2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kuzum bizlerin sınavı da bu oldu. Ben de eğer şimdiki oturdugum evi bulamasaydım kayıvalideme oturacaktım ve esyalarımı depoya çıkarıcaktım. Dediğin gibi öncelikli olan sizin sağlığınız. Bu da geçecek böyle bu günler kararıp kalmayacak. Allahım yüreğine ferahlık versin kuzum inşallah tez zamanda eski düzeninize daha iyisiyle devam edersiniz...

Aa hamile gunlugumun son cumlesinde de doktorunuz 2 haftada bir kontrol icin cagiriyor olmali yazmis cidden bu günlükler cok iyi
Bir tek benim dr 1ay sonra çağırdıhuylandım simdi
Canım geçmiş olsun bos ver ağlama,üzme kendini ,cimere şikayet et
İyi ki gitmişim doğum sancısı dedi Progestan devam birde nidicard diye bir ilaç verdi. Kullanan var mı
Çok geçmiş olsun canımdikkatli ol. Nidicard ilac ben kullanmadım ama kullanan arkadaşım vardı ,yan etkileri onu baya kotu yapti, baş ağrısı sırt boğaz ağrısı yanı sıra bide göğüs ağrısı ve nefes darlığı,oyle bisey yasarsan doktora bildir mutlaka
Erken doğum riskimde var kuzum
Eee sen bekleme canım ozamanacilden giris yap
Merhaba kizlar. Kalp atisini guclu bir sekilde hisseden var mi? Bazen carpintim oluyor hatta bazen kalp atisimi bogazimda hissediyorum tansiyonum normal 9-6 ya da 10-6 cikiyor. Dun nabzim 83tu hamilelikte o da normalmis
Ben varim🖐 tansiyonum normal,ama nabizim hep 100lerde,ben gebelikte normal diye okumuştum

Hayır canım doktor neden bu kadar rahat davranıyor anlamadım gerçekten bi araştırma hastanesine mi gitsem ya
canim acikligin yok rahim ağzı normal bence icin rahatolsun sancılar tabiki olacak bu demek degildirki hemen dogum gerçekleşecek hem acele etme daha biz doğurmadan sen nereye acele eiyorsun bizden önce doğramazsın

Meliss85 canim istersen 15 gun sonra git sen. 30. Haftada olacagiz nasipse. Icin rahat etmiyosa gitme hakkina sahipsin. Beni ayda bir cagirirken bile 3 haftada bir gittim kac kere.

Canım benim de ayda bir çağırıyor. O son aylarda öyle kasılmaları ölçmek için daha sık gidiyorsun gidicez yani

Başka zaman karışsa şapalağı yer benden, hiç hoşlanmam kıskançlıktan Benim maksar kıskandırmak da diil ya offff napsam bende saten geceliğimi giyip mi çekilsem her yol mübah mıdır kdldkdls

Meliss85 canim istersen 15 gun sonra git sen. 30. Haftada olacagiz nasipse. Icin rahat etmiyosa gitme hakkina sahipsin. Beni ayda bir cagirirken bile 3 haftada bir gittim kac kere.
Normalde hep 3haftada 1 giderdim,oyle çağırıyordu,ama bu sefer 1ay sonra görüşelim dedi burda bakiyorum herkesin doktoru 2haftaya düşürdü görüşü, normalde doktorumu cok severim ilgili biri,acaba hersey normal gördü icin mi 1ay sonra dedi,bakalim bekleyemezsem giderim tabi ki

Amin kuzum İnşallah vardır Rabbim in bildiği

Ben gemileri yakıp çekicem götüme şortu koşucam sokağa artıkın ya, bu adamlar niye büle oldu. Bugün sabah dışarı çıkacaktık hazırlanıyorduk, iç çamaşırıyla duruyorum önünde üstümü giyinicem bilerek frikik veriyorum ağır ağır giyiniyorum nabtı biliyo musun, UUİİİYYYY KIZIMMM GÜNAYDINNN BENİM KARIMIN GÖBÜŞÜ DE NE GÜZELMİŞŞŞŞ dedi Kazma ya... Dedim kadınsılığımı kaybediyo gibiyim, kendimi hiç seksi hissetmiyorum, dedi ki yaaa nolcakk sanki sonsuza kadar mı kaybediyosun geçer elbet PARDON!?!?!?!

Bebişim korkma artık geçti o günlerimiz sağ Salim doğcak inşallah minikler

Hatta 3 haziran da gideceğim. 13 haziran da 32 im doluyor. Çalışabilir alıcam. On gün sonra gitmiş olacağım için ekstra para vermiiiiciiiim Minnoş da az büyüsün annesi totosunu yesin
Iyi bari yanlız değilim yoksa doktora sarardım simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…