2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bence senin iyi. 140 ın altında
Ay şükür . Ya ben aşırı kilo aldım ailemdede var şeker hastalığı doktor çok şüphelenmişti bende dedim kesin çıkcak falan. Çokta bi gösterge değilmiş demekki kilo alımı ve aşırı tatlıya düşkünlük

Doğumla ilgili bilgi aldım bugğn medicalpark bahçelievlerden. Sgk fiyatı 15-18 bin dedi. Benim tamamlayıcı özel sağlık sigortam var limitim 21 bin eğer özel sağlık kurum ödemesi olcaksa 21-24 bin arası değişir dedi. Epidural 5 bin ektramış istenirse. Bilgi olsun kızlar sizlerede

Bu hafta bizlere yaramadı sanki neredeyse hepimiz kötüyüz umarım tez vakitte kendimize geliriz daha bir sürü yapacaklarımız var, bazen böyle olunca diyorum acaba yıkayıp ütüleyip kaldırsam mı hurçtq tozlanır mı ? Gittikxe ağırlaşıyorum

S Sarisinmelekk kimseden hayir yok valla bende iki taraftan uzagim. Annem zaten hasta ve yaşı var. Cocuk bakma konusunda beklentim yok. Kayinvalidem genc ama herseye cok karisiyor onuda etrsfmda istemiyorum. Bende suan kiyafetlerni yikayip utuleyip hurcluyorum. Bayramdan once nasipse halilari yikatip buyuk temizlik yapcam. Odalari günlere bölecegim bi anda altindan kalkamam zaten. Kendimi yormadan yavas yavas halletcem. Birinin yaptigi zaten benim icime sinmez ustunden illa gecerim demem o ki kendi isini en iyi kendin halledersn. Kendini yormadan. Boya isini bu sene yapman acil mi peki erteleyemez misin?

Ben basladim bile hurclamaya canim:) kimisi ay erken kokar diyor tovbe est bi sinir oluyorum sanki ne kokcak b.k mu kokcak agzi olan konusyor. Kafam rahat en azindan.

Ben basladim bile hurclamaya canim:) kimisi ay erken kokar diyor tovbe est bi sinir oluyorum sanki ne kokcak b.k mu kokcak agzi olan konusyor. Kafam rahat en azindan.
Millet anca konuşur cnm hiç takma bende yavaştan yıkayım diyorum bu ay sonu yine bir tuvalet eğitimine başlayacağız ondan önce halledeyim, kızım tuvalete iyice öğrensin ya bayram öncesi ya da bayram sonrası bende halıları yikamaya vereceğim

Sadece kontrol altında tut artmasın biraz tatlı vs azalt dicek bence. Maşallah

Yok canım gebelik şekeri tamamen hormonlarla alakalı bildiğimiz şekerden değil.

Valla ben bu haftasonu halim dermanım olursa yıkayıp ütüleyip dolaba kaldırmayı düşünüyorum. Hazırda dursun. Bikaç haftaya da hastane cantamı hazırlarım... Temizlik bayram sonrasına hallederim sanırım çünkü bayramda evde olmam yazlıkta olurum kuvvetle muhtemel...

Canım ya ertele ya da boyacı ile anlaş, ev için yardımcı birilerini ayarlamaya çalış derim, ben olsam boyaya girişmezdim çünkü bir süre kalem izleri ile dolacak çocuklar büyüyene kadar

Bende öyle yapcağım canım kadın almak istemiyorum sirf üstüden gececeğim diye . Mecbur yapmam lazım koridor mutfak banyo ge cocuk odasına baca aktı bu kiş komple sararma yaptı ev sahibi neyse ki bacayı zamanında yaptırdı yatak odasi ile oturma odasını kurtartık ama mecbur yapmam lazım

Birtek kocanın rahatlığı beni gerdi canım. Bi zahmet çocuk yapmayı biliyorsa güzel ilgilenmeyi de bilecek. Öbürleri malum zorunda değil. Bakarsa düşünürse ne ala ama düşünmüyor diye de kızma. Herkesin kendi hayatı var neticede. Ama kocanın kendisine çeki düzen vermesi lazım, saçmalamasın.

Canım ya ertele ya da boyacı ile anlaş, ev için yardımcı birilerini ayarlamaya çalış derim, ben olsam boyaya girişmezdim çünkü bir süre kalem izleri ile dolacak çocuklar büyüyene kadar
Almanyada bir boya yapmaları bile çok pahalı çıkıyor ev temizliği icinde kadın almak istemiyorum arkasından tekrar gececeğim diye boya mecbur yapmam lazım bu kış baca akma yaptı sarardı duvarlar falan yoksa okadar işin altına girmek istemem bende düşününce bile yoruluyorum artık

Bende bugün gittim şeker yüklemesi için açken içince bira migdeye dokaniyor. Asitsiz limon lu yazıyordu benimkinde kizimdayken cileklitgibi bi tat ve asitli diye hatırlıyorum kola tenekeleri gibiydi sanki bu su şişesi gibiydi biraz migdemi kaldirdi benim ama çıkmadı Allah'tan son kan verirken bi tauf oldum oncaa saat aç kalınca bünyede bitkin dustut birde ben hayatta ac kalamiyorum gebelikten yha normalde sabah bi yesem aksama dayanırım da azgim boş durdukça migdemde durmuyor benim. Kac haftalık oldun canım ben 26+5 olmuşum kilo söylemedi de ekranda ben 939 gr diye birşey gördüm benjm kizda girmişti dr çoğunlukla benim kiza detaylı gösterdiği icin ekranı göremedim tam

Kocam okadar rahat biri ki dunya yansa umrunda olmaz çok geniş bir yüregi var ilgilenmiyor dediğim bir kadın gibi ilgilenemiyor geçen oğlen uyumuşum çocukta altına yapmış duş aldırmış mecburiyetten yoksa kız çocuğu diye vermiyorum ama güzel düş aldıramamış pişik olmuş yavrum e kızımda biraz nazlı benim onu yedirdiğim gibi kimse yediremiyor babasina bir defa no dediği zaman babasıda fazla vermiyor ki çocuk bazen ağzı dolu oluyor ya da yorulduğu için hayır diyor o ise karni doydu anlamında anlıyor benimde aklım cocukta kalıyor boyle olunca

Vallahi noldu bize anlamadım. Neyse sağlığımız bebeklerimiz sağlıklı olsun da buna da şükür ne diyelim

Kızlarrrrr selam, bizim bugün görüş günüydüüü sat’a göre 28h+3 günlüğüz ama ölçümleri 30hafta ile uyumlu görünüyor ve 1480 gram olmuş bu gidişler 4lü kilolarda doğum olabilir dedi doktorumuz bakalım hayırlısı
şimdiye dek ocean mummy ve d vitamini alıyordum artık Demir ilacına başlayabiliriz dedi doktorumuz, solgarı önerdi yarın alcam inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…