2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
b0yle bisey nasıl söylenirki ben söyleyemem söylememde cok birey fark edeceğini zanettmiyorum
yaa ne güzel benimki cok utangaç oyle konuları ustu kapalı bile konuşamıyoruz zaten yanmda bile giyinmiyor duştan sonra ben cikinca da diler tarafa donuyor basından beri bu Boyle

Bu gebeliğimde bende de hiç istek yok ya
aynen bazen istek oluyor adama bakıyorum vazgeçiyorum neden bilmiyorumda aman simdi yorulacgim falan diyorum birdahaki gece esilirim diyorum öyle öyle kanka gibi takılmaya basladiik

Kizlar eltim mastit olmus 1 aydir cekiyor. Apse yapmis gögsü. Igneyle iltihap cekiyolar operasyon da gecirdi yardilar gogsunu ama sertligi gitmiyor. Acayip gözüm korktu benim bu olaydan. Bunun caresi yok mu ya? Emziremiyorda agir antibiyotk kullaniyor. Mama veriyor mecbur.

Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim
Geçmiş olsun canım, kasılma olmadığı sürece açıklıkla haftalarca bekleyebilir önemli olan suyunun gelmemesi, seninle aynı değil biliyorum ama benim son haftalarda 1 cm açıklıkla baya durmuştu bebek, kasılma olmaması, suyunun gelmemesi önemli

Benimkinde 1. Saat ref değeri <184.

Yeşil ama bir miktar üst sınıra yakın.
2. Saat ref <140 olmalı yazıyor benimkinde. Benim bu yüksekti işte o yüzden dikkat ediyorum
Benimde böle çıkmış bakalım ne dicek doktor .

Eklentiler

• 721494CD-6FFD-41DB-B385-A7A74C17D7DC.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 88
Cok zor birsey bende oldum 41 derece atesle 3 gün gecmedı antibiyotik kullandım sicak havlu zeytinyağ ile ovdular kayinvalidem annem öyle geçti canım acısada emzirdim sağdım, bunun çözümü bebek memeyi boşaltamıyor bol bol sağım yapacağız

kizlar sinirlerim bozuluyor artık hiç kimseden bir yardimim yok.
6ci ayda boya yapmak istiyordum ama agirlasmaya basladigim icin bu hafta sonu yapmaya karar verdim kocam haftasonu evde kardesimde öyle boyadan sonra dip kose eve girişmek istiyorum ama kardesimde esimde cok rahat aksamdan konuşuyorum sabah bekliyorum ne bundan ne digerinden hayrım var hani en azinda 6ci ayin sonunda büyük bir temizlik yaparım diyordum annem belet kesmiş 6 ci ayin sonunda tatile gidecek 7 ci ayin 23 geri gelecek e ben ne yapacağım yalnız dedim ya sen gelene kadar doguma gidersem benim cocugma kim bakacak babası güzel ilgilenemez evde zaten dogumdan sonra gelecek herseyi yalnız yüklenmekten yoruldum kimseden bir beklentim yok normalde ama kimsede demiyorki hamile cocuk bakıyor yardimci olalım diye

2 Kere antibiyotk kullandi bittigi an gene basladi elektriklyle sagimda yapiyor ama o tek gogsu ck kotu oldu iste cnm. Operasyon gecirdi 2 kere. Artk nolcak bilmiyorum bende uzuluyorum ckk psikolojik olarak cok kotuyum diyor. Normalde canı tatli biri degildir. Sezaryen dikisi bunun yaninda hicbisi diyor. Allahim ona şifa versin insallah bizlerde bunu yasamayiz

Acaba boyun fıtığın mı var cnm anneminde öyle heleki masa başı çalışansan maffediyor
Yok kuzucum 6. ay içinde başladı birden. Bariz ödemden oluyor. Sinirime bası yapıyor. İki elim sadece dirsekten aşağı.

Canım bakın bunlar uç örnekler, rica ediyorum böyle şeylerle kendinizi strese sokmayın. Başkasına oldu diye sana da olacak diye bir şey yok. Ben şu an sana bir dolu doğum sonrası komplikasyon sayabilirim. Ama ne gerek var di mi. Tek dikkat etmen gereken şey , Doğsun emzirin sağın, Benim en dolu zamanlarımda bile zorla sağdığım oldu ve boşalttım hep memeyi. Belki dikkat etmesem benim de olurdu ama zaten o ağrı sizi durdurmaz sağınca rahatlarsınız. O yüzden sık sık emzirin sağın ki buna mahal vermeyin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…