2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar Ocean ile Feramatı kabul etmedi. Değerim baya düşükmüş. Ferrosanol Duodenal verdi sabah akşam aç karnına. Düzenli kullanmazsan serum gerekicek dedi. Sanırsam benim istifralar geri gelecek....
Neden kabul etmedi ki icerigindeki demir oranı mı eksik acaba günde iki tane içerdin öyle bir sey varsa da ama doktorun vardir heralde bi bildigi. Bizim demirler de cok eksik cikarsa seninkinden alalim bari benim aylardir bakilmiyor degerlerime

Kızlar Ocean ile Feramatı kabul etmedi. Değerim baya düşükmüş. Ferrosanol Duodenal verdi sabah akşam aç karnına. Düzenli kullanmazsan serum gerekicek dedi. Sanırsam benim istifralar geri gelecek....
Kaç çıktı canım demir baya yüksek çünkü onlar ben eskiden kullanmıştım bulantı vs yapmıyor da karın ağrısı yapmıştı bende

Kan uyuşmazlığı testi yapıldı mı canım? Benim de negatif eşim pozitif test verdik negatif çıktı şuan bir şey yapmayacağız dedi ama benim ilk gebelik. Senin ikinci olduğu için şuan pozitif olma ihtimali var.

32. haftaya kadar yeri degisiyormus canım. Belki degisir daha zamaniniz var

bilmiyorumki canım muhtemelen benim değerim düşük geldiği için birde toparlamaya çok zaman olmadığı için olabilir
Kaç çıktı canım demir baya yüksek çünkü onlar ben eskiden kullanmıştım bulantı vs yapmıyor da karın ağrısı yapmıştı bende
22 çıkmış canım

Normal artık canım, uyanınca hafif egzersiz yap kan dolaşımın hızlansın, bir de bol su iç, tuzlu yeme. Benimde yüzüğün iz yapıyo artık, ödem oluyo demekki

Ben ferrum da feramat da kullandim demir icin, hep kabiz oldum. Ama burdaki anneler genelde etkilenmemisler onlardan. Oceanin demirini kullandigimdan beri cok mutluyum. Genel takviye olarak da oceaninkini aldim. Bundan sonra her seyim ocean olacak
Bende kullanıyorum, sürekli kabızım ondanmış demekki

ffestinalente çok geçmiş olsun canım inşallah geçecek bu günler toparlayacaksın
Çalışmak seni çok yoruyor haklı olarak
Ben çok imreniyorum hem çalışıp hem hamile bayanlara
Biz evde zor geçiriyoruz sizler bir de çalışıyorsunuz
Ben evde iki iş yapsam pertim çıkıyor

Çok sevindim canım

Kızlar ilk bebek eşyalarını yıkamak için ne kullanacağız? Ütüleyip hastane çantasını hazırlasak 7. Aydayız erken mi?
Ben önümüzdeki hafta hazırlarım muhtemelen, eşyalarını da yavaş yavaş babasıyla yıkayıp ütüleyeceğiz artık. Dolabının gelmesini bekliyorum

mydreams93 canim korkunda haklisin ama belki öyle kötü olmayacaksin kendini sartlama. Kan degerinin dusuk olmasi hem senin hemde bebeklerin sagligi icin riskli durum. Bana perinatolog emzirme döneminde bile demir ilacini kullanmami söyledi. Bende sabah acken aliyodum ama midemi agritti tuhaf yapti. 10.30 11 de kahvalti olayim bitiyor. Öglen 2 3 arasi demir ilacimi iciyorum hem acikmis oluyorum.hem de kahvaltida yedigim süt ürünlerinin etkisi zayiflamis oluyor. Hemde midemi agritmamis oluyor

Hdjdjd birebir aynı. Bende böyle düşünüyorum kısmetse. Bizde ya 6 ay ücretsiz ya da 66 aylık olana kadar kısmi çalışma kullanılıyor. Önce ücretsiz peşine kısmi yok.

Bebişim bende inan ki çok imreniyorum. Bizde birde saha da hamileler var. Sabahtan akşama kadar ayakta ve ağır bir işte çalışıyorlar. Onlara bakınca kendime kızıyorum. Ama he rhamilelik farklı işte diyio kendimi rahatlatıyorum dhhdjjj

Normal artık canım, uyanınca hafif egzersiz yap kan dolaşımın hızlansın, bir de bol su iç, tuzlu yeme. Benimde yüzüğün iz yapıyo artık, ödem oluyo demekki
Ben yüzüğü çıkaralı 3 ay olmuştur djdh
Güya dikkat ediyordum ama sanırım edemedim kuzum bu dediklerine ekstra özen göstericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…