- 23 Kasım 2021
- 2.082
- 3.294
- 83
- 29
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.121
Kuzucum Rabbim yardımcın olsunKuzum yatış verdiler bana rahim ağzı acıkmış baya bı
Allah yardımcın olsun canımKuzum yatış verdiler bana rahim ağzı acıkmış baya bı
bende en nefret ettiğim normalde ama işte ay geçen ben saten giydim de bu göbekle çok komik oldum çıkardımBaşka zaman karışsa şapalağı yer benden, hiç hoşlanmam kıskançlıktanBenim maksar kıskandırmak da diil ya offff napsam bende saten geceliğimi giyip mi çekilsem her yol mübah mıdır kdldkdls
ahahahha hepsi aynı galiba arkadaşım karım diye kollarını açıp anında karnıma kızlarıma dönüyo olay meta olarak görüyosun beni diyorumBen gemileri yakıp çekicem götüme şortu koşucam sokağa artıkın ya, bu adamlar niye büle oldu. Bugün sabah dışarı çıkacaktık hazırlanıyorduk, iç çamaşırıyla duruyorum önünde üstümü giyinicem bilerek frikik veriyorum ağır ağır giyiniyorum nabtı biliyo musun, UUİİİYYYY KIZIMMM GÜNAYDINNN BENİM KARIMIN GÖBÜŞÜ DE NE GÜZELMİŞŞŞŞ dediKazma ya... Dedim kadınsılığımı kaybediyo gibiyim, kendimi hiç seksi hissetmiyorum, dedi ki yaaa nolcakk sanki sonsuza kadar mı kaybediyosun geçer elbet PARDON!?!?!?!
sanki biraz hayal arkadaşım son haftalarda daha çok alıyormuşuzben de 60la başladım 75 olmuşum daha 29. hafta80 olmadan doğurmak hayal mi acaba
Teşekkür ederim canım bilgilendirme için insallah yapmazBir tek benim dr 1ay sonra çağırdıhuylandım simdi
Canım geçmiş olsunbos ver ağlama,üzme kendini ,cimere şikayet et
Çok geçmiş olsun canımdikkatli ol. Nidicard ilac ben kullanmadım ama kullanan arkadaşım vardı ,yan etkileri onu baya kotu yapti, baş ağrısı sırt boğaz ağrısı yanı sıra bide göğüs ağrısı ve nefes darlığı,oyle bisey yasarsan doktora bildir mutlaka
Eee sen bekleme canım ozamanacilden giris yap
Ben varim🖐 tansiyonum normal,ama nabizim hep 100lerde,ben gebelikte normal diye okumuştum
Doğru diyorsun canımBence de gitmelisin bazı hastaneler sağlık kabininden hallice oluyor . Daha teşekküllü bir hastaneye gitsen için rahat eder
Doğru söylüyorsun canım sizin bebişler benden öndecanim acikligin yok rahim ağzı normal bence icin rahatolsun sancılar tabiki olacak bu demek degildirki hemen dogum gerçekleşecek hem acele etme daha biz doğurmadan sen nereye acele eiyorsun bizden önce doğramazsın
canım çok geçmiş olsun, doktor Me dedi peki umarım biraz daha sabreder bebişlerKuzum yatış verdiler bana rahim ağzı acıkmış baya bı
Hakikaten ya saten geceliği geçen bende giydim, derisi yüzülmüş inek gibi göründüm aynadan geri çıkarttım. Bu göbek tüm işi bozuyo yabende en nefret ettiğim normalde ama işte ay geçen ben saten giydim de bu göbekle çok komik oldum çıkardım
ahahahha hepsi aynı galiba arkadaşım karım diye kollarını açıp anında karnıma kızlarıma dönüyo olay meta olarak görüyosun beni diyorum
Kaç olduğunu söylemediler hic iyi değilimKelebegimx ne kadar olmuş açıklığın Allah yardımcın olsun canım benim çok geçmiş olsun...
Üzülme canım inşallah sen de bebeklerin de iyi olacaksınızKaç olduğunu söylemediler hic iyi değilimgöz yaşı döküyorum korkuyorum herşeyi yaşıyorum şuan
Sakin olmaya çalış arkadaşım bak farketmişsin gözlem altındasın şu anda oğullarında korkmasın hem olur mu prematüre gücüne inanıyorum ben ama önce gücü senden alıcaklarKaç olduğunu söylemediler hic iyi değilimgöz yaşı döküyorum korkuyorum herşeyi yaşıyorum şuan
Canım geçmiş olsun bende yine aynısı var bi üç dört gündür iyiydim dün biraz çok az yürüdüm dün geceden beri sertlik yine ağrı ağrı öldüm hiç bişey yapmadım bugün yattım hep senin noldu yineİyi ki gitmişim doğum sancısı dedi Progestan devam birde nidicard diye bir ilaç verdi. Kullanan var mı
Canım bence ağrını ihmal etme bir görün. Adet sancısı gibi ağrım oluyordu ve kasıklarımda özellikle solda batmalar oluyordu.Canım geçmiş olsun bende yine aynısı var bi üç dört gündür iyiydim dün biraz çok az yürüdüm dün geceden beri sertlik yine ağrı ağrı öldüm hiç bişey yapmadım bugün yattım hep senin noldu yine
Hiç korkma canım benim. İkiz anneleri bunu çok yaşıyor sanırım. Bolca dinlen stres en kötü şey şu anKaç olduğunu söylemediler hic iyi değilimgöz yaşı döküyorum korkuyorum herşeyi yaşıyorum şuan
Cok uzuldum canim insallah dinlenerek acikligin kapanirKaç olduğunu söylemediler hic iyi değilimgöz yaşı döküyorum korkuyorum herşeyi yaşıyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?