- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.201
Gönülsüz işten hayır gelmez aşkoAy istemeyle de olmuyo ki yok yorgunum yok bilmem ne çok nazlı zaten sanki o kadın ben erkekistemeyle olan da beni sinir ediyo zaten gönülsüz gönülsüz
eee annesi hani foto hani bilgiler kaç kg olmuş bayan yanakKıızlaaar bebişimi gördüm bugünçok tatlış yanaklanmış baya bir yanak olmuş yani herşey güzel şeker yüklemesinide yaptık bekliyorum şimdi kan vermeyi ay çok tırsıyodum şu içecekten kusanlar falan vardı ne bilim diktim kafaya hiç bir bulantı olmadı tadıda öle çok kötü gelmedi 5 baklava yiyen bir olarak çok şekerli gelmedi bana hahah inş şekerimde çıkmazda bakalım.
ffestinalente bebeğim günde 3 lt su içsem de( ki içiyorum ) şişiyorum ama tabii çççok az şişiyorum gün içinde kesinlikle ayak uzatman mecbuuriiii...
Bende aynı kuzum su çok içiyorum. Proteini de gayet alıyorum ama yorgunluktan muhtemelen. Yatarken şişmiş bu sefer. Gün içinde şişip iniyodu ama yatarken olunca kalkamadım resmen. Belimde de bir ağrı var vallahi çok kötüyüm bugün. Kabul günüm sanırım bugün. Krakerle yaşayacağım bir gün daha
Oda ayrı bak elimi bükemiyorum yaa sızıdan. Özellikle son 3 parmak. Ayol neydi başımıza gelen..Gece şişmelerini hiç deme kuzum benim eller gece benim değiller. Hayatımda toplasan bu kdr şişmedim. 2 çocuk dogurdum böyle bişey yaşamadım gece şişmeleri çok zor
Oda ayrı bak elimi bükemiyorum yaa sızıdan. Özellikle son 3 parmak. Ayol neydi başımıza gelen..
Pozitif gelsin bu ağustos söyle lütfen ben dayanamıyorummİnsan araba sürerken eli uyuşur mu, çanta taşırken , poşet tutarken, eli karnındayken kolu komple uyuşur mu...
İnşallah canım aslında dikkat ediyorum ama uyurken olunca farkedemedim tabi balona dönmüşüm. Şuan pıtır pıtır ediyor da keyfimi düzeltiyor biraz yoksa bugün çok kötüyüm.Suyu bol iç canım. Yeşillik ve salatalık ye çıkabilşyorsan yürüyüş yap geçer inşallah bir an önce
Gün içinde çok nadir onu yapabiliyorum. Baktım şişiyor ancak o zaman.kıyamamm ayaklarını kaldırıp dinlendiriyormusun hiç festii o birazcık iyi geliyor
bizden geçti bacım ben açık açık bile konuştum mesele sen değilsin hormonlarım dedim yok korkuyorum diyo başka birşey demiyo zaten ikizlerde 6dan sonra sıkıntıymış ben kaderimi kabul edip kenara çekildim
İstifraların devam ediyor mu hala
Pozitif gelsin bu ağustos söyle lütfen ben dayanamıyorumm
Canım iyiyim sabaha karşı 5e kadar bekledim .sonra ilacımı içtim. baya azaldı.şu an için bi sorun yokNAsıl oldun kuzucugum ??
Kuzucum sabaha kadar bekledim 5de ilacımı içtim sonra kesildi.şu an için iyiyim çok şükür
Kalsiyum magenzyum asla ihmal etmiyorum doktor hiçbir şeyin iyi gelmeyeceğini doğumdan bir süre sonra kendiliğinden geçececeğini söylediğinden beri onunla yaşamaya alıştım... Dirseklerimden aşağıya geceleri kan değil agrı akıyor sanki....pozitifbiri canim benimde el uyusmalarim var gece oluyor sadece bide sabah erken oluuor geciyor. Elimden yangin cikiyor sanki degisik bi hissi var.
Ya benim de dizlerimden aşağısı çok kötü durumda.Sanrıım hareket etmediğim için de oluyor ama ne yapabilirim ki buna.24 saat yatmaktan artık perişan olmuş haldeyim.acıyor resmenKalsiyum magenzyum asla ihmal etmiyorum doktor hiçbir şeyin iyi gelmeyeceğini doğumdan bir süre sonra kendiliğinden geçececeğini söylediğinden beri onunla yaşamaya alıştım... Dirseklerimden aşağıya geceleri kan değil agrı akıyor sanki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?