- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.101
Kızlar ya bu psikolojik çöküş ten nasıl cikicaz iki gündür aşırı moralim bozuk hicbisey yapasim yok hicbisey mutlu etmiyor zaten depremden sonra kaynanam gilde kalıyorum eşyalarımız depoya kondu işe gitmiyorum rapor alıyorumeski düzenimi çok özledim çok şükür ki bebeğim iyi buna şükrediyorum
Bir tek benim dr 1ay sonra çağırdıAa hamile gunlugumun son cumlesinde de doktorunuz 2 haftada bir kontrol icin cagiriyor olmali yazmis cidden bu günlükler cok iyi
Canım geçmiş olsunVe hakkaten basardi agliyorum bahcede bankta. Hayir gidip kavga edicem o denli sinirimi bozdu. Kendi tansiyonumu cikarticam diye susuyorum. Dun yukleme icin alinacak kan 8 8.30 arasinda calisiliyor diyip eve geri gondermislerdi. Kendileri bugun 8.15 te geldi. O kadar aralik onemliyse kendinde gec gelme calistigin yere. Ve beni tersleme sebebi de aslinda ben kapida bekliyodum 20 gece olup beni gorup girmisken cagirmadigi icin tikladim sey kan aldircaktim dedim. Otur bekle geliyoz diye sert basladi. Muhabbet ediyolardi ben bolmus oldum diye tripli basladi. Bilmiyorum ya.
Çok geçmiş olsun canımİyi ki gitmişim doğum sancısı dedi Progestan devam birde nidicard diye bir ilaç verdi. Kullanan var mı
Eee sen bekleme canım ozamanErken doğum riskimde var kuzum
Ben varim🖐 tansiyonum normal,ama nabizim hep 100lerde,ben gebelikte normal diye okumuştumMerhaba kizlar. Kalp atisini guclu bir sekilde hisseden var mi? Bazen carpintim oluyor hatta bazen kalp atisimi bogazimda hissediyorum tansiyonum normal 9-6 ya da 10-6 cikiyor. Dun nabzim 83tu hamilelikte o da normalmis
canim acikligin yok rahim ağzı normal bence icin rahatolsun sancılar tabiki olacak bu demek degildirki hemen dogum gerçekleşecek hem acele etme daha biz doğurmadan sen nereye acele eiyorsun bizden önce doğramazsınHayır canım doktor neden bu kadar rahat davranıyor anlamadım gerçekten bi araştırma hastanesine mi gitsem ya
Canım benim de ayda bir çağırıyor. O son aylarda öyle kasılmaları ölçmek için daha sık gidiyorsun gidicez yaniBir tek benim dr 1ay sonra çağırdıhuylandım simdi
Canım geçmiş olsunbos ver ağlama,üzme kendini ,cimere şikayet et
Çok geçmiş olsun canımdikkatli ol. Nidicard ilac ben kullanmadım ama kullanan arkadaşım vardı ,yan etkileri onu baya kotu yapti, baş ağrısı sırt boğaz ağrısı yanı sıra bide göğüs ağrısı ve nefes darlığı,oyle bisey yasarsan doktora bildir mutlaka
Eee sen bekleme canım ozamanacilden giris yap
Ben varim🖐 tansiyonum normal,ama nabizim hep 100lerde,ben gebelikte normal diye okumuştum
Bir tek benim dr 1ay sonra çağırdıhuylandım simdi
Başka zaman karışsa şapalağı yer benden, hiç hoşlanmam kıskançlıktanÖyle bi taktik varsa bizede söyle arkadaşımdün ilk kez elbise pijamam var onunla evde foto çekildim hikaye atsam mı dedim yok dedi şoka girdim bikiniyle foto atmama karışmayan adam tabi 7 ay sonra kıskanılmanın hazzıyla tabi evimin direği dedim başka zaman karışsında göriyim
Normalde hep 3haftada 1 giderdim,oyle çağırıyordu,ama bu sefer 1ay sonra görüşelim dediMeliss85 canim istersen 15 gun sonra git sen. 30. Haftada olacagiz nasipse. Icin rahat etmiyosa gitme hakkina sahipsin. Beni ayda bir cagirirken bile 3 haftada bir gittim kac kere.
Amin kuzum İnşallahKuzum bizlerin sınavı da bu oldu. Ben de eğer şimdiki oturdugum evi bulamasaydım kayıvalideme oturacaktım ve esyalarımı depoya çıkarıcaktım. Dediğin gibi öncelikli olan sizin sağlığınız. Bu da geçecek böyle bu günler kararıp kalmayacak. Allahım yüreğine ferahlık versin kuzum inşallah tez zamanda eski düzeninize daha iyisiyle devam edersiniz...
Günde bir yada iki fincan içiyorum canım. Aşırı telve koymuyorum. İçmeyince başım ağrıyor içince geçiyorKızlar kahve tüketiminiz gun içinde nasıl? acayip kahveye düşkünlüğüm var önceden yoktu. Türk kahvesini kaşık kaşık yiyesim var o derecene kadar içiyorsunuz?
Ben gemileri yakıp çekicem götüme şortu koşucam sokağa artıkın ya, bu adamlar niye büle oldu. Bugün sabah dışarı çıkacaktık hazırlanıyorduk, iç çamaşırıyla duruyorum önünde üstümü giyinicem bilerek frikik veriyorum ağır ağır giyiniyorum nabtı biliyo musun, UUİİİYYYY KIZIMMM GÜNAYDINNN BENİM KARIMIN GÖBÜŞÜ DE NE GÜZELMİŞŞŞŞ dediHaklısın canım, bende bu ara senin durumundayım. Hamilelikten dolayı kendimi saldım biraz, saç boyatmıyorum. Makyaj oje vs uzak duruyorum. Zaten mental yorgunum sürekli yatasım var felan. Normalde bana maydanoz olmadan yaşayamayan adan ne sarılıyo uyurken ne 2 haftadır cinsel muhabbete giriyo. Fotosunu dönüp yatıyo resmen. Ne yapsak özen gösterirşerkibizimde arada 7 yaş var ama tık yok
Bebişim korkma artık geçti o günlerimiz sağ Salim doğcak inşallah miniklerNormalde hep 3haftada 1 giderdim,oyle çağırıyordu,ama bu sefer 1ay sonra görüşelim dediburda bakiyorum herkesin doktoru 2haftaya düşürdü görüşü, normalde doktorumu cok severim ilgili biri,acaba hersey normal gördü icin mi 1ay sonra dedi,bakalim bekleyemezsem giderim tabi ki
Canım benim de ayda bir çağırıyor. O son aylarda öyle kasılmaları ölçmek için daha sık gidiyorsun gidicez yani
Iyi bari yanlız değilimYoo benim doktor da bir ay sonra gel dedi bebişim
ben de 60la başladım 75 olmuşum daha 29. hafta65le başladım 78deyim zirve 85 hayırlısıyla
Benimkide ayda bir cağriyor ama 30/32 haftadan sonra ayda bir bebiş kontrolu için 2 haftada bir nst için çağracak riski olan arkadaşlar belki daha erken başlatabilir doktorlari canimIyi bari yanlız değilimyoksa doktora sarardım simdi
Iyi bari yanlız değilimyoksa doktora sarardım simdi
Yaa inşallah kuzumBebişim korkma artık geçti o günlerimiz sağ Salim doğcak inşallah minikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?