2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
ffestinalente bebeğim günde 3 lt su içsem de( ki içiyorum ) şişiyorum ama tabii çççok az şişiyorum gün içinde kesinlikle ayak uzatman mecbuuriiii...

Ay istemeyle de olmuyo ki yok yorgunum yok bilmem ne çok nazlı zaten sanki o kadın ben erkek istemeyle olan da beni sinir ediyo zaten gönülsüz gönülsüz
Gönülsüz işten hayır gelmez aşko Ama erkekler kadınlar gibi değil azcık opsen koklasan hemen modu değişirdı aslında

eee annesi hani foto hani bilgiler kaç kg olmuş bayan yanak bizim kızlar hep yanaklı farkettiniz mi :) Maşallah onlara

ffestinalente bebeğim günde 3 lt su içsem de( ki içiyorum ) şişiyorum ama tabii çççok az şişiyorum gün içinde kesinlikle ayak uzatman mecbuuriiii...

Bende aynı kuzum su çok içiyorum. Proteini de gayet alıyorum ama yorgunluktan muhtemelen. Yatarken şişmiş bu sefer. Gün içinde şişip iniyodu ama yatarken olunca kalkamadım resmen. Belimde de bir ağrı var vallahi çok kötüyüm bugün. Kabul günüm sanırım bugün. Krakerle yaşayacağım bir gün daha

Gece şişmelerini hiç deme kuzum benim eller gece benim değiller. Hayatımda toplasan bu kdr şişmedim. 2 çocuk dogurdum böyle bişey yaşamadım gece şişmeleri çok zor

İlk 3 son üç farketmiyor parmaklar sabah bükülmüyor baş parmak köküm kopuyor sabah... gün içinde de pc de iki yazı yazsam ellerim uyuşuyor. En berbat benimdir emin olun
Oda ayrı bak elimi bükemiyorum yaa sızıdan. Özellikle son 3 parmak. Ayol neydi başımıza gelen..

Suyu bol iç canım. Yeşillik ve salatalık ye çıkabilşyorsan yürüyüş yap geçer inşallah bir an önce
İnşallah canım aslında dikkat ediyorum ama uyurken olunca farkedemedim tabi balona dönmüşüm. Şuan pıtır pıtır ediyor da keyfimi düzeltiyor biraz yoksa bugün çok kötüyüm.

Gün içinde çok nadir onu yapabiliyorum. Baktım şişiyor ancak o zaman.

Bebişim dönüşü muhteşem olucak, az sabret

Arada ediyor kuzum bugünde onlardan birisi

C Cerito Canim son durum nedir ? Sertlesme var mi gene?

ffestinalente kuzucum magnezyum kullaniyormusun sen? Kadin dogum dr kuzenim gecen yazdi bana agrilarin basladimi diye. Bende cok az dedim. Magnezyumunu asla ihmal etme her gun duzenli kullan dedi. Et suyu tavuk suyuna corbalar ic ve her gun sut yogurt peynir bunlari yemeye calis dedi. Agrin gecmesse kalsiyum yazicam sana dedi. Aklinda bulunsun canisi.

Kelebegimx canim sen nasil oldun?

pozitifbiri canim benimde el uyusmalarim var gece oluyor sadece bide sabah erken oluuor geciyor. Elimden yangin cikiyor sanki degisik bi hissi var.
Kalsiyum magenzyum asla ihmal etmiyorum doktor hiçbir şeyin iyi gelmeyeceğini doğumdan bir süre sonra kendiliğinden geçececeğini söylediğinden beri onunla yaşamaya alıştım... Dirseklerimden aşağıya geceleri kan değil agrı akıyor sanki....

Ya benim de dizlerimden aşağısı çok kötü durumda.Sanrıım hareket etmediğim için de oluyor ama ne yapabilirim ki buna.24 saat yatmaktan artık perişan olmuş haldeyim.acıyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…