2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ya canım bişe dicem adam bildiğin mutsuz biri. Ülkemizde bu tarz insanlar o kadar o kadar çok ki. Adama kolay gelsin diyosun cevap yok. İçeri girdiğin işyerindeki kadına merhaba diyosun sanki küfür etmişsin gibi bakar ya da sallamaz. Ya da anlattığın gibi barzoluk yapar ama bunun seninle ilgisi yok ki. Adam genel olarak üzücü bir durumda. Diğer kadına iyi davranmış olabilir ama sana bu kadar kolay sinirlendiyse demek ki tiyatro oynayan ezik mutsuz bir tip hayatında. Böylesine ben ya direkt aşırı sert karşılık veririm şaşırır kalır ama büyük bi ayılık yapmış olması gerek. Ya da inadına ekstra neşeli davranırım, onun bana olan sinirinin bana geçmediğini gözüne sokarım başka şeylerle ilgilenip kahkaha atarım delirsin kudursun. Onun sinirinin sinek kadar değeri olduğunu anlasın b.k gibi oturup kalsın diye. Suratına inadına gülerek aaa öyle mi falan de bir dahakine böyle birinin, sonra telefona bak gül ekstra rahat davran ve haydi iyi günleeeeerrr :))))))) de çık şok olur ağlama sen kimmmmm o kim salla geride kaldı bir daha görmeyeceksin eziği.

Cok tesekkur ederim hepinize destekleriniz icin. Hayir uzuluyorum oraya gelen hamile olmasa da bi hasta sonucta ki kan aldiriyor vs. Ya hasta da olmasin insan ya. Senin isin kan almak laklak yapmak degil. Arkadaslarinla konuscaksin diye isine gec gelip, sey kan aldircaktim diyen birini de tersleyemezsin. Ben genelde disedis cevap veririm bu sefer az verebildim diye kendime kizdim aslinda. Ama sirf tansiyonum cikmasin diye sustum sayilir. Cunku kalbim kutkut etmeye basliyor su aralar. Uzuluyorum cunku hastanede calisan birinin bu uslupta olmasina uzuluyorum. Sevmiyosan meslegini baska bircok meslekte sevmediginde basarisiz olursun vs ama kendine zararin olur. Bu tip mesleklerde karsindakine oluyor. Psikoloji egitimi de veriliyor bu kisilere. Uzuluyorum.. onlar adina..

İyi ki gitmişim doğum sancısı dedi Progestan devam birde nidicard diye bir ilaç verdi. Kullanan var mı
Hamilelik balayı derler bu aylara ama bu kasılmalar ağrılar hepimizi Zor durumda bırakıyor ilk uc ay migde derken son uc ayda kasılma ağrı derken geriye birşey kalmıyor. İnşallah sancıların düzene girer canım yat dinlen ayaklarını yüksekte tut yat dinlen hep

Merhaba kizlar. Kalp atisini guclu bir sekilde hisseden var mi? Bazen carpintim oluyor hatta bazen kalp atisimi bogazimda hissediyorum tansiyonum normal 9-6 ya da 10-6 cikiyor. Dun nabzim 83tu hamilelikte o da normalmis

Demir ilacı alıyor musun cnm ?? Benim demir hapından sonra biraz daha düzene bindi o durumlar.
Merhaba kizlar. Kalp atisini guclu bir sekilde hisseden var mi? Bazen carpintim oluyor hatta bazen kalp atisimi bogazimda hissediyorum tansiyonum normal 9-6 ya da 10-6 cikiyor. Dun nabzim 83tu hamilelikte o da normalmis

Araştırma hastanesi kuzum benim acılmam vardı ama emgellemek için tahmin ağzına halka taktılar bebeğim yasarmi 26+6 haftalık çok korkuyorum
Ne mucizeler duyuyoruz şurada 2 güne 28. Haftadan gün alacaksin ,tabiki icerde ne kadar dursa kâr bebişlerin, ama inanki sancı var su geliyor ama yinede epey idare eden bebekler oluyor icerde kesin doğacak diye bisey yok kuzum. Magnezyumunu al mutlaka o kasilmalari minimuma indiriyor belki faydası olur rahim kasilmasina da . . Sen stres yapma stres daha kötü etkiler git hastaneye bize de yaz mutlaka

Evet canım öyle yapıcam.. sana hastanede kaldığın süre boyunca ciğer geliştirici yapılmış mıydı canım ? Mesela kimisine o da yapılıyor anlamadım yaşadığım şehir de küçük imkanlar çok kısıtlı bu 3. Doktorum bilmiyorum….

Benim de her gün mutlaka çarpıntım oluyor. Hamile kaldigimdan beri nabzim 80lere hiç inmedi maalesef hep tasikardi durumda. Ama normalmiş 140lara dayanmadigi sürece

Evet camım anne olmak gerçekten hiç kolay değilmiş daha hamileyken bir sürü şey yaşıyorsun. Buna şükür ne diyelim. Çok teşekkür ederim umarım her sey yoluna girecek

Öyle bi taktik varsa bizede söyle arkadaşım dün ilk kez elbise pijamam var onunla evde foto çekildim hikaye atsam mı dedim yok dedi şoka girdim bikiniyle foto atmama karışmayan adam tabi 7 ay sonra kıskanılmanın hazzıyla tabi evimin direği dedim başka zaman karışsında göriyim
Kızlar sancım var hastaneye gidicem şimdi
Bizi de haberdar et kelebeğim

Kan hacmin arttığı için çarpıntı olması normal. Şu an kalbin çok fazla çalışıyor oksijeni bol kanı vücuduna ve de bebeğine yetiştirmek için... Ha ama çok sık oluyorsa bir kardiyologa gitmende fayda var demişti doktorum. Kaç haftalıksınız cnm ??
Evet kullaniyorum 10 gun once kan ve idrar testi verdim degerlerim normaldi zaten

Umarım bulmazsın ama bulada bilirsin Biz de öyleyiz bacım saat başı aç, şekeri düşmüşler gibi Bebişin büyüme haftalarında da ondandır Yani ben şahsen 64 le çıktıgım yolsa 84 ü görsem çok şaşırmam. Yapım bu , kodum bozuk
Off kızlar sürekli yiyesin var benim. Kahvaltı yaptım, meyve yedim, dondurma yedim. Şimdide yemek yicem galiba. Aç olmadığım halde yiyesim geliyo. Nolcak bu halim 60 kilo olmuşum. Doğuma kadar 70 i bulmam heralde

Evet camım anne olmak gerçekten hiç kolay değilmiş daha hamileyken bir sürü şey yaşıyorsun. Buna şükür ne diyelim. Çok teşekkür ederim umarım her sey yoluna girecek
Evet canım bunada şükür bu zamana kadar her türlü her şeyiyle geldik iyisi kötüsüyle inşallah sonunuda güzel müjdeyle noktaliycaz unutulacak bile bu günler

Haklısın canım, bende bu ara senin durumundayım. Hamilelikten dolayı kendimi saldım biraz, saç boyatmıyorum. Makyaj oje vs uzak duruyorum. Zaten mental yorgunum sürekli yatasım var felan. Normalde bana maydanoz olmadan yaşayamayan adan ne sarılıyo uyurken ne 2 haftadır cinsel muhabbete giriyo. Fotosunu dönüp yatıyo resmen. Ne yapsak özen gösterirşerki bizimde arada 7 yaş var ama tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…