2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sakin olmaya çalış arkadaşım bak farketmişsin gözlem altındasın şu anda oğullarında korkmasın hem olur mu prematüre gücüne inanıyorum ben ama önce gücü senden alıcaklar
İnsallaj kuzum inşallah sağlıkla kucagima alırım melekleri

Kelebegimx canım sakin kalmaya çalış şuan kendine yapabileceğin en büyük iyilik stres yapmayıp bolca dinlenmek sen güçlü ol ki bebişlerin de öyle olsunlar tez zamanda riski atlatın inşallah

Meliss85 beni de hep bir ay sonra çağırıyor ya en son gittiğimde heveslendim belki iki haftaya döner artık diye de bir ay sonra görüşürüz diyiverdi kadın 30. Haftada gidiyorum ondan sonra döner belki bakalım

Ant. Eğitim araştırmaya mı gittin canım eğer orasıysa geçen sene bir defa gitmek zorunda kalmıştım kan alma bölümünde benzer bi durumla karşılaştık çok şaşırmıştık kan alma bölümündekilerin kabalığına eşim de yanımdaydı kendi ilçemdeki hastanemin gözünü seveyim dedim ya ne anlıyolar bu şekilde kaba olamktan anlamıyorum sanki orda bedava çalışıyorsun insanlara kötü davranmaktan zevkmi alıyorsun yani üstelik karşındaki kadın hamile ne olur yani biraz kibar olsaydı sana. Cimere şikayet yaz direk canım inan değmez böyle insanlara üzülüp ağlamaya R rosemoon17

Kızlar kahve tüketiminiz gun içinde nasıl? acayip kahveye düşkünlüğüm var önceden yoktu. Türk kahvesini kaşık kaşık yiyesim var o derece ne kadar içiyorsunuz?
Bende ilk aylar cok agir koktu icemedim. Halbuki bir tiryakiyim. Ole ki duble icerim ve gunde 3 kere falan. Arti filtre kahve icerim 2 kupa kadar. Nasil birakicam diyodum tiksinince gitti biraktim. Simdi 1 aydir gene icmeye basladim. Ama duble degil tek iciyorum genelde 2 fincan. Yada 1 fincan turk kahvesi arti 1 kupa filtre kahve. Ama decaf aldim. Yani kafeinsiz (filtreyi) bazi gunler firsat bulamazsam icmemis oluyorum. Ama firsat denk geldi diyelim 3 bardak falan ictigimde oldu. Bende caya düştüm. Cok guzel demlenmisse tamda keyif anındaysam yalani yok 6 7 bardak ictigim oldu. Engel olamadim. Ama devamli olmamasina ozen gosteriyorum.

Canim ben 12.30 gibi eve geldim. Evet egitim arastirma. Esime anlatmistim yanimda degildi o sirada. Onunda icine oturmus benim uzulmeme de uzulmus. Saat 16 gibi gitmis hastaneye. Hasta haklari birimi mi ne varmis. Orada durumu anlatmis sikayet etmek istiyoruz demis. Oradaki hasta haklari birimindeki bayanla beni de telefonla konusturdu. Bende anlattim. Maalesef biraz yasli calisanlarimizda boyle davranislar olabiliyor dedi. Bugun mesaileri bitti ama yarin sabahtan birimlerine amirlerine hemen durumu iletip uyari verdiricem dedi. Hakkinizdir isterseniz cimere sikayet edin dedi. Edicem ama adini bilmiyorum ki dedim. Hani tarif edebilirim dedim. Siz saati ve oldugunuz birimi yazinca onlar calisani bulurlar dedi. Cimere yazdim sonrasinda. Inan ki rahatladim. Bugun sabahtan o kadar saat ac kalmak bide bana seker yuklemesi hic iyi gelmedi. Henuz yaptirmayanlari endiselendirmek istemem ama bulutta yuruyor gibi oldum sersemlestim. Belki 75mg agir gelmiste olabilir. Bide ilk kani daha yukleme yapilmadan verdim. Sonucu cikinca yukleme yapilacak dediler. Yukleme yapilmadan da 1.5 saat onu bekledim eee 2 kan verme daha yaptim 1 er saat arayla oldu 5 saat falan ac acina yuklemeli sekilde bide. Hakkaten daha yeni kendime geliyorum. Bide bu olay gerdi beni. Ahhh hamile olmucaktim ben verirdim cevaplarini da icime oturmustu. Meslegini sevmeyen yapmasin arkadasim. Bu saglik sektoru. Kimse afra tafra cekemez. Herkesin bi derdi var. Insallah guzelce uyarirlar.

Kaç olduğunu söylemediler hic iyi değilim göz yaşı döküyorum korkuyorum herşeyi yaşıyorum şuan
Canım sakin ol. Onlar orda durabildikleri kdr dursun diye doktorlar zaten sana yatış veriyor. Korkma. Emin ellerdesin. İnşallah engelleyeceklerdir.

Bir sen değilsin ki kuzum, biz ne ara 28 i bitirdik hala şoktayım. Bı de ilerde ve tontik çıkınca tüm hesaplar şaşırıyor az kaldı Burdaki takvimi de degisicem

Ben de kamuda çalışıyorum kuzum. Ben nasıl insanca davranıyorsam o da davranacak essek gibi! Parasını alırken sesi çıkmıyor ama! Yapamıyor kafası kaldirmiyorsa emekli olsun, o iş için sahip olduğu her şeyi verecek insanlar var... Boşa personel israfı ! Edepsizler. Acimayin kizlar edin şikayetinizi. O yine bildiğini yapar ama sen sen o ses çıkarırsanız en azından kendine çeki düzen vermek zorunda kalacak böyle personel bozuntulari!

Aynen ole zaten hasta haklari birimindeki bayana da bunu dedim. Ben sikayet edeyim ki benden sonraki etsin ki uyarilsin ve endise etsin. Benim gorevimde kani alip bi yerden bi yere goturmek degil mesela ama ben bunu al gotur diyince tartismiyorum degil mi. Bi soru sorduk alti ustu. Eski binaya gotur nedir binaya goturup kocaman yerde bunu kim alcak diye mi bagiricam. Esimde bende yanina gidip adiniz neydi neden bole yapiyosinuz demesini bilirdim ama karsimdaki kisi kavgaya dökmesin diye uyari yollarindan gitmek istiyoruz demis. Ben bursa bu uzuntumu yazarken bile endise ediyorum. Burda diger arkadaslarimizdan agrisi sancisi olan hatta hastaneye yatan var. Daha da konuyu deşmicem burada bu sebeple insallah hepimiz saglikla bebiskotolarimizi kucaklarimiza aliriz.

Ahh ah bide o kadar saat aç beklemişsin söylencek çok şey var da işte..neyse ki eşin de sen de işin peşini bırakmamışsınız canım iyi yapmışsınız valla gündüz yazdığını okudumda yazamadım o hastane büyük ihtimal hiç değişmemiş demekki aynı dedim içimden benim gördüğüm olay bu kadar değildi tabi kabalıklarından rahatsız olduk sadece gittiğim doktor ayrı kabaydı zaten gittiğimize pişman olmuştuk eşimle. uyarı gider de biraz hareketlerine dikkat ederler umarım yaşlı olabilir ben de en başından beri eğitim araştırmaya gidiyorum burda da var yaşlısı genci hepsi de şeker gibi insanlar yaşlı olması gelen geçene hadsizlik yapma hakkını vermez dediğin gibi herkesin bi derdi var kimse oraya keyfinden gitmiyor zaten herkes haddini bilmeli. Neyse daha fazla düşünüp yıpratma kendini sen de bebişinle keyfine bak canım gerekeni yapmışsınız sonuçta

Ya doktorlarda bir garip ama kendi doktorum ozeldeki oldugu icin umursamadim. Mesela 4 keredir gidiyorum egitim arastirmaya tahlil sebepleriyle hepsi. Hepsinde ayni doktoru aldim. Ve bariz sekilde erkek isminden anlasiliyor. Ama 4unde de farkli farkli 4 bayan doktor bakti ayni olsa adi ahmet mehmette olsa aaa kadinmis dicem ama hepsi de farkli kisiler zaten doktorlarda bakmiyor asistanlari bakiyor. Ama en azindan azarlanmadim etmedim. Bu son damla oldu bugun. Ki ben ben olacaktim orada hakkaten tartisma buyurdu. Tek olmama ve mecalim olmamasina dua etsin diyorum. Hakkimizi arayalim boyle seylerde kizlar. Onun aldigi maas sonucta bizim vergilerimizden kesiliyor. Her ay calisirken asgari ucretten fazla ona vergi veriyorum ben maasimdan. Kölem olmayacak elbette sadece hakkiyla meslegini yapicak. Senin adina da cok sevindim. Seker gibi insanlari bulmussun insallah o sekilde de devam edersin herkese bol sevgi saygi diliyorum..

Bende tam tersi çaycıydım kahveye düşkün oldum çaydan tiksindim ilk üç ay ağzıma süremedim şimdi yeni yeni içmeye başladım.Bazen bende tutamıyorum kendimi iki üç içiyorum ama kestim çoğunlukla tabi. Kahve çarpıntı yapıyor birde bende. Sağlıkla kucağımıza alalım da sonrasında bol bol içeriz

İyi akşamlar kızlar nasıl gidiyor hamilelik? Bende çok yoğun bir öksürük var safradan kusmama neden oluyor midem felaket yanıyor sizlerde var mı böyle bir durum?

Sol kasığımda batmalar var kramp gibi giriyo ama eşime artık acile gidelim diyemiyorum bişey çıkmayınca kalıyorum öyle
Canım ben artık hiçbir ağrının krampın ihmal edilmemesini düşünüyorum. Geçecek diye beklediğim her ağrı sorun yaşattı.. tabi kimseyi etkilemek istemem herkesin gebeliği kendine özel ama bence bir git için rahatlar en azından

Sol kasığımda batmalar var kramp gibi giriyo ama eşime artık acile gidelim diyemiyorum bişey çıkmayınca kalıyorum öyle
Canim bende de vardi gece ama girdi gecti hep. hatta öglen koltuktan kalkinca sol kasigima agri girdi ayakta gecmesni bekledm gecti bikac saniye bekleyince. Sonra yattim uyudum.oglen biraz iyiyim ama burdanda psikolojik etkilendigimi dusunuyorum kendimi dinlememeye calisiyorum cok bide yalanci sancilar olabilirmis ya artik 3. Trimesterde oda olabilir diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…