2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
bir de ücretli izin 4 ay, 1 ay yıllık izin, 6 ay ücretsiz izin, sonrasında anne-baba çalışanlar için ebeveynlerden biri çocuk ilkokula başlayana kadar “kısmi çalışma” hakkından faydalanıp, kabul ettiği takdirde yarım maaş yarım çalışmayla haftanın yarım günü çalışabilirmiş. tüm bunları kullanmayı düşünüyorum. kısmi çalışma hakkını kullanmayı düşünen çalışan anneler var mı burda

Canım bişey söylemek zorunda değilsin ki, kendini iyi hissettiğin güne kdr çalışırsın. İnan hiç belli olmuyor çalışırım dersin ama bir gün gelir ki dayanamazsın.... ben son güne kdr çalışacağım deyip 35 dolunca pess diyorum

24 28 arasi yapilmali diye biliyorum. Doktorun bu konu hakkinda sana hicbisi dememesi ilginc. En azindan soylemesi lazimdi

Benimde görüş günümdü çok şükür yolunda herşey ama plasenta tam anlamıyla çıkmamış yukarı aşağıda hala bu durumda olan var mı ve e doktorum bu duruma çok takıyor detaylıda doktor normal demişti ama şimdi normal kontrolde aşağıda hala dedi nasıl çıkacak bilmem normal doğurmak istiyorum rahmi tam kapatmıyor ama bilemedim
Birde bugün ikinci doz tetanoz oldum

Bu ıslaklıkla ben başedemedim zaten ona hele de hiç girmiyorum
Kdjdj deme öyle kalbim kırılıyor
heeey noldu bizim olumlumuza asık suratlar olmuyor hiç azıcık kaldı festim ay hatırlıyomusunuz diye diye anlatıcaz bu günlerimizi
Ben ferrum da feramat da kullandim demir icin, hep kabiz oldum. Ama burdaki anneler genelde etkilenmemisler onlardan. Oceanin demirini kullandigimdan beri cok mutluyum. Genel takviye olarak da oceaninkini aldim. Bundan sonra her seyim ocean olacak
kız yorumunu alıp Orzax'a iletesim geldi ürün yerleştirme gibi oldu mübarek
canım kısmi çalışma özel sektörde her meslekte kullanamıyor bizim firmada beyaz yakada mesela eski firmamda da o şekildeydi. Kanunda da aşağıdaki maddede geçen firma sahipleri kabul etmek zorunda olmuyor

Ay inşallah kuzum ya insalalh şükür 27+0

24 28 arasi yapilmali diye biliyorum. Doktorun bu konu hakkinda sana hicbisi dememesi ilginc. En azindan soylemesi lazimdi
evet bende şaşırdım özel istemdi devletteki istedi bende kendi doktorum demeyince demedim bir şey birde ultrasyon farkımı acaba devlet ile kendi doktorumda fark var ama devlet ve detaylı ultrasyon yaptırdığım fark yok

Secde pozisyonunu araştır cnm bi istersen

Benimde plasenta rahmin ön duvarina yerlesimli. Yukaridami asagidaki bilmiyorum. Bu yerlesimden dolayi bebegimin yuzunu net goremiyorum mesela. Ama normal doguma engelmi bilgim yok. Cikar belki bebek buyudukce cnm

Benimki anterior denilen sey mesela canim. Bebegin yuzunu kapatiyor direkt detayli ultrason raporumda yaziyordu benim

Eklentiler

• Screenshot_20230512_165653_Chrome.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 70
özel sektördeyim işverenle görüştüm kısmi çalışmadan faydalanabileceğimi söyledi..

Kızlar bende haftaya cumartesi kontrole gidicem. 28. Haftamda olucam, ben 0 negatif eşim a pozitif, galiba bana kan uyuşmazlığı iğnesi yapcaklar bi önceki bebeğimi kaybettiğimde operasyon sonrası vurulmuştım cok canım acımıstı, ua da belki o sıra ağlayasım vardı bilmiyorum biraz tırsıorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…