- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.241
Eşim yapıyor sağolsun ama pek bi işe yaramıyor biraz daha profesyonel olsaKıyamam kuzum senin de işin zor. Arada masaj yaptırırsan kan dolaşımına iyi gelir kuzum.
Acaba boyun fıtığın mı var cnm anneminde öyle heleki masa başı çalışansan maffediyorİnsan araba sürerken eli uyuşur mu, çanta taşırken , poşet tutarken, eli karnındayken kolu komple uyuşur mu...
Evet ankaradayim canım Bülent hastanesiKuzum sen hangi hastahanedesin Ankaradamısın
BilkentEvet ankaradayim canım Bülent hastanesi
40 yaşına kadar yapabildiğiniz kadar yapın diyorbacım bir bilsen 3 hafta oldu tin yok 7 aydır toplasan 5 defa yok bende git gide uzaklaştım istek falan kalmadı zaten
Ilk defa duydum o hastahaneyi cnm Ankaradayım ben de birseye ihtiyacın olursa çekinme cnm cok geçmiş olsunEvet ankaradayim canım Bülent hastanesi
Bu sabah maalesef bende kustum boğazım acıdı zaman geçmiyor sanki agustos oyle büyüyor ki gözümeEn yakın dostum
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederimIlk defa duydum o hastahaneyi cnm Ankaradayım ben de birseye ihtiyacın olursa çekinme cnm cok geçmiş olsun
b0yle bisey nasıl söylenirkiAy benm istek de azalmadığı için çok sinir yapıyorum. tripli tripli davrandım o gerginlikle. Noluyo ya sorun ne neye sinirlisin dedi bi şey yok ne siniri dedim. Kahvaltısını falan etmeden çıktı gitti surat yaptım tüm gün. Düzgünce söyler misin derdin ne çocuk gibisin diyoya ne diyim ne diyim yani ne cevap bekliyo acaba
Kızlar bi plan yağın şu adamlar için ne yapmalı delircem
Valla ben de istekliyim maşallah devam ediyor. Ne mi yapalım ? Seni istiyorum de kuzu ayıp değil ki bu söyle açık açık. Ben dün sabah msj attım aksam 9- 10 maç yapak mı dedim, çıkarım senle her maça toyota yazmış Bazılarının da aşk hayatı böyke değişik işte napacan Akşam eve gittim maç iptal diyor nolduki dedim annem bu gece de kalacakmış diyor
aynen bazen istek oluyor adama bakıyorum vazgeçiyorumBu gebeliğimde bende de hiç istek yok ya
Geçmiş olsun canım, kasılma olmadığı sürece açıklıkla haftalarca bekleyebilir önemli olan suyunun gelmemesi, seninle aynı değil biliyorum ama benim son haftalarda 1 cm açıklıkla baya durmuştu bebek, kasılma olmaması, suyunun gelmemesi önemliAllah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim
Benimde böle çıkmış bakalım ne dicek doktor .Benimkinde 1. Saat ref değeri <184.
Yeşil ama bir miktar üst sınıra yakın.
2. Saat ref <140 olmalı yazıyor benimkinde. Benim bu yüksekti işte o yüzden dikkat ediyorum
Cok zor birsey bende oldum 41 derece atesle 3 gün gecmedı antibiyotik kullandım sicak havlu zeytinyağ ile ovdular kayinvalidem annem öyle geçti canım acısada emzirdim sağdım, bunun çözümü bebek memeyi boşaltamıyor bol bol sağım yapacağızKizlar eltim mastit olmus 1 aydir cekiyor. Apse yapmis gögsü. Igneyle iltihap cekiyolar operasyon da gecirdi yardilar gogsunu ama sertligi gitmiyor. Acayip gözüm korktu benim bu olaydan. Bunun caresi yok mu ya? Emziremiyorda agir antibiyotk kullaniyor. Mama veriyor mecbur.
normal canım ilk saat sınır 190 2. saat 165 maxBenimde böle çıkmış bakalım ne dicek doktor .
2 Kere antibiyotk kullandi bittigi an gene basladi elektriklyle sagimda yapiyor ama o tek gogsu ck kotu oldu iste cnm. Operasyon gecirdi 2 kere. Artk nolcak bilmiyorum bende uzuluyorum ckk psikolojik olarak cok kotuyum diyor. Normalde canı tatli biri degildir. Sezaryen dikisi bunun yaninda hicbisi diyor. Allahim ona şifa versin insallah bizlerde bunu yasamayizCok zor birsey bende oldum 41 derece atesle 3 gün gecmedı antibiyotik kullandım sicak havlu zeytinyağ ile ovdular kayinvalidem annem öyle geçti canım acısada emzirdim sağdım, bunun çözümü bebek memeyi boşaltamıyor bol bol sağım yapacağız
Yok kuzucum 6. ay içinde başladı birden. Bariz ödemden oluyor. Sinirime bası yapıyor. İki elim sadece dirsekten aşağı.Acaba boyun fıtığın mı var cnm anneminde öyle heleki masa başı çalışansan maffediyor
Kizlar eltim mastit olmus 1 aydir cekiyor. Apse yapmis gögsü. Igneyle iltihap cekiyolar operasyon da gecirdi yardilar gogsunu ama sertligi gitmiyor. Acayip gözüm korktu benim bu olaydan. Bunun caresi yok mu ya? Emziremiyorda agir antibiyotk kullaniyor. Mama veriyor mecbur.
Canım bakın bunlar uç örnekler, rica ediyorum böyle şeylerle kendinizi strese sokmayın. Başkasına oldu diye sana da olacak diye bir şey yok. Ben şu an sana bir dolu doğum sonrası komplikasyon sayabilirim. Ama ne gerek var di mi. Tek dikkat etmen gereken şey , Doğsun emzirin sağın, Benim en dolu zamanlarımda bile zorla sağdığım oldu ve boşalttım hep memeyi. Belki dikkat etmesem benim de olurdu ama zaten o ağrı sizi durdurmaz sağınca rahatlarsınız. O yüzden sık sık emzirin sağın ki buna mahal vermeyin canım.2 Kere antibiyotk kullandi bittigi an gene basladi elektriklyle sagimda yapiyor ama o tek gogsu ck kotu oldu iste cnm. Operasyon gecirdi 2 kere. Artk nolcak bilmiyorum bende uzuluyorum ckk psikolojik olarak cok kotuyum diyor. Normalde canı tatli biri degildir. Sezaryen dikisi bunun yaninda hicbisi diyor. Allahim ona şifa versin insallah bizlerde bunu yasamayiz
Bence senin iyi. 140 ın altındaBenimde böle çıkmış bakalım ne dicek doktor .
Rapor aldım kuzum izin değilde. Dayanamiyorumffestinalente canim cok halsizsen izin alamaz misin bugun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?