2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kıyamam kuzum senin de işin zor. Arada masaj yaptırırsan kan dolaşımına iyi gelir kuzum.
Ya benim de dizlerimden aşağısı çok kötü durumda.Sanrıım hareket etmediğim için de oluyor ama ne yapabilirim ki buna.24 saat yatmaktan artık perişan olmuş haldeyim.acıyor resmen

35 cm 950 gram olmuş miniğiiim 26+3 üm bugün tam ayyy kendini göstermedi bi elleri ayakları suratındaydı hepp ayağını yalıyodu en son anca şöle poz alabildikkk

Eklentiler

• A3CC042F-E90D-486F-8BBA-89D85607EBB4.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 139
Müthişli bir foto olmuş bence. O gıdık o çene bin maşallah annesi çok güzel kızımız gelişimi de iyi aferin ona
35 cm 950 gram olmuş miniğiiim 26+3 üm bugün tam ayyy kendini göstermedi bi elleri ayakları suratındaydı hepp ayağını yalıyodu en son anca şöle poz alabildikkk

Havuzun steril olma durumundan ne kdr eminsin ona göre değişir canım... Enfeksiyon kapma sonra...

Ahh ben de bu sabah ilk kez kramp yaşadım :) kuzum benim doktor havuzu kesinlikle yasakladı ya bence riske atma yüzme öneriliyor ama havuz ı,ıhh

Ben denizi soracağım çünkü muhtemelen yakında haftasonları denize gireriz...
Ahh ben de bu sabah ilk kez kramp yaşadım :) kuzum benim doktor havuzu kesinlikle yasakladı ya bence riske atma yüzme öneriliyor ama havuz ı,ıhh

Valla aşkım ben girmişim. Bak Ağustos 29 da doğum yaptım. Haziran 24te tatile gidip bir de havuza girmişim Üstelik 2.5 yaşında bebem havuzdan korktugundan hep kucagımdaydı Denizde de havuzda da...
Evet artık denize girebilelim ya çocuk doğmadan son bir tatil yapmak istiyorum inşallah bir şey demezler. Gerçi Temmuz grubunu okudum orada havuza da denize de girenler olmuş ama

Ay kızlar şimdi parça parça sonuçlarım çıkıyo .
75 gr yükleme yapıldı. Normalmi bu açlık ve 1. Saat değeri acaba bilen var mı ? Tüm sonuçlar çıksında öle doktora atcamda

Eklentiler

• D0D3A41B-8468-41F3-B45C-7DD8CD2A53BB.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 116
75 gr yükleme yapıldı. Normalmi bu açlık ve 1. Saat değeri acaba bilen var mı ? Tüm sonuçlar çıksında öle doktora atcamda
Sınır değerlerinin içinde normal canım. Yeşil olunca normal geçince kırmızı oluyor zaten

Baharcim merhaba kızlar tek tek donemiyorum serum takili doğum sancılarını durdurdular çok şükür ama rahim ağzında açıklık varmış bu nedir peki

Benimkinde 1. Saat ref değeri <184.

Yeşil ama bir miktar üst sınıra yakın.
2. Saat ref <140 olmalı yazıyor benimkinde. Benim bu yüksekti işte o yüzden dikkat ediyorum

Festi bende öyleydim ptesi bir kalktım tüm kaslarım iptal olmuş resmen yürüyemiyorum o stresle kusma falan basladı mı aman allahım gün boyu desteksiz oturdugum yerden kalkamadım yürüyemedim eşimde işe gidemedi bırakıp, salı kontrolum vardı bu haftaya rapor aldım yoksa dedigin gibi 37 leri göremicem bi nefeslenmem lazım dedim işyerine ayakta çalışıyoruz ya bence kaslarımız tabi öncesi gibi kaldırmıyor yükte artınca, eğer yapabiliyorsan sende bi hafta dinlen doktorundan rapor iste

Ah arkadaşım geçmiş olsun sana da.
Bende işte öyle oldum. Kusma, ağrılar va hepsi birleşti bide kalktım işe geldim. Yerimden kalkamıyorum belim çatlayacak gibi. Ondan da korkuyorum acaba bir şey mi oluyor da ben böyle oldum diye. Randevum da 19 unda daha var ona da. Bu hafta zorlayacağım kendimi 4 gün zaten de sonrasında benim de bir dinlenmem lazım dediğin gibi birikiyor sonra böyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…