittiğim yere laf eder, 3.bir karşı cins zaten benim etik kurallarım gereği sınırından ötesi iletişimde olamaz benimle haliyle bu konuda kıskançsa bile ben sınırlarımı tanıştığımız ilk günden beri ona söyleyip gösterdiğim için kıskanmalık bir durumu da olmadı açıkcası. ilişkimize zarar gelmeyeceğine emin olduğum hiçbir konuda kıskançlık yapmam, onun bana ilk ve son cümlesiydi bu konu hakkında.
fakatttttttt, bende bu aralar bir çirkinleştiğimi düşünme, kadınsılıktan uzaklaştığımı hissetme durumu var. o da aksi için bir şeyler yapmıyor, aksine körükler gibi davranıyo, kfşskfls ya da bana öyle geliyo bilmiyorum. öyle bir şey yapayım ki, bu adamcağız bi silkelensin, kendine gelsin. gençliğimin ve güzelliğimin farkına varsın aramızda 10 yaşa yakın bir fark var, insan biraz ulan benim karım çıtır ben bi özen göstereyim şuna der demi, işte onu dedirtebilir miyiz? yazdıklarıma götüyle gülen arkadaşlar nolur gülmeyin, valla hayatta böyle düşünen biri değilim normalde adam ve ceninsu beni ilk çağa döndürdü resmen...

Ne kadar güzel yazmışsın ya huzurlandım benim eşim zaten bacaklarımdakileri kaplan deseni diyerek seviyor ama çok doğru söylemişsin benim şokum yenilikle alakalı, vücudumda kontrol edemediğim bir yenilik var ve çok endişe verdi. Valla ben de tam diyordum ki artık mayo-mayokini giyerim napayım. Çok teşekkür ederim çok iyi geldin
Çok haklısın evet kabullenme sürecine geçmem gerek ağlayıp sızlayıp toparlayıp devamke dicez çünkü anayız biz ana

Benımde aynı şekilde ilk risk olduğunda batmalarım vardı canım. Doktor Prof aslında güvenmek istiyorum ama aklımda soru işaretleri de var of of
Evet benimki de Prof ama insanın içine bi kurt düşünce valla Çıkması çok zor oluyor sen bolca dinlen hiç kalkma .ben eve geldiğimden beri sadece tuvalete ve akşam yatmaya odaya gidiyorum sadece.kayınvalidem bakıyor bu hafta sağolsun.Sende hiç kalkma .sadece yat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…