2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Evet ultrason cihazı alcam böyle olmuyo

Evet ultrason cihazı alcam böyle olmuyo
Bana 6 mayista gittigimde doktorum dediki siddeti gittikce artan ve dinlenince gecmeyen agrin olunca gel demisti. her evham yaptigimda o sözünü aklima getirmeye calisiyorum canim. Ama bence bu 27 28. Haftalar büyüme atak haftalari. 25 26daki gibi rahat degilim. Bi agirlastim bi anda.

Bugün aşı çok uyku yaptı öğlen ilk kez uyuyakaldım. Ve çok garip bi şekilde bitanesinin tekmesiyle uyandım sol tarafımdakiydi ilk kez o kadar tekme yedim üstüne kasık ağrısı olunca endişelendim ama beklicem sabaha kadar geçmezse öyle gidicem hiç harekette etmiyorum

Aynen bencede canım bende öyleyim çünkü, hep bi agrilar,batmalar,karnım gerginliği

Bende de 2. Doz tetanoz cok uyku yapti. Aynen icinin rahat etmesi onemli cnm tabikide gecmesse git tabiki

O arada bana da oluyor ama arkasına WC den sonra geçiyor diye önemsemedim hiç. Ben de baharrr34 a katılıyorum son 2 haftada daha da ağırlaştı sanki bir anda bir de şaka gibi. Ben de akşam yemegine yediğim şey çok özlediğim bir dışarı yemegiydi ama yandım kavruldu midem şu an cayır cayır yanıyorum.... Boğazım da ağrıyordu zencefil bal limon yaptım. O daha da artırdı sanırım yangını ...
Canım benim sancılarım biraz daha var ya böyle sanki ishal olmuşum gibi tuvalete çıkma isteği geçmedi henüz.. batmalarım yok şükür

Gecmis olsun pozitifim

benimkide öyle valla sütyenle görse bile karnımı seviyo, kocaman olmuş felan diyo aklına başka bişey gelmiyo heralde ne bilim erkeklerde tuhaf valla bide daha çok ağırlaşmadık son ay olsa neyse

Kelebegimx canım çok geçmiş olsun, şuan için dua etmekten başka elimizden birşey gelmez olabilecek en güvenli yerdesin inşallah herşey tez zamanda yoluna girer

Kızlar bugün anlatmıştım Aşıdan sonra karnımda sertleşme oluyor diye, bebek çok ve sert hareketler yapıyor karnımı kasıyor diye
Doktorum nst ye girmem gerektiğini söyledi ve bu gebeliğimdeki ilk nst ye girmiş bulunmaktayım
Sancım çıkmadı ama yine de doktor her ne kadar ben Sancım yok desem de sancıların artarsa hiç bekleme gel dedi gitmişken alttan ve üstten her yerden de baktılar şuan için telaş yapıcak bir durum yok dedi ama içinde vitaminler olan serum verdi karnımın kasılmalarını hafifletti

Çok geçmiş olsun canım çok şükür korkulacak bir durum yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…