- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.281
Ayyy maşallah,tatlış tosuncuk, bizimki de bu kdr olmuştur teyzesi , geçen hafta bugün 1100 dü, gayet iyi maşallah daha güzel günlerini görelim minnoşunKızlarrrrr selam, bizim bugün görüş günüydüüüsat’a göre 28h+3 günlüğüz ama ölçümleri 30hafta ile uyumlu görünüyor ve 1480 gram olmuş bu gidişler 4lü kilolarda doğum olabilir dedi doktorumuz bakalım hayırlısı
şimdiye dek ocean mummy ve d vitamini alıyordum artık Demir ilacına başlayabiliriz dedi doktorumuz, solgarı önerdi yarın alcam inş
Yavrum o çok normal. İstisnaları var ama genellikle anneler mükemmelliyetçi, babalar yeterli. Biraz sorumluluk ver sen ona güzelce öğret. Başka türlü işin zor olur canım. 2. 3. Bebeği olanlar için eş desteği çok kritik. Doğumdan sonra sen daha çok bebekle ilgilenicen netice de onunda seni aratmaması lazım. Bir süre sonra dengelenir ama ilk etapta bebiş öncelikli.Kocam okadar rahat biri ki dunya yansa umrunda olmaz çok geniş bir yüregi var ilgilenmiyor dediğim bir kadın gibi ilgilenemiyor geçen oğlen uyumuşum çocukta altına yapmış duş aldırmış mecburiyetten yoksa kız çocuğu diye vermiyorum ama güzel düş aldıramamış pişik olmuş yavrum e kızımda biraz nazlı benim onu yedirdiğim gibi kimse yediremiyor babasina bir defa no dediği zaman babasıda fazla vermiyor ki çocuk bazen ağzı dolu oluyor ya da yorulduğu için hayır diyor o ise karni doydu anlamında anlıyor benimde aklım cocukta kalıyor boyle olunca
göbüş artık yük bindiriyordur canım sen kocişin gelince güzel bir ovdurBen eve geldim kızlar. Attım kendimi yatağa. Belimin ağrısından dönemiyorum bile ne oluyor anlamıyorum.
Kızlar benimde kan sonuçlarım çıktı demir eksikliği ve kansızlık çıktı birde tiroid düşük çıktı doktora attım daha bişey demedi ama o ilaçlar çok midemi bulandırıyor alternatif kullananız var mı
Anladım geçmiş olsun, ben de progestan kullanmıştım, yatmak çok önemli dinlenerekyileşiyor çoğu şeyCanım benım 22.haftada rahim duvarım incelmeye başlamıştı batma kramp şeklinde ağrılarım vardı. Progestan kullanıyordum sabah aksam ama 3-4 gündür adet sancısı çekşyorum yine batmalarım vardı dün sabah gittim. Artık daha dikkat etmem yatmam gerekiyor, progestana ek nidicard diye bi ilaç daha başladık. Ağrın varsa ihmal etme canım ben geçsin diye bekledim normal dedim ama normal olmayabiliyormuş. Aklına takılan bir şey var git muhakkak en azından için rahat eder
Artık kas ağrıların artacağına ben kabullendim vucudun agırlık merkezi degişiyor bundan sonra böyleyizAh arkadaşım geçmiş olsun sana da.
Bende işte öyle oldum. Kusma, ağrılar va hepsi birleştibide kalktım işe geldim. Yerimden kalkamıyorum belim çatlayacak gibi. Ondan da korkuyorum acaba bir şey mi oluyor da ben böyle oldum diye. Randevum da 19 unda daha var ona da. Bu hafta zorlayacağım kendimi 4 gün zaten de sonrasında benim de bir dinlenmem lazım dediğin gibi birikiyor sonra böyle oluyor
Kilitlenince ben o aldı beni. İçerde çalışıyor o ben yatıştayım. Neyse geçicek buda geçicekgöbüş artık yük bindiriyordur canım sen kocişin gelince güzel bir ovdur
onu istiyim bende istifralarım tetiklencek diye çok korkuyorumben Feramat kullanıyorum. Çok memnunum cnm.
Fulden ağrının da bir adabı olur hdhdhjj bu neydi böyleArtık kas ağrıların artacağına ben kabullendim vucudun agırlık merkezi degişiyor bundan sonra böyleyiz
bende doktora yazdım krampım var bide ıslaklık geldi diye normal bebekler büyüdükçe daha da artacak dedi. Yani kötü günler geçti sıra daha kötü günlerdeKilitlenince ben o aldı beni. İçerde çalışıyor o ben yatıştayım. Neyse geçicek buda geçicekağustosa ne kaldı şunun şurasında
Gece yatmadan once iç ya da ben yatak yanıma koyuyorum uyku arasında içiyorumonu istiyim bende istifralarım tetiklencek diye çok korkuyorum
Bu ıslaklıkla ben başedemedim zaten ona hele de hiç girmiyorumbende doktora yazdım krampım var bide ıslaklık geldi diye normal bebekler büyüdükçe daha da artacak dedi. Yani kötü günler geçti sıra daha kötü günlerde
Benimki de feramat içmesi de kolay minik bi kapsülonu istiyim bende istifralarım tetiklencek diye çok korkuyorum
Canım bence bu ara degisik bir büyüme atagindayiz galiba, O yüzden öyledir. Ben bir haftadir o kadar şişkin ve gergin hissediyorum ki, karnım taş gibi. Doktora gidecektim hatta, zayıf annelerde bu his normalmis. Yürümek bile zulüm gibi bu gerginlik hissiyle. Muhtemelen benim karnima vuran sey senin beline etki ediyor diye düşünüyorum. Beline baskı yapip zorluyorBen eve geldim kızlar. Attım kendimi yatağa. Belimin ağrısından dönemiyorum bile ne oluyor anlamıyorum.
Ben ferrum da feramat da kullandim demir icin, hep kabiz oldum. Ama burdaki anneler genelde etkilenmemisler onlardan. Oceanin demirini kullandigimdan beri cok mutluyum. Genel takviye olarak da oceaninkini aldim. Bundan sonra her seyim ocean olacakKızlar benimde kan sonuçlarım çıktı demir eksikliği ve kansızlık çıktı birde tiroid düşük çıktı doktora attım daha bişey demedi ama o ilaçlar çok midemi bulandırıyor alternatif kullananız var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?