- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.221
Ya benim de dizlerimden aşağısı çok kötü durumda.Sanrıım hareket etmediğim için de oluyor ama ne yapabilirim ki buna.24 saat yatmaktan artık perişan olmuş haldeyim.acıyor resmen
35 cm 950 gram olmuş miniğiiimffestinalente bebeğim günde 3 lt su içsem de( ki içiyorum ) şişiyorum ama tabii çççok az şişiyorum gün içinde kesinlikle ayak uzatman mecbuuriiii...
Gönülsüz işten hayır gelmez aşkoAma erkekler kadınlar gibi değil azcık opsen koklasan hemen modu değişirdı aslında
eee annesi hani foto hani bilgiler kaç kg olmuş bayan yanakbizim kızlar hep yanaklı farkettiniz mi :) Maşallah onlara
35 cm 950 gram olmuş miniğiiim26+3 üm bugün tam ayyy kendini göstermedi bi elleri ayakları suratındaydı hepp ayağını yalıyodu en son anca şöle poz alabildikkk
Günaydınherkes iydiir umarım. Bugün ilk krampimla güne başladım eyvah eyvah bişey soracağım gebelik öncesi ben yüzme kursuna kaydolmustum . Bugün dersler başlıyor. Ne yapayım bilemedim gitmesem mi acaba ..
Ahh ben de bu sabah ilk kez kramp yaşadım :) kuzum benim doktor havuzu kesinlikle yasakladı ya bence riske atma yüzme öneriliyor ama havuz ı,ıhhGünaydınherkes iydiir umarım. Bugün ilk krampimla güne başladım eyvah eyvah bişey soracağım gebelik öncesi ben yüzme kursuna kaydolmustum . Bugün dersler başlıyor. Ne yapayım bilemedim gitmesem mi acaba ..
Ahh ben de bu sabah ilk kez kramp yaşadım :) kuzum benim doktor havuzu kesinlikle yasakladı ya bence riske atma yüzme öneriliyor ama havuz ı,ıhh
Evet artık denize girebilelim ya çocuk doğmadan son bir tatil yapmak istiyorum inşallah bir şey demezler. Gerçi Temmuz grubunu okudum orada havuza da denize de girenler olmuş amaBen denizi soracağım çünkü muhtemelen yakında haftasonları denize gireriz...
Evet artık denize girebilelim ya çocuk doğmadan son bir tatil yapmak istiyorum inşallah bir şey demezler. Gerçi Temmuz grubunu okudum orada havuza da denize de girenler olmuş ama
Sınır değerlerinin içinde normal canım. Yeşil olunca normal geçince kırmızı oluyor zatenAy kızlar şimdi parça parça sonuçlarım çıkıyo .
75 gr yükleme yapıldı. Normalmi bu açlık ve 1. Saat değeri acaba bilen var mı ? Tüm sonuçlar çıksında öle doktora atcamda
Yok o okeyde canım 2. Sinde sınır değer yazmıyor yani içeceği içtikten sonraki asıl 1. Saat alınan kanSınır değerlerinin içinde normal canım. Yeşil olunca normal geçince kırmızı oluyor zaten
Baharcim merhaba kızlar tek tek donemiyorum serum takili doğum sancılarını durdurdular çok şükür ama rahim ağzında açıklık varmış bu nedir peki@Cerito Canim son durum nedir ? Sertlesme var mi gene?
ffestinalente kuzucum magnezyum kullaniyormusun sen? Kadin dogum dr kuzenim gecen yazdi bana agrilarin basladimi diye. Bende cok az dedim. Magnezyumunu asla ihmal etme her gun duzenli kullan dedi. Et suyu tavuk suyuna corbalar ic ve her gun sut yogurt peynir bunlari yemeye calis dedi. Agrin gecmesse kalsiyum yazicam sana dedi. Aklinda bulunsun canisi.
Kelebegimx canim sen nasil oldun?
Benimkinde 1. Saat ref değeri <184.Ay kızlar şimdi parça parça sonuçlarım çıkıyo .
75 gr yükleme yapıldı. Normalmi bu açlık ve 1. Saat değeri acaba bilen var mı ? Tüm sonuçlar çıksında öle doktora atcamda
Rahim agzi aciklik kac mm veya cm soylemiyolarmi cnmBaharcim merhaba kızlar tek tek donemiyorum serum takili doğum sancılarını durdurdular çok şükür ama rahim ağzında açıklık varmış bu nedir peki
Festi bende öyleydim ptesi bir kalktım tüm kaslarım iptal olmuş resmen yürüyemiyorum o stresle kusma falan basladı mı aman allahım gün boyu desteksiz oturdugum yerden kalkamadım yürüyemedim eşimde işe gidemedi bırakıp, salı kontrolum vardı bu haftaya rapor aldım yoksa dedigin gibi 37 leri göremicem bi nefeslenmem lazım dedim işyerine ayakta çalışıyoruz ya bence kaslarımız tabi öncesi gibi kaldırmıyor yükte artınca, eğer yapabiliyorsan sende bi hafta dinlen doktorundan rapor isteGünaydın kızlar.
Bu sabah o kadar kötüyüm ki işe bile geç kaldım. Ayaklarım şişmiş, bacaklarım bir ağrıyor. Öyle bir ağırım ki yataktan kalkamıyorum. Daha şimdiden böyleysem ben 37. Haftaya kadar nasıl olurum hiç bilemiyorum. Nasıl dayanıcam hiçbir fikrim yok.
Hiç söylemiyorlar kuzum ya takip ediliyorumnRahim agzi aciklik kac mm veya cm soylemiyolarmi cnm
Ah arkadaşım geçmiş olsun sana da.Festi bende öyleydim ptesi bir kalktım tüm kaslarım iptal olmuş resmen yürüyemiyorum o stresle kusma falan basladı mı aman allahım gün boyu desteksiz oturdugum yerden kalkamadım yürüyemedim eşimde işe gidemedi bırakıp, salı kontrolum vardı bu haftaya rapor aldım yoksa dedigin gibi 37 leri göremicem bi nefeslenmem lazım dedim işyerine ayakta çalışıyoruz ya bence kaslarımız tabi öncesi gibi kaldırmıyor yükte artınca, eğer yapabiliyorsan sende bi hafta dinlen doktorundan rapor iste
Kuzum sen hangi hastahanedesin AnkaradamısınBaharcim merhaba kızlar tek tek donemiyorum serum takili doğum sancılarını durdurdular çok şükür ama rahim ağzında açıklık varmış bu nedir peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?