2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ayyy maşallah,tatlış tosuncuk, bizimki de bu kdr olmuştur teyzesi , geçen hafta bugün 1100 dü, gayet iyi maşallah daha güzel günlerini görelim minnoşun

Yavrum o çok normal. İstisnaları var ama genellikle anneler mükemmelliyetçi, babalar yeterli. Biraz sorumluluk ver sen ona güzelce öğret. Başka türlü işin zor olur canım. 2. 3. Bebeği olanlar için eş desteği çok kritik. Doğumdan sonra sen daha çok bebekle ilgilenicen netice de onunda seni aratmaması lazım. Bir süre sonra dengelenir ama ilk etapta bebiş öncelikli.

ben Feramat kullanıyorum. Çok memnunum cnm.

Anladım geçmiş olsun, ben de progestan kullanmıştım, yatmak çok önemli dinlenerekyileşiyor çoğu şey

Artık kas ağrıların artacağına ben kabullendim vucudun agırlık merkezi degişiyor bundan sonra böyleyiz

Kilitlenince ben o aldı beni. İçerde çalışıyor o ben yatıştayım. Neyse geçicek buda geçicek ağustosa ne kaldı şunun şurasında
bende doktora yazdım krampım var bide ıslaklık geldi diye normal bebekler büyüdükçe daha da artacak dedi. Yani kötü günler geçti sıra daha kötü günlerde

Ben eve geldim kızlar. Attım kendimi yatağa. Belimin ağrısından dönemiyorum bile ne oluyor anlamıyorum.
Canım bence bu ara degisik bir büyüme atagindayiz galiba, O yüzden öyledir. Ben bir haftadir o kadar şişkin ve gergin hissediyorum ki, karnım taş gibi. Doktora gidecektim hatta, zayıf annelerde bu his normalmis. Yürümek bile zulüm gibi bu gerginlik hissiyle. Muhtemelen benim karnima vuran sey senin beline etki ediyor diye düşünüyorum. Beline baskı yapip zorluyor geçici bir süreçtir insallah

Ben ferrum da feramat da kullandim demir icin, hep kabiz oldum. Ama burdaki anneler genelde etkilenmemisler onlardan. Oceanin demirini kullandigimdan beri cok mutluyum. Genel takviye olarak da oceaninkini aldim. Bundan sonra her seyim ocean olacak

Doktorum 1 mayıs ta gittgimide şeker yuklemesi vermedi bugün devlet gitmişken görünim dedim 906 gr 26+3 ciktik 28 hafta kadar şeker yuklemesi yapılması gerekiyor doktorum gittiğimde 28 haftayı geçmiş olacam şeker yuklemesi yapılmasa bile sorun olur mu 28 haftadan sonra oluyormu

Kızlar ben her gün ortlama 2 saat gidiş 2 saat dönüş yolda geçirerek işe gidip geliyorum bazen araba sürüyorum genelde marmaray+otobüsle hep oturarak. işte de masabaşıyım genelde. 32. hafta izne çıkmak için erken geliyor kendimi de iyi hissediyorum ama kararsızım da zorlanır mıyım diye. İk’ya da net bi sey diyemedim bikac hafta gecsin 30u geçeyim haber veririm size dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…