2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Başka zaman karışsa şapalağı yer benden, hiç hoşlanmam kıskançlıktan Benim maksar kıskandırmak da diil ya offff napsam bende saten geceliğimi giyip mi çekilsem her yol mübah mıdır kdldkdls
bende en nefret ettiğim normalde ama işte ay geçen ben saten giydim de bu göbekle çok komik oldum çıkardım
ahahahha hepsi aynı galiba arkadaşım karım diye kollarını açıp anında karnıma kızlarıma dönüyo olay meta olarak görüyosun beni diyorum
ben de 60la başladım 75 olmuşum daha 29. hafta 80 olmadan doğurmak hayal mi acaba
sanki biraz hayal arkadaşım son haftalarda daha çok alıyormuşuz

Teşekkür ederim canım bilgilendirme için insallah yapmaz Onun doğumunu ne kadar durdurdu acaba ilaç

canim acikligin yok rahim ağzı normal bence icin rahatolsun sancılar tabiki olacak bu demek degildirki hemen dogum gerçekleşecek hem acele etme daha biz doğurmadan sen nereye acele eiyorsun bizden önce doğramazsın
Doğru söylüyorsun canım sizin bebişler benden önde İnsallah vaktinde gelir benim oğluşumda çok aceleci anlamadım

Hakikaten ya saten geceliği geçen bende giydim, derisi yüzülmüş inek gibi göründüm aynadan geri çıkarttım. Bu göbek tüm işi bozuyo ya
Ay evet, bi göstermelik beni seviyo önce ağlamıyım diye. Sonra kızım, napıyon kızım. Geçen de gece yemek söyledi yemek yapamadım diye, yemeğin yarısını beni uykumdan uyandırıp bana yedirdi, midem yanacak verme artık diyorum SANA DEĞİL KIZIMA GÖNDERİYORUM BIRAKIR MISIN BENİ diyo, dedim kusayım da gör şovu şimdi

Kaç olduğunu söylemediler hic iyi değilim göz yaşı döküyorum korkuyorum herşeyi yaşıyorum şuan
Sakin olmaya çalış arkadaşım bak farketmişsin gözlem altındasın şu anda oğullarında korkmasın hem olur mu prematüre gücüne inanıyorum ben ama önce gücü senden alıcaklar

İyi ki gitmişim doğum sancısı dedi Progestan devam birde nidicard diye bir ilaç verdi. Kullanan var mı
Canım geçmiş olsun bende yine aynısı var bi üç dört gündür iyiydim dün biraz çok az yürüdüm dün geceden beri sertlik yine ağrı ağrı öldüm hiç bişey yapmadım bugün yattım hep senin noldu yine

Canım bence ağrını ihmal etme bir görün. Adet sancısı gibi ağrım oluyordu ve kasıklarımda özellikle solda batmalar oluyordu.

Kaç olduğunu söylemediler hic iyi değilim göz yaşı döküyorum korkuyorum herşeyi yaşıyorum şuan
Cok uzuldum canim insallah dinlenerek acikligin kapanir
Sancilarin oluyo demistin nasildi tarif edebilirmisin
Bende de cok agri oluyor karnimdan aşaya dogru

Biz de gittik bugün teyZeleri önden bi poz yakalayamadık hiç açmadı yüzünü cimcime
Çok şükür iyiymişiz 26+0 870 gram dedi doktor normalmiş
Zaman bana aşırı çabuk geçiyor yaa, sanki hiç tadını çıkartamıyorum

Eklentiler

• IMG_0470.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…