2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aman dur kızz töbe de. Daha da 3 ay var bu sürede dünyayı yeriz artık

Off kızlar sürekli yiyesin var benim. Kahvaltı yaptım, meyve yedim, dondurma yedim. Şimdide yemek yicem galiba. Aç olmadığım halde yiyesim geliyo. Nolcak bu halim 60 kilo olmuşum. Doğuma kadar 70 i bulmam heralde
70 çok normal Bi kilo aslında orta boylu biri için bende 51 ile başladığım yolda 58e ulaşmış durumdayim
Estağfurullah pozitiiff artık 3. Doğum almasan yemesen bile tartıda + görürsün

Gunde birkac kez oluyor son zamanlarda 26 haftalik su an

Normal ama o kadar. Yine de takipte ol cnm, ilerleyen günlerde daha rahat edeceğini düşünüyorum en azından ben ettim. Bir de ben ya demirin ya da multivitaminin de etkisi oldugunu hissettim. Neyim eksikse artık...
Gunde birkac kez oluyor son zamanlarda 26 haftalik su an

70 çok normal Bi kilo aslında orta boylu biri için bende 51 ile başladığım yolda 58e ulaşmış durumdayim

Estağfurullah pozitiiff artık 3. Doğum almasan yemesen bile tartıda + görürsün
Benim hedef 65 işte 5 kilo hakkım kaldı öyle planlamıştım

Ben ilk aylar kıstım sonra günde 2 fincana devam :) Canım isterse içiyorum rahatım :)
Kızlar kahve tüketiminiz gun içinde nasıl? acayip kahveye düşkünlüğüm var önceden yoktu. Türk kahvesini kaşık kaşık yiyesim var o derece ne kadar içiyorsunuz?

Kızlar kahve tüketiminiz gun içinde nasıl? acayip kahveye düşkünlüğüm var önceden yoktu. Türk kahvesini kaşık kaşık yiyesim var o derece ne kadar içiyorsunuz?
Normalde kahvesiz duramayan ben hamilelik süresince neredeyse hiç içmiyorum desem olur. Kafeinsiz kahve almıştım onu bile 1-2 kere falan içmişimdir

Evet yapıldı 24 saat arayla 2 doz olarak yapıldı.Allah korusun erken gelirse hazırlıklı olalım dediler.duruma göre de hatırlatma dozu yapılacak ciğer geliştirici için.aslında ne kadar kısıtlı olursa olsun ellerinde iğne vardır diye düşünüyorum.Sana yapılmadı mı

Hayır canım doktor neden bu kadar rahat davranıyor anlamadım gerçekten bi araştırma hastanesine mi gitsem ya

Ben hamile kalmadan önce kahve diye krizlerden krizlere giriyordum.hamile kaldım yine günde 2 fincan içtim ilk 3 ay.Sonra bir geçti hevesim o günden beri içmiyorum hiç.şimdi kayınvalidem içiyor yanımda kokusu bile bi garip geliyor önceden nasıl içmişim diyorum tabi bence sigarayı bırakmamın da etkisi var .Sigaraya devam ediyor olsaydım kahveye de devam ederdim galiba

Hayır canım doktor neden bu kadar rahat davranıyor anlamadım gerçekten bi araştırma hastanesine mi gitsem ya
Belki gidebilirsin evet.Benim üniversite hastanesiydi o yüzden çoğu şeyde çok ilgilendiler kesinlikle eksik bişey yaptıklarını düşünmüyorum.Eğer imkanın varsa bence bi gitmelisin.

Belki gidebilirsin evet.Benim üniversite hastanesiydi o yüzden çoğu şeyde çok ilgilendiler kesinlikle eksik bişey yaptıklarını düşünmüyorum.Eğer imkanın varsa bence bi gitmelisin.
Bana doğum sancısı diyor nst takmıyor. Gerçi ultrasonda da kasılmalar gözüküyormuş. Ne bileyim yatış vermeyebilir ama en azından ciğer geliştirici va önlem alabilir. Kafam çok karıştı. İlaçları birkaç gün kullanacağım canım eğer şikayetlerim gerilemezse gideceğim. Şuan iyiyim şükür 2. Sini alacağım

Kızlar ya bu psikolojik çöküş ten nasıl cikicaz iki gündür aşırı moralim bozuk hicbisey yapasim yok hicbisey mutlu etmiyor zaten depremden sonra kaynanam gilde kalıyorum eşyalarımız depoya kondu işe gitmiyorum rapor alıyorum eski düzenimi çok özledim çok şükür ki bebeğim iyi buna şükrediyorum

İnşallah iyi olursun da gitmene gerek kalmaz ama geçmezse mutlaka git

Arada bir soğuk kahve içiyorum ben de
Türk kahvesi de çok nadir misafirlikte veya eve birisi gelirse eşlik etmek için
Önceden kahve çok severdim de hamilelikte çok canım istemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…