- 30 Haziran 2022
- 1.860
- 3.772
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.081
Aman dur kızz töbe de. Daha da 3 ay var bu sürede dünyayı yeriz artıkUmarım bulmazsın ama bulada bilirsinBiz de öyleyiz bacım saat başı aç, şekeri düşmüşler gibi Bebişin büyüme haftalarında da ondandır Yani ben şahsen 64 le çıktıgım yolsa 84 ü görsem çok şaşırmam. Yapım bu , kodum bozuk
70 çok normal Bi kilo aslında orta boylu biri içinOff kızlar sürekli yiyesin var benim. Kahvaltı yaptım, meyve yedim, dondurma yedim. Şimdide yemek yicem galiba. Aç olmadığım halde yiyesim geliyo. Nolcak bu halim60 kilo olmuşum. Doğuma kadar 70 i bulmam heralde
Estağfurullah pozitiiff artık 3. Doğum almasan yemesen bile tartıda + görürsünUmarım bulmazsın ama bulada bilirsinBiz de öyleyiz bacım saat başı aç, şekeri düşmüşler gibi Bebişin büyüme haftalarında da ondandır Yani ben şahsen 64 le çıktıgım yolsa 84 ü görsem çok şaşırmam. Yapım bu , kodum bozuk
Gunde birkac kez oluyor son zamanlarda 26 haftalik su anKan hacmin arttığı için çarpıntı olması normal. Şu an kalbin çok fazla çalışıyor oksijeni bol kanı vücuduna ve de bebeğine yetiştirmek için... Ha ama çok sık oluyorsa bir kardiyologa gitmende fayda var demişti doktorum. Kaç haftalıksınız cnm ??
Gunde birkac kez oluyor son zamanlarda 26 haftalik su an
Benim hedef 65 işte 5 kilo hakkım kaldı70 çok normal Bi kilo aslında orta boylu biri içinbende 51 ile başladığım yolda 58e ulaşmış durumdayim
Estağfurullah pozitiiff artık 3. Doğum almasan yemesen bile tartıda + görürsün
65le başladım 78deyim zirve 85 hayırlısıylaBenim hedef 65 işte 5 kilo hakkım kaldıöyle planlamıştım
Kızlar kahve tüketiminiz gun içinde nasıl? acayip kahveye düşkünlüğüm var önceden yoktu. Türk kahvesini kaşık kaşık yiyesim var o derecene kadar içiyorsunuz?
3 günde bire düşürdüm sanırım günlük bir fincan hakkımız varKızlar kahve tüketiminiz gun içinde nasıl? acayip kahveye düşkünlüğüm var önceden yoktu. Türk kahvesini kaşık kaşık yiyesim var o derecene kadar içiyorsunuz?
Normalde kahvesiz duramayan ben hamilelik süresince neredeyse hiç içmiyorum desem olur. Kafeinsiz kahve almıştım onu bile 1-2 kere falan içmişimdirKızlar kahve tüketiminiz gun içinde nasıl? acayip kahveye düşkünlüğüm var önceden yoktu. Türk kahvesini kaşık kaşık yiyesim var o derecene kadar içiyorsunuz?
Evet yapıldı 24 saat arayla 2 doz olarak yapıldı.Allah korusun erken gelirse hazırlıklı olalım dediler.duruma göre de hatırlatma dozu yapılacak ciğer geliştirici için.aslında ne kadar kısıtlı olursa olsun ellerinde iğne vardır diye düşünüyorum.Sana yapılmadı mıEvet canım öyle yapıcam.. sana hastanede kaldığın süre boyunca ciğer geliştirici yapılmış mıydı canım ? Mesela kimisine o da yapılıyor anlamadım yaşadığım şehir de küçük imkanlar çok kısıtlı bu 3. Doktorum bilmiyorum….
Hayır canım doktor neden bu kadar rahat davranıyor anlamadım gerçekten bi araştırma hastanesine mi gitsem yaEvet yapıldı 24 saat arayla 2 doz olarak yapıldı.Allah korusun erken gelirse hazırlıklı olalım dediler.duruma göre de hatırlatma dozu yapılacak ciğer geliştirici için.aslında ne kadar kısıtlı olursa olsun ellerinde iğne vardır diye düşünüyorum.Sana yapılmadı mı
Ben hamile kalmadan önce kahve diye krizlerden krizlere giriyordum.hamile kaldım yine günde 2 fincan içtim ilk 3 ay.Sonra bir geçti hevesimKızlar kahve tüketiminiz gun içinde nasıl? acayip kahveye düşkünlüğüm var önceden yoktu. Türk kahvesini kaşık kaşık yiyesim var o derecene kadar içiyorsunuz?
Belki gidebilirsin evet.Benim üniversite hastanesiydi o yüzden çoğu şeyde çok ilgilendiler kesinlikle eksik bişey yaptıklarını düşünmüyorum.Eğer imkanın varsa bence bi gitmelisin.Hayır canım doktor neden bu kadar rahat davranıyor anlamadım gerçekten bi araştırma hastanesine mi gitsem ya
Bana doğum sancısı diyor nst takmıyor. Gerçi ultrasonda da kasılmalar gözüküyormuş. Ne bileyim yatış vermeyebilir ama en azından ciğer geliştirici va önlem alabilir. Kafam çok karıştı. İlaçları birkaç gün kullanacağım canım eğer şikayetlerim gerilemezse gideceğim. Şuan iyiyim şükür 2. Sini alacağımBelki gidebilirsin evet.Benim üniversite hastanesiydi o yüzden çoğu şeyde çok ilgilendiler kesinlikle eksik bişey yaptıklarını düşünmüyorum.Eğer imkanın varsa bence bi gitmelisin.
Bence de gitmelisin bazı hastaneler sağlık kabininden hallice oluyor . Daha teşekküllü bir hastaneye gitsen için rahat ederHayır canım doktor neden bu kadar rahat davranıyor anlamadım gerçekten bi araştırma hastanesine mi gitsem ya
İnşallah iyi olursun da gitmene gerek kalmaz ama geçmezse mutlaka gitBana doğum sancısı diyor nst takmıyor. Gerçi ultrasonda da kasılmalar gözüküyormuş. Ne bileyim yatış vermeyebilir ama en azından ciğer geliştirici va önlem alabilir. Kafam çok karıştı. İlaçları birkaç gün kullanacağım canım eğer şikayetlerim gerilemezse gideceğim. Şuan iyiyim şükür 2. Sini alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?