2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Uf benim yine sanırım sertleşmelerim oluyor hafif hafif.Bebek toplanıyor gibi geliyor .Panik atak mıyım yoksa gerçekten öyle mi anlamadım.hiç kalkmıyorum yerimden sadece tuvalete gidiyorum ama bilmiyorum.Eşim dahil kimseye söylemedim ama uyumayıp bekleyeceğim,kötü olursam hastane yolları yine.İnşallah panik yapıyorumdur

Kaç olduğunu söylemediler hic iyi değilim göz yaşı döküyorum korkuyorum herşeyi yaşıyorum şuan
Ben sana kıyamam kendini üzme kuzum dirayetli ol inşallah her sey cok güzel ve yolunda gidecek bebişlerin için sakin kalmaya calıs, en azından farkettin ve önlem aldın emin ellerdesin korkma

Inşallah panik yapiyorsundur canim bi kere o korku yasadin simdi kendini cok fazla dinliyorsun belki ondandir

azcik insirah suresi dinle biraz icini ferahlasin

Inşallah panik yapiyorsundur canim bi kere o korku yasadin simdi kendini cok fazla dinliyorsun belki ondandir

azcik insirah suresi dinle biraz icini ferahlasin
Ay evet iyi gelebilir şu an canım çok teşekkür ederim.İnşallah paniktir bakalım biraz azaldı gibi sanki

Canım benim de ayda bir çağırıyor.

Canım bence ağrını ihmal etme bir görün. Adet sancısı gibi ağrım oluyordu ve kasıklarımda özellikle solda batmalar oluyordu.
Canım ya geçmiş olsun neyin var çıktı senin? Benim de günde iki üç kez adet olacakmışım ağrısı oluyor. Son bir haftadır böyle. Çok takmamıştım aslında ama bişeyin habercisiyse gideyim doktora hemen

40 yaşına kadar yapabildiğiniz kadar yapın diyor bacım bir bilsen 3 hafta oldu tin yok 7 aydır toplasan 5 defa yok bende git gide uzaklaştım istek falan kalmadı zaten

Ay benm istek de azalmadığı için çok sinir yapıyorum. tripli tripli davrandım o gerginlikle. Noluyo ya sorun ne neye sinirlisin dedi bi şey yok ne siniri dedim. Kahvaltısını falan etmeden çıktı gitti surat yaptım tüm gün. Düzgünce söyler misin derdin ne çocuk gibisin diyo ya ne diyim ne diyim yani ne cevap bekliyo acaba
Kızlar bi plan yağın şu adamlar için ne yapmalı delircem

Canım benım 22.haftada rahim duvarım incelmeye başlamıştı batma kramp şeklinde ağrılarım vardı. Progestan kullanıyordum sabah aksam ama 3-4 gündür adet sancısı çekşyorum yine batmalarım vardı dün sabah gittim. Artık daha dikkat etmem yatmam gerekiyor, progestana ek nidicard diye bi ilaç daha başladık. Ağrın varsa ihmal etme canım ben geçsin diye bekledim normal dedim ama normal olmayabiliyormuş. Aklına takılan bir şey var git muhakkak en azından için rahat eder

Sağol canım benim içim rahatladı gerçekten Takmayacağım artık kiloyu sağlıklı olsular da inşallah

benimkide öyle valla sütyenle görse bile karnımı seviyo, kocaman olmuş felan diyo aklına başka bişey gelmiyo heralde ne bilim erkeklerde tuhaf valla bide daha çok ağırlaşmadık son ay olsa neyse
Ay benimki beni azcık cıbıl görse gözlerinde yıldızlar çıkıyor

NAsıl oldun kuzucugum ??

Valla ben de istekliyim maşallah devam ediyor. Ne mi yapalım ? Seni istiyorum de kuzu ayıp değil ki bu söyle açık açık. Ben dün sabah msj attım aksam 9- 10 maç yapak mı dedim , çıkarım senle her maça toyota yazmış Bazılarının da aşk hayatı böyke değişik işte napacan Akşam eve gittim maç iptal diyor nolduki dedim annem bu gece de kalacakmış diyor

Suyu bol iç canım. Yeşillik ve salatalık ye çıkabilşyorsan yürüyüş yap geçer inşallah bir an önce

Ay istemeyle de olmuyo ki yok yorgunum yok bilmem ne çok nazlı zaten sanki o kadın ben erkek istemeyle olan da beni sinir ediyo zaten gönülsüz gönülsüz

kıyamamm ayaklarını kaldırıp dinlendiriyormusun hiç festii o birazcık iyi geliyor
Kızlar eşlerinizle konuşunca ne diyorlar? Ona göre plan kuralım
bizden geçti bacım ben açık açık bile konuştum mesele sen değilsin hormonlarım dedim yok korkuyorum diyo başka birşey demiyo zaten ikizlerde 6dan sonra sıkıntıymış ben kaderimi kabul edip kenara çekildim
En yakın dostum
İstifraların devam ediyor mu hala

Kıızlaaar bebişimi gördüm bugün çok tatlış yanaklanmış baya bir yanak olmuş yaniherşey güzel şeker yüklemesinide yaptık bekliyorum şimdi kan vermeyi ay çok tırsıyodum şu içecekten kusanlar falan vardı ne bilim diktim kafaya hiç bir bulantı olmadı tadıda öle çok kötü gelmedi 5 baklava yiyen bir olarak çok şekerli gelmedi bana hahahinş şekerimde çıkmazda bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…