- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #30.321
Neden kabul etmedi ki icerigindeki demir oranı mı eksik acabaKızlar Ocean ile Feramatı kabul etmedi. Değerim baya düşükmüş. Ferrosanol Duodenal verdi sabah akşam aç karnına. Düzenli kullanmazsan serum gerekicek dedi. Sanırsam benim istifralar geri gelecek....
Kaç çıktı canım demir baya yüksek çünkü onlar ben eskiden kullanmıştım bulantı vs yapmıyor da karın ağrısı yapmıştı bendeKızlar Ocean ile Feramatı kabul etmedi. Değerim baya düşükmüş. Ferrosanol Duodenal verdi sabah akşam aç karnına. Düzenli kullanmazsan serum gerekicek dedi. Sanırsam benim istifralar geri gelecek....
Kan uyuşmazlığı testi yapıldı mı canım? Benim de negatif eşim pozitif test verdik negatif çıktı şuan bir şey yapmayacağız dedi ama benim ilk gebelik. Senin ikinci olduğu için şuan pozitif olma ihtimali var.Kızlar bende haftaya cumartesi kontrole gidicem. 28. Haftamda olucam, ben 0 negatif eşim a pozitif, galiba bana kan uyuşmazlığı iğnesi yapcaklarbi önceki bebeğimi kaybettiğimde operasyon sonrası vurulmuştım cok canım acımıstı, ua da belki o sıra ağlayasım vardı bilmiyorum biraz tırsıorm
32. haftaya kadar yeri degisiyormus canım. Belki degisir daha zamaniniz varBenimde görüş günümdü çok şükür yolunda herşey ama plasenta tam anlamıyla çıkmamış yukarı aşağıda hala bu durumda olan var mı ve e doktorum bu duruma çok takıyor detaylıda doktor normal demişti ama şimdi normal kontrolde aşağıda hala dedi nasıl çıkacak bilmem normal doğurmak istiyorum rahmi tam kapatmıyor ama bilemedim
Birde bugün ikinci doz tetanoz oldum
bilmiyorumki canım muhtemelen benim değerim düşük geldiği için birde toparlamaya çok zaman olmadığı için olabilirNeden kabul etmedi ki icerigindeki demir oranı mı eksik acabagünde iki tane içerdin öyle bir sey varsa da ama doktorun vardir heralde bi bildigi. Bizim demirler de cok eksik cikarsa seninkinden alalim bari benim aylardir bakilmiyor degerlerime
22 çıkmış canımKaç çıktı canım demir baya yüksek çünkü onlar ben eskiden kullanmıştım bulantı vs yapmıyor da karın ağrısı yapmıştı bende
Normal artık canım, uyanınca hafif egzersiz yap kan dolaşımın hızlansın, bir de bol su iç, tuzlu yeme. Benimde yüzüğün iz yapıyo artık, ödem oluyo demekkiGünaydın kızlar.
Bu sabah o kadar kötüyüm ki işe bile geç kaldım. Ayaklarım şişmiş, bacaklarım bir ağrıyor. Öyle bir ağırım ki yataktan kalkamıyorum. Daha şimdiden böyleysem ben 37. Haftaya kadar nasıl olurum hiç bilemiyorum. Nasıl dayanıcam hiçbir fikrim yok.
Bende kullanıyorum, sürekli kabızım ondanmış demekkiBen ferrum da feramat da kullandim demir icin, hep kabiz oldum. Ama burdaki anneler genelde etkilenmemisler onlardan. Oceanin demirini kullandigimdan beri cok mutluyum. Genel takviye olarak da oceaninkini aldim. Bundan sonra her seyim ocean olacak
Çok sevindim canımKıızlaaar bebişimi gördüm bugünçok tatlış yanaklanmış baya bir yanak olmuş yani herşey güzel şeker yüklemesinide yaptık bekliyorum şimdi kan vermeyi ay çok tırsıyodum şu içecekten kusanlar falan vardı ne bilim diktim kafaya hiç bir bulantı olmadı tadıda öle çok kötü gelmedi 5 baklava yiyen bir olarak çok şekerli gelmedi bana hahah inş şekerimde çıkmazda bakalım.
Ben önümüzdeki hafta hazırlarım muhtemelen, eşyalarını da yavaş yavaş babasıyla yıkayıp ütüleyeceğiz artık. Dolabının gelmesini bekliyorumKızlar ilk bebek eşyalarını yıkamak için ne kullanacağız? Ütüleyip hastane çantasını hazırlasak 7. Aydayız erken mi?
Canim e nabizdanmi bakiyorsun sonuclara ?Benimde böle çıkmış bakalım ne dicek doktor .
Canim sen nasil oldun doktor ne diyor durumuna seni merak ettimAllah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim
31 haftalik olmama ragmen hala kusuyorum arada benim ilk gebelikte de boyle 3 trimester kusmalar başliyorduBugün midem çok bulanıyor kızlar dr yeni verdiği ilaçtan mı yavaş yavaş 3.trimester baba hoşgeldin mi diyor bilmiyorum.
Next2Me Forever Anne Yanı Beşik | | Chicco.com.trKızlar Park yatak için prego mu kanz mi daha iyi anne yani istiyorum ama kumaşi vb iyi olsun istiyorum hangisini aldiniz
Hdjdjd birebir aynı. Bende böyle düşünüyorum kısmetse. Bizde ya 6 ay ücretsiz ya da 66 aylık olana kadar kısmi çalışma kullanılıyor. Önce ücretsiz peşine kısmi yok.bir de ücretli izin 4 ay, 1 ay yıllık izin, 6 ay ücretsiz izin, sonrasında anne-baba çalışanlar için ebeveynlerden biri çocuk ilkokula başlayana kadar “kısmi çalışma” hakkından faydalanıp, kabul ettiği takdirde yarım maaş yarım çalışmayla haftanın yarım günü çalışabilirmiş. tüm bunları kullanmayı düşünüyorum. kısmi çalışma hakkını kullanmayı düşünen çalışan anneler var mı burda
Bebişim bende inan ki çok imreniyorum. Bizde birde saha da hamileler var. Sabahtan akşama kadar ayakta ve ağır bir işte çalışıyorlar. Onlara bakınca kendime kızıyorum. Ama he rhamilelik farklı işte diyio kendimi rahatlatıyorum dhhdjjjffestinalente çok geçmiş olsun canım inşallah geçecek bu günler toparlayacaksın
Çalışmak seni çok yoruyor haklı olarak
Ben çok imreniyorum hem çalışıp hem hamile bayanlara
Biz evde zor geçiriyoruz sizler bir de çalışıyorsunuz
Ben evde iki iş yapsam pertim çıkıyor
Ben yüzüğü çıkaralı 3 ay olmuştur djdhNormal artık canım, uyanınca hafif egzersiz yap kan dolaşımın hızlansın, bir de bol su iç, tuzlu yeme. Benimde yüzüğün iz yapıyo artık, ödem oluyo demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?